104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Water
    Sziasztok!Hát olyasmi történt amit nem nagyon tudok megmagyarázni...A harmadik szezonomban a Getaféval kirúgtak, mert nagyon gyengén muzsikáltunk!Egyszerűen semmi nem jött össze!Pedig ugyanaz az edzés, taktika, nem ment el 1 kulcsjátékosom sem és jött dos santos meg cana lorik is!Nem értem mi lehetett a gond:S Mintha nem is ezzel a csapattal kerültem volna BLbe
    (Csapatot keres...)
  • Maximus4
    Freire és Argüello.Utóbbi nálam is játszik,Freire meg az egyik fiókcsapatomnál van.A többiek meg a riválisoktól érkeztek.Nem baj majd én együtt tartom a bandát,senki sehova
  • Magic Boy
    Azért nincs idő, mert a képet azután készítettem miután megnéztem a sérülést.

Horváth Zoltán (saját nevelés) és Kempf Balázs is 3 hét-1 hónapra dőlt ki.
  • inter94
    BL első kiesési kör
    Ajax-Málaga
  • Forza Italia
    köszi
  • inter94
    nincs mit,maradt még valaki?
  • Maximus4
    Nagyon köszönöm
  • inter94

• Maximus4
    Ha szépen megkérlek tudnál dobni egy keretet a csapatomról,kiváncsi vagyok ki van még ott 2013-ban.
  • soma22
    az egészségedre ment a sok FM:)

viccet félretéve jobbulást!
  • inter94
    grat,de hova tűnt az idő?
    Döntő

• Magic Boy
    Azért velem se gyenge a csapat:

Amúgy ő az asszisztensem:
  • Forza Italia
    Na megjöttem a kórházból és nem arcüreggyulladásom hanem részleges arcidegbénulásom van:S. Toltam pár meccset
    totteenham-Sunderland 0-2
    Sunderland-Cardiff 2-0
    West Brom-Sunderland 1-3
    Már csak 2 pont a hátrányom az arsenalal szemben és van 11 forduó
  • Maximus4
    Hát nem,én 5-0-ra tippeltem persze nekünkCsak hülyülök amúgy nagy grat
  • inter94
    remélem,elfogadható eredmény:)
  • inter94
    ok,ok:)
  • Maximus4
    Figyellek ám,nem elverni a srácaimat
  • Magic Boy
    Előre a címvédésekért.
    Nyerj mindent amiben indulsz.
    Hajrá!
  • inter94
    Klub VB elődöntő
    América-Málaga
  • soma22
    átfedve arra értettem, hogy a bl címvédés, amiről pár lappal ezelőtt beszéltem:)
  • zorrobomber
  • inter94
    már továbbjutottam:D
  • soma22
    teljesen sima ügy kell legyen!
  • inter94
    BL csoport

• Csesza
    lehet többször kéne eltiltaniuk :DDDDdddd
  • Magic Boy
    Beszóltam a bíróknak kétszer erre eltiltottak egy meccsről ami történetesen az MTK elleni Ligakupa meccs volt:
  • Huni92
    0-0. 91.ben nem kaptunk meg egy jogos tizit, 93.ban Vantaggiato fél méterről kapufát fejelt. Felbaszott.
  • Seraf

eddig erősnek tűnik a csapat :)
  • Huni92
    Mindjárt kezdődik a visszavágó. Nem lesz Guana és Faria sem, mert eltiltottak. Egyik szélső védő fog bemenni középre Cadú mellé :s Reménykedek.
  • realgyula
    sok a döntetlenem 19 bajnokit követően... jól állok ha megnyerem a két elmaradt meccsemet, de az a 6 döntetlen sok...Van der Vaart meg rotty 2 hónapra :S
  • zorrobomber
    jó lesz az :)
  • Huni92
    Hááát....so-so

• Darthmushroom
    grat all
  • cain
    szvsz nagyon magas a loyalityje (ezt te natúr nem látod, csak scouttal). így van ez az egyik ukrán kapusgyereknél is, valami sultaníj maximov vagy mifasz, hiába adnám neki a mostani fizuja tízszeresét, így is csak a saját elnökének szólogat be, hogy a nénikéjét árusítsa ki, ne őt. pláne ne egy ilyen noném egyesületnek, mint a zete.

viszont ha egyszer megszerzed, atombombával sem fogod tudni kirobbantani a keretből.
  • inter94
    Töltöm a Málagat:)
  • zorrobomber
    Igen, most hogy van pénzem, kezdtek nálam is feltünedezni a szerencsevadászok, idejönnek, a scout aszongya rá hogy fasza pleja, elkér egy valag pénzt, megadom aztán kiderül hogy nb2-be jó lesz. Igyekszem kikerülni őket, de most kettőbe belefutottam :/
  • karajjj
    najó, mondjuk az ilyen nb2-szintű játékosok jönnének hozzám, de gecinagy fizetést kérnek, meg ahogy Urbán Flóri mondta, hogy milyen külföldi játékos már az, aki a magyar nb2-be jön játszani... :\
  • zorrobomber
    24 éves, de én se hiszem hogy nagyon fejlődne a rep., Collins azért jöhetett gondolom el mert mondjuk alacsony a loyalty-ja, meg a Dordrecht azért nem egy Fulham
  • karajjj
    sjanos nem fejlődik úgy mint tavaly, én a bl-ben vagyok a barcikával de még mindig nem akarnak hozzám jönni az EU-s játékosok
  • Csesza
    :O

pedig itt még annyira nem is lehet aggastyán hogy Magyarországra jöjjön :D nagyon max sztem 30 lehet?!

akkor úgylátom, hogy kicsit több rep.-et kaptak a magyar csapatok, ill. az fejlődhet rendesen