104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na vagyok újra az új évben először.
Bár szomorúan kezdődött az új év számomra, mert a menyasszonyomnak meghalt a kutyája (Az utolsó órákban sajnos szenvedett szegény) holott még csak 9 éves volt.
Ez már csak azért is szomorú, mert jobban a szívemhez volt nőve az a kutyxa, mint a sajátom amit kiraktak és hazahoztam.
Ne haragudjatok, hogy untatlak titeket, de jól esett leírni valamiért.
Más:
Végigolvastam a topikot és Gtat all.
Fabio Capello szavaival meg teljes mértékig egyetértek. -
A neve és posztja csak véletlenül maradt le, ez a kép asszem megfelelő :)
-
Itsuki #40218 -
És a posztját sem tudjuk, ha tippelős game akkor aszondom MC :) -
Szép szép, csak nemigazán tudom betájolni a srác értékeit :D Bár a sok élénkebb kék szinű csikocska sejtet vmit :) -
Itsuki #40215 tegnap vki irta nekem igazoljam le a halitól Gyuráczot. megtörtént:) -
Üdv és grat mindenkinek!
Kicsit hosszabb beszámoló jön a magyar válogatottról, asszem 2012-ről még nem számoltam be
Az EB nem sikerült a legjobban, kudarcnak nem nevezném elvégre Ukrajnát megvertük, de így is utolsók lettünk a csoportban. A vb-selejtezőkön eddig jól haladunk, eddig mindenki ellen az elvárható eredmény minimum megvolt, sőt Olaszország ellen a 2-2-es döntetlen kifejezetten jó eredmény, és több nagy arányú győzelmet is arattunk.
És akkor két szép magyar eredmény:
Az u20-as válogatott a vb-n egy szép negyedik helyet szerzett, kétszer kapottki, az elődöntőben és a bronzmeccsen, két nemes ellenféltől
Az u19-es válogatott viszont még nagyobb sikert ért el, hiszen megnyerte az eb-t, a spanyolokat verve a döntőben
És még itt a válogatott új sztárja, Asszem nem meglepő hogy a Bayern kezdőjében van, 21 éves kora ellenére
Most jön még két fontos meccs a vb-selejtezőben, Svájc és Írország ellen, ahol eldől hogy továbbjuthatunk-e a rájátszásba -
átlagos. Nem szoktam álítgatni -
egy francokat taktika. edzéstípus érdekelne :D -
milyen az ifi taktikád??? érdekelne. -
+még ő is nagy tehetség. Tavaly hoztam
-
tehetsz róluk
-
tess. Török,José,David nagyon jó és fiatal játékosok. Ha kell kép róluk dobok fel.
-
Hali, grat óll!
Zyndar: nekem mondod? :) Az egész környék hasonló szépségeket rejt itt a hegyekben :)
Egyik haveromnak a 4. szezonjában már megvolt a lehetősége kiválasztani a ligát, ahonnan fiókcsapatot kér.
Jaés (asszem) minden skin szinezi az értékeket :) Ezért is szoktam betolni skint. -
ok, köszi! Nem szoktam sose skin-ezni, de ez praktikusnak tűnik! :) -
Nem állítottam semmit, ez az El Toreo skin, csak beraktam egy másik hátteret. -
Itsuki #40204 XDDDDDDDD -
Gratula,igazolásokról megint képet:D -
lehet h valami egészségügyi problémája van:D -

-
Community Shield buhúzva
-
Utley #40199 Szerintem csatárnak Trevor Benjamin elég menő játékos. -
Utley #40198 Hátha elhappolnak a saját orrod elől.Vagy azt írja nem tenne jót ha te lennél a menedzsere.:D -
ha betöltöd a huge database, rengeteg viszonylag jó angol free játékost tudsz igazolni -
magyar kiscsapatokból igazolj ingyen. -
Sorry, akkor egyel elnéztem=) Mért jó az, hogy free-re teszem magam? Nem jó, ha egyből a csapatba megyek? -
a Rushden Diamonds !5! osztályú! -
Utley #40193 Legalább Free-re tetted volna magad,és úgy igazolnád le még adnám is az ötletet,de így... -
Kit ajánlotok, mint jó igazolás, egy kis költségvetésű csapatba??? -
döntőbe jutásért játszottunk de a Barca ellen nem sikerűlt már a bravúr. Majd most megint megpróbáljuk. Elég jól sikerült az átigazolási időszak. Rutinos játékosok jöttek és melletük fiatal tehetségek. -
most suliban vagyok!=) majd délután tolok fel képet! -
mutasd magad -
az értékek színezését hogy állítottad be? -
Grat all!
Egy angol !6! osztályú csapattal tervezek indulni! Rushden and Diamonds! Megcsináltam magam is oda=) -
Gratula, Bl hogy sikerült? -
reggelt. Bajnokság+Kupagyőzelem
-
nemrossz ez -
vége a szezonnak,az azért idegesít hogy gólkülönbségen múlt az uefás hely:(
na mind1,megyek aludni
jó8,vagy inkább jóreggelt -
;) -
én is vagyok:D