104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ne fossá, megkapod azt, csak sose szólsz :D -
mikor kapom meg az fm kupa győzelemért járó vip jogom ? :D
bő fél éve lógsz vele :D -
opsz, ez nem sikerült, akinek van kedve nézze meg, elő lehet azokat a képeket varázsolni -
pedig úgy a legjobb... :D -
A kapusom pont 6,8-as átlagot teljesített
Ezek meg a védők, nem olyan rosszak ezek szerintem, nagyjából ugyanez a védelem volt az előző évben is, csak a holland srác jött, és akkor "csak" 58-at kaptunk
Dale Bennett
Anthony Charnley
Fazekas Zoltán
Marc Muniesa
Philip van Leeuwen
Szakály Róbert
Jack Rodwell -
Hát Főnök, épp azér toljuk most, mer holnap jólbebaszós szilveszter lesz :D:D Aztán részegen ugye nemigazán lehet FMezni :p -
Márciusi meccseink.
Jelenleg 3. helyen állunk, hátrányunk viszont csupán 1 pont. Élesedik a küzdelem.
-
gratóll
látom senkinek nem lohasztja a játékkedvét az, hogy holnap jön a bebaszós szilveszter... már akinek ugyebár... :D
ma este fennvagyok végig, szóval ha volt esetleg valami kérdés ami felett elsiklottam, csak bátran :) -
Eh....nagyon kevésen múlott :( De a védelem az tényleg nem az igazi. Na, majd jövőre! -
A kapusod, hogy teljesít?
Ha nincs meg a 6.8 fölötti átlaga neki és a védőidnek akkor oda igazolj és símán feljutsz jövőre.
Ha jól sikerülnek a nyáron az igazolásaid akkor jövőre meglesz az a PL.
Hajrá!
-
Elkezdtem nézni a Fűrész 4-et, de jelenleg nem vagyok olyan állapotban, hogy be is tudjam fejezni xD Naszóval kicsit Kolozsvározok.
B.Ú.É.K. neked is, Magic! -
hát az látszik, hogy rengeteg gólt kaptál.mindenképpen biztosabb lábakra kell hozni a védelmet. -
Megint lecsúsztunk a rájátszásról, de most már közelebb voltunk, előző idényben 13. most egy 7. hely jött össze. De akár előrelépésnek is tűnhet, de a csapat játéka nagy csalódás volt. Év közben taktikát is kellett váltanom, annyira nem ment, főleg idegenben. Azt hiszem összesen 2 meccset nyertünk idegenben. Nem volt ritka a 4-5 gólos zakó sem, ilyet még nem értem meg a csapattal
-
Na búcsúzom mára és 2008-ra!
2009-ben találkozunk.
Addig is sok sikert mindenkinek és Grat all!
Hajrá mindenki!
A bajnokság előtt nemzetközi kupaszereplést ígértem.
Jelenleg így állunk:
Bajnokság:
Liga Kupa:
Eddig 4 játékos jön erősítésként a cél elérésének érdekében:
Mégegyszer így előre BUÉK all!
-
gratula, és üdv a fórumon!
kérlek legközelebb méretezd át a feltöltött képedet 750 pixel szélesre(mint ahogy a bannerben is láthatod a felszólitást erre) -
Kezdtem egy karriert én is! Az első év fele-más sikereket hozott! Taroltak a spanyolok! Valencia az UEFA kupa, Barcelona a BL címvédője, na meg a spanyolok nyerték az EB-t. Majd tolok képet az igazolásokról is!
-
Ez meg mi a."...""..?? 

Amikor KÖZÖM nincs egy mecccshez érdekes...
Grat mindenkinek, főleg neked Bomber :D -
Remélem a végén is igy álltok majd :D Gratula! -
90+7 - ez kicsit randa de am grat :) -
1-2jobb játékos azért játszott,de amúgy nem vagyok elragadtatva tőle 1meccs után 80%-os kondija van 21meccs 4gól,hiába kiöregedett -
fasza csoport lesz ez
Jó8, és BUÉK mindenkinek ha holnap már nem leszek! -
Ronaldinho B-csapatban? Akkor milyen az A? -
asszem elég lesz mára ennyi izgalom :)
Trojan csatárhiány miatt bekerült a cserepadra, első bajnoki gólja után(Kecskemét ellen) megrúgta az első Bl gólját is. Nem mondanám hogy számítottam rá.
-
igaz hogy kikaptunk,B csapat játszott nagyrészt de megvan a továbbjutás
-
amint betették a ramot, meglesz :) csapat is megvan,minden,csak menjen.. -
köszi -
idén eddig róla szólt legtöbbet a média, pedig az asszisztom mást játszatna a helyén, én kitartok. eddig nekem van igazam:
-
szerintem felrakhatod nyugodtan -
gratula
szén ideg vagyok, hiába vertem Kecskemétet 3-0ra, nem hiszem hogy sok meccset letolok még ma :) -
jöhet a döntő 
-
Ezek szerint ilyenen is indulok 
-
Anno volt egy olyan újságcikk amikor a Békéscsaba még NB1-es volt (hely azok a régi szép idők) és Nyert Fehérvárott, hogy békés Csoda Fehérvárott.
Hát most mi is valami ilyet hajtottunk végre:
-
(1:20-nál vicces ahogy a 2 fejjel magasabb csákó előtt gyurmázza a bogyót
)
-
Még ha kellet is a loki meccs által okozott bosszúság, de rendesen felbaszta az agyvizem ahogy kezdtük a meccset, ótvar fos-szar-hugy, vagyis kb Bozsik-válogatott féle gólokat kaptunk. Minden jó ha vége jó(legalábbis tűrhető
).
-
thx neked is
ha maguktól nem botlanak...:D
és mellesleg ha már focihoz mégiscsak van köze a topiknak akkor ezt nézzétek:
( http://www.youtube.com/watch?v=V0oNNt7d1gY ) -
úgy mondom mintha 2 hét lenne még szilveszterig :D
köszi és viszont! -
sima vereség B csapattal, 40 meccsnyi veretlen bajnoki után... :/
-
Én valószínűleg ma leszek utoljára idén úgyhogy amíg el nem felejtem.
-
Esteleg ez? -
bayern hibázhatna h átvegyük az 1. helyet...ilyen se volt még h bayernel harcoljak 1.helyér :D