104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• soma22
    buktad:)
  • inter94
    nagygrat:D
  • Markov
    Ha senki nincs már, akkor holnap (vagyis MA):D követelem a BAGLYOMAT!!!
  • Markov
    Van még vki????
    az Olasz Kupa megvan Dubi!!:DD

ezek a fránya légiósok...
  • Markov
    ez még csak a 3.évem, még max 2év és csak olaszaim lesznek mivel ebből a keretből 6 légiós aki még alap ember
  • Markov
    pedig születési helynek is Finn-t ír ,de mégis OLASZ :D:D:D
  • soma22
    pfff, most vagy lemaradtunk valamiről, vagy elbaszták
  • Markov

::D:D
  • soma22
    vicces
  • inter94
    tényleg finn,de az efem nálam is olasznak írja
  • Markov
    ahoz képest, hogy alap inter állt egy Materazzi ből Toldovol és 3 használható fiatal olaszból...
  • soma22
    dalla valle finn:)
  • Markov
    íme:

szégyen, hogy a 24fős keretből még van 11 légiós :D de azt én nem is mondtam hogy nincsen, de nem mégjobban csökken mivel Sammuel utolsó szezonja ez, és Chivu ba is max még 1 év van nálam.
    Ibrat meg J.César Maicon és Maxwell ALAP emberek nálam
    Jövőre még 2 olasz fiatal csatlakozik hozzánk: Daniele Dessena és Lauri Dalla Valle (Liverpool)
  • fsgh
    Grat!:)
  • inter94
    gratula
  • fsgh
    Hello!

Ja meg a suli. Csak ilyenkor még nehéz átállni..
  • Markov
    közben megvolt aBL vvágó DÖNTŐ Chelsea ellen!

AC MILAN jön bajnoki...
    fsgh: oks pill
  • fsgh
    Na nyomasd azt a keretet kíváncsi vagyok:)
  • sideris
    Léptem Srácok, jó játékot, holnap reggel indul a meló :)

• Markov
    Éppen ezért, furcsán hangzik egy Intertől ,de nagyon nem könnyű boldogúlni egy "kurva erős" Seria-A ban.
    Mivel az AC Milan sztárcsapatot vásárolt magának a Juve szintén és ugye a ROMA is, van hogy csak a lelátóra férnek a sztárjaik mert tele a kezdő
  • inter94
    Monacotól kaptunk ki 3-1re,7.helyen állunk valoszinu hogy előbbre nem fogunk kerülni,ha kikapunk még1szer és nyer a pl a lorient akkor visszacsúszunk a 11.helyre:S
  • inter94
    GRat
  • sideris
    Muszáj volt, mert állati gyengus volt a felhozatal, így meg valamit alakítunk:) persze 1-1 lett otthon Szentetyiennel, vezettem, és megint 93:58-ban egyenlitett :S Jhajh Bojan nem kis ász lett volna :D:D

Grat Markov!
  • inter94
    rendesen kicserélted a csapatot:D
    ha Bojan hozzád ment volna
  • Markov
    ez élet-halál volt

állás:

Amúgy nehogy azt higgyétek, hogy végig verem veretlenül a világot az interrel és azért vok velük, NEM!:D
    Kitőztem egy célt hogy OLASZOSÍTSAM az eddig eggyáltalán nem olaszos Inter-t, és Fiatal olszokkal építsem ki a jövő csapatán ez a célom vágyam
    Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy van álltalába 150-170M eurom ahogy az várható de nem sztárcsapatolok nem Chelsea-zek, éppen ezért az én csapatomba nincs se Veloso, se Moutinho és társai :D majd dobok képet keretről még ma!
  • soma22
    hát látod ez van, mit tegyek:)
  • sideris
    sajna nem tudok róla, nekem sem nagyon ment....max a playable league-opcionál...de nem hiszem :( Jah és Bojan Krkic is ingyen lett volna, de term Benficába ment free-ről :)
  • inter94
    én hülye elfelejtettem betölteni a spanyol bajnokságot és így nincs benne Aquino,utólag nem lehet valahogyan betölteni?
  • sideris
    Grat Markov! Hajrá, linkelem teljesbe, majd Don Fabionak lesz takarításos melója :))

• Markov
    pill és jön a helyzetjelentés most jáccom ROMA-val otthon nagyon szoros a bajnokság
  • inter94
    hajrá,bajnokságba hogy állsz?bl elődöntő simának kell hogy legyen milánóba:D
  • inter94
    így negyed 1fele nem nagyon tudom elolvasni),inkább linkeljed teljes méretben és oké lesz:)
  • Markov
    sztem igen, 2 bajnoki és egy BL elődöntő visszavágó van elötte. BL-ben is a Fiorentina az ellen :D firenzében 2-3 ra nyertünk! lálálálá
  • inter94
    döntőt lejátszod még ma?:)
  • sideris
    köszi a segítséget, remélem így jobb lesz :)

• Markov
    ehh... ez nagyon durván szar így, hogy fehérek a betüid, nem is értem hogy tudsz így jáccani.
    Töröld ki a letöltött skineket és akkor visszatudod tenni alapra.
  • inter94
    állítsad vissza az alap skinre,vagy töröld ki a skint amit letöltöttél
  • sideris
    Az a baj, hogy töltögettem le skineket, és az eredeti skin ilyen fakóvá lett :S és nem tudom visszállítani :(
  • inter94
    ez a fehér betutípus nem fekszik a szürke háttéren
  • Markov
    nem a mérettel van a gond,, hanem mi ez a FEHÉR betüs skin??