104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zsil #39776 tőled nem kértem és nem kérdeztem semmit,mint ahogy senkitől,csak egy megálapítást tettem,hogy nálam ez van,mivel többen privibe kérdezetk tőlem.....ugyhogy ezt buktad javaslom h ne irogass nekem.köszi -
Zsil #39775 de hát az uj peccs kell(nekem)megengeded hogy eldöntsem hogy kell nekem?-ez kijelentés! és mivel megoldottam nem tudom hogy miért kellett ezt megint elkezdened?ráadásul hozzád nem irányult semmi ugyhogy kussolj már,mert felidegesítesz.nézz körül a saját portádon te fasz. -
Martins15 #39774 Nah mind1 nemnyitja meg elszúrtam.A lényeg hogy valami üzletemberekből álló csoport meg akar minket venni. -
Martins15 #39773 Nah nálam is előjött ami már pár embernél Fradinál.Remélem valami gazdag lesz.(Ha lesz)
-
Nagyon baba! Már megy is! Köszi! -
Nekem is ilyen problémám van! Kellene pár játékos azonosítója, meg magam is megszeretném csinálni:D -
gugliba ird be e fájl nevét, töltsd le és másold be a mappába. akkor működnie kell. -
"amugy sajnálom az elbukott 4 évemet,de hát az uj peccs kell!"
tudod h mit beszélsz ember? nem vagy kicsit ellentmondásos MAGADNAK? v csak ráült a macska a billentyűzetedre?
térj már észhez - . - -
Szerintetek az mért van, hogy amikor megakarom nyitni az editort ezt írja ki:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCP71.dll nem található. Újraraktam a játékot, s az se használt neki:S
Ötlet? -
"8as távoli lövésű emberek öltözőből leadott lövése, amely természetesen góllal végződik." Na ezen fél óráig röhögtem.
-
Nekem nincs komolyabb gondom ezzel a 910-es patchcsel sem. Talán amit javitanék, az a 8as távoli lövésű emberek öltözőből leadott lövése, amely természetesen góllal végződik.
Gondolkozok egy Castillas karrieren...márcsak azért is, mert a KVSCvel eltöltött 3 szezon alatt nagyon belassult az egész. -
annyi. majd akkor fogok sírni mikor a téli igazolások benne lesznek. akkor már kelleni fog az az crack. off vége. -
új peccs kell? minek? tudod hányan játszanak 901el? mégse sírnak h kell az új peccs, meg h mér nincs krekk - . - -
Zsil #39762 természetesen szétküldtem őket,de még nem kezdődtek el a bajnokságok és még csak egy-két nevet szállítottak és 2 hetem van igazolni,ezért kell hogy magam is szétnézzek!amugy sajnálom az elbukott 4 évemet,de hát az uj peccs kell!már elég erős volt a csapat+jókat neveltem ki---de fradival akartam ujra kezdeni a kariert.éertelemszerűen másokat igazolnék....köszi és jó igazolásokat mindenkinek -
miért nem inkább a játékosfigyelőd nézelődik egy pár hétig?hidd el jobbakat fog találni mint te, hisz ők erre vannak -
Zsil #39760 thx,körülnézek(pár órát) -
te jó ég.
lehet engem zavar csak de ha Ajka a football szót lemagyarította ahogy már az elfogadott . Futball. így kell írni. akkor a Club szót miért nem lehetett??? pedig az még inkább elfogadott hogy Klub. mind2 helyes csak így már szarul néz ki én szerintem. -
hoodlum #39758 ha van pénzed, nézd meg az asec mimosasból gohi bi-t. esetleg ingyen ransford oseit, bár ő nekem nem jött be, de sokan dicsérték. -
Zsil #39757 901-ben vittem 4 évig a fradit,tudom később tudok igazolni jókat.most 902-patch,elölről indultam,és nincs kedvem nyüglődni,ezért kéne megfogni 1-2 csatárt ,már az elején.köszi -
Zsil #39756 köszi megnézem!az a lényeg h viszonylag fiatal legyen,ergo legyen benne perspektiva!magyar aggastyánok kiméljenek!2 csatárt igazolnék,tehát várok még pár tippet!köszi -
hoodlum #39755 Ahmed Touré (Kessben) ingyen -
Itsuki #39754
igy kell ezt csinálni:D -
grat all -
Itsuki #39752
ez a vége...:(
ez az út: -
Zsil #39751 Sziasztok!Fradiba kellene csatár,tudnátok javasolni pár nevet?nb2 még!köszi -
Az első kupagyőzelem:
(felbaszott volna, ha a 7 ziccer ellenére nem mi nyerjük)
-
a nagy münchent kiejtette a kieső köln
-
Igen, az kivételesen jó! Meglátjuk. De egy kupadöntőt már biztosan játszumk:
-
de, meg úgy minden szvsz. -
Martins15 #39746 Pfff persze hogy megvan sérülve és nem tudom leigazolni :) -
nem lehet hogy szar a taktikád? -
realgyula #39744 jól haladok, sikerülni fog az...Atletico-Real 3-2...! megint...áááááh, nem mondok már semmit... -
ha jó a sorsolásod, még simán behúzod -
A bajnokság idén egy kicsit izgalmas. 6 forduló van még.
-
BL, végállomás:
-
Martins15 #39740 Oks köszi! -
simán -
Sok sikert!Látom kihívásban nem adtad lejjebb!Most is 1 élcsapatot dirigálsz... Így könnyű
-
Martins15 #39737 Sziasztok!
Először is nagy grat mindenkinek!
Másodszor pedig lenne egy kérdésem.Szerintetek 3. idényemre elhozzam Vaclav Kadlecet a Fradiba?
375 e €-ért jönne és 5700-as fizut kér. -
realgyula #39736 ezt nem hiszem már el
a spanyol kupa döntőjét is elveszítettük
megint legalább 5-ször vihettük 1 az 1-ben a kapusra és mind kimaradt, a barca meg egy olyan gólt lőtt h vidal eladta a félpályánál a labdát, javi martinez meg beívelte egyből a kapuba
remélem a bajnokságot is sikerült elveszíteni...