104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
arminho #40820 ha jóé tudom csak új stadiont tudtok építeni. Lehet h rossul tudom.... -
arminho #40819 

-
hogyha nem saját a stadion akkor nem is tudom bővíteni?:s -
Egész tűrhető a kereted... :D:D:D -
meglesz:) -
Csesza #40815 miért nem alakítod át a pénzügyeidet h ne legyen ennyire minuszban a fizetési keret?
így csak folyamatosan veszteségeid lesznek :S -
Málaga 7szezon
Statisztika
Bajnokság
BL döntő
Copa del Rey
Keret
-
huvazze, bocsi elfelejtettem átméretezni. :( -
2. szezon, másodosztályban vagyunk már, de eddig 1 győzelem, 5 vereség. (A C. Palace-t vertük meg, akitől felk. meccsen 5-0-ra kaptunk ki).
Torghelle a MU elleni barátságoson góllal debütált, aztán 1 majd most 2 hónapra sérült le.
Keretem:
Taktikai tanácsot szívesen fogadok. -
arminho #40811 fizikailag nemgyenge a tag
és nemis generált...
Lyon-t simán vered, sok sikert!!! -
ja meglett volna,és a döntőben Lyon csapatát kaptuk:)
-
Na egy kis helyzetjelentés a Milan háza tájáról :) :
A bajnokságban sokáig vezettünk, de hála az Inter mesebeli védelmének és az emiatt elbukott derbinek, másodikok vagyunk 2 ponttal lemaradva. Mesébe illő, hogy 17 meccse veretlenek (vagyis az eleje óta), és a 17 meccsen összesen 4, azaz NÉGY gólt kaptak. Minket is sikerült lenullázniuk, pedig eddig minden meccsen lőttünk gólt a szezonban és magasan a legtöbb gólt lőttük a bajnokságban. Na mind1. Behozzuk még őket a végéig... :)
Az UEFA-kupában simán továbbmentünk első helyen, az első kiesési körben az Ajaxot kaptuk, idegenben kezdünk. Majd meglátjuk mi lesz. :) Ha őket kiverjük vagy a Dinamo Kijevvel vagy a Lyonnal játszunk. Nem könnyű. :S:)
Gignac lassan felépül, kíváncsian várom, mert Borriello nagyon töketlen, a 17, illetve 18 éves Saivetre és Aquinora meg elég izgalmas a támadásokat alapozni, bár nem játszanak rosszul. :)
Majd még jelentkezem, köszi, hogy elolvastad! :) -
arminho #40808 meglett volna idegenben lőtt gólokkal is:D 

amúgy ki ez a Santana? -
nah 2meccs és vége a szezonnak,1-2képet teszek be -
Willians Santana 
Döntőbe a csapat
-
hi all&grat all
töltöm a Málagat -
Rieb megin, látott egy nagyobb összeget aztán összevizelte magát
ráadásul pont az ezt megelőző napon járt le az átig. időszak szoval már pótolni sem tudom -
szehi #40803 Hy és grat all!
pihentetem a QPR-t és kezdek egyet a kedvenc csapatommal az Fc Fehérvárral (mintmondhatnék székesfehérvári vagyok
)
Cél mindenképp a nemzetközi porondon való menetelés...
újra Uefa kupa döntös Fehérvárt akarok látni :)
vagy bl döntöset egyre megy :) -
jolesy #40802 Bár csak barátságos, de az új szerzemény az első mérkőzésén a szünetben beállva elkezdte ledolgozni a vételárát legalább
-
Mindegy, most itthonról a 09-el töltöm a Milan-t. -
Na az új csodacsatáromat, aki a szezon eleji barátságos meccseken ontotta a gólokat, 2x lett MoM, úgy lerúgták az első bajnoki meccsen, hogy 2-4 hónapra kiesett! -
Megkapta de csak 2 ev mulva jon looool -
Ne viccelj ilyenekkel mert van aki komolyan veszi. -
09 hez van editor?? -
változtasd meg az állampolgárságát editorral 
Villa csak megvert..pedig jobbak voltunk..de agbonlahor az 5 ösön belül pont hogy betette a labdát..igy 1-0 ra nyertek.. -
Itsuki #40795 elméletbe igazad van,de én nem nagyon hiszek a feltámadásokban:) evvel is addig játszok amíg nem lesz uj dvd-iróm:D -
sima 2.hely -
SCUT talalt egy jo 6 csillagos playat csak nem kap munkavallalasit:)
-
de ha látják a friss hsz eket akkor irhatnak oda..majd lehet irok én is párat,felfrissüljön..
EURO-Pokal Group E:
Man City
Ac Milan
Dinamo Kiev
Deportivo
Zürich
és Hulk távozni akar..nem bir leteplepedni..meg minden egyéb gondjai vannak..szal lehet ezen az éven marad csak..de akkor félévkor kölcsönadom egy nagy csapatnak had menjen az ára..hátha ott sikeresebb lessz..és maradni is akarna.. -
Itsuki #40791 de azért mondjuk azt is meg,hogy nem hinném hogy sok ember napi figyelemmel kiséri azt a topicot... -
mondjuk jah.. -
Csesza #40789 lehet ha te elkezdesz oda írogatni akkor mások is kedvet kapnak hozzá :) -
nah egy kis beállitás és már 2-0 ra vertem is a Fulhamot..most az Aston következik..most meglássuk hogy mire megyek a beállitásokkal..
Bbeno:jó nagy pénz forog odaát :)) -
hoodlum #40787 Soldado 46ért a Realba
-
Az fasza gratulalok.Nekem a fiam melle most szuletik e honapban a gyermekem csak nem tudjuk millllen lesz:) -
newcastle igazolások :
-
Itsuki #40784 csak mivel oda 6 hónapja nem irt senki nem láttam sok értelmét...:) de majd az off topicba a kedvedért:) -
Csesza #40783 igen, mert ez nem az a topik -
Nem sok :D
Mióta ide nem járok született egy fiam meg egy lányom.
És, hogy ne legyen off, Chievos mentésem meghalt, pedig 1. szeonba 6. lettem, azóta Sporting-al alázok és befosós a keretem:D -
Á en ugyse irok csak ritkan mert ugyis konnyu a jatek editorral nekem:)
Amugy mizu veled?