104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
  • Markov
    kössze.
    gólzáporos kupa meccs.
  • Mor3llo
    Grafite ?! Sztem istenpléja, habár az értékei nem egetverőek.
  • Huni92
    Behúztuk a kupát, hiszen a hazai 1-0 után idegenben is ilyen arányban diadalmaskodtunk a Cartagena ellen. Még 5 forduló van a bajnokságból.
  • Forza Italia
    igen mindig ezt használom
  • maffi
    láttam én is pár embernél, hogy nagyon osztja a srác, de ez a sérülés nagyon rosszul jött. Az értékei amúgy nem kiemelkedőek, de amiket olvasok róla az alapján egy fél isten. :D
  • zorrobomber
    Gignac megérte, nálam Barcában van
  • maffi
    hm... jobbra számítottam, de nem baj, legalább lesz kihívás. Érdekes lesz, mert most így a Milannal nem sok nehézség van. Ezért is akarok max 2 évet velük lenni. Elég lesz sztem. :) A Leeds meg már a 08-ban is érdekelt, de akkor még nem próbálkoztam velük. Majd most. :) Köszi szépen az infókat és várom a helyzetjelentéseidet! :)
  • Markov
    te jóÓég kössz:D
    utasításoK?? és minidg ezt a felállást nyomod legyen az BL, vagy egy Barca elleni meccs??
  • Markov
    háát igen sokat, kezdjük ott hogy gyakorlatilag nincs jobb hátvédem van egy 0-ás statokkal csak fizikálisan jó, nem is merem jáccatni így a papíron középső védő 33 éves Diawara jáccik ott (ingyen jött)
    Máisk nem adtak pénzt igazolásra eladni kb. 2embert tudtam ígyhát marad a szabad piac ahonnan viszonlag "jó" embereket szereztem 8-at szám szerint.
    Nincs vkp, kölcsön jött Randall (Arsenal-ból) aki még kézbe tartja a kpályát felkészüléskor elég sok gólt szerzett most már annyira nem.
    Jah és ugye a már említett védelem, 2 középső védőm Christanval és Michalik jó lassúak.
  • Forza Italia
    nem felejtettem el:D
  • maffi
    Nem gyenge meccseket játszol úgy látom. :) A keretről pár szót tudnál mondani? Sokat kell rajta erősíteni, hogy ütőképes csapat legyen?
  • Markov
    Akkor ez neked is szól Maffi, ha Leeds el akarsz majd lenni :)
    Jelentés Leeds ről:D

Mit írjak, nagyon nem stabil a csapat... ezt úgy értem, hogy MINDEN meccsen kapunk gólt kb. így,: ha lövünk,kapunk,lövünk kapunk...
    Elején volt egy 5 meccses döntetlenes szakasz szinórba három 0-0, és két 1-1 sok a döntetlen, mert ha beszenvedünk is egy gólt jön a válasz 20ról védhetetlenül védelem elég gáz...
    itt az utolsó meccsem a védelem összehozta 2 büntető ellenem OK.

meg egy Rangadó:

Állás:
  • hoodlum
    Eduardo Costa szabadúszó a játék elején, elég jó statokkal.
  • maffi
    grat all!! :)

nah, Milannal egész jól haladok, a bajnokságot vezetem, az UEFA-kupában elsők vagyunk (1 meccs van még). Csoporttársunk pl a Debrecen is. Épp most játszottam velük, egész jól helyt álltak, (hála a kapusuknak) de azért így is behúztuk nagy nehezen 1-0ra. A bajnokságban eddig nem nagyon van ellenfelünk, vertük a Romát idegenben simán 3-1re, a Juvét hazai pályán 2-0ra. Tartottam magam a saját szabályaimhoz, tehát 24 éve felett senkit nem vettem.

Érkezett:

Thiago Silva 5M --> stabil kezdő eddig, nem hibázott nagyot idáig
    Gignac 6.75M --> igazából fingom nincs, hogy megérte-e, mert első meccsén 6 hónapra lesérült...
    Regini 275k --> fiatal olasz bal védő, kezdi kiszorítani Jankulovskit
    Aquino 375k --> nem kell bemutatni, alakulgat
    Saivet 2M --> szintén ismert, nem rossz 17 éves korához képest
    Vukcevic 7M --> nagyon megérte, eszméletlen értékei vannak és a játéka is hasonló
    Vermeer (kölcsön) --> kellett egy normális kapus, mert Dida hát...

Eddig így alakultunk, egy bajnoki címben reménykedem meg talán egy UEFA-kupa győzelemben. Összesen 2 évet akarok lehúzni a Milannal, utána vmi kis csapattal akarok kezdeni, asszem a Leeds lesz az. :)
  • InfoMester
    csk ezek szélsőhátvédek nem középpályások
  • InfoMester
    ok,kössz
  • Itsuki
    nagyon jó csapat volt a KSCs karrierembe,igaz a fél csapatom odaigazolt... Eichnert nézd meg meg Celozzit hogy mienek lennének oda... alap kezdők vtak anno ott.
  • Forza Italia
    aham csak most mek el nem felejtem el este beteszem
  • Markov
    tolsz egy tAktikot :) ?
  • Forza Italia
    15 éves srác eldöntötte:D
  • InfoMester
    Napot mindenkinek!!!& Grat All!!
    Wolfsburgal kezdtem...E.Dzeko mellé igazolok egy jó csatárt és valakit kölcsönvennék még csatárokhoz..középpályát erősiteném még meg és kész is a csapat..a védelem elég jó..5-3-2 felállással tolom eddig..pár meccsem van..már sztem a tacticsom is kész..utcsó meccsem 5-1 volt..Keirrison-t próbálom megszerezni és kölcsön Bojant..középpályára még nem találtam olcsó és viszonylag jó játékost..de Gravesennek ajánlottam szerződést..nemtudtok ajánlani valami jó playat középre olcsón??
  • Forza Italia
    Benzema visszatért:D
  • Huni92
    Szvsz Hulk vagy Agbonlahor. Agbonlahor fiatalabb, ezért talán ő.

Ja...március 31-én az 'okos' felettesek ismét gondoltak egyet, elvitték a fél Castillat u19be meg a nagycsapatba. Senki nem fog játszani, de lényeg, hogy ne legyenek nálam....
  • Forza Italia
    csatárt akarok igazolni. Kiszemeltek Hulk,Owen,Agbonlahor. Sztetek?
  • Forza Italia
    na azért nem:D
  • soma22
    mert Te egy Isten vagy...
  • Forza Italia
    nekem nem:d
  • soma22
    szerintem az egy ember középen kevés.
  • jolesy
    Köszönöm a sok választ, kipróbálom az általatok tanácsolt felállással!
  • Forza Italia
    és valakit tegyél vissza vkp nak. Aki sok labdát szerez
  • Magic Boy
    Szerintem az a baj, hogy a szélen nincs középpályád.
    Szerintem Caponet és Vannucchit rakd ki szélre és sokkal stabilabb lesz a csapat úgy, hogy nem lesz kevésbé támadó.
  • Forza Italia
    olyan sérüléshullámom van a csatársorba h egy 15 éves ifi játszik:D /és nem is rosszúl/
  • Forza Italia
    nem muszáj 2ő. Én is egy vkp al játszom.
  • soma22
    nincs szűrő kpd, mindenképpen ketten kellenek kpk-ra szvsz, a szélsőket pedig kirakhatod tkp-ra és felnyil.
  • DONGUBA
    En a helyedben a ket szelso tkp-t kihuznam a szelre vagy vissza kozeppalyara szelre
  • jolesy
    Hát ez a játék engem idegenben nem hagy nyerni, de nagyon nem....azé ilyen felállással elfogadom hogy kikapok, mert nem éppen védekező, de akkor kapjak ki 4:3-ra de ilyen felállással egy kieső csapat ellen kemény 0 kapuralövésem volt o.O

Tudom hogy nem a játék hibája, nem is azt ócsárolom, de nekem valahogy nagyon nem akar jönni a siker :\
  • Markov
    Tumma Skin
  • Forza Italia
    hopsz. Chelsea verés:D
  • zyndar
    Ez meik skin, linket pls.