104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Bl elődöntő
Liverpool 2-2 Málaga
ennyi volt mára
jó8 all -
-
Itsuki #40738 jön1 beadás,mindennki megfagyott,vucinic meg befejelte a hosszuba,de olyan lassan ment a labda,hogy én is kivédtem volna. de erre a milan kapusa csak nézte,megfagyott ő is... kár,romának drukkoltam,de Pato megmutatta miért klasszis. Beckham meg nem volt jó,bár annyira nem néztem a meccset -
mit csinált?:D -
Itsuki #40736 szerintem nyugi legyen és beszélgessetek a roma-milan meccsröl,h mit csinált abbiati:D -
Hol az editor?Ne celozgass koszi. -
Jó8 és neked is Csesza
-
nah megyek fekszem nézek tvt majd holnap tolom..Everton kihuzta a döntetlent a Dormundot megvertük.. -
Talán azt nem szeretik ha valaki editor nélkül már játszani sem tud. -
nekem is van, csak az állami iskoláknak nincs suli :( -
Itsuki #40730 nem tudom,gyakorlatom lesz de lebeszétem:D 1,5napos 7végéböl lett 3:D -
nekem van:S -
senkinek nincs suli holnap gáz miatt?? -
persze ellenem -
Itsuki #40726 holnap lesz valaki délelött...? ha már gáz miatt no suli akkor ne unatkozzak -
nah az FM hozza a formáját..minden 1-es kapus csodákra képes.. -
Itsuki #40724 én ha játékost kell ajánélani Pitroipa és Dudkát tudom csak ajánlani... -
am nekem mostanság Hulk nagyon nem jön be..sorra játsza a szar meccseket és megy le a morálja.. -
Itsuki #40722 csak azéárt nem vtam itt elöbb mert nemadatott meg h 5 évvel ezelött netem legyen.
2. mit irjunk? ki mit tud 1 KSChoz irni? de hoyg engem szidtok az már inkább 1 téma(vicc csak:D) de most mi a veszekedés tárgya? amikor ide jöttem,szinte hozzám se szoltak ,akkor én szolok máshoz... sztem... 1 maghoz szonte lehetetlen bekerülni,de én sokszor ezt a magot sem látom:) -
Az rendben van hogy nem kell ny@lni a seggét. De a beilleszkedését elő lehet segíteni. :) -
nem erre gondoltam..hanem pl. valaki azt mondja inkább vegye meg xyz-t..vagy valami..csak azt birom hogy ha valaki megkérdezi hogy melyik játékost vegye meg szerintünk akkor 2 en azt mondják Emm. 1 azt hogy Kol. és ő Kol. választja akkor minek kérdezi meg??vagy ezt nem értem nagyon..én ha kérdezek akkor megvalósitom ha lehetséges..modnjuk megveszem az illetőt vagy valami..már nem azért hogy most realgyulat izeljem.. -
Figyi en mar akkor ide jartam es managereztem amikor itt paran meg csattogos lepket tologattak:)
Csak kicsit idegesito hogy majdhogynem egymast nyaljak faljak de van akit leszarnak.Nem ettol lesz jo egy topik hogy x ember egymast isteniti. -
Csesza #40718 ezek durva szövegek, meg sem merem kérdezni h ki az értelmi szerzője
-
és akkor lettek volna a Kolarov, Emmanuelson, Kolarov, Emmanuelson, Kolarov ...... hsz-ek....majd a végén megszámoltuk volna, h melyik playa hány szavazatot kapott, aztán gyula megvette volna azt -.- most komolyan: ez igy ok?
Sztem nem az a lényeg, h 1541346 ember leirja ugyanazt.... -
Figyelj hozzám ember kell vállas,nem ilyen nyálas! -
ahoz képest hogy csak ezen az oldalon lapozok vissza..kb lehetett volna 15 is..mert annyian is akár tudtak volna válaszolni.. -
Csesza #40714 tyhíííí ez aztán kemény volt, izomszagot is érzek -
Ha megnézed, minden fórumon van egy 'mag'.....és most nemcsak a játékokkal foglalkozó topikokra gondolok.
Meglátásom szerint ha vki bekerül egy új környezetbe, nem a 'nép' kell alkalmazkodjon az egyénhez, hanem épp forditva. ezzel nem azt akarom mondani, hogy a 'nép' semmit sem kell tegyen....de ha a kacsa nem tud úszni, nem a viz a hülye.
Anno amikor idejöttem, nem vártam el azt senkitől, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Voltak konfliktusaim, viszont úgy hiszem, beilleszkedtem ebbe a társaságba.kinyalják a seggem is
Azt meg, h nem segitőkész a közösség, nem gondolnám. Vegyük csak a mai napot, realgyula nevű fórumozó kérdésére jött 3 válasz is.... -
nekem 2,8 GHZ és 1GB mem. al szaggat a meccs..az elejétöl fogva..
Csesza:
Van pizsamád kiccsávó? Megfejellek itt alszó!
...és ez még csak a refrén volt!
-
eléggé felb@szott ez a ....... fm,de legalább egy jó eredmény
-
Amúgy az igaz hogy itt van egy mag akik egymással beszélgetnek és nagyjából lekakilják az újakat :)
Egyik FM-es kérdésemre se kaptam még választ. Szinte azt érezheti az ember, hogy ide csak az eredményeket lehet beírni, mert másnak nincs helye. -
ajaj....háborús övezet :D
Véleményem szerint (ahogy azt már régebb is kifejtettem) Itsukinak kellene egy nagycsapat, akit trenirozhat. Szimpatikus dolog egy kis gárdából jó csapatot csinálni, de ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Engem amúgy nem zavar senkinek a játékstilusa, mivel mindenki úgy játszik, ahogy akar. De ha egy dolog nem működik, akkor változtatni kell a módszereken....
Másik dolog...mi a fenéért van az, hogy az FM egyre inkább belassul. Ha összehasonlitom a 2008. novemberi FM gyorsaságát a mostanival, akkor hatalmas a különbség. Érteném is, ha mittudom, elszállt volna 1 giga ramom...de igy...semmiféle változtatás nem volt...
Letoltam még 2 meccset, Honvédot hazai pályán ütöttük 4-1re, majd egy barimeccsen vmi kiscsapat ellen 6-1...erre megfagy a játék. Nonszensz az egész. -
Csesza #40708 maradj a bugyidban kistáska! :)
érezd az iróniát a hozzászólásban... -
te megse szólalj.. -
Csesza #40706 áááá nem érdemes -.- -
Halljatok ide erdemes egyaltalan irni az embernek vagy csak egymast dicseritek agyba fobe? -
realgyula #40704 próbáltam azt is, de jönni se akart a játékos... -
csere nem ment volna de ceglie-re??? -
realgyula #40702 furcsa dolog ez, hogy ki kivel játszik...én úgy vagyok ezzel, hogy CSAK A REAL MADRIDdal tudok játszani, ha mással játszok, nem köt le, nem érdekel...!
közben: Marcelo---->21 millió---->juve... -
Estét Urak! Itsuki ne vedd fel, nekem szimpatikus vagy pl., de szerintem ezzel más is így van. A nagy csaptos dolgot meg fontold meg szerintem.