104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Hát, ja, ezek már inkább idegesítenek, de Bl-ben ugye idén ronggyá vertek :)
  • Magic Boy
    Most őszintén a Magyar bajnokság és kupák tartogatnak még számodra bárminemü kihívást?
  • zorrobomber
    hi&grat all, téli átigazolási szezont tolok Újpesttel, így állok
  • Magic Boy
    Ha megvan a 7.2 körüli átlaga akkor nagyszerű.
    Akkor nem kell másik kapus, hiszen még fiatal fejlődőképes.
  • Forza Italia
    7.2 körüli
    Amúgy énis akartam Akinfeevet de a Mu 50M kért érte.
  • cenobite
    Köszi, az ingyenes fronton is természetesen árgus szemekkel fogok vadászni. :)
  • Magic Boy
    Hmmm.
    Hanyas az átlaga?
    Én biztos lecsapnék Akinfeev-re a helyedben, de az én vagyok.

cenobite: Ingyen sokszor ezerszer jobb játékosokat lehet igazolni, mint pénzért.
  • Forza Italia
  • cenobite
    Én is egy két jó igazolást szeretnék, de szűkös a keret. :) A rájátszások még most jönnek.
  • Magic Boy
    Na akkor már lássuk a kezdő kapusodat is.

Amúgy Akinfeev ajándék, ha annyiért oda is adják amennyi az értéke.
  • Magic Boy
    Semmi baj majd egy két erősítéssel jövőre simán feljutsz.
    Ki ment föl harmadikként?
  • cenobite
    Hi, grat mindenkinek!

Végetért az első szezonom a Crystal Palace színeiben. Feljutnom nem sikerült, az utolsó 6-8 meccsen botrányosan gyengén játszottunk. :( Pedig volt hogy simán másodikok voltunk. A végén meg örültem, hogy benne vagyunk a rájátszásban. Az utolsó meccsett pl. 6-0-ra buktuk egy sereghajtó ellen.

És íme, a szégyenteljes vereség. Még egy öngólra is futotta.

No, remélem következő évben feljutunk. A vezetőség mindenesetre elégedett, még az edzséslehetőségek bővítésére vonatkozó kérésemet is elfogadták.
  • Forza Italia
    célom megismételni ezt az évet+a FA kupát is begyűjteni

• Magic Boy
    Jó kis csapat.

Akinfeev-ről és a magyar kapusodról tudsz dobni egy képet?

Mi a célod most, hogy ilyen évet zártál?
  • Forza Italia
    kösz
  • Magic Boy
    Náluk van Akinfeev?
    A világ egyik legjobb kapusának tartom.
    Az viszont meglep, hogy Kuszczak még ott van.
    Jó kis csapat bár a kezdőben vannak érdekességek a számomra.

Neked Nagy Grat az eredményekhez.
    Hajrá csak így tovább.
    A saját keretedről is dobhatnál képet, ha van kedved.
  • Forza Italia
  • Magic Boy
    A Machester United keretéről tudsz dobni egy képet?
  • Forza Italia
  • Forza Italia
    5/4
    Community Shield,Liga Kupa, Bl és Premier League győzelem a Fa Kupa nem sikerült

http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1231536882.jpg
  • Utley
    Közben a Liga kupában a Sheffield Wednesday-t idegenbe elvertük 1-0-ra.És jött a Stoke:Érdekessége az,hogy 9 saját nevelésű játékos volt a 18-as keretben.Mára ennyi,aszem egy bagolyt megérdemlek:) Jó éjt

• Utley
    Első fordulóban a Man Utd hazai pályán simán elpicsázott 3-1-re.Rooney fickándozott 3x csengetett.Következő fordulóban már számíthattam a Vidal-ra,és Tuncay-t más posztra tettem.Íme az eredménye.Azért,hogy ne legyen hibátlan a dolog a 9.000.000fontért szerződtetett Vidal 5 hónapra lepihizett.Szóval megint kereshetek arra a posztra valakit.
  • zorrobomber
    na, miért? :/
  • jolesy
    Hihetetlen hogy idegenbe nem tudok nyerni, mindig vezetek, persze mindig egyenlít az ellenfél a 80-90 perc között....eszméletlen, minden meccsen vagy x-elek vagy kikapok
  • kas123
    miért?
  • Itsuki
    na határozatlan ideig felfüggesztem az fm játékot:) de azért felnézek ide.
  • Mor3llo
    Ez a csapattól függ. Tegyél olyan ajánlatot, amit nem lehet megváltoztatni. Ezt a 'Rugalmasság' -> 'Nem elérhető' beállításával tudod elérni.
  • Aronhaver
    Értem, akkor én voltam a hülye. :) Azt azért valahogy nem lehet elintézni, hogy valamennyit előre odaadjanak?
  • PetruZ
    Egy mai hír, ami ide illik. :)
  • Markov
    "kimaxolni magát" :D:D:mint vmi droidok.LoL
  • Aronhaver
    Azt azért nem hiszem, hogy 10milliókat ajánlanak a való életben 24hónapra, 0fontos alapdíj mellett. Így elég nehéz igazolnom a csapatomba. :S
  • realgyula
    "mert ha nemtudod kimaxolni, de ettöl függetlenül ontja a gólokat már nemis kell?"

de igen kell! Higuainnal nincs semmi bajom, nekem kellene ő, de szerintem menni fog lassan (6. szezon közepe), és ha Balotellit hoznám helyette akkor már úgy, hogy a maxot adja ki magából...! ez az egy játékos miatt viszont nem akarok felállást változtatni, szóval szerintem inkább majd elhozom Uche-t, vagy valami másik "idősebb" csatárt, és akkor ő lesz Agüero cseréje, és nem lesz rotálás elöl...ha meg gáz lenne Agüeroval, akkor ott lesz Uche, de tud csatárt játszani Babel és Ben Arfa is...de még nem vagyok biztos benne, hogy mit hogyan csinálok...
  • Mor3llo
    Az, hogy ez a való életben is így szokott lenni.
  • Aronhaver
    Szevasztok!

Nem tudom találkozott-e valaki hasonló problémával, de nekem bugos lett az átigazolás. A csapatok nem hajlandóak máshogy ajánlatokat adni a játékosaimra, csak részletekben és megváltoztatni sem tudom. Ez csak az új patch óta van jelen, viszont jóval jobb lett a játék az új patch óta, szal nem szeretném letörölni. Van valakinek ötlete hogy mi a megoldás?
  • Forza Italia
    Kroos, Aguino, Buonanotte, Barazite,
  • InfoMester
    Marquinhosra én is gondoltam de kölcsönbe van...Giovincot meg nem adják..vagyis nem nagyon akarják..
  • Forza Italia
    Marquinhos, Giovinco:)
  • Forza Italia
    :D az szép. Belegondolok h el tudnám adni annyiért micsoda csapatom lenne:d
    Nem mintha most rossz lenne
  • InfoMester
    egy felfutó csatár posztra kit tudtok ajánlani??TKP poszton lenne felfutna csatárnak..Aqüero féle..
  • inter94
    nálam a real 100millió dollárért vette meg:D