104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hoodlum #40900 Király második év végén ingyen jött a Fradiba, de nem nagy szám. Air Sanyit nem tudom. -
Hi & grat all!
Torghelle meg Király kb. mikor szerezhetők meg magyar csapatba? és melyikbe? -
Hy all! Grat mindenkinek! Ne felejtsd el, hogy ő fontba vette, tehát dollárba KB a duplája, de am télleg jó áron vette. Főleg hogy Sunderlandbe:) Jah am grat hozzá. -
Én Agüerot most vettem meg 40 millióért! Elsőre jött=) -
Megvan a Szuper Kupa is,de nem volt könnyű szülés.70percben lehoztam Ibrahimovicot és Neymar ment a helyére rá 10percre rúgott 1gólt és ezzel megnyertük a kupát:D ráadásul félidőbe ritka szarul játszottunk,nagy felállás volt a csapattól
-
ilyen nincs:D
én 110millió dollárt ajánlottam érte,barcelona nem fogadta el,agüeroért is ajánlottam 100milliót athletico madrid nem fogadta el:S -
Bomba átigazolás
-
megvan a spanyol szuperkupa
-
17 helyet léptem előre idén. 90. hely körül volt a csapat mikor elkezdtem
Keret
és a nyert címek
-

stat,keret stb... képeket kérek:D -
grat -
na vége az 5. szezonomnak
Szuper Kupa, európai Szuper Kupa,Klub Vb,Premier league, Bl győzelem idén
-
laza vizilabda meccs.....Gignac 91. percben kihagyott egy 101%ost :D -
Viszont én nem úgy gondoltam, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban - Helyesen: Viszont én nem igy gondoltam, hanem úgy, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban. -
A vezetőségnek tett bajnoki cimért való harc igérétért kaptam kemény 110k eurót igazolni, ezt másnap kérésémre megemlték 6 millióval. Egyetlen nagy bakim az igazolási szezon alatt Rat hozatala volt. Molinarot csak utána vettem észre az átadólistán, és Boka meg Marcelo mögé csak cserének kellett egy ember, aki képes a baloldalt majdnem teljesen bejátszani. Namind1, megszakitottam Rat kölcsönjátékát, mivel Hulkot adta volna a Porto egy évre kölcsönbe, viszont Németországban az a buzi szabály van érvényben, hogy 4 kölcsönt lehet egy évben lebonyolitani. Viszont én nem úgy gondoltam, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban. Hát nem. Igy nem jött Hulk, és Rat is visszament Donyeckbe
Aztán Cacau sem nyerte el a bizalmamat, a nyári 12-14 meccs alatt (Intertotó Kupa beleszámitva) lőtt 2 gólt. Végül elment, és utolsó pillanatban hoztam a pótlására egy csatárt.
Gómez sem az igazi még...
..::Igazolások::.. -
Idén már nem annyira aktiv. tavaly még ő volt az egyik admin, jópár livecupot is rendezett, viszont szezon végén azt mondta, már nincs annyi ideje rá, mint amennyi volt addig. Néha-néha feljár IRC-re (tegnap is volt), és játszogat is. Emellett egy össz-ranglistát felügyel, frissit, amelybe beletartozik mindenféle 1on1, 2on2, vagy klánmeccs is, eu és hu téren egyaránt. -
Zion szokott még játszani, vagy ő is leszokott már az online gameről? :) -
Ann Angel néven fut a lyányka :) -
Te figyu, hogy hívják ezt a csajt?
-
Jó lesz ez
Mostanában inkább online nyomom a témát, vmivel kevesebbszer basz fel :) Például ez is jól sikerült -
Itsuki #40880 off:Francia Ligakupa: tizenegyesekkel nyert a Vannes a Metz ellen
szal Vannessal nem nehéz csodát tenni:D -
hát nagycsapattal nem kell sokat foglalkozni. így közbe lehet tanulni -
"vizsgaidőszakos karrier" na ezen kifeküdtem. Eközben nyilván lehet tanulni
-
köszi. holnap majd rakok képet az igazolásokról, fiatalok igazoltam amúgy. de ez ilyen vizsgaidőszakos karrier amúgy!!:D majd ha több időm lesz akkor folytatom a kiscsapatomat.:D -
Kedves kis történet :D
-
pár kép első évben MU karrieremből:
com. shield:
eu. szuperkupa:
klubvb:
két nagy meccs:
eddig:
-
Így állunk jelenleg. Azért remélem más is játszik 
-
City melett kezdtem egyet a Hunokkal..első meccsünk Albánia ellen 3-0 lett..most jönnek a Málták aztán legközelebbi 2 portugál meccs..majd azokat közvetitem.. -
Most nézem, IRL az idei kiírásban a Napoli, Udinese, Milan és Sampdoria indultak Olaszországból, tehát 4 csapat. (wikipedia) -
Kérdésekre válaszolva:
én azért vagyok a BL-ben, mert címvédőként selejtezőben mehetek. ezért a 4. helyezett (Napoli) csak UEFA.
A kupából pedig az Udinese jutott az UEFA-ba.
És igen, első szezon, tehát itt még nem változott a rep.
Egyébként a 4 BL-es hely mellett az 5-6. indul az UEFA-ban + a kupagyőztes, ha ők nem vívták ki a bajnokságban ezt a lehetőséget.
De itt még így is van +1.
Én arra tippelnék, hogy:
1. a jövőre bekövetkező változás ami az UEFA-kupát érinti, benne van a játékban (Európai Liga?)
2. volt már korábban úgy nekem, hogy amikor vége lett a bajnokságnak, és mutatta a nemzetközi kupás csapatokat, más szerepelt, mint amikor külön hírben tájékoztatott róluk. -
Igyvan. Konkrétan azóta, amióta aPool megnyerte a BL-t a Milan ellen, ama felejthetetlen döntő során, de a bajnokságban csak 5. helyen végeztek. Ekkor hozott az UEFA egy rendeletet, miszerint a cimvédő indulhat a BLben, bár már a 3. selejtezőkörben bekapcsolódik. -
Hy all! Grat mindenkinek! Sajna önhibámon kívül nem tudtam jönni az oldalra majd fél hónapig és Fm-ezni is csak tegnap tudtam hosszű idő után. Ha emlékeztek a Solihull Moors csapatával kezdtem egyet a legalacsonyabb angol ligában. Tegnap sikeresen feljutottam, de minden az utolsó fordulóban dőlt el:
( Ajánlom megnézni mit játszott a második csapat)
-
Csesza #40868 igen! -
nem indul automatikusan tudomásom szerint.
csak jelen esetben az olasz labdarúgó szövetség dönt aról hogy kit enged a BL-be. a 4. helyezettet vagy a BL címvédőt. de minden esetben a BL címvédő indul , ha esetleg nem érne oda a 4. helyre. -
Valszeg...csak nem neztem a masik kepet -
Szerintem igen! -
változik ,de ez az első szezonja ha jól olvastam... -
BL címvédő automatikusan indul a következő kiirásban? -
idén se lesz meg minden kupa. Kiestünk a Fa és a Liga Kupából is
-
De az otodik hely hogy bl es a negyedik hogy uefa?