104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kas123
    épp az h a ksc-vel jó voltál :) az szimpatikus volt nagyon :)
  • Zsolti9014
    nem nagyon volt időm (előrehozott érettségi meg szalagavató me sokminden), meg kedvem játszani. csak indítom a játékot, van egy félszezonos Juve, pármeccses Köbenhavn meg vmilyen magyar bajnokságos mentésem, de mindig csak töltöm és kilépek.

De most a Leeds-hez megjött a kedvem, első végigvitt szezonom a 09-ben.

Közben sikerült a feljutás:

elődöntő: Leicester oda-vissza. (össz. 4-1)

döntő, drámai meccsen (az ellenfélnél Cox 35 góllal gólkirály!):

• Huni92
    Honvéd - VFB 1-0 -.- 1/1 vs 13/1. Hát...égő :DD
  • Itsuki
    de majd akkor irok ujra ide ha 1 csapattommal meglesz az első szezonom. addig sziasztok.
  • Itsuki
    igen,egyet értek vele,de nem értem hogy az az 5.éves KSC-s karrieremet is ide veszitek. lehet nem nyertem vele semmit,de mien unalmas h mindenki mindent megnyer:P
  • InfoMester
    Téged is régen láttalak..
  • Zsolti9014
    Na, sziasztok!
    Grat mindenkinek!
    Sajnos kevés időm volt/van/lesz, de azért én is írok már ide.
    Leeds-szel lassan vége az első évemnek, sajnos 1 ponttal lemaradtunk a sima feljutástól, így épp a rájátszás tart.
    Otthon veretlenül zártuk az idényt, idegenben viszont csak valami 5 meccset sikerült megnyerni, túl sok helyzet marad ki. Kevés a lőtt gól.

Érkezett: Robbie Fowler (kölcsön, majd 65ezer euró), Király Gábor (55ezer), Alexej Szmertyin (ingyen)
    Távozott: Rui Marques (télen, kb. 100ezerért)

Tabella:

• kas123
    Az FM igazi érzése akkor jön elő, ha kis csapatokkal játszunk, de ő nem kitartó ehhez. Az első akadálynál feladja és panaszkodik, hogy ez meg az és kezd egy másik karriert (szintén kiscsapattal mert csakazértis...) és azt is megunja és kezd megint egyet...ahelyett hogy egy nagy csapattal elkezdené. Beleszokna a játékba, lenne sikerélménye és már kicsit több tapasztalattal menne el kiscsapatokhoz...
  • hoodlum
    nem hiszem, hogy szeret, mert mindig panaszkodik és új csapatokhoz megy...
  • Darthmushroom
    ilyen az fm. jó napja van és villant és kész
  • InfoMester
    most nézem kivágott egy 30 méteres gólt nekünk..Johnson akinek 10 a távoli lövése..
  • InfoMester
    én sem akarlak téged megbántani..de ne te döntsd el hogy neki mijó..lehet hogy ö szeret kicsikkel küszködni..
  • InfoMester
    porstól kikaptam 1-0 ra James egy labdát sem engedett a 16-oson belülre..
  • Darthmushroom
    szerintem játcon csak kezdjen el egyet egy nagycsapattal h ráérezen és utána menni fog neki kicsivel is
  • kas123
    Itsuki nem akarlak megbántani, de sztem nem neked való ez a játék. :/
  • Darthmushroom
    kicsit gyengus most a chelsea:

aston villától kaptunk ki...
  • giorgio81
    ja, de win95-ön nálam jobban fut
  • DONGUBA
    min?
  • Szega87
    windows 7 en próbálta már vlki?:)
  • inter94
    oké
    Ja és én úgy vettem észre hogy vistán jobban fut a game mint xp-n nálam
  • InfoMester
    amint látod egy újabb Arsenal féle angol csapat..egy angolt nemtudtam a klubbhoz csábitani..Agbonlahor,Young,Walcott stb. hivtam őket..de az Aston Villa nem adja..igy majd csak jövöre lessz az angolositás..addig is egy nem angolnak nevezhető angol Man Citym van..
  • Darthmushroom
    egy kis mus karrierem kezdette. hát amúgy jó nehéz sorsolásom van:
  • realgyula
    nehéz megint a döntés! Kolarov a tulajdonságai alapján elég jó játékosnak tűnik, de itt Emanulesont említettétek ketten is...! hát nem tudom! valszeg Kolarov lesz a befutó, de attól is függ, hogy mennyiért tudom elpasszolni Marcelot!
  • Huni92
    Mencseszter Cici ;)

Nálam Kolarov lenne a befutó.
  • Martins15
    Manchester City asszem
  • inter94
    te kivel vagy?:D
  • Gunnersboy
    Emmanuelson
  • InfoMester
    Kolarov elég jól tolja nállam..de sztem Emmanuelson sokkal jobb playa..
  • DONGUBA
    Jo kis bajnoksag de vezetunk

• Legend Killer
    néztem klán keresőben xfire-n. codnak, cod2nek, fifának, csomó géjmnek van... sztem arra jó, hogy van1közösség, mint ez a topik, összegyűjti az embereket és játszhatnak is egymással, meg ilyesmi.
  • realgyula
    Marcelo benyögte h távozni akar, szóval új bal bekk után kell néznem! hülye voltam, mert a téli átigazolási időszakban a valencia aprópénzért elhozta a romából Bale-t, asszem 12 millióért...! akkor kellett volna rémennem a csávóra, de most már ugrott :(
    a másik Insúa lett volna, de ő is az első szezonját játssza az új csapatában, szóval szerintem ő is ugrott...!
    3 játékost néztem ki a kis brazil pótlására, Kolvarovot, Bottát és Emanuelsont!
    így ránézésre Kolarov tűnik a legjobbnak...vagy van még aki megfelelően tudná pótolni Marcelot? kit ajánlotok?
  • Itsuki
    kezdtem a sturmal 1et. nincs csapat,van 15 játékosom 2 csatárom abból és 1 valamire vehetö játékosom van... utolsó vok a bajnokságba napoli darabokká vert és nem igazoltam senkit,nem mintha 1 millió ouró sok lenne.
  • Itsuki
    semmire se jó. ez arra jó hogy vagy 1 cod klánba és igy ott tudjátok kezelni az ügyes bajod gondjaidat. használok xfiret de nincs értelme ennek a részének,sajnálom.
  • InfoMester
    Hülye sorrendben kezdem,de az eddigi meccseim
    Be-Igazolások
    És a Keret..sok sérültel..akik hosszabb ideig sérültek a tarcsiba vannak..
  • giorgio81
    és ez mire jó? (de komolyan)
  • Legend Killer
    mé? :(
  • Itsuki
    stuttgartal nyomod?

én a Napolit kaptam meg... bár izlandi ellenfelemen is nagy nehezen mentem át.
  • Itsuki
    csak nncs értelme...:)
  • Huni92
    Uefa Intertotó Kupában a Honvédot kaptuk :D
  • Legend Killer
    csá mindenki. most hoztam létre xfire-n1guildet, mer nem láttam magyar közösséget ott, ha jól néztem. szóval gyertek nyugodtan a Magyar Football Manager-be. Akinek van xfire-je persze. Közel se végleges ez a beállítás, ami most van :D, ezt csak gyorsan csináltam :D.