104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• lippet
    Am a keretemre nem tudsz vmi jó taktikát ajánlani csak így ránézésre?
  • Fabio Capello
    a mai napig visszadereng az, hogy nála a labda, megfordul és úgy dobja ki a labdát, hogy rábikázza a kapufára. No meg persze az olyan esetek mint például az 1-1-ben a csatár már mindjárt elmegy mellette, de ő csak áll és nem csinál semmit, és vár, és vár, aztán az utolsó utáni pillanatban hárít.
  • zorrobomber
    Most sérült volt a Bl meccsek alatt, de egyébként nem padoztatom :D
    Milyen partizánakciókra gondolsz?
  • zorrobomber
    Nem mindig jóság ez. Raychev a bolgár válogatott állandó balhátvédje lett, és már ilyen Getafe meg Lille vinné :S Ilyenkor jön az hogy kapunk egy pár millás ajánlatot és elnök szól hogy bocss, jön a karácsony kell a péz a gyereknek FM2009-et kell venni meg kisvasutat :)
  • Fabio Capello
    mondd hogy nem király gabi a kapusod, csak padoztatod... :D

[a herthában töltött idő alatt nagyon ellenszenves lett nekem a különböző partizánakcióival a kapuban...]
  • Huni92
    Nekem általában 17-22 között van a behivottak száma :D Kicsit jól állunk e tekintetben.
  • zorrobomber
    jóság
  • zorrobomber
    Na és persze legjobb ha az első csapatban játszik :)
    Sztem őt lassan pl simán beteszem majd egy ligakupa meccsre.
  • zorrobomber
    Fehér Csabi 4meccs2gól?? Kiezafiúú?? :D
  • Huni92
    Azt tapasztaltam, hogy ha kölcsönbe küldök valakit, akkor sokkalta kevésbé fejlődik, mint mondjuk a tarcsimban játszva, de az én edzésem szerint tréningezve.
  • Huni92
    Olléolléolléollé...megcsináltuk!

• lippet
    Most elég erős edzés kapnak a támadásra építve! Meglátom mi lesz velük! Ha nem teljesítenek jó, akkor megválok tőlük, de játéklehetőség miatt, lehet kölcsönbe mennek!
  • Fabio Capello
    Smith és Tejera nekem nem túl meggyőző, hogy elég jó lesz egy chelseahez, de mivel a te játékot, te nyilván tudsz valamit amit mi nem :)

mindazonáltal neked is buék!
  • zorrobomber
    meg akarom venni már fél éve Újpestbe, de psszt
  • Huni92
    Heh...furcsa látni a 08-cas nyilazgatásokat :D Sok sikert és neked is búék!
  • Huni92
    Értem. A 08-ban nem tapasztaltam, ezér volt furcsa :D Mondjuk nem is vagyok az a nomád menedzsertipus :)

Közben a kupa negyeddöntőben sima 3-1gyel kiütöttük a Rapid Bukarestet, elődöntőben egy alacsonyabb osztályú együttes lesz az ellenfél.
    De a lényeg, hogy következik a Temesvár elleni rangadó, ami akár a bajnoki cimről is dönthet.
  • lippet
    Hello!

Na elkezdődött az új szezon! A srácok még fejben tengerparton vannak (gondolok itt a sok döntetlenre), de (hol kopogjam le?) kezd beindulni a szekér!

Nem beszélek tovább, jöjjenek a képek!

Keret 2008 szeptember elején:

Taktika (szívesen fogadok tanácsokat, ötletek, mert az mindig jól jön=):

BL csoport (könnyebb talán nem is lehetett volna):

Végül a jövő nagy reményei:

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN FM JÁTÉKOSNAK!!!!!
  • Fabio Capello
    fú atyám az az utolsó mondat nagyon odabasz :D:D:D:D

amúgy ez nem újkeletű dolog, csak régen akkor jött, ha három-négy klubhoz jelentkeztél rövid időn belül, és persze ehhez mérten az elégedettségi mutató is ment a búsborongósba, a klubhűség értékről nem is beszélve...
  • Huni92
    Közben -ahogy az várható volt- elutasitották a jelentkezésem :D
    Mindenesetre érdekes újitás ez az ultimátum dolog :)
  • Huni92
    Ehehe :D:D
    Megüresedett az Inter menedzseri széke, és gondoltam, teszek egy próbát, flevesznek-e. Előtte persze mentettem egy külön fájlba. Jelentkeztem, majd még aznap jött a hir :D
  • Huni92
    Menedzseri fEgyelem hiánya miatt aggódik. Valószinűleg nem szidtad le a csapatot egy vereség után, vagy ha vki hiányzott az edzésről, nem büntetted meg, esetleg a piros lapért nem osztottál fizumegvonást. Majd elmúlik.

Amúgy vicces azért az, hogy a Rapidot eléggé nyomják a birók. Már nem is tudom hányadik meccsüket hozzák úgy, hogy 90+ percben kapnak tizit...

• Abu85
    Srácok ... mit tudok tenni azzal, ha a játékosom aggódik. Azt írja, hogy nem elégedett a menedzseri figyelemmel. Mondta is sajtónak, hogy túl puha vagyok.
    Nem vágom, hogy merre menjek el vele ... igazából most már osztom, de nem nagyon múlik el az aggódása. Kicsit a teljesítményén is meglátszik, mert az első félévet lehúzta egy kapott góllal (asszem 1170 perces góltalansági sorozata volt), most meg március van és 6-nál jár.
    Valami tipp.
  • Forza Italia
    Grat mindenkinek. nekem ma elmarad a betegségem miatt a szilveszteri buli. Így a szilvesztert az FM-társaságában töltöm. Hamarosan vége a bajnokságnak és jövök a végeredménnyel.
  • Huni92
    Na, mesélj :D
    Közben a 25. fordulóban nyertünk 2-1re a Piatra Neamt ellen. Temesvár egyszerűen megállithatatlannak tűnik. Az év első felében a Rapid, most a Temesvár a csitcsapat :D
  • zorrobomber
    jóreggelt, ne is emlegesd Kerzhakov-ot :D
  • Huni92
    Kapott a csapat másfél millió eurót, azért, mert Kerzhakov lőtt 10 gólt a Moszkva szineiben :D:D
  • Huni92
    Én tapasztalatból mondtam, amit. Szóval nálam mind2 védő nagyon bejött. És az már csak hab a tortán, hogy Richards jobb oldalon és középen is bevethető. Ettől függetlenül megveheted Djourout és/vagy Insuat.

Jó lenne befejezni ezt a 3. szezont a Kolozsvárral, még az idén :D Szóval izzitom. Valahol április elején járunk, tehát délutánig még lemegy az a 2 hónap :D
  • realgyula
    hihetetlen, végig a kezünkben volt a meccs, ziccereket rontottunk, és a végén jött a csapás amivel kiestünk a BL nyolcaddöntőjében...
  • zorrobomber
    Meg az istencsászársághoz az is kell hogy játsszon nálad, szóval le kell igazolni, márpedig Tottenham-ből, M. Cici-ből egy RMargit könnyen igazol, míg mondjuk Arsenal-ból már nehezebben-drágábban. A lényeg hogy azért is hype-olják őket mert könnyebb őket leigazolni. 2008-ban nálam Djorou is ász volt.
  • kraawz
    vannak azfm-ben rejtett tulajdonságok is..
  • realgyula
    az az érdekes ebben a "ki a jobb játékos?", "kit érdemesebb leigazolni?" dologban, hogy a most említett három játékosnál (Bale,Richards és Pato) a tulajdonságaik alapján vannak jobbak is, mégis azt mondjátok többen is pl. hogy Bale istencsászár bal bekknek, holott mondjuk Insúa - a tuloajdonságai alapján - jobb...!
    de ha nézem mondjuk Richardsot és Djourout, ott is jobb Djourou, mégis Richards az ász...! csak, hogy bizonyítsam az állításaimat:
    Bale <--> Insúa
    Djourou <--> Richards
    van erre valami ésszerű magyarázat?
  • Huni92
    Bale, Richards, Pato. Bár utóbbi nem tolta nálam, de sztem jó playa :) Előbbi 2 meg döbeszt.
  • realgyula
    az alábbi játékosokat figyeltetem arra az esetre, ha esetleg távozna Marcelo, Pepe vagy Higuain...vagy ne adj isten mind3!
  • Huni92
    665 perc. Ennyit birtunk ki bekapott gól nélkül sorozatban :) Végül ez megszakadt a Craiova elleni 2-1es siker alkalmával. Egyébként mostmár pontegyenlőség van, de 6tal rosszabb a gk-nk, mint a Temesvárnak.
  • Magic Boy
    Na lépek én is (most már tényleg).
    Jó8 all!
    Sok sikert mindenkinek.
    Hajrá!
    Jövőre találkozunk.
  • giorgio81
    Nem tudom lehet, bár ezekből általában mindegyik 2 szezont már lehuzott nálam, Benett 4-t is, Szakály 3-t, Rodwell, Muniesa, Van Leeuwen új nálam,de őket is játszottak már más csapatban pl Rodwell Evertonban 2006 óta van, most meg 2014 van
    na jó8
  • Magic Boy
    Én egy évig szívesen kipróbálnám a VIP jogokat és nem is pénzen múlik csak valahogy eddig még nem jött össze (nincs pl. bankkártyám se), na de majd talán jövőre vagy ha valaki megajándékoz vele.
  • Mor3llo
    gimmi :D
  • Magic Boy
    Megnéztem.

A kapusodról nem volt kép, de egy olyan kapus aki minimum 7-es átlagot tud rengeteget jelent.

Nem lehet, hogy az a baj, hogy rutintalan a védelmed?
    Kéne egy rutinos középhátvéd aki összefogja a sok fiatalt.
    De ez csak az én véleményem.
  • kraawz
    kell a tökömnek, csak kötekedek :D
    odaadom én az első embernek,aki kéri