104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    ok,nincs sok pénz igazolni,erősítés jó lenne ha bent akarunk maradni:D
  • Huni92
    Főleg azokra nyomok kölcsönajánlatokat, akik átadón vannak, és amúgyis jönnének. Betolom, hogy nem fizetek semmit, fizuba nem adok semmit, és elfogadják :D Mdjuk ALtidoret nem adta a kecseg Villarreal :[ De ez betudható annak, h rivális a Real, és tuti, hogy felvitték volna a nagycsapathoz Schusterék :D
  • Huni92
    neked? neviccejjémá' :DDD jót röhögtem igy hajnali félnégy fele :D
  • inter94
    nézem az igazolásaidat,hozzád hogy mennek kölcsön játékosok?Vannes-be nem jön senki:(
  • inter94
    hehe ha ez ilyen könnyen menne:)
  • Huni92
    Csit off :/ Feljutottál, meg is nyered a Ligue1-et is :D Gratula :)

1-1 a Lanzarote ellen. Egyik szélsőm pedig 5 hónapra kidőlt :s
    Rendre bukjuk el a kötelező meccseket...
  • inter94
    röviden ennyi
    vár a Francia Ligue 1 Orange:D

• Huni92

• inter94
    most fejezem be a első szezont még 2meccs van hátra
  • Huni92
    Valaki baglyozik?

Sikerült 0-0t játszani a 17. helyezett kiscsapattal -.- Merida elleni meccs jön, újabb rangadó.
  • Utley
    Hasonló volt a Lancaster-el velem is.Én a saját U18-ból hoztam fel arcokat.2.évre egész jól összeért a csapat:)
  • Huni92
    Mi a fenéért ilyen hülyék a játékosfigyelőim? :D Egy dolog, hogy nem állitottam be nekik, h max 24-25 éves játékosokat keressenek, de gondoltam, van annyi eszük, hogy nem fognak 30 éves playakkal dobálózni, holott 27 év a korhatár :D:DD:D
    Namind1 :) Az 1. és a 2. helyezett x-elt egymással, igy ha nyerünk, 1 pontra feljöhetünk.
  • Mike94
    elveszik az ember játékát... már jól sem érezhetem magam :'(
  • Maximus4
    B@szki,ebbe csapatba a kutya sem jön,az össz keretem 13 fő
  • Huni92
    Addig jó amig nem tudod :D:D Nagyon veszélyes ember. VIgyázni kell vele.

Amúgy olvass vissza itt és offban, és megvilágosodsz :))

2-0ra nyertük a madridi derbit. Bangoura duplázott, a 2. gólt a 96. percben szerezte. Megjegyzem, 3 perc volt a hosszabbitás xD
  • Markov
    ki a [email protected],. az a Zsilike? :D
  • Maximus4
    Igen sikerült,mégegyszer köszi
  • Utley
    Látom felírtad a Halifaxot :) Szimpi csapat,és nálam a 2.szezonba még mindig csak 1 edzőm lehet.
  • Itsuki
    BKV-Ajka 4-0
    DFC-Ajka 3-1
    DAC-Ajka 2-1
    Ajka-Misleny 2-1 ... utolsó utáni percbe a 20éves gyürüsi góljával... mtk fakó,moson és nagyberki talán gyengébb mint én. na sziasztok.
  • Huni92

Derbi jön, Atletico B ellen :)
  • Maximus4
    Remek,gondoltam igazolok egy kapus edzőt erre tessék:

Tényleg tele vagyunk edzővel,majd szólok Jancsi bácsinak a sarki tűzéptelepről,hogy tartson nekünk fitness edzést.
  • Mike94
    bazmeeeeeg... :((((
    nekem hiányozni fog, de tényleg :D
  • Darthmushroom
    15.helyre várnak, de én remélem a feljuttást!
  • Itsuki
    ti szoktátok nézni az asszisztens elemzéseit a meccs közben...?
  • Darthmushroom
    naon komoly csapat!!:D természetesen magyarok érekeznek az angol utolsó ligába!!:D
  • Huni92
    Mégegyszer köszi :D:D

De amúgy tényleg....35 éves körüli, de az IQ-ja sem lehet több ennél :D Komolyan, mint egy óvodás.

Azt hiszem, betöltöm Castillat :)

[most jött rá, hogy soha az életben nem fog feljutni a Primeraba]
  • Fabio Capello
    lol sok sikert hozzá
  • Darthmushroom
    Új karrierem:
    King's Lynn 1879-ben alapított fél profi klub. semmit nem nyert még!!:D
    8200 stadion (1200 ülőhely)
    alapvető ellátások.
  • Itsuki
    és most mert azt mondtam hogy a paks fog feljutni pár játékosnál kiborult a bili? áhh nem értem ezt a játékot,de most jól kibaxott velem...
  • Itsuki
    nem hiszem el hogy ciprushoz hozok 1 jó játékost és kaput sem tudja eltalálni. azt jön a bkv elöre falábú játékosai és berámolnak 1 4 gombocos fagyit? és mér van az hogy igy az mk első fordulójába pont én vagyok a legpechesebb? mikor közbe van mór-berettyóujfalu meccs vagy bóly-mohács és még száz kis falusi csapat falusi csapat ellen. bajnokság is jól kilett egyenlitve. hozhatok én osztrák ligából is magyart kiesünk mint a szar
  • Itsuki
    stressz?:D mindenkinek van stresszes idöszakai,sőt most szinte mindenki az...
  • Fabio Capello
    :D de nem írod egybe és nem nyomod tele felkiáltójelekkel szal ez így nem jó :P

na de elég legyen ennyi, let's play :)
  • Maximus4
    "sztem ezt teszi az emberekkel a stresszes élet" ez így igaz nincs crack nincs megfelelő labda borzasztó,én már rég öngyilkos lettem volna helyében
  • kas123
    az stresszes, hogy mikor jön ki egy játékhoz a crack?! húha :D
  • Mario Santana
    coca-cola league 2-ben a scunthorppal leigazoltam, bevált.
  • Fabio Capello
    a zéró tolerancia elve alapján az offtopik beli alkotásáért megkapta a maradék három büntipontot ami a banánhoz kellett neki még a meglévő kettő mellé.

amúgy fogalmam nincs, sztem ezt teszi az emberekkel a stresszes élet...
  • Maximus4
    Én mint már írtam az első manager játékomnál(usm98) esett rájuk véletlenül a választás.Sokáig toltam velük és nagyon a szívemhez nőtt a kis csapat.
    #39941 köszönjük
  • Itsuki
    1 7? amugy 30-35 éves. van honlapja,rajzol v mi(nem néztem meg) az h sülyedhet le ide? amugy normális csak valami baja van...
  • Itsuki
    green forest benne van? arról halottam 1 jó történetet. volt 1 ember 1 amerikai ember,aki sokat managergémezett. és a forest greennel tolta. és annyira megszerette hogy vett 1 jegyet az 1 ik meccsre és elutazott. de elmaradt a meccs. azt vhogy találkozott az elnökkel azt kapott dedikált mezt stb...:D nagyon lehet ezeket a kis csapatokat szeretni... sose szerettem nagy csapatot:)
  • Fabio Capello
    uraim, jelentem egy hétre úgy néz ki zsilikementesek leszünk.