104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sziasztok!Hát olyasmi történt amit nem nagyon tudok megmagyarázni...A harmadik szezonomban a Getaféval kirúgtak, mert nagyon gyengén muzsikáltunk!Egyszerűen semmi nem jött össze!Pedig ugyanaz az edzés, taktika, nem ment el 1 kulcsjátékosom sem és jött dos santos meg cana lorik is!Nem értem mi lehetett a gond:S Mintha nem is ezzel a csapattal kerültem volna BLbe 
(Csapatot keres...) -
Freire és Argüello.Utóbbi nálam is játszik,Freire meg az egyik fiókcsapatomnál van.A többiek meg a riválisoktól érkeztek.Nem baj majd én együtt tartom a bandát,senki sehova
-
Azért nincs idő, mert a képet azután készítettem miután megnéztem a sérülést.
Horváth Zoltán (saját nevelés) és Kempf Balázs is 3 hét-1 hónapra dőlt ki. -
BL első kiesési kör
Ajax-Málaga
-
köszi -
nincs mit,maradt még valaki? -
Nagyon köszönöm
-
-
Ha szépen megkérlek tudnál dobni egy keretet a csapatomról,kiváncsi vagyok ki van még ott 2013-ban. -
az egészségedre ment a sok FM:)
viccet félretéve jobbulást! -
grat,de hova tűnt az idő?
Döntő
-
Azért velem se gyenge a csapat:
Amúgy ő az asszisztensem:
-
Na megjöttem a kórházból és nem arcüreggyulladásom hanem részleges arcidegbénulásom van:S. Toltam pár meccset
totteenham-Sunderland 0-2
Sunderland-Cardiff 2-0
West Brom-Sunderland 1-3
Már csak 2 pont a hátrányom az arsenalal szemben és van 11 forduó -
Hát nem,én 5-0-ra tippeltem persze nekünk
Csak hülyülök amúgy nagy grat
-
remélem,elfogadható eredmény:)
-
ok,ok:) -
Figyellek ám,nem elverni a srácaimat
-
Előre a címvédésekért.
Nyerj mindent amiben indulsz.
Hajrá!
-
Klub VB elődöntő
América-Málaga -
átfedve arra értettem, hogy a bl címvédés, amiről pár lappal ezelőtt beszéltem:) -
-
már továbbjutottam:D -
teljesen sima ügy kell legyen! -
BL csoport
-
Csesza #39431 lehet többször kéne eltiltaniuk :DDDDdddd -
Beszóltam a bíróknak kétszer erre eltiltottak egy meccsről ami történetesen az MTK elleni Ligakupa meccs volt:
-
0-0. 91.ben nem kaptunk meg egy jogos tizit, 93.ban Vantaggiato fél méterről kapufát fejelt. Felbaszott. -
eddig erősnek tűnik a csapat :) -
Mindjárt kezdődik a visszavágó. Nem lesz Guana és Faria sem, mert eltiltottak. Egyik szélső védő fog bemenni középre Cadú mellé :s Reménykedek. -
realgyula #39426 sok a döntetlenem 19 bajnokit követően... jól állok ha megnyerem a két elmaradt meccsemet, de az a 6 döntetlen sok...Van der Vaart meg rotty 2 hónapra :S -
jó lesz az :) -
Hááát....so-so
-
grat all -
cain #39422 szvsz nagyon magas a loyalityje (ezt te natúr nem látod, csak scouttal). így van ez az egyik ukrán kapusgyereknél is, valami sultaníj maximov vagy mifasz, hiába adnám neki a mostani fizuja tízszeresét, így is csak a saját elnökének szólogat be, hogy a nénikéjét árusítsa ki, ne őt. pláne ne egy ilyen noném egyesületnek, mint a zete.
viszont ha egyszer megszerzed, atombombával sem fogod tudni kirobbantani a keretből. -
Töltöm a Málagat:) -
Igen, most hogy van pénzem, kezdtek nálam is feltünedezni a szerencsevadászok, idejönnek, a scout aszongya rá hogy fasza pleja, elkér egy valag pénzt, megadom aztán kiderül hogy nb2-be jó lesz. Igyekszem kikerülni őket, de most kettőbe belefutottam :/ -
karajjj #39419 najó, mondjuk az ilyen nb2-szintű játékosok jönnének hozzám, de gecinagy fizetést kérnek, meg ahogy Urbán Flóri mondta, hogy milyen külföldi játékos már az, aki a magyar nb2-be jön játszani... :\ -
24 éves, de én se hiszem hogy nagyon fejlődne a rep., Collins azért jöhetett gondolom el mert mondjuk alacsony a loyalty-ja, meg a Dordrecht azért nem egy Fulham -
karajjj #39417 sjanos nem fejlődik úgy mint tavaly, én a bl-ben vagyok a barcikával de még mindig nem akarnak hozzám jönni az EU-s játékosok -
Csesza #39416 :O
pedig itt még annyira nem is lehet aggastyán hogy Magyarországra jöjjön :D nagyon max sztem 30 lehet?!
akkor úgylátom, hogy kicsit több rep.-et kaptak a magyar csapatok, ill. az fejlődhet rendesen