104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    azt hiszem ez jogos:)
  • Maximus4
    Jaj bocsi elfelejtettem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor ezért volt olyan nagy szád az offban,mert messze vagy
  • karajjj
    ja meg azt is mondta, hogy Ferenczi meg akarta tán győzni, hogy játszon még, mert ilyen középpályás még sose volt mögötte, hogy mindig oda jön a labda ahova kell :D
  • soma22
    irl nemtudom hogy mennyire lenne jó edző, de efemben mindig az volt/lett
  • karajjj
    IRL faterja mondta a múltkor, hogy vissza akar vonulni, de nem akar edző lenni tán, a fradi meg rá akarja beszélni...
  • Huni92
    Inkább fél négy Erdélyben más időzóna uralkodik, mint Magyarországon :P

Töltöm Castillat.
  • inter94
    +1óra:D
  • Maximus4
    Inkább fél három
    Grat mindenkinek
  • Csesza
    köszi
  • soma22

ingyen ment strasburgba
  • Csesza
    a Fehérvárnál volt az elején egy fiatal srác(21), Goran Vujovic
    montenegrói válogatott volt

elég jó értékei vannak az elején, ha benn vagy a játékban dobsz róla egy képet?! :)
  • dudusrac
    Megkérdezhetem, hogy ez milyen logopack?
  • soma22
    a tavaly generált csatárom idénre nagyon úgy tűnik hogy beérett, pedig nem volt állandó kezdő, de azt hiszem ezekután az lesz:

ezenkívül pedig 2. lett a gólkirályságért folyó közdelemben, és 3. legjobb felnőtt játékos.

• hoodlum
    folyamatosan nyalok neki, hogy milyen jó edző lenne :D de télleg már évek óta. csak még nem vonul vissza. d játszani már nem nagyon tud, az állóképessége 5, erő 1, gyorsaság 3...

viszont van itt egy csatárom, egész jó értékekkel:

• giorgio81
    Megvan az első győzelmünk a PL-ben a 3. fordulóban!
    (a 2. fordulóbam a Sunderlandtől kikaptunk idegenben 2-1re)

• soma22
    játékos ráhatás/ott dicsérd hogy jo edző lehetne. majd amikor kitalálja hogy vissza akart vonulni, akkor uj szerződés neki amiben edző lehet.

(úgy látom ebben egyezünk:))

41 éves, és a szezon végén vonul vissza, én is az edzősége miatt tartottam meg.
  • szehi
    Hát kb a favágó sanyi meg szabics csatársor igy nézne ki:
    Szabics és sanyi viszi a labdát a 4 védöre + kapusra.
    Sanyi lerugta mind a 4 védöt meg a kapust...
    Szabics lő az üres kapura éééésss fölé!!!!!!!
    télleg egyszer brahibol megnézek egy augsburg meccset h mit balf*szkodnak össze
    amugy a QPR-be kellene a 2 csatár...(azé kezdtem ujat mégis a QPR-el me odahuz a szívem )
  • hoodlum
    ha már Lipcsei... nem tudja valaki, mikor vonul vissza? már nagyon szar szegény 38 évesen, de nem akarom kirúgni...edző akar lenni és én be is venném a személyzetbe, de olyan szerződést még nem tudok ajánlani.
  • Huni92
    AIR SANYI éééés Szabics Imre, az Augsburg félelmetes támadókettőse :D
  • Forza Italia
    gignac:)
  • giorgio81
    melyik csapatba kellenek?
  • szehi
    ja a lipcsein is belehet gondolkozni
    viccet félretéve Evans-nak is jó értékei vannak de halgatok a bölcs huni-ra
    amugy valakinek van más ötlete? lehetöleg ne a lipcsei-kovács zoli párost mondjátok
  • dudusrac
    Mivel a múltkori Dunaújvárosi karrieremnél félszezonban 18 millió eurót kaptam igazolni, úgy gondoltam inkább abbahagyom. Elveszett belőle a kíhívás.
    Kezdtem egyet az ESMTK csapatával, média a 16. helyre vár , úgyhogy megpróbálok bennmaradni. Mindenesetre sikerült elég jó játékosokat igazolnom, köztük Papizsanszkijt, aki elég nagy klubbok ajánlatai mellet választotta az NB2-es kiesés elkerüléséért folyó küzdelmeket:
  • Fabio Capello
    keirrison és seleznyov.

egyébként grat all :)
  • Itsuki
    lipcsei peti és jonathan pitroipa:)
  • Huni92
    Keirrison és Seleznyov. Egyértelmű.
  • szehi
    Hy és grat all!
    Keirrison,C. Evans, és E. Seleznyov közül melyik 2-őt választanátok?(játék elején)
  • Huni92
    Lorca - Castilla 2-1. A listavezetőtől kaptunk ki egy totál x-es meccsen. 17 forduló után a 4. helyen vagyunk.
  • Forza Italia
    azt írta h 1hónap. Az arsenal elleni meccset kihagyta utánna meg be tudtam tenni igaz még sérült volt, de nem volt védőm és kockáztattam. Mert ha megsérűlt volna akkor akár 4-5 hónap is lehetett volna.
  • Itsuki

ez 1 vicc. persze 2 nem tizit befujni az is 1 tehetség már... a kapusom kifut 20kmre a kaputól ott is majdnem gólt kaptunk. 3szor vitte a játékosom 1 az 1be persze kihagyja . hát mér ne? legalább subiczot beálitottam h szögletnél rövid sarokon csusztasson...:) jól jáccottunk csak gólt löni ez a csapat NEM tud... se a gólkirály Mihalecz... falábú parasztok.
  • BBeno2
    WTF .. nem azt mondtad hogy Kacar 1 hónap out??? erre a vv-n már baszott egy gólt is azt meg hogy???
  • Itsuki
    most midnent kajakul megcsináltam... siófok ellen játszunk. kivi vok
  • giorgio81
    Pfuuuuujjjj
    Beszállok hozzád 2. managernek és bajnokságra vezetem a Vauxhallt
    amúgy grat jó állsz
  • Huni92
    "A Castilla átütemezte az adósságait" :D 7 misi repült a számlára papiron, viszont a hátralék miatt csak 500k van ott gyakorlatilag is. Nemgond, az elején is csak 1,2 millió volt :)
    3-0ra nyertük a soros bajnokinkat. bangoura ismét kettőt vágott.
  • Huni92
    Én a helyedben játszanék egy nagy(obb) csapattal egy karriert. 2-3 év egy Valenciaval, Man. Cityvel, akár a Barcaval, vagy AS Romaval, és jobban ráéreznék az FM-re. Nem gond az, ha nem olyan csapattal játszol, amely eleve kiesésre van itélve, sőt. Nagycsapattal viszonylag könnyebb jobb eredményeket elérni és jobban rálehet jönni egy-két trükkre, okosságra. Ha van már sikerélményed, meg valamiféle tapasztalatod, hogy miképpen kell összeállitani a megfelelő taktikát, játékos utasitásokat betudod állitani jobban, és minőségibb igazolásokat hajtasz végre, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kiscsapattal is eredményeket érsz el. Nem kell egyből a legnehezebb fokozattal kezdeni szvsz. Nem fog kevesebbnek tartani téged senki akkor sem, ha a MU-val szétvered a fél világot.

Egyébként dobhatsz egy képet a felállásodról és csapat instrukciókról, amelyet a leggyakrabban használsz, hátha úgy könnyebben tudunk segiteni.
  • Itsuki
    erre 2 méterröl bebombázta a saját játékosom a saját kapumba a labdát... mint durica... hihetetlen
  • Forza Italia
    jha:D
    Ami a legjobb most h jól állok már mindenkivel szóba hoztak és mindenki komolyan érdeklődik a lehetőség után h hozzánk igazoljon. Pl:Lampard,Drogba,Ballack,Torres,Babel,Adebayor,Walcott,Ronaldinho
  • Itsuki
    de ti hogy nyertek mindig?
  • Huni92
    Reggelt, gratula! Jó látni, hogy az FM valamennyire reális, hiszen Terry kihagyta a büntetőt
  • Darthmushroom
    nagy meccs:

eddig: