104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    De, ez a Fulham-es Collins John :D
  • Csesza
    ugye ez nem a Fulhames Collins John? :D
  • zorrobomber
  • Huni92
    Csak azért mondtam, mert láttam h a 2k eurós aláiráspénz ott figyel :) Teljességgel jelentéktelen az aláiráspénz, sosem adtam senkinek, és mégis jönnek :D
    De am mutass képet a csákóról :P

Téli barimeccsek.
  • Markov
    hehhe éV managere,,:D ahoz többet és aktívabban kellett volna írnom
    de nekem megvan a jelöltem...
  • DONGUBA
    muta a csavot
  • zorrobomber
    Fizetését emeltem 3000, azóta már 4000-re is, nem az aláíráspénzt.
    "Nyomd be neki a kulcsjátékos szerepkört."
    Ezt meg próbáltam, és úgy se jött. Valami olyasmi lehet mögötte hogy 18 éves koruk alatt horvát játékosok nem mehetnek külföldre, de ez sem tisztázza teljesen a dolgot, mert igazoltam már 16 éves horvátot aki csak 1,5 év múlva fog hozzám jönni, de már full le van zsírozva minden. Vége az átig. szezonnak, de mivel úgyis csak télen lesz 18 éves majd akkor bepróbálkozok megint, hátha.
  • giorgio81
    Végre megszereztük az első idegenbeli győzelmünket és erre 21. forduló kellett várni.
    Ezzel most a 13. helyen tanyázunk, ritka szarok vagyunk, úgy látszik innen már nincs továbblépés, mindenki aggódik, morál szar, szóval nem is tudom mi lesz.
    Talán kellene egy új taktika?

• Huni92
    Nyomd be neki a kulcsjátékos szerepkört.
    Am aláiráspénzt felesleges adni, puszta pénzkidobás.
  • zorrobomber

• zorrobomber
    basszus van egy 17 éves horvát játékos, 0€-t ír fizetésnek ki a game, de még van szerződése, a csapata elfogad érte egy ajánlatot, kér kb 2000€-t szerződésnek a játékos, meg is adom, sőt, mivel már ez nem az első próbálkozásom, már 3000€ körül ajánlottam, de folyton a saját csapata 0€-s ajánlatát fogadja el, mi a rákér lehet ez?? ha dicsérem akkor meg lefossa a bokáját a gyönyörtől...
  • Forza Italia
    köszi
  • Forza Italia
    köszi. Én ezt a képem nevezném #39218
    Bocs h most nevezek csak nem tom h leszek e délután mert viszgálatokra mek.
  • Huni92
    Ha jól gondolom, ebbe a 08-cas eredmények is beleszámitanak, igaz? :)
  • giorgio81
    áhh nem megy, idegenben mindig legalább 3 góllal elvernek, otthon meg nagy nehezen tudjuk hozni a meccset, ez nem lesz elég a rájátszásra sem.
    Nem is értem előző szezonban sokkal jobban tolták, csak szerencsénk nem volt
  • Fabio Capello
    jobbulást!

ma déltől élnek a vonalak, és jan. 1 20:00-ig lehet szavazni az ÉV legjobb managerére közöttünk.

Szavazni szokás szerint PM-ben lehet, sok sikert mindenkinek!
  • Huni92
    Meglesz az!
    Forza Italia, neked meg mihamarabbi felépülést ;)

Tampon - KVSC 0-4. Kiváncsi leszek majd a tarcsikra, hogy ők mit játszanak ellenük.
  • zorrobomber
    1-1et játszottunk barátságos meccsen Levski-vel, ráadásul olyan pleja rúgta nekünk a gólt akit én is meg akartam venni, kezdő lett volna nálam is, de inkább konkrétan feleannyi pénzért elment Bulgáriába. Mesés.
  • giorgio81
    reggelt
    Huni úgy látom nem véreztél el a Tampon ellen
    Kezdeném egy szép győzelemmel, otthon megvertük a West Hamet 3-1re
    Kicsit beragattunk a rajtnál, 3 győzelem 3 vereséggel és 2 döntetlennel csak a 14. helyen vagyunk. Remélem azért felszívják magukat a srácok és elérjük a rájátszást

• Forza Italia
    reggelt. Grat mindenkinek. Nehezen tudom játszani a meccseimet mert arcüreggyulladással fekszem itthon de azért próbálok minél többet játszani, a Hét képe managere szavazáson azért indulok.
  • Huni92

Nagyon félelmetesek voltak a beadásaik. Rendre zavart keltettek a védelmi sorainkban :D

• realgyula
    Torjét csak 65 millióért adták volna, annyit meg nem adtam érte, ezért Ryan Babelt igazoltam le, 24 millióért...! semmivel nem rosszabb mint Robben, sőőőt...
  • inter94
    épül a csapat,rendesen
  • soma22
    zajlik a téli átig szezon, és azt kell mondjam hogy a figyelőim megint nem tétlenkedtek:

érte pedig rengeteget küzdöttem hogy megszerezzem, de megérte

• Mor3llo
    Majdnem meglett az egyenlítés, de az a tudat, hogy 3-0 is volt, eléggé kiakaszt. Megyek, majd holnap folytatom, jóéjt all! További jó játékot!
  • zorrobomber
  • cain
    véletlenül hardon maradt a tackle... szerencsére megúsztam 2 sárgával.
  • soma22
    jo pleya, és meg lehet szerezni.
  • realgyula
    "Torje elég jó kis playa. 08-ban első szezon elején még a Lokiba is elmegy."

ez most arra volt utalás, hogy tényleg jó játékos, vagy arra, hogy gyenge, mert még a lokiban is elfért...?!
  • zorrobomber
    sry, csak egynek adtam, és az is generált, ígérem több nem lesz, de ezt már nem szívlene visszacsinálni
  • zorrobomber
    soványka bemutatkozás, apró mentség hogy BVSC kapusa 8.0-s rating-el lett a meccs embere
  • soma22
    talán érdekesbb lenne ha nem adnál beceneveket a játékosaidnak,hogy tudjuk hogy pntosan kik is azok

5 meccs idegenben zsinórban...remek, begazosodik a pályánk:)
  • inter94
    materazzinak nem adsz becenevet?:D
  • zorrobomber
    kezdőcsapat nem nagyon fog terveim szerint változni a tavalyihoz képest, inkább fiatalokat hoztam még párat

hátvédsor
  • Mike94
    nálam is rúgott Ivanchenko gólt kirúgásból, de nem adta meg mer lesen volt Oláh Lóri :\
    de kérdés mér les ha köze nincs a labdához :/
  • inter94
    tettem egy 20milliós ajánlatot

most már 5,7millióért kínálják:D
  • Csesza
  • soma22
    ifi2ben átrugtam a pályát kapuskirugásból ha akartam
  • zorrobomber
    akkor ez is a motort dicséri, reális
  • inter94
    ja lepattant a kapus előtt