104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    BL első kiesési kör
    0-0játszottunk Arsenal ellen,idegenbe elég egy sovány győzelem is:)
    bajnokság már eldőlni készül:Dklub vb megnyertük,spanyol kupa:elődöntőbe Getafe csapatát kaptuk sikerült nyerni idegenbe 2-3ra magabiztosan várjuk a visszavágót:)
  • Zsolti9014
    Sajnos ez nem jött össze, sok sérült van, kaptak egy tizenegyest, de egyébként teljesen megérdemelték a győzelmet.

A bal középpályásom megsérült, a KTK-t kellett kivinni a helyére, és őt helyettesíteni középen. Meg két csatárom is sérült.

• Zsolti9014
    Gratulálok hozzá, nekem a Leeds-szel csak 4. helyet követően, rájátszásban sikerült feljutni (ott a Southend volt éppen a bajnok), de csak botladoztam a Championshipben, aztán most felfüggesztettem az Augsburg miatt.
  • zyndar
    A statokat rosszul linkeltem az előbb, itt a jó:

• zyndar
    Véget ért a 2. szezonom a Southend United kispadján. A harmadik vonal ezüstérmét sikerült felülmúlni és megnyertük a Champhionshipet.

Íme a statok:

És Keogh, aki az átigazolási szezon végén jött kölcsön. Nem játszott rosszul
  • Forza Italia
    nem tudom. De engem az nem is érdekel lecsaptam rá gyorsan:D
  • Zsolti9014
    Kb. ezt kellene megismételni a kupában.
    Air Sanyi!

• Zsolti9014
    Barátságos meccsek.
    Következik a Schalke először tét nélkül, majd a kupában -rögtön őket kaptam, pedig csak a második fordulóig kellene eljutni a vezetőség szerint.

• inter94
  • Zsolti9014
    ja, neeem, egyszerre csak egyet viszek, másik kettőt szüneteltetem.
  • zyndar
    Hmmmm, fincsi! Zsolti, 3 csapat egyszerre meg nem sok kicsit?
  • BBeno2
    wtf miétr került átadólistára??
  • Forza Italia
    igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. C.Roni nálam:D
  • Zsolti9014
    A Leedset vittem pár meccset, meg a Juvét az előszezonban, de ahogy mondtam, kezdtem egyet az Augsburggal.

Két játékost igazoltam:
    ingyen jött Tacchinadi
    és 45 ezerért Mascio (+10% köv. eladási részesedés)

Első felkészülési meccs:

• Forza Italia
    Klub Vb győzelem
    Guardado 5 hónapra esett ki:S
  • zyndar
    Üdv Urak!
    Munkavállalásival kapcsolatban kérdezném: Ha úgy vettem egy játékost, hogy nem kapta meg, de azóta 9szeres válogatott már, mikor kapja/kaphatja meg? Lassan vége a szezonnak, csücsül a kispadon és pofázik. Fiókcsapatom külföldi meg csak egy spanyol félprofi klub van, ahol persze nem játszhat EU-n kívüli. Gondoltam elküldöm egy 4. osztályú angol fiókcsapatomhoz és akkor megkapja. Oda meg ő nem akart menni.... Agyrém.
  • Huni92
    Próbálj meg minnél több teljes időst aláirni, mert igy többet edezenek a játékosok.

Egyébként nem értem. Offline szenvedek egy adott taktikával, online meccsen meg egy jó játékos ellen 62 perc után 5-0 idegenben. Valencia - Atletico Madrid meccsen. Érdekes...
  • Piko888
    Köszi, egyébként mire kell figyelni? legyen részidős vagy teljes idős a szerzödés?
  • dudusrac
    Ez jó, ilyet még nem láttam:
  • Magic Boy
    Itt többen játszanak ott vagy legalábbis onnan indulva.
    A csillagot mindig az adott osztályhoz és célkitűzéshez képest adja a gép.
  • Piko888
    Valaki játszott már az angol legalsó ligában? Miért van ott 8 csillagos játékos?
  • Forza Italia
    micsoda meglepetés erre nem gondoltam:)
  • maffi
    Én úgy szoktam, hogy az első félidőt a legjobbak játsszák le utána meg sorcserét csinálok. A Torinonál mondjuk pont a sorcserém rúgott 5öt. :)
  • Forza Italia
    igaz. Bár amikor barátságos meccsre hívnak én se a legerősebb kerettel mek. Mindig kipróbálom az újakat meg a fiatalokat.
  • maffi
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a legerősebb keretükkel jöttek el, de egy barcikának ez így is nagy eredmény sztem.
  • Forza Italia
    érdekes eredmények. Talán én a mostani Sunderlandal nem tudnák 8 at rúgni a torinonak.
  • maffi
    Akkor Zorrobombernek át is nyújtom a képeket (ha sikerül a linkelés :D). Tehát volt egy Anerlecht elleni meccs az elődöntőben és egy Getafe elleni a döntőben.
    Közben született még egy érdekes eredmény :)
  • Forza Italia
    Grat. Meglesz a feljutás
  • zorrobomber
    "Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntőbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra!"

Ezekről bizony megnézném a képeket :) Grat!
  • cenobite
    Hello, és grat mindenkinek!

Ez nem a Leeds napja volt:

Bár a kettős emberelőnnyel én nagyobb arányú győzelemre számítottam, no de ne legyünk telhetetlenek győztünk és ez a lényeg.
    Az idény elején szárnyaló Pölöskei nagyon megfenekett. :( Több mint két hónapig volt sérült és visszatérése után eddig 1 db góllal "büszkélkedhet". Remélem azért kicsit feltornázza magát.

Az idény felénél így állunk:
  • maffi
    Egy kicsit félretettem most a Milanos mentést, mert már kezdett unalmas lenni, ezért inkább kezdetem egyet szülővárosom csapatával, a Kazincbarcikával! :) Magyar NBII ugye. Pénz az semmi, rengeteg részidős szerződés, pocsék szakmai stáb. Kazdetnek kitakarítottam a kutyaütőket, helyükre ingyen hoztam jó magyar avgy külföldi spílereket. Az MTK meg az aduászom. 3-4 srác jött onnan kölcsönbe, nagy játékosok ezen a szinten. A pénzhiányt úgy próbáltam orvosolni, hogy töröltem az összes barátságos meccset és helyükre nevesebb külföldi klubokat hívtam meg barátságos kupákra. Az első kupát meg is nyertem! o.O Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntőbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra! Ha tudok és érdekel vkit, akkor teszek fel képet is róla.
  • Fisicofan
    Köszi, közben haladtam 1-2 meccsel, az Antrim kupa negyeddöntőjében kiestünk sajna, a többi kupában egyelőre talpon vagyunk.
    A Glebe-ről: elég gyenge évet zártak, kiestek a másodosztályból, ráadásul utolsóként, 6 ponttal lemaradva az utolsó előttitől
  • Itsuki
    csak a pziciót nézik... mi az UEFA kupába akkor mkit magabiztosan levertünk csaj annyi h 10ek voltunk... ezért irreális ez...
  • Huni92
    VFB-nél ez a helyzett éppen :D 11 bajnokiból 8 x és csak 1 győzelem...hát...ki is jött, h elveszitették a bizalmat :D De majd ha helyreállunk, akkor visszajön az is. Uefaban vertük a Racingot 2-1re.
  • InfoMester
    7ek vagyunk 5 pontra az elsőtől..
  • Itsuki
    nálam is ez volt a gond a KSCbe de akkor azért volt ez mert rossz helyen voltunk... lehet 1-2 okosaqbb fórumoz majd megmondja:)
  • InfoMester
    most szidtam le először a srácokat meg is tette a hatását..félidőben 2-0 ra vezet a Blackburn és büntetőt is hibáztunk..jól leszidtam és máris 3-2 lett a végén a meccs..
  • InfoMester
    az biztos nem volt..egyszer láttam Irelandnál hogy túl jó a klubbhoz most meg a fél csapatnál ez van..meg hogy nem csipnek..pedig elég jól állunk..midnenki kap játéklehetőséget..meg stb..nemtudom mi lett..romlik a morál is..
  • Itsuki
    vkit bedaráltál,tul kemény bünti stb... hát hogy nem szereti sunderlandet túl gyenge csapat:D ez irreális sztem,KSCbe mindenévbe uj csapatot épitettem:D inkább mentek a kiesö Herthaba mint maradtak volna...
  • InfoMester
    miért van az hogy a játékos elveszti a bizalmát a menedzsere képességei illetően
    meg hogy túl jónak tartja magát a klubbhoz??