104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #40340 milywen kupák vannak Írországban? csak 1 az artim? -
Itsuki #40339 lehet már kijavitották ezt... remélem,mert picit elvetted a kedvem:P na meg a stuttgart is...3.0val átmentek rajtunk,kiestünk bár nem lepödtem meg:D -
Nem FM 07-ben.
Az FM 09-ben a Glebe Rangers másodosztályú középcsapat.
Az FM 07-ben harmadosztályú kiesőjelöltek voltak.
Nagy játék volt tele raktam Észak Ír országot Magyarokkal (én leigazoltam őket kineveltem kicsit majd továbbadtam).
Az FM 07-ben még volt össz. Ír kupa amit szintén attól kezdve nyertem, hogy először engedtek indulni. -
Itsuki #40337 fm09ben?
utálom azt az érzést hogy mindig nyerni kell:D -
Az nekem is megvolt a Glebe Rangers-el (3. osztályból indulva minden évben egy osztályt lépve), de továbblépni nem tudtam, mert annak ellenére röhögtek körbe a jobb játékosok, hogy maxon voltak az edzéslehetőségek és az utánpótlásképzés, a stadint minden évben fejlesztették (a végén mielőtt meguntam bejelentették az új stadiont), nyertünk mindent amit csak lehetett és állandó BL csoportkörös voltam. -
Igazolások, 5. szezon előtt:
Újonnan érkezők bemutatkozása: (kupa)
-
Itsuki #40334
öket kaptuk... ez a lol... -
nana, csak ésszel....hogy őszinték legyünk, leszarjuk jelen esetben, hogy hágé vagyol :D:D azt mondta a kedves, hogy CSAk és KIZÁRÓLAG VELEM hajlandó élni ^^ Szóval ezt buktad/buktátok :P
Bejutottunk a kupadöntőbe :) -
Itsuki #40332 3-2re nyertem,2 tizit is befujt nekünk,1ik sem volt az...a bal középpályásom mesterhármast hintett -
Itsuki #40331 ezt a visszavágót meg kell köszönnöm Busacca elvtársnak!:)))) -
Itsuki #40330 de nekem lesz a legerösebb csapatom itten... ha már most nem az van:D bl gyözelem meg nem az én szintem:D -
Észak Ír csapattal kezdtél? 
Na ott aztán van kihívás, mert a jobb játékosok körberöhögnek. -
szóval teknikás a csaj nagyon:p és bírja a munkát:D
sex közbe meg sokat helyezkedik mi?:D -
Itsuki #40327 -

hg jogomnál fogva a nőt lefoglalom :D -
Veszed le a szemem a nőmről, de azonnal! 

Kadlec duplával nyertünk a Las Palmas B ellen, 157 néző előtt :D -
Itsuki #40324 a csaj még mindig jó... vagy mást kell nézni?:P -
Itsuki #40323 1 bajnok esélyes csapat...:P minnyá jön 1 kép az UEFA meccemröl.. mert az ellenfélt megakarom mutatni:D -
Sziasztok!
Gondoltam, olvasok jópár beszámolót, látok rengeteg képet, erre mikor benézek a topikba, van 20 új hsz majd' 24 óra leforgása alatt
Vazquez:
-
Hát, szvsz mindenki azzal játszon, amihez kedve van. Kihívást mindíg lehet találni. Például egy Fulham-al kezdeni nem kihívás? Vagy ha valaki szereti at Evertont, Laziot, stb, stb. 6-od osztályból felkeveredni is szép, hosszadalmas munka. De ha valakinek kedvence a Real Madrid, hát legyen a világ lejobb csapata! Arra is van pár jelentkező...
A lényeg, hogy élvezd a játékot!
Sok sikert Leedshez! -
Melyik osztály-csapat? -
Köszi!
Most kezdem a 2. évet. Volt egy kis nagytakarítás is a keretben. UEFA csoportkört el is buktuk Hamburg 4-1es összesítéssel kiütött -
Itsuki #40318 na én is kezdtem 1 karriert a brit szigeteken... -
Hi & Grat all!
Giorgio81 szép eredmény
-
grat all -
-
sok sikert. Menni fog -
vettem a poént amugy -
Te is biztos Sas-kabarét néztél szilveszterkor :D -
Tessék itt van Portugália -
nem Hearts -
sok sikert -
basZki:D anniyre rákészültem, hogy Angol hanyadosztály vagy Francia ,hogy alsobb ligái csak ezeknek lett betöltve és már nicsn kedvem ujra csinálni 
Srácok, én megpróbálom a Ledds-el higgyétek el nekem ez is kihívás, mert én azé nem vok olyan hogy elsőre végig nyerem az osztályokat és a 3.évben már elsőre a PL-t is :D
L1 ben talán elsőre meglesz a győzelem, de Championshipben meg "talán" a feljutás... aztán kitudja... -
Uganda? :D -
08 ban már voltam Dániában az ODENSE-vel egész jól ment 1-2 hely megvolt álltalába meg Uefa kupa (persze nem nyertem meg) :D csak untam hideg volt..:D:D -
Hát ha már így megemlítetted László Csabit, lépj a helyébe -
Tény hogy Kampionship sokkal könnyebb mint utána a Pl lesz, de 2-3 év bemelegítés után azt is be lehet húzni. -
Valamikor linkeltem ezt a tabellát.Egyébkénr meg Portugália tényleg jó lehet. Erről asafderg tudna többet mondani. -
ez nem olyan biztos! rajtad is múlik ám -
vagy Skóciába megszorítani a 2 óriást (Celtic,Rangers) vmelyik teamel mint László Csabánk, az sokkal könnyebb mint Ledds nem?