104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #98350 Most meg becsúszott két zakó is.Még a végén hagyjuk kiénekelni a sajtot a szánkból.Tabella.A play-off már gyakorlatilag megvan,de nem bánnám ha a krimi elmaradna. -
korbin555 #98349 Gyanítottam,hogy ez lesz.Már számon kéri rajtam,hogy miért nem tartom be az ígéretemet,miszerint eladom.Hát hülye ez?Listán van,hetek óta ajánlgatom ingyen,de a kutyának nem kell.A sajtóhoz fordult,azok meg egyből ugrottak a csontra.
De itt végre volt olyan opció,ami passzolt a véleményemhez.Határozott hangot ütöttem meg,és közöltem velük:Engem itt azért fizetnek,hogy meccseket nyerjek,és nem azért,hogy Richard kerítője legyek.Ha máshol akar játszani,szabadon távozhat.
Erre egyből meggondolta magát,most maradni akar.
Ami örömteli,hogy a csapatra már nincsenek morális ráhatásai az ilyen ügyeknek.De továbbra is az a véleményem,hogy az lenne a jó,ha már először mondhattam volna neki,hogy nincs szükségem rád,az átigazolási szezonban mehetsz.
Azért vannak ennél fontosabb dolgaim is.Tabella. -
Megosztom az egyik taktikámat, nekem bevált eddig, igaz csak kb 10 meccsen használtam. A Chelsea-t próbáltam lemásolni, durván vezetik a Premier Ligát. -
korbin555 #98347 Na ez tuti bug.Pont ma volt a meccs,amin kezdő volt.Ráadásul kikaptunk,és pocsékul is játszott.Én aztán nem ígérgettem neki semmit,listára tettem.Különben is lejár a szerződése szezon végén.
Így is a kelleténél többször vállalok kockázatot a töltelék emberek pályára küldése miatt.Nem rakhatom be őket gyakrabban,mert elúsznak az esélyeink. -
Nem tipikus öngól, de annak írták be. -
Zenszkij #98345 nekem sok van betöltve, de így szeretem, szerettem -
korbin555 #98344 Akkor talán mégsem atomerőmű,vagy ellenőrizd a reaktorokat!
Egyébként most lestopperoltam,és 50 mp volt a mentés.Mi lenne 75000 emberrel,meg 10 szezonnal a hátam mögött? -
Én elkezdtem addig a Challenge módokat csinálni, az legalább gyors... -
Zenszkij #98342 a mentés is agyrém 3-4 perc -
korbin555 #98341 Én ezt használom.Múlt hónapban frissítették. -
Katt. -
korbin555 #98339 Közben utánanéztem,és az SI oldalán is szóvá tették jó néhányan.Tudnak róla,szerintem javítani fogják.
Közben meg belebotlottam egy bazi nagy les gólba.Valaki visszaírt neki,ha a bírók nem hibáznának,akkor nem lenne reális a játék.
-
Gerdzso #98338 Van már valami bővített face pack? A 14-hez való-t áthúztam, de van jó pár új figura akinek nem ártana egy arc. :D -
Zenszkij #98337 nekem is lassú, pedig atomerőművem van -
korbin555 #98336 Csak nekem tűnik nagyon lassúnak a játék?Nem csak a mentéseknél,hanem a hónapok első napján,meg a válogatott meccsek szimulálása alatt is.48 ezer ember van betöltve,de a 14 még 80 ezer emberrel is gyorsabb volt ennél. -
fordjee #98335 Pont ezek miatt szüneteltetem is a játékot. A szélről jövő beadások is nagyon idegesítőek, tényleg nem lehet velük mit kezdeni. Meg a többivel sem. -
korbin555 #98334 A harminc sokadik tétmeccsen megszületett az első 0-0.Ezzel a fantasztikus győzelmi szériánk is véget ért 7-nél.De még a nagy remeklés ellenére sem bírunk meglépni.Tabella.
Az asszisztens meg végre nem károg a fülembe,elégedett a taktika begyakorlásával.Pedig már február van,és még mindig csak 70% körül tart.De hát edzők nélkül nehéz ügy ez. -
Azért tényleg hajtépő tud lenni még ez a meccsmotor:
- 3 fajta gól létezik, mindegyik bug: szöglet (nagyon nem kell magyarázni, a rövidoldalra belőtt labdáknál a védők totál lefagynak), szélről jövő beadás (teljesen ugyanaz a sztori, mint a szöglet esetében), távoli bombagól (a kapusok teljesen vakon reagálnak ezekre sokszor)
- a magasan felívelt labdákat a védők kétféleképpen reagálják le, teljesen szarul: 1. addig totál nem reagálnak a labdára, amíg a csatár tisztán át nem veszi, és elindul a kapu felé. Olyan, hogy szoros emberfogás, hírből sem létezik. 2: iszonyat sokszor futnak alá a labdának
- a csatár kilép 1az1-ben, és egész egyszerűen elkezd kocogni a labdával, kb dadogva vezeti a labdát, a védők persze röhögve érik utol
- a széljáték iszonyat hangsúlyos, a szélsőhátvédek nem ismerik a szerelést, lezárást (hiába van tight marking, closing down, hard tackling, show onto foot egyszerre beállítva). Engem most éppen a tök utolsó Brighton szopatott ezzel, szélsők nélkül játszottak, de folyamatosan kaptam a beadásokat a szélsőhátvédektől(!!!), és teljesen mindegy volt, mi volt beállítva. A védőim csak totyogtak előtte.
- üresbe lőtt labda, a védő kb 10 méteres előnyben van, és elkezd kocogni a labda felé. A támadó röhögve éri utol, és szerzi meg a labdát
A jó hír az, hogy ezekről az SI tud, és valószínűleg a legelső peccsel javítva lesznek ezek - csakúgy, mint tavaly. Viszont ennek minél hamarabb jönnie kellene, mert addig nem nyújt szórakozást a ME, csak bosszankodást, mert egész egyszerűen tudod, hogy mikor, milyen hibára/helyzetre számíts. -
Peti2400 #98332 Valaki dob pár képet a AS Roma-ról? -
FM2012-ben még nem volt DOF, ezért számomra elég új funkció ez "transfer target". Mivel a MU-nál kevés a csatár, kerestem egy fiatal francia tehetséget, és ráeresztettem Giggs-et. Le is igazolta a klubhoz, de valami förtelem, hogy mennyiért és milyen kondíciókkal. 
Ezeket inkább én fogom menedzselni a jövőben, azt hiszem. -
korbin555 #98330 Azért a tartalékjátékos sem feltétlenül happy,ha nem nagyon játszik.Már a második érdeklődött,hogy tisztában van vele hogy tartalék,de szeretne többet játszani.Azt mondtam neki,hogy nagy formában vagyunk,nem reszkírozok a rotációval,de hamarosan megkapja a lehetőséget. Valami olyasmit válaszolt,hogy ezt így elfogadja,mert ésszerű döntésnek tűnik.
Ezzel igazából az a gondom,hogy miért nem mondhatom egyszerűen azt,hogy nem fogsz játszani mert gyenge vagy,és szezon végén elengedlek.Ehelyett nyolcféleképpen lehet mellébeszélni. -
Uhh hogy mennyire kellett ez a rangadógyőzelem...
-
geo91 #98328 feltölteném steam workshop-ra, de nem jövök rá hogy kell... ha valaki segít hogy kell, feltöltöm. -
Grat! Egy taktikat kerhetunk? Nekem nagyon nem megy az idei fm, nevetsegesen sok golt kapok, nevetsegesen sok kapuralovesi kiserletbol... Probalgattam Man Utd, Arsenal, Liverpool 3ast, hat egyikkel sem szarnyaltam, kiprobaltam mar kb fel tucat taktikat... Meg az Arsenallal sikerult a legjobban a fel evem (demoval jatszottam eddig) -
Solt #98326 Jelentősége valóban nincs, viszont jól mutatja, hogy kb milyen állapotban van a játék. :) -
Zenszkij #98325 A legújabb bosszantó dolog, hogy vezetek a félidőben 2-0-ra, de eljön a 70. perc és már vagy a 3.-4. meccsem, hogy egyenlítenek vagy kikapok. Szétvet az ideg. Bármit csinálok egyenlítenek. -
Én is egyetértek. Ráadásul ez után azért a játékossal is meg kell egyezni, tehát bárkit amúgy sem lehet leigazolni. -
manapság amúgy sincsenek kész játékok kiadáskor. Az FM is ezek közé tartozik.... -
Teljesen egyetértek. Mindig kerültem azt, hogy kihasználjam a játék gyengeségeit, legyen ez, vagy a 30 gólos, szögletcsítes középhátvédek stb... -
korbin555 #98321 Szerintem ennek a bugnak semmi jelentősége.Ha valaki direkt nem játszik rá,soha az életben nem találkozik vele.
Egyébként is kinek jutna eszébe 0 €-t ajánlani egy játékosért,és kattintgatni oda-vissza,amíg be nem ugrik a nagy biznisz?Csak valami cheat huszárnak. -
Solt #98320 Mert nem kész még... :) Minden évben ez van... rendre január környékén kerül a játék olyan állapotba, hogy viszonylag mentes a bosszantó hibáktól. Ezért nem értem ezeket a nagy béta fellángolásokat... :) -
Nem fér a fejembe, hogy lehetnek ilyen hibák kész játékban. -
Pedig pont hiányzik egy jó csatár az Arsenal U21-be.
-
De akkó már nem Balotellit :D -
nice :D -
Igen. Ajánlasz 0 €-t, erre válaszolnak egy összeggel, majd addig kell ezt csinálni, amíg azt nem írják, hogy később válaszolnak majd. Nyomni kell egy vissza gombot, majd előre, és ott lesz, hogy Accept Demands... -
Bárkit megvehetsz 0 euróért? -
Érdekes bug-ra bukkantak az egyik FM-es oldalon, kipróbáltam, és tényleg működik:
-
geo91 #98312 áhh, féltáv környékén elküldték, de talán hamarabb is, nem emlékszem pontosan -
korbin555 #98311 Szép volt!
Carillo túlélte a Vidi kispadján a szezont?