104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
buktad:) -
nagygrat:D -
Ha senki nincs már, akkor holnap (vagyis MA):D követelem a BAGLYOMAT!!!
-
Van még vki????
az Olasz Kupa megvan Dubi!!:DD
ezek a fránya légiósok... -
ez még csak a 3.évem, még max 2év és csak olaszaim lesznek
mivel ebből a keretből 6 légiós aki még alap ember
-
pedig születési helynek is Finn-t ír ,de mégis OLASZ :D:D:D -
pfff, most vagy lemaradtunk valamiről, vagy elbaszták -
::D:D -
vicces -
tényleg finn,de az efem nálam is olasznak írja -
ahoz képest, hogy alap inter állt egy Materazzi ből Toldovol és 3 használható fiatal olaszból...
-
dalla valle finn:) -
íme:
szégyen, hogy a 24fős keretből még van 11 légiós :D de azt én nem is mondtam hogy nincsen, de nem mégjobban csökken mivel Sammuel utolsó szezonja ez, és Chivu ba is max még 1 év van nálam.
Ibrat meg J.César Maicon és Maxwell ALAP emberek nálam
Jövőre még 2 olasz fiatal csatlakozik hozzánk: Daniele Dessena és Lauri Dalla Valle (Liverpool) -
Grat!:) -
gratula -
Hello!
Ja meg a suli. Csak ilyenkor még nehéz átállni.. -
közben megvolt aBL vvágó DÖNTŐ Chelsea ellen!
AC MILAN jön bajnoki...
fsgh: oks pill -
Na nyomasd azt a keretet kíváncsi vagyok:) -
Léptem Srácok, jó játékot, holnap reggel indul a meló :)
-
Éppen ezért, furcsán hangzik egy Intertől ,de nagyon nem könnyű boldogúlni egy "kurva erős
" Seria-A ban.
Mivel az AC Milan sztárcsapatot vásárolt magának a Juve szintén és ugye a ROMA is, van hogy csak a lelátóra férnek a sztárjaik mert tele a kezdő
-
Monacotól kaptunk ki 3-1re,7.helyen állunk valoszinu hogy előbbre nem fogunk kerülni,ha kikapunk még1szer és nyer a pl a lorient akkor visszacsúszunk a 11.helyre:S -
GRat -
Muszáj volt, mert állati gyengus volt a felhozatal, így meg valamit alakítunk:) persze 1-1 lett otthon Szentetyiennel, vezettem, és megint 93:58-ban egyenlitett :S Jhajh Bojan nem kis ász lett volna :D:D
Grat Markov! -
rendesen kicserélted a csapatot:D
ha Bojan hozzád ment volna
-
ez élet-halál volt
állás:
Amúgy nehogy azt higgyétek, hogy végig verem veretlenül a világot az interrel és azért vok velük, NEM!:D
Kitőztem egy célt hogy OLASZOSÍTSAM az eddig eggyáltalán nem olaszos Inter-t, és Fiatal olszokkal építsem ki a jövő csapatán ez a célom vágyam
Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy van álltalába 150-170M eurom ahogy az várható de nem sztárcsapatolok nem Chelsea-zek, éppen ezért az én csapatomba nincs se Veloso, se Moutinho és társai :D majd dobok képet keretről még ma! -
hát látod ez van, mit tegyek:) -
sajna nem tudok róla, nekem sem nagyon ment....max a playable league-opcionál...de nem hiszem :( Jah és Bojan Krkic is ingyen lett volna, de term Benficába ment free-ről :) -
én hülye elfelejtettem betölteni a spanyol bajnokságot és így nincs benne Aquino,utólag nem lehet valahogyan betölteni? -
Grat Markov! Hajrá, linkelem teljesbe, majd Don Fabionak lesz takarításos melója :))
-
pill és jön a helyzetjelentés most jáccom ROMA-val otthon nagyon szoros a bajnokság -
hajrá,bajnokságba hogy állsz?bl elődöntő simának kell hogy legyen milánóba:D -
így negyed 1fele nem nagyon tudom elolvasni),inkább linkeljed teljes méretben és oké lesz:) -
sztem igen, 2 bajnoki és egy BL elődöntő visszavágó van elötte. BL-ben is a Fiorentina az ellen :D firenzében 2-3 ra nyertünk! lálálálá -
döntőt lejátszod még ma?:) -
köszi a segítséget, remélem így jobb lesz :)
-
ehh... ez nagyon durván szar így, hogy fehérek a betüid, nem is értem hogy tudsz így jáccani.
Töröld ki a letöltött skineket és akkor visszatudod tenni alapra. -
állítsad vissza az alap skinre,vagy töröld ki a skint amit letöltöttél -
Az a baj, hogy töltögettem le skineket, és az eredeti skin ilyen fakóvá lett :S és nem tudom visszállítani :( -
ez a fehér betutípus nem fekszik a szürke háttéren -
nem a mérettel van a gond,, hanem mi ez a FEHÉR betüs skin??