104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
azt hiszem ez jogos:) -
Jaj bocsi elfelejtettem 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor ezért volt olyan nagy szád az offban,mert messze vagy
-
karajjj #40059 ja meg azt is mondta, hogy Ferenczi meg akarta tán győzni, hogy játszon még, mert ilyen középpályás még sose volt mögötte, hogy mindig oda jön a labda ahova kell :D -
irl nemtudom hogy mennyire lenne jó edző, de efemben mindig az volt/lett -
karajjj #40057 IRL faterja mondta a múltkor, hogy vissza akar vonulni, de nem akar edző lenni tán, a fradi meg rá akarja beszélni... -
Inkább fél négy 
Erdélyben más időzóna uralkodik, mint Magyarországon :P
Töltöm Castillat. -
+1óra:D -
Inkább fél három 
Grat mindenkinek
-
Csesza #40053 köszi
-
ingyen ment strasburgba -
Csesza #40051 a Fehérvárnál volt az elején egy fiatal srác(21), Goran Vujovic
montenegrói válogatott volt
elég jó értékei vannak az elején, ha benn vagy a játékban dobsz róla egy képet?! :) -
Megkérdezhetem, hogy ez milyen logopack? -
a tavaly generált csatárom idénre nagyon úgy tűnik hogy beérett, pedig nem volt állandó kezdő, de azt hiszem ezekután az lesz:
ezenkívül pedig 2. lett a gólkirályságért folyó közdelemben, és 3. legjobb felnőtt játékos.
-
hoodlum #40048 folyamatosan nyalok neki, hogy milyen jó edző lenne :D de télleg már évek óta. csak még nem vonul vissza. d játszani már nem nagyon tud, az állóképessége 5, erő 1, gyorsaság 3...
viszont van itt egy csatárom, egész jó értékekkel:
-
Megvan az első győzelmünk a PL-ben a 3. fordulóban!
(a 2. fordulóbam a Sunderlandtől kikaptunk idegenben 2-1re)
-
játékos ráhatás/ott dicsérd hogy jo edző lehetne. majd amikor kitalálja hogy vissza akart vonulni, akkor uj szerződés neki amiben edző lehet.
(úgy látom ebben egyezünk:))
41 éves, és a szezon végén vonul vissza, én is az edzősége miatt tartottam meg. -
szehi #40045 Hát kb a favágó sanyi meg szabics csatársor igy nézne ki:
Szabics és sanyi viszi a labdát a 4 védöre + kapusra.
Sanyi lerugta mind a 4 védöt meg a kapust...
Szabics lő az üres kapura éééésss fölé!!!!!!!
télleg egyszer brahibol megnézek egy augsburg meccset h mit balf*szkodnak össze
amugy a QPR-be kellene a 2 csatár...(azé kezdtem ujat mégis a QPR-el me odahuz a szívem
)
-
hoodlum #40044 ha már Lipcsei... nem tudja valaki, mikor vonul vissza? már nagyon szar szegény 38 évesen, de nem akarom kirúgni...edző akar lenni és én be is venném a személyzetbe, de olyan szerződést még nem tudok ajánlani. -
AIR SANYI éééés Szabics Imre, az Augsburg félelmetes támadókettőse :D -
gignac:) -
melyik csapatba kellenek? -
szehi #40040 ja a lipcsein is belehet gondolkozni
viccet félretéve Evans-nak is jó értékei vannak de halgatok a bölcs huni-ra
amugy valakinek van más ötlete? lehetöleg ne a lipcsei-kovács zoli párost mondjátok
-
Mivel a múltkori Dunaújvárosi karrieremnél félszezonban 18 millió eurót kaptam igazolni, úgy gondoltam inkább abbahagyom. Elveszett belőle a kíhívás.
Kezdtem egyet az ESMTK csapatával, média a 16. helyre vár , úgyhogy megpróbálok bennmaradni. Mindenesetre sikerült elég jó játékosokat igazolnom, köztük Papizsanszkijt, aki elég nagy klubbok ajánlatai mellet választotta az NB2-es kiesés elkerüléséért folyó küzdelmeket:
-
keirrison és seleznyov.
egyébként grat all :) -
Itsuki #40037 lipcsei peti és jonathan pitroipa:) -
Keirrison és Seleznyov. Egyértelmű. -
szehi #40035 Hy és grat all!
Keirrison,C. Evans, és E. Seleznyov közül melyik 2-őt választanátok?(játék elején) -
Lorca - Castilla 2-1. A listavezetőtől kaptunk ki egy totál x-es meccsen. 17 forduló után a 4. helyen vagyunk. -
azt írta h 1hónap. Az arsenal elleni meccset kihagyta utánna meg be tudtam tenni igaz még sérült volt, de nem volt védőm és kockáztattam. Mert ha megsérűlt volna akkor akár 4-5 hónap is lehetett volna. -
Itsuki #40032
ez 1 vicc. persze 2 nem tizit befujni az is 1 tehetség már... a kapusom kifut 20kmre a kaputól ott is majdnem gólt kaptunk. 3szor vitte a játékosom 1 az 1be persze kihagyja . hát mér ne? legalább subiczot beálitottam h szögletnél rövid sarokon csusztasson...:) jól jáccottunk csak gólt löni ez a csapat NEM tud... se a gólkirály Mihalecz... falábú parasztok. -
WTF .. nem azt mondtad hogy Kacar 1 hónap out??? erre a vv-n már baszott egy gólt is azt meg hogy??? -
Itsuki #40030 most midnent kajakul megcsináltam... siófok ellen játszunk. kivi vok -
Pfuuuuujjjj
Beszállok hozzád 2. managernek és bajnokságra vezetem a Vauxhallt
amúgy grat jó állsz -
"A Castilla átütemezte az adósságait" :D 7 misi repült a számlára papiron, viszont a hátralék miatt csak 500k van ott gyakorlatilag is. Nemgond, az elején is csak 1,2 millió volt :)
3-0ra nyertük a soros bajnokinkat. bangoura ismét kettőt vágott. -
Én a helyedben játszanék egy nagy(obb) csapattal egy karriert. 2-3 év egy Valenciaval, Man. Cityvel, akár a Barcaval, vagy AS Romaval, és jobban ráéreznék az FM-re. Nem gond az, ha nem olyan csapattal játszol, amely eleve kiesésre van itélve, sőt. Nagycsapattal viszonylag könnyebb jobb eredményeket elérni és jobban rálehet jönni egy-két trükkre, okosságra. Ha van már sikerélményed, meg valamiféle tapasztalatod, hogy miképpen kell összeállitani a megfelelő taktikát, játékos utasitásokat betudod állitani jobban, és minőségibb igazolásokat hajtasz végre, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy kiscsapattal is eredményeket érsz el. Nem kell egyből a legnehezebb fokozattal kezdeni szvsz. Nem fog kevesebbnek tartani téged senki akkor sem, ha a MU-val szétvered a fél világot.
Egyébként dobhatsz egy képet a felállásodról és csapat instrukciókról, amelyet a leggyakrabban használsz, hátha úgy könnyebben tudunk segiteni.
-
Itsuki #40026 erre 2 méterröl bebombázta a saját játékosom a saját kapumba a labdát... mint durica... hihetetlen -
jha:D
Ami a legjobb most h jól állok már mindenkivel szóba hoztak és mindenki komolyan érdeklődik a lehetőség után h hozzánk igazoljon. Pl:Lampard,Drogba,Ballack,Torres,Babel,Adebayor,Walcott,Ronaldinho
-
Itsuki #40024 de ti hogy nyertek mindig? -
Reggelt, gratula! Jó látni, hogy az FM valamennyire reális, hiszen Terry kihagyta a büntetőt
-
nagy meccs:
eddig: