104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Seraf

nah de legalább ez is megvan
  • Darthmushroom
    továbbjutás egy osztállyal fentebb ellen:
  • Magic Boy
    A nyugati csoport az erősebb, de szerintem max. 2-3 év alatt feljutsz, de ha sikerül jól igazolni akkor lehet, hogy már jövőre.

A taktika meg valaki ellen tarol, mert fekszik a játékstílusához, míg mások ellen szenvedsz vele, mert nem jó a felállása ellen,
    Engem is a karácsonyfa (4-3-2-1) felállásúak szivatnak a legjobben, mert középen jön az összes.
    Amúgy lehet, hogy máskor 10-ből 10-szer vernél valakit, de most nem jön össze.
    Így van ez IRL is.
  • Itsuki
    Subicz 4.0ás osztályzat... iet nem is láttam...
  • inter94
    Grat,grat logopackhoz tudsz adni linket?:)
  • Itsuki
    ÉS MÉR VAN AZ hogy evvel a taktikkal az elsőt simán elverem,azt az utolsó megaláz?
  • Itsuki

FC Ajka-Budaörs 1-0 G:Mihalecz 58'

Az év meglepetés csapata ellen játszottam. Kicsit átformáltam a taktikai beállitásokat. asszem bejött. kivégeztük öket,az elsőket. Pápa feljut. És köszönöma véleményeket,felviszem az Ajkát igaz 10 év mulva talán.
  • hoodlum
    ez elég kiegyenlített meccs volt.
  • Itsuki
    tanácsot kérnék:mit csináljak hogy a játékosaim 5 méterről belöjjék a ziccert?
  • Itsuki
    erre csak azt lehet mondani...
  • Seraf
    nah grat all ünnepek után nyomom egy kicsit

nah már csak ez kellett nekem...klub világbajnokság...nah nem baj cserecsapattal lejátszatom
  • Itsuki
    na mind1 ideges lettem,piros lap egyből kapott gól azt kiléptem... inkább télleg az ajka kell...:D *picit bizonytalan*
  • Water
    Na erre mondom azt h No Comment:
  • Itsuki
    elmentettem mielött elmentem volna,de én már most fogom a fejemet. ilyen bombagolokat kapni,lol... felcsút ellen idegenbe 2-2 szánalmas... bár a csapat is az.
  • Magic Boy
    Itt a pont.

Itsuki: sok sikert a Honvéddal, de ott nem poén alkotni, hiszen Magyar szinten neves csapat biztos anyagi háttérrel és egy normális elnökkel. Amiből az következik, hogy 2-3 év alatt lehet minimum BL csoportkörös csapatot csinálni belőlük.
  • Markov
    a Honvédot nagyobb kiejteni az NB1 ből
  • kas123
    "sanszom nem volt hogy feljussak stb,na nem kertelek érdekelt a kihivás:D "
    Mi a kihívás, ha nem az, hogy az ajkát NB1-es csapattá tedd?! o.O
  • Itsuki
    igazából én nem olyanok vagyok mint ti. az utolsó is szerencsésen is elvert,és befutott 1 ajánlat a Honvédtól. mivel azért sok sanszom nem volt hogy feljussak stb,na nem kertelek érdekelt a kihivás:D és most Pölöskei utodja vagyok,és ahogy látom lesz dolgom:)
  • Magic Boy
    Miért adtad föl?
  • Itsuki
    addig meg kitartás...:)

Othhagytam az Ajkát...:(
  • Magic Boy
    Tudom, hogy csak egy kis idő kell nekik s és nekem is.
    Nem is erről van szó, de most még nagyon rossz érzés (nekem is nem, hogy nekik) és úgy éreztem valamiért, hogy meg kell osszam veletek.
  • Water
    Őőő, uccso felkészülési meccs:

jo-jo B csapatuk volt de akkor is...
  • Itsuki
    elvertük az elsőt? igen,de nem. sokkal jobbak voltunk. biró belenyult 2 játékosoamt kiszorja,igy lehetetlen nyerni..
  • Itsuki
    na az osztrák magyar lött 1ett a 6pontos kiesési rangadón 3-1re nyertünk:) sztem biztos hogy jövöre is nb2:)
  • Itsuki
    csak 1 kis idő kell nekik...:)

nálam eddig 33 perc alatt, Mihalecz(nagyon gólerös uyge gólkirály volt most 10 gól) pákai lött gólt,az ujak gyengusok még:D
  • Markov
    bocsesz kicsit nagyobb lett :D
  • Markov
    halihóó lálálá..... grat a sikereseknek, kitartást a sikerteleneknek!!! :D:D

Ázistenit" hol teremnek ezek a srácok?!?!:D
  • Magic Boy
    A továbblépés meglesz (nekem biztos könnyebben, mint menyasszonyomnak és a szüleinek), de most még túl kevés idő telt el azóta mióta meghalt.

Amúgy a poén az, hogy Szőkét azért hoztam el, mert ontotta a gólpasszokat az NB2-ben erre most ontja a gólokat.
  • Itsuki
  • Itsuki
    tovább kell lépni és remélem lesz majd még 1 ilyen kutya akit ennyire tudsz szeretni

Szőke remélem nálam is ugy fogja tolni,mert hogy jövöre se hozok senkit az is biztos... nincs pénz fizetésre,mindjárt kirugnak miatta
  • Magic Boy
    Szőke nálam nagyon jól tolja.

• Magic Boy
    Ő nem fagyott meg (bár a hideg biztos nem tett jót neki) csak akkor volt kinn télen amikor ő ki akart menni.
    Ennyi szeretetet szerintem nem sok kutya kap amennyit ő kapott.
    Pénteken még elvittük sétálni (nagyon szeretett) ezekszerint sajnos utoljára.
    Amikor eleinte mentem (amikor először mentem kiszökött az utcára körbeszaglászott és bement) mindig megugatott, de bántani soha se bántott. Amikor meg megígértem neki, hogy elviszem sétálni aztán meg el is vittem onnantól kezdve bármit csinálhattam vele hagyta.
    Nagyon sok közös emlékem van nekem is vele, hátmég a menyasszonyomnak és a szüleinek.
    Nagyszerű kutya volt és még mindig elszomorodok amikor eszembe jut.

Na, de nem untatlak tovább titeket.
  • giorgio81
    T. Capello érdekelne már az Év Managere szavazás végeredménye!
    Nen úgy volt, hogy jan. 2.-ig lehet szavazni (ha jól emlékszem)
  • Itsuki
    hát most leigazoltam Szőkét a BKVból meg ausztriából 1 magyart. Mihalecz kihagyhatatlan igy egyenlöre csere lesz:)
  • Gunnersboy
    majd ird meg hogy teljesít :)
  • Itsuki
    hát sajnálom... szomszéd kutyája szombaton fagyott meg,én örülök neki mert ahogy bántak vele...
  • Magic Boy
    Szombatról vasárnapra virradó éjjel lett igazán rosszul (előtte úgy tűnt, hogy nincs komoly baja) és pár órán belül meg is halt szegény.
  • Itsuki
    mér nem altatták el?
  • zorrobomber
    Eltaláltam :D
  • Water
    Hi és grat all!Lenyomtam 1 szezont a Palermoval:

Hát nem mondom h egy überállat szezon lett de nem teljesítettünk rosszul.A sok x szinte kivétel nélkül a nagyoktól elcsípett 1 pont és sajnos a Leccénél, Chievonál stb. hagyott pontok miatt nem kerültünk BLbe...
    Erősítettem azért a következő szezonra:

Ennek fényében így néz ki a keret:

Uche azér jött h ne hiányozzon annyira a Getafe :) de a legviccesebb sztem akkor is Barzagli visszatérése! És majdnem Zaccardo is visszajött, csak Thiago Silva elutasította a Realt!!