104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Am a keretemre nem tudsz vmi jó taktikát ajánlani csak így ránézésre? -
a mai napig visszadereng az, hogy nála a labda, megfordul és úgy dobja ki a labdát, hogy rábikázza a kapufára. No meg persze az olyan esetek mint például az 1-1-ben a csatár már mindjárt elmegy mellette, de ő csak áll és nem csinál semmit, és vár, és vár, aztán az utolsó utáni pillanatban hárít. -
Most sérült volt a Bl meccsek alatt, de egyébként nem padoztatom :D
Milyen partizánakciókra gondolsz? -
Nem mindig jóság ez. Raychev a bolgár válogatott állandó balhátvédje lett, és már ilyen Getafe meg Lille vinné :S Ilyenkor jön az hogy kapunk egy pár millás ajánlatot és elnök szól hogy bocss, jön a karácsony kell a péz a gyereknek FM2009-et kell venni meg kisvasutat :) -
mondd hogy nem király gabi a kapusod, csak padoztatod... :D
[a herthában töltött idő alatt nagyon ellenszenves lett nekem a különböző partizánakcióival a kapuban...] -
Nekem általában 17-22 között van a behivottak száma :D Kicsit jól állunk e tekintetben. -
jóság
-
Na és persze legjobb ha az első csapatban játszik :)
Sztem őt lassan pl simán beteszem majd egy ligakupa meccsre.
-
Fehér Csabi 4meccs2gól?? Kiezafiúú?? :D
-
Azt tapasztaltam, hogy ha kölcsönbe küldök valakit, akkor sokkalta kevésbé fejlődik, mint mondjuk a tarcsimban játszva, de az én edzésem szerint tréningezve. -
Olléolléolléollé...megcsináltuk!
-
Most elég erős edzés kapnak a támadásra építve! Meglátom mi lesz velük! Ha nem teljesítenek jó, akkor megválok tőlük, de játéklehetőség miatt, lehet kölcsönbe mennek! -
Smith és Tejera nekem nem túl meggyőző, hogy elég jó lesz egy chelseahez, de mivel a te játékot, te nyilván tudsz valamit amit mi nem :)
mindazonáltal neked is buék! -
meg akarom venni már fél éve Újpestbe, de psszt
-
Heh...furcsa látni a 08-cas nyilazgatásokat :D Sok sikert és neked is búék! -
Értem. A 08-ban nem tapasztaltam, ezér volt furcsa :D Mondjuk nem is vagyok az a nomád menedzsertipus :)
Közben a kupa negyeddöntőben sima 3-1gyel kiütöttük a Rapid Bukarestet, elődöntőben egy alacsonyabb osztályú együttes lesz az ellenfél.
De a lényeg, hogy következik a Temesvár elleni rangadó, ami akár a bajnoki cimről is dönthet. -
Hello!
Na elkezdődött az új szezon! A srácok még fejben tengerparton vannak (gondolok itt a sok döntetlenre), de (hol kopogjam le?) kezd beindulni a szekér!
Nem beszélek tovább, jöjjenek a képek!
Keret 2008 szeptember elején:
Taktika (szívesen fogadok tanácsokat, ötletek, mert az mindig jól jön=):
BL csoport (könnyebb talán nem is lehetett volna):
Végül a jövő nagy reményei:
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN FM JÁTÉKOSNAK!!!!! -
fú atyám az az utolsó mondat nagyon odabasz :D:D:D:D
amúgy ez nem újkeletű dolog, csak régen akkor jött, ha három-négy klubhoz jelentkeztél rövid időn belül, és persze ehhez mérten az elégedettségi mutató is ment a búsborongósba, a klubhűség értékről nem is beszélve... -
Közben -ahogy az várható volt- elutasitották a jelentkezésem :D
Mindenesetre érdekes újitás ez az ultimátum dolog :) -
Ehehe :D:D
Megüresedett az Inter menedzseri széke, és gondoltam, teszek egy próbát, flevesznek-e. Előtte persze mentettem egy külön fájlba. Jelentkeztem, majd még aznap jött a hir :D
-
Menedzseri fEgyelem hiánya miatt aggódik. Valószinűleg nem szidtad le a csapatot egy vereség után, vagy ha vki hiányzott az edzésről, nem büntetted meg, esetleg a piros lapért nem osztottál fizumegvonást. Majd elmúlik.
Amúgy vicces azért az, hogy a Rapidot eléggé nyomják a birók. Már nem is tudom hányadik meccsüket hozzák úgy, hogy 90+ percben kapnak tizit...
-
Abu85 #39554 Srácok ... mit tudok tenni azzal, ha a játékosom aggódik. Azt írja, hogy nem elégedett a menedzseri figyelemmel. Mondta is sajtónak, hogy túl puha vagyok. 
Nem vágom, hogy merre menjek el vele ... igazából most már osztom, de nem nagyon múlik el az aggódása. Kicsit a teljesítményén is meglátszik, mert az első félévet lehúzta egy kapott góllal (asszem 1170 perces góltalansági sorozata volt), most meg március van és 6-nál jár.
Valami tipp.
-
Grat mindenkinek. nekem ma elmarad a betegségem miatt a szilveszteri buli. Így a szilvesztert az FM-társaságában töltöm. Hamarosan vége a bajnokságnak és jövök a végeredménnyel. -
Na, mesélj :D
Közben a 25. fordulóban nyertünk 2-1re a Piatra Neamt ellen. Temesvár egyszerűen megállithatatlannak tűnik. Az év első felében a Rapid, most a Temesvár a csitcsapat :D -
jóreggelt, ne is emlegesd Kerzhakov-ot :D -
Kapott a csapat másfél millió eurót, azért, mert Kerzhakov lőtt 10 gólt a Moszkva szineiben :D:D -
Én tapasztalatból mondtam, amit. Szóval nálam mind2 védő nagyon bejött. És az már csak hab a tortán, hogy Richards jobb oldalon és középen is bevethető. Ettől függetlenül megveheted Djourout és/vagy Insuat.
Jó lenne befejezni ezt a 3. szezont a Kolozsvárral, még az idén :D Szóval izzitom. Valahol április elején járunk, tehát délutánig még lemegy az a 2 hónap :D -
realgyula #39548 hihetetlen, végig a kezünkben volt a meccs, ziccereket rontottunk, és a végén jött a csapás amivel kiestünk a BL nyolcaddöntőjében...
-
Meg az istencsászársághoz az is kell hogy játsszon nálad, szóval le kell igazolni, márpedig Tottenham-ből, M. Cici-ből egy RMargit könnyen igazol, míg mondjuk Arsenal-ból már nehezebben-drágábban. A lényeg hogy azért is hype-olják őket mert könnyebb őket leigazolni. 2008-ban nálam Djorou is ász volt. -
vannak azfm-ben rejtett tulajdonságok is.. -
realgyula #39545 az az érdekes ebben a "ki a jobb játékos?", "kit érdemesebb leigazolni?" dologban, hogy a most említett három játékosnál (Bale,Richards és Pato) a tulajdonságaik alapján vannak jobbak is, mégis azt mondjátok többen is pl. hogy Bale istencsászár bal bekknek, holott mondjuk Insúa - a tuloajdonságai alapján - jobb...!
de ha nézem mondjuk Richardsot és Djourout, ott is jobb Djourou, mégis Richards az ász...! csak, hogy bizonyítsam az állításaimat:
Bale <--> Insúa
Djourou <--> Richards
van erre valami ésszerű magyarázat? -
Bale, Richards, Pato. Bár utóbbi nem tolta nálam, de sztem jó playa :) Előbbi 2 meg döbeszt. -
realgyula #39543 az alábbi játékosokat figyeltetem arra az esetre, ha esetleg távozna Marcelo, Pepe vagy Higuain...vagy ne adj isten mind3! -
665 perc. Ennyit birtunk ki bekapott gól nélkül sorozatban :) Végül ez megszakadt a Craiova elleni 2-1es siker alkalmával. Egyébként mostmár pontegyenlőség van, de 6tal rosszabb a gk-nk, mint a Temesvárnak. -
Na lépek én is (most már tényleg).
Jó8 all!
Sok sikert mindenkinek.
Hajrá!
Jövőre találkozunk.
-
Nem tudom lehet, bár ezekből általában mindegyik 2 szezont már lehuzott nálam, Benett 4-t is, Szakály 3-t, Rodwell, Muniesa, Van Leeuwen új nálam,de őket is játszottak már más csapatban pl Rodwell Evertonban 2006 óta van, most meg 2014 van
na jó8 -
Én egy évig szívesen kipróbálnám a VIP jogokat és nem is pénzen múlik csak valahogy eddig még nem jött össze (nincs pl. bankkártyám se), na de majd talán jövőre vagy ha valaki megajándékoz vele. -
gimmi :D -
Megnéztem.
A kapusodról nem volt kép, de egy olyan kapus aki minimum 7-es átlagot tud rengeteget jelent.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy rutintalan a védelmed?
Kéne egy rutinos középhátvéd aki összefogja a sok fiatalt.
De ez csak az én véleményem. -
kell a tökömnek, csak kötekedek :D
odaadom én az első embernek,aki kéri