104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mivel nézitek a reputációt??? -
mikor még újoncok voltunk a BL-ben,kaptunk egy nehéz csoportot most mikor már kezdtünk belejönni egy ilyet kapunk
Bayern,Málaga,partizan beograd,bruges
-
Reserve sem tétlenkedik, Kounovsky, Barcal, Svozil 16 évesek :)
-

-
biztos kapsz valamennyit érte, de lehet, hogy többet vesztesz azzal, hogy kiesel az UEFA kupában... -
(bölcsész vagyok üssetek
)
-
Valami relatív pontszámítást sejtek én emögött, de biztos túl hülye vagyok hozzá matekból :) -
Ezt értem, viszont a reputáció akkor növekszik, ha eredményt érsz el. Kvázi ha megnyersz egy bajnokságot, akkor az eredmény. És azt nekem nem meséli be senki, hogy ezt azzal dijazza az FM, h elvesz a reputációs pontokból.... -
de akkor miért a bajnokság színvonalára hivatkozik? tipikus Ronáldó
-
vén kecske is megnyalja a sót 
mint látható azért nem kicsúszott teljesítmény volt ez, Papp Zoli - aki azért igyekszik, pár meccse meglőtte első gólját is - nehezen jut tőle a kezdőbe :)
-
leginkább a nemzetközi kupaporond nyom sokat, egy negyeddöntő édeskevés szvsz, hát még a román bajnokság megnyerése... -
Ha már reputáció. Az miért van, hogy a KVSC-nek alapból 7000 a reputációja, és most, 2 és fél év elteltével 6700 körül van? Főleg annak tükrében nem értem ezt, hogy UEFA neyeddöntőztünk, meg bajnokságot nyertünk, ésatöbbi. :/ -
nem, csak ha megnyerni a bl-t attól még nem lesz akkora reputációja mint mondjuk a barcának v a realnak, akiknek a múltjuk is fényes volt -
érdekes, lecsökkent volna a bajnokság reputációja? hmm -
c.ronaldóért-mencseszternek 85millió ok el is fogadták,ronaldonak ajánlottam 160 000 fizut,meg még egy csomó extrát,erre jön a válasz hogy nem tenne jót a karrierének spanyol csapathoz igazolása
omg -
Majd jövőre :) -
zolifr #39319 Sziasztok!
Újra telepítettem az fm09-t és mikor elinditom az elején lévő introk után csak egy fekete képernyőm lesz. Eddig működött mi lehet a hiba?
-
Elpocsékolt 2 pont, mikor sokkal jobbak voltunk, volt 2 kapufánk is...
-
messi,agüero,david villa egyik se jön:@ -
meg tudom érteni őket
-
ez a barcelona 90milióért nem akarják adni messit -
Sahtar Donyecket kaptuk UEFA legjobb 32 csapata között. -
Az elnök szólt hogy ez most lesz és kész. :) -
Kicsit elnézte a koromat a gép :) Egyébként Teplice meg is keresett de csak megköszöntem :)
-
Szurkolói napot hogy lehet ? -
Torje elég jó kis playa. 08-ban első szezon elején még a Lokiba is elmegy.
És a lényeg. Éjjáóóóóóó...juppijáéó...hiába nyert a Pompey 3-0ra a Benfica ellen, A Seleznyov helyére (meccs előtti napon megsérült) bezgró Stancu góljával 1-0ra nyertünk. :D
-
Lehet hogy nem a legtökéletesebb a meccsmotor, de szvsz így is teljesen más kategória mint bármelyik más focimanager megoldása. Az alábbi meccset szurkolói napként hirdettük, vagyis olcsóbbak voltak a jegyek. Bajnok a csapat, Bl-ben is jól vitézkedtünk, morál az egekben, szezon végére kiváló formába lendültünk szóval minden adott volt egy jó kis estéhez. Az első félidőben több helyzetet is kialakítottunk, de a gól az nem jött. A szünteben próbáltam megnyugtatni a fiúkat, és mondtam nekik hogy ne aggódjanak, jönni fog a gól. A második félidőben folytatódott a helyzetek sora, és már a gólok sem maradtak el. A második gól után már szinte csak mi voltunk a pályán, és a csikicsuki közben minden passznál ollézott a közönség. Hát nem volt semmi. Sajna az újabb gól nem jött össze, és az elnök sem volt valamiért elájulva a produkciótól..
-
realgyula #39308 igen, észrevettem
-
azt látjuk h számodra ismeretlen mer leírni sem tudod -
realgyula #39306 Robbent elvitte a chelsea 40 millióért, a helyére Obertant akartam, de őt csak a szezon végén tudnám elhozni, szóval a választásom - egy számomra ismeretlen játékosra - Gabriel Totjéra esett...!
remélem nem lesz rossz igazolás... -
Jaja, a CL-re írtam hogy az a BL párja. A SuperLiga kicsit mostoha gyerek, elég új és asszem tavaly úgy volt hogy ugyanazon csapatok indultak CLben és SuperLiga-ban is, és a terhelés miatti panaszkodás miatt vezették be az új szabályt. -
Hopp, javitom magam. Most látom, h utsó fordulóban 0-0t toltak a Madriddal, szóval szereztek kemény 1 pontot ^^
Btw december 23-án lesz az Uefa csoportmeccsünk :D:D Szerencse, h nem Szenteste :D -
inkább az UEFA párja, mert az indul benne, aki a CONCAAF Champ. Leagueben nem indul -
MLS-ben így van a kvalifikáció SuperLiga-ra:
"The top four teams, based on regular season record, who are not competing in CONCACAF Champions League in 2009, will qualify for SuperLiga 2009. Given these criteria, Chicago Fire, New England Revolution, Kansas City Wizards, and Chivas USA have qualified for SuperLiga 2009 based on their records in 2008."
Vagyis az az első négy csapat aki nem indul a CONCACAF Champions League-ben. Ez utóbbi új kezdeményezés, lényegében az európai BL és a Libertadores kupa párja. Ha valami hülyeséget írtam nyugodtan javítsatok :) -
Na, vége a bajnokságnak, már ami a 2010es naptári évet illeti. Egy rangadűval fejeztük be a szereplést.
Még egy meccs van az idén, a Motherwell elleni :)
Egyébként az a Temesvár, amely tavaly szétvert kb mindenkit, a BL-ben egy Real Madrid, Marseille, zenit csoportban nemcsak, hogy nem szerzett pontot, de még gólt sem lőtt. Azért mi betaláltunk anno a Benfica ellen is, éshát egy Zenit elleni 0-5 hazai pályán elég égő. Namind1, ez mellékes.
-
gugli szerint MLS és mexikói csapatok nyomják, ha jól figyeltem nyáron van -
és milyen csapatok játszanak benne? Mexikói, amcsi, kanadai vagy van más is?
Töltöm a Vauxhallt, körülnézek a játékospiacon, hogy ebben az évben sikerüljön a feljutás a Pl-be -
sorry Maxwell.nem maicon -
ibrahimovic nem akar hozzánk jönni:S pedig 31éves,20millió az értéke ajánlottam érte 50milliót,de még el se fogadták.Eddig jött egy török gyerek,Adriano,Maicon,fél intert fel akarom vásárolni:D+David Villa is jön talán,még talán agüero vagy messi mind2 szívesen jönne csak a pénzzzzz -
cain #39296 san marinoi, beszarás... :D