104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Mondd már meg nekem, hogy ez a kép hol 750x563 pixeles?! Nézd meg a tulajdonságait. Ezt fogod látni: 768 x 577 képpont
  • DONGUBA
    mutasd oket
  • Zsil
    akkor kapbd be!Fradihoz nagy nevek!!!ronaldokat ne várj
  • Zsil

• Zsil
    háttérmunka
  • DONGUBA
    ki az a ionov meg costil????SENKIK:)))
  • Zsil
    jelenlegi keret
  • Zsil
    Brandaó+ionov azért nagy"nevek-európai szinten is!és Costil?ezekne keletiek"
  • Zsil
    +Brandáo(portugál)olaszok+franciák+spanyolok!jönnek,jó kis keleteurópai csapat....ja és a kép méretezés tökéletes,nehogymár ez zavarjon!nézzél már körbe
  • BetonK
    Nagy neveket nemigen tudsz majd igazolni, de egy esetleges Kelet-Európa válogatottat már inkább. Nálam ezt mutatják a tapasztalatok.
  • BetonK
    Nem csalás, nem ámítás...ilyet nem láttam még, ennyi kapott gólt a bajnoknál...

• Huni92
    Nehéz lenne egy képet végre normálisan, méretezve, és fölösleges IMG tagek nélkül beszúrni?
    Marica 1 hónap pihi, de Gignac már edz szerencsére.
  • Zsil
    [IMG] [/IMG] Na hát eddig ez a helyzet!mégiscsak nőtt a repu az uj elnök miatt!lehet megpróbálni elhozni ftc-be őket! :) mivel ez nagy mák,nem hinnémh sokan voltak ebben a helyzetben!ugyhogy meglátjuk(arsa nem jön)
  • Forza Italia
    Megvan az Európai szuper Kupa
    Richards 2 hónap pihi
  • Athletic  Bilbo
    én editorral nézném meg ha tudnám, hogy hogyan kell :)
  • Huni92
    Nemvágom ezt a Bundesligat :D 7 meccs, 6 döntetlen meg egy vereség. Az a baj, h Lehmann meg Kuszczak is hatalmas potyakirályok. Nincs normális kapusom.
  • DONGUBA
    Attol hogy atveszi egy milliomos nem ugrik nagyot a reputacio!!
    Amugy meg honnan tudod mennyit ugrott??:)
  • Zsil
    arshavin 15ezer eurot kér,5-öt tudnék adni,tehét nem jön,..de ha lett volna fizu...(zenit) a francia Costil is eljött!majd küldöm a képet h kik jöttek.Mivel egy portugál miliomos vette át,nagyott ugrott a reputáció,egyből hoztam portugál edzőket,meg olaszokat...sokat számít a háttér,nem csak a lóvé!ezzel nem azt mondom h sztárok eljönnek,de egy nagyon ütös csapat jöhet létre!
  • Huni92
    Jabocs. Nemszótam
  • Forza Italia
    lehet h Arshavin odamegy de nem a Zenites:D Lehet h valami 4 osztály szintű arshavin:D
  • Huni92
    Jujjj de jót nevettem ma reggel...na, igy kell kezdeni egy napot :D:D:D:D 2010ben egy Fradi reputációja akkor sincs olyan szinten, hogy Arshavinok menjenek oda, ha BL-t nyert a csapat szvsz...
    Gyenge próbálkozás volt....
  • DONGUBA
    Arshavin?AHA AHA:)
  • Zsil
    azt tudom,de nagyságrend a különbség!
  • Gunnersboy
    attol hogy pénz van, még nem fog mindenki odaigazolni....
  • Zsil
    iszonyú,mindent fejlesztenek a fradiban+nagy nevek jönnek,lehet h arshavin+sok orosz sztár+costil a kapuban....majd keretről küldök képet.....éljen,nagy mák ez!
  • Darthmushroom
    Manchester 1.szezon vége:

valahol szerencsék volt valahol erővel nyertünk de ahol indult a csapat indén ott nyert. (com shield,eu szuperkupa,klub vb-->tegnapi képek)
    ha kell tolok képet igazolásokról
  • cenobite
    Ja, és várom a rekorddöntésre alkalmas képeket a sporttársaktól! :D
  • cenobite
    Hozzá kell tennem, hogy csapatom kb. 70%-a volt bevethető. A többi vagy sérült, vagy eltiltott, vagy nem játszhatott. Ez van...
  • cenobite
    mondom, hogy rekorder lettem!
  • kas123
    az durva hogy előtte a rekord csak egy sima 1-0ás vereség volt
  • Darthmushroom
    fuhh ez durva!!:D
  • cenobite
    Hi, és gratula mindenkinek!
    Az itthoni gépemen a Milan-al menetelek, bár most inkább bukdácsolok. SerieA-ban jók vagyunk (2. hely), viszont...:

Végülis rekordot döntöttünk....!
    Na, majd jövőre. :)
  • Huni92
    Arc szerint. Akinek csúnya, az kap :D Ezért nem ad nekem soha a játék.
    Najó, elég mára a viccelődésből.

Gómez kupameccsen kidőlt 2 hónapra , Gignac bajnokin 1re. Érdekes időszak következik.

Itt a kupameccs, megjegyzem, a 15 éves kapusom védett :) 1 hibája volt, 2. találat az ő és Boka nevén szárad, de am nem volt gond vele :D 7,2t kapott.
  • Markov
    "szerint osztja a game" akart lenni :)
  • Markov
    Na neeeeeeeee
    Ezeket mi szetint osztaja a game?? mert már volt ugyan ez a Fehérvárnál is ,, de elég random jön elő :D
  • Forza Italia
    Jól kezdtük a bajnokságot
  • Zsil
    [IMG][/IMG] Na ilyet még nem láttam!DE akkor innentől szintet léptünk...!
  • Zsil
    [IMG] [/IMG] Remélem nagy jövő előtt állunk,eddig nb2-első hely-nb1 második hely+kupa győzelem+szuperkupa
  • Zsolti9014
    köszi, meg a válaszokat is.

a Leeds-be is elvittem mindkettőt, Sanyi 1. után ingyen, Gabi első félév után 55k-ért jött.

de a Leedshez azért nincs kedvem, mert feljutás után elég rosszul megy, Torghelle mindig sérült.

Juvét sem viszem most, első szezon utáni átig. van abban a mentésben. lehe nem is vennék senkit, mert bika a keret, csak taktikát kéne csinálnom.

Úgyhogy magyarban akartam kezdeni, de ott betöltöttem a ligát, csomó csapatnál szétnéztem úgy hogy visszavonultam és új felhasználóval beléptem. de ezt csak feltérképezéshez használtam, utána újat kezdenék, de nem tudom kivel. csomó helyen nemhogy az átig. keret 0, hanem a fizetési keret is kisebb, mint amennyi az aktuális fizetési kiadás. (pl. Hali)

lehet h kezdek az augsburggal német 2-ben.
    közben meg lehet megjön a kedvem a Leeds-hez v. Juvéhoz.
  • Huni92
    Boldog Szülinapot Neked! :)

Sztem Lokiba már 2. évtől akár, Győr meg UTE olyan 3, ha stabil UEFA-s vagy. Na, nem uefa elődötőre gondolok :D Bár a magyar bajnokságot tolók tán konkrétabbat mondanak.