104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Az első szép eredményünk:

Az első giga meglepetésünk:

És amit meg akarunk tartani,de nem fogjuk vélhetően:

• Huni92
    nemszeretlek :(

Ejido - Castilla 0-2 :) 2 piros és 2 zöldkeresztes sérülés mind2 oldalon...
    És a kölcsönszerződésesek lassan távozni fognak :s Érdekes lesz a további része a rájátszásnak (feltéve ha kivivjuk a tj-t az Ejido ellen)
  • inter94
    ez volt a meccs

• Huni92

Rájátszásban a Segunda B4-ben 3. helyen végzett Ejidot kaptuk.
  • Huni92
    A magyaritásgondhoz annyit, h ha újrateszitek az egészet, és nem felejtitek el berakni az updates/901 mappába sem a megfelelő fájlt, akkor működni fog.
  • giorgio81
    kiszenvedett Szuperkupa győzelem/védés

• giorgio81
    nekem német egyáltalán nincs benne, csak angol fordul elő benne néha, de az nem zavaró
  • Forza Italia
    továbbra is szárnyalunk eddig:D
  • InfoMester
    "league runners up" erröl beszél gondolom..pár helyen nekem is van hogy nem magyar..és a nemzeteket is németül irja a Hungary helyett Ungarisch..
  • InfoMester
    ő az árat mutatta nem a hibát a magyarositásban
  • giorgio81
    nekem nincs vele semmi gondom, mindhárom fájlt letöltötted?
  • InfoMester
    Reggelt!!
    Feltolt TKP.nak G.Rossit vagy R.Sóbis-t veszem..ha Rossi drága lessz akkor marad Sóbis..
  • jolesy
    Akkor jó, azt hittem én rontottam el valamit
  • giorgio81
    persze...

• jolesy
    Jóreggelt!
    Azt szeretném kérdezni hogy másnál is így van-e, hogy némi német szókincs is bele csurrant-cseppent a magyarba, vagy ezt meg lehet csinálni hogy magyar legyen? Nem nagy probléma mondjuk, csak gondoltam rákérdezek....nálam pl a BL az Euro Pokal...
  • Gunnersboy
    nekem 6 nap 14 óra :D és csak 2011ben vagyok :)
  • inter94
    áááh véletlenül felülírtam a vannes mentésemet:Sígy most ugrott ez a mentés:@
  • giorgio81
    Folytatom a Vauxhallt, csak a PL már eléggé gázos, szopunk rendesen, egy kis sikerélményre volt szükségem
  • hoodlum
    generált sztárom (TkpB, KpB):

ők érdeklődnek iránta:

• inter94
    sok sikert
    amúgy én is ezt javasolnám #40551
  • inter94
    Nagygrat
    egyébként mért nem folytatod a vauxhallos mentést?
  • Itsuki

az első gyözelmem a padon... kiszenvedtük.

bentmaradunk? sztem igen.

igazolásaim... van itt kinai,ciprusi,lengyel stb... észt is:D meg a kedvenceim Polenz és Dudka.

a kirugottak...:D
    ennyit még sosem igazoltam ,hát ez is megtörtént,és most nem nevekre hanem posztra,játékosokra és nem sztárokat hoztam.
  • zorrobomber
    Tavaly Leeds-embe is eljött :d
  • giorgio81
    Megvan sorozatban 3. bajnoki címünk is
    2011/2012-es szezon termése (időrendben): Európai Szuperkupa, KlubVB, Angol Liga Kupa, BL-győzelem, Angol Bajnokság

• Itsuki
    jó kis csapat,szép eredmény. gratu
  • giorgio81
    Gomes kivédte a szeműket is, Messit meg Eto'ot fogtam rendesen
    Ezzel megvan a címvédés

• Itsuki
    érdekes... KSCbe volt 1 jjátékosom,akit kedveltem is,és most megtaláltam. a 3osztályba sinylödik,pedig nem oda való,sok uefa meccset is játszott stb...mind1,leigazlom:D
  • inter94

Giorgio grattt,barca ellen nehéz lesz
  • giorgio81
    Kiszenvedtük, bejutottunk a BL-döntőbe, ahol a Barca az ellenfél

• kas123
    nem értelek téged :S

Az előbb még abba akartad hagyni az egész játékot, most meg újra kezded azt az elmentést amit meguntál már 3szor legalább...inkább kezdj egy nagy csapattal (MU, Chelsea, Barca, RM, Inter) és nyerj velük, majd ha lesz elég lelkierőd és elszántságod, akkor menj vissza a KSC-hez és valósítsd meg ott is az álmaidat :)
  • Itsuki
    most picit lett kedvem a régi KSC karrieremet folytatni,lemondtam gyorsan a wehentől,és az ösi ellenség koblenznél lettem. utolsók,7pontra a bentmaradástól,3 védőm volt,többit nem regisztráltattra a gép,nevetséges. most igazolok,kb 10 ember ment 5 jött. de most más gondom van. máér van az hogy 1 120 gigás vinyóbol 37gbot ismert fel? mind1 küldöm vissza a szerelökhöz és lekiabáloma fejüket. addig meg befejezem a dextert is.
  • Huni92
    Jópersze, ez túlzás volt, de csak az érzékeltetés kedvéért irtam :) Azért egy Sempron 2600+, 1,3 giga rammal nincs olyan szinten mint a te géped. Ebben rejlik a kulcs. Mondjuk én elég szöszölős vagyok, de ez csak töredékét adja a különbségnek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már kb 4 napja nem FMeztem, és valahogy nincs is kedvem hozzá. Előbb betöltöttem, majd kiléptem. ezvan. :/
  • hamary
    Nekem régebben, nem tudom mennyi napnál volt , hogy "Te már profi football-menedzser szakértő vagy " szöveg
  • giorgio81
    Nekem az van, hogy fordítsd ki az alsógatyádat, hogy ne kelljen kimosni
  • inter94
    15hét?:D
    nekem 5nap 2óra van:D
  • Huni92
    Az attól függ, h mennyit játszottál a játékkal, a való életbeli idő szerint. Tehát naponta más-más értékelés van ott.
    Mondjuk ha én ezzel a 09-cel 2014ig jutnék, kb lenne 15 hét játékidő, meg mittudomén milyen szüveg :D
  • inter94
    függőséi rátánál nektek mi van írva?nálam ez
    Jobb,ha rendelsz még egy pizzát
  • InfoMester
    én is igy voltam vele mikor az én csapatomba volt azért kérdeztem..
    de Kroos és Giovinco sem hagyja ott a csapatát..ezért Arfat próbálom de őt meg nem adják..Benzemanal is voltam de őt sem akarják adni csatárnak..23M nál járok nálla..
  • inter94
    Ben Arfaról nem tudok véleményt mondani még soha nem igazoltam le,hááát dos santos....nálam nem tolja túl jól:(
  • InfoMester
    feltolt TPK csatárnak és TKJ posztra kellene egyszerre valaki..mejikük jobb??Agbonlahor-t néztem még..