104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BL első kiesési kör
0-0játszottunk Arsenal ellen,idegenbe elég egy sovány győzelem is:)
bajnokság már eldőlni készül:Dklub vb megnyertük,spanyol kupa:elődöntőbe Getafe csapatát kaptuk sikerült nyerni idegenbe 2-3ra magabiztosan várjuk a visszavágót:) -
Sajnos ez nem jött össze, sok sérült van, kaptak egy tizenegyest, de egyébként teljesen megérdemelték a győzelmet.
A bal középpályásom megsérült, a KTK-t kellett kivinni a helyére, és őt helyettesíteni középen. Meg két csatárom is sérült.
-
Gratulálok hozzá, nekem a Leeds-szel csak 4. helyet követően, rájátszásban sikerült feljutni (ott a Southend volt éppen a bajnok), de csak botladoztam a Championshipben, aztán most felfüggesztettem az Augsburg miatt. -
A statokat rosszul linkeltem az előbb, itt a jó:
-
Véget ért a 2. szezonom a Southend United kispadján. A harmadik vonal ezüstérmét sikerült felülmúlni és megnyertük a Champhionshipet.
Íme a statok:
És Keogh, aki az átigazolási szezon végén jött kölcsön. Nem játszott rosszul
-
nem tudom. De engem az nem is érdekel lecsaptam rá gyorsan:D -
Kb. ezt kellene megismételni a kupában.
Air Sanyi!
-
Barátságos meccsek.
Következik a Schalke először tét nélkül, majd a kupában -rögtön őket kaptam, pedig csak a második fordulóig kellene eljutni a vezetőség szerint.
-

-
ja, neeem, egyszerre csak egyet viszek, másik kettőt szüneteltetem. -
Hmmmm, fincsi! Zsolti, 3 csapat egyszerre meg nem sok kicsit?
-
wtf miétr került átadólistára?? -
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. C.Roni nálam:D
-
A Leedset vittem pár meccset, meg a Juvét az előszezonban, de ahogy mondtam, kezdtem egyet az Augsburggal.
Két játékost igazoltam:
ingyen jött Tacchinadi
és 45 ezerért Mascio (+10% köv. eladási részesedés)
Első felkészülési meccs:
-
Klub Vb győzelem
Guardado 5 hónapra esett ki:S
-
Üdv Urak!
Munkavállalásival kapcsolatban kérdezném: Ha úgy vettem egy játékost, hogy nem kapta meg, de azóta 9szeres válogatott már, mikor kapja/kaphatja meg? Lassan vége a szezonnak, csücsül a kispadon és pofázik. Fiókcsapatom külföldi meg csak egy spanyol félprofi klub van, ahol persze nem játszhat EU-n kívüli. Gondoltam elküldöm egy 4. osztályú angol fiókcsapatomhoz és akkor megkapja. Oda meg ő nem akart menni.... Agyrém.
-
Próbálj meg minnél több teljes időst aláirni, mert igy többet edezenek a játékosok.
Egyébként nem értem. Offline szenvedek egy adott taktikával, online meccsen meg egy jó játékos ellen 62 perc után 5-0 idegenben. Valencia - Atletico Madrid meccsen. Érdekes... -
Piko888 #41003 Köszi, egyébként mire kell figyelni? legyen részidős vagy teljes idős a szerzödés? -
Ez jó, ilyet még nem láttam:
-
Itt többen játszanak ott vagy legalábbis onnan indulva.
A csillagot mindig az adott osztályhoz és célkitűzéshez képest adja a gép. -
Piko888 #41000 Valaki játszott már az angol legalsó ligában? Miért van ott 8 csillagos játékos? -
micsoda meglepetés erre nem gondoltam:)
-
Én úgy szoktam, hogy az első félidőt a legjobbak játsszák le utána meg sorcserét csinálok. A Torinonál mondjuk pont a sorcserém rúgott 5öt. :) -
igaz. Bár amikor barátságos meccsre hívnak én se a legerősebb kerettel mek. Mindig kipróbálom az újakat meg a fiatalokat. -
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a legerősebb keretükkel jöttek el, de egy barcikának ez így is nagy eredmény sztem. -
érdekes eredmények. Talán én a mostani Sunderlandal nem tudnák 8 at rúgni a torinonak. -
Akkor Zorrobombernek át is nyújtom a képeket (ha sikerül a linkelés :D). Tehát volt egy Anerlecht elleni meccs az elődöntőben és egy Getafe elleni a döntőben.
Közben született még egy érdekes eredmény :) -
Grat. Meglesz a feljutás
-
"Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntőbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra!"
Ezekről bizony megnézném a képeket :) Grat! -
Hello, és grat mindenkinek!
Ez nem a Leeds napja volt:
Bár a kettős emberelőnnyel én nagyobb arányú győzelemre számítottam, no de ne legyünk telhetetlenek győztünk és ez a lényeg.
Az idény elején szárnyaló Pölöskei nagyon megfenekett. :( Több mint két hónapig volt sérült és visszatérése után eddig 1 db góllal "büszkélkedhet". Remélem azért kicsit feltornázza magát.
Az idény felénél így állunk:
-
Egy kicsit félretettem most a Milanos mentést, mert már kezdett unalmas lenni, ezért inkább kezdetem egyet szülővárosom csapatával, a Kazincbarcikával! :) Magyar NBII ugye. Pénz az semmi, rengeteg részidős szerződés, pocsék szakmai stáb. Kazdetnek kitakarítottam a kutyaütőket, helyükre ingyen hoztam jó magyar avgy külföldi spílereket. Az MTK meg az aduászom. 3-4 srác jött onnan kölcsönbe, nagy játékosok ezen a szinten. A pénzhiányt úgy próbáltam orvosolni, hogy töröltem az összes barátságos meccset és helyükre nevesebb külföldi klubokat hívtam meg barátságos kupákra. Az első kupát meg is nyertem! o.O Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntőbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra! Ha tudok és érdekel vkit, akkor teszek fel képet is róla. -
Köszi, közben haladtam 1-2 meccsel, az Antrim kupa negyeddöntőjében kiestünk sajna, a többi kupában egyelőre talpon vagyunk.
A Glebe-ről: elég gyenge évet zártak, kiestek a másodosztályból, ráadásul utolsóként, 6 ponttal lemaradva az utolsó előttitől -
Itsuki #40988 csak a pziciót nézik... mi az UEFA kupába akkor mkit magabiztosan levertünk csaj annyi h 10ek voltunk... ezért irreális ez... -
VFB-nél ez a helyzett éppen :D 11 bajnokiból 8 x és csak 1 győzelem...hát...ki is jött, h elveszitették a bizalmat :D De majd ha helyreállunk, akkor visszajön az is. Uefaban vertük a Racingot 2-1re. -
7ek vagyunk 5 pontra az elsőtől.. -
Itsuki #40985 nálam is ez volt a gond a KSCbe de akkor azért volt ez mert rossz helyen voltunk... lehet 1-2 okosaqbb fórumoz majd megmondja:) -
most szidtam le először a srácokat meg is tette a hatását..félidőben 2-0 ra vezet a Blackburn és büntetőt is hibáztunk..jól leszidtam és máris 3-2 lett a végén a meccs.. -
az biztos nem volt..egyszer láttam Irelandnál hogy túl jó a klubbhoz most meg a fél csapatnál ez van..meg hogy nem csipnek..pedig elég jól állunk..midnenki kap játéklehetőséget..meg stb..nemtudom mi lett..romlik a morál is.. -
Itsuki #40982 vkit bedaráltál,tul kemény bünti stb... hát hogy nem szereti sunderlandet túl gyenge csapat:D ez irreális sztem,KSCbe mindenévbe uj csapatot épitettem:D inkább mentek a kiesö Herthaba mint maradtak volna... -
miért van az hogy a játékos elveszti a bizalmát a menedzsere képességei illetően
meg hogy túl jónak tartja magát a klubbhoz??