104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94

• inter94
    Málaga-8szezon
    BL

Copa del Rey

Bajnokság

:)
  • giorgio81
    grat
    kiesett a Vauxhall
  • Maximus4
    Hi & grat all
    Befejeztem az első szezont,nem vártam ilyen jó eredményt a srácoktól,kiváncsi vagyok mit hoz a rájátszás.
  • Itsuki
    na ez jó amig nem voltam 1 hsz..:D sok sikert Zsolti
  • Zsolti9014
    közben feljöttünk egy helyet, megvertük az FSV Frankfurtot, Szabics és Torghelle is duplázott.
  • Zsolti9014
    Sziasztok és grat mindenkinek!

Augsburggal így állunk:

tudom, lehetne jobb is, de kiesőjelölt a csapat.
    Torghelle 6 meccs/7gól
    Szabics viszont a felkészülés során 7/7, tétmeccsen semmi.
  • Itsuki
    2016??grat

behalt a gém,reinstall
  • Forza Italia
  • Itsuki
    nevetséges,hogy klcsönvettem Czvikovicsot és ő a legjobb középpályásom...:D
  • inter94
    nehéz meccs volt.ismét bejutottunk a döntőbe
    Döntő Real Madrid-Málaga

• Forza Italia
    nem tkp-s.
  • Itsuki
    én játszok,de mint mondtam az első év nincs meg a csapattal nem irok:) grat amugy
  • inter94
    én most töltöm be a Málagat
    amúgy grat,ez a José csatár?
  • Forza Italia
    mivan ma senki se játszik??:D
    Liga Kupa megvan
  • Forza Italia
    kiütés:D
  • Forza Italia
    Chelsea is megvan. 3 védőm is gólt szerzett:D
  • Forza Italia
    Liverpool verés
  • Itsuki
    legujabb driver,reinstall,kalapáccsal szétverni a gépet és még tudsz pár dolgot tenni:)
  • Huni92
    Én eleddig ilyennel nem találkoztam, próbáld meg a uninstallt, hátha bejön...

Ha már BL-ben nem sikerült alakitani, megtettük Uefaban.
  • Piko888
    41030-ra valaki tud megoldást?
  • Itsuki
    de mivel 100 kbyteval jön a legkisebb rész és 46 percet ir vissza inkább kocc aludni azt hnap 15perc alatt lekuszik. jó játékot,sziasztok.
  • Itsuki
    1 fokkal gyengébb CSAPAT (ez kimaradt):)
  • Itsuki
    csak azért vok fent mert az 1ik játékba klánháboruú volt,és persze akkorhülyült be ez... de már fél szemem csukva:D de elkezdem még:D

Gunner,1 fokkal gyengébb,és a célom nem a világuralom hanem 10éven belül a BL hely:D de most naon az Arminiára gondolok,gyenge de szimpi csapat. van 1 Wichinarekjuk és senki más
  • Itsuki
    Bochum:utálom,westfáliai
    Frankfurt:1ik esélyes
    Hofenheim:sokan gémeltek vele+ sok cash
    Mönchengladbach:még 1 esélyes
    Cottbus:ha kiakarok esni akkor jöhet is
    Köln:utálom
    Arminia:még1 esélyes...:D
  • Gunnersboy
    dortmund, hannover, hertha
  • Huni92
    Ak számithatok egy bagolyra? :)

0-0 a Sevilla ellen.
  • Itsuki
    na kb 20 perc és lassan leérkezik az fm:D felpeccselem megcsinálom azt amit offba irtatok,és kezdödik is... mivel német foci szerelmese vagyok és első osztályú csapattal akarok lenni,nehéz a választás. most is a KSCvel kezdenék ha nem lett volna már 1 oan karrierem:D ugyh addig töröm a fejecskémet
  • Huni92
    10+7 arányban hoztam asszem. Meggondoltam magam, és inkább a kp közepét erősitettem, igy nem jött Vukcevic mégsem. Bár 4 misi kellett volna, és ő is érkezett volna a csapathoz.
    Lényeg, hogy nem mertem rábizni az idei szezont a nagyon fiatal Camachora, valamint Raul Garciara és Assuncaora. Sérülések, eltiltások, jól jön Inler.
  • Gunnersboy
    inler 17millió :O jól felhúzták az árát, 08ba én megtudtam venni 10 alatt
  • Piko888
    Srácok eredeti játékom van,de ha rámegyek bármelyik csapat információ menűjére akkor kiakad a játék, miért? A 2. frissités van fenn.
  • Huni92

Első bajnoki: 3-1 a Mallorca ellen.
  • Huni92
    Na, befutott egy ajánlat, 21,5 millió euróról Forlánért, a Real madridtól. Mehet.
    Jön majd Vukcevic 4+6 millióért.

Coupet - Ujfalusi-Pablo-Heitinga-Pernia - Camacho - Maxi Rodriguez - Antonio Lopez/Vukcevic - Quagliarella - Hulk-Agüero kezdő tizenegyet tervezek, 4-4-2 gyémánt felállásban.
  • Huni92
    Németország nem jött be. Valamiért nem fekszik a Bundesliga nekem. Olyan felállásokat és taktikákat használtam, amellyel más bajnokságokban már szerepeltem jól. Itt nem jött össze, stabil középmezőnybeli hely, 8-10. volt a csapat mindig. Azt hiszem lezárult a németeknél tett kiruccanásom, jóidőre.

Vissza a mediterrán spanyolhonba, azon belül is Madrid a cél. Viszont nem a Blancok irányitását vettem kezem alá, hanem a nagy rivális Atletico Madrid csapatának vezetését vállaltam el. Barátságos meccsek szépen lecsordogáltak, nagy gólarányú győzelmek mindegyiken.
    BL 3. selejtező körben megkaptuk a Liverpoolt, hazai pályán 0-0, idegenben 4. percben már 0-1, de Hulk az 5. percben egalizált, viszont Keane és Torres is villant, igy 1-3mal zártuk azt a meccset. UEFA-ban folytatjuk. Nagy pénzkiesést jelent ez sajnos :(
    Hulk érkezett kölcsönbe, valamint Quagliarella 15 millió euóért cserébe. Luis Pereat elvitte a Wigan, 7 millió eurót kaptunk érte.
    Lassan kezdődik a bajnoki rajt, és vége augusztusnak is.
    Forlán nagyon gyenge. Azt hiszem még gólt sem lőtt az eddigi 6 meccsen. Real bejelentkezett érte, potom 15 millióval, felnyomtam kissé az árat, már nem kellett. Elégedetlen, bevágta a durcát, átadón van, konkrét ajánlat eleddig csak a TOttenhamtől jött, 2,2 misi +80% a fizetésének őket terheli + 9millióért megvehetik a kölcsön ideje alatt. Azzal a lendülettel, ahogy elolvastam, utasitottam is el. Kölcsönbe nem engedem. Ha másképp nem kell, akkor marad.
    Uefa Kupa első fordulóban meg a Dortmundot kaptuk. Kötelező kivernünk őket, aztán heló.
    Bajnoki rajt: Mallorca, Sevilla, Barcelona.
  • cenobite
    Gratula Nektek!

Itthonról a Milan-al ismét. Érdekes meccs volt az Inter ellen. Volt itt minden, a bíró nem vacakolt a lapokkal, a játékosok meg egymás legyakásával:

Mindenesetre így pár meccsel a szezon vége előtt kellett az a 3 pont mint egy falat sör...öööö...izé... kenyér. :)

• inter94
    megvan a továbbjutás:)

• maffi
    Érdekes, hogy szinte egyik játékosom (Kazincbarcikával vagyok ugye) sem akarja részidő szerződését teljes idősre cserélni, pedig majdnem 2x annyit kapnánk, mint most. Kénytelen leszek szinte az egész alapcsapatot lecserélni ha nem kapnak észbe... :S
  • InfoMester
    Hy&Gratall!
    mostanság nem nagyon termeljük a hsz-eket..reggel óta sincs sok..meg mióta tegnap voltam..nem nagyon van olvasni való..

a City szétesik..már midenki aggódik 3-1 re levert a Sunderland..kezd elmenni a kedvem a játéktól..lehet elkezdek egyet egy nagy csapattal mert nincs élményem már...
  • Zsolti9014
    Első bajnoki: Duisburg idegenben 2-2. Torghelle egyenlített a 94.percben.
  • zyndar
    Eddig bérelte a klub a stadiont, de nyáron átadják az újat. A Roots Hall 11800 férőhelyes volt, a fantasztikus nevű Fossett's Farm 22000-es lesz.