104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    grat, meglesz a rangadó is
  • Forza Italia
    srácok ajánljatok nekem a Recrebe játékosokat léci?? Kp és a védelem nagyon gyenge
  • Zsolti9014
    Gratula Mindenkinek!

Itsuki, sok sikert, az Arminia tényleg nem túl izmos, az Augsburggal is megvertem őket barátságos meccsen.
  • Itsuki
    csúcsrangadó,kiesési rangadó az év legnagyobb meccse ez eldönt mindent ez lesz talán a karrierem egyik legfontosabb meccse+
    VfL Bochum-DSC Arminia Bielefeld:D
  • Itsuki

EZ 1 csoda volt:D
  • Huni92
    Mentségünkre szóljon, h a B csapat játszott. Meg az, h Hulk meg Maniche 18as távolija szart sem ér. Diop 13asa? Na, az igen. Vágott egyet 32ről kb :D
  • Itsuki
    nem hiszem el:'((((((((((((8 vezettünk egyenlitettünk brémában és kikaptunk:'( 7pontra a bentmaradástól:D
  • Forza Italia
    Első meccsem a Recre padján:D
  • Huni92
  • Huni92

Pernia: 20as távoli, 20as szabirúgás.
    Szabadrúgásai: 4 nagyon mellé, 3 mellé, 1sorfalba, 1et fog a kapus, 1 meg vagy gól, vagy kapufa. 10 kisérlet alapján. Érteném is, ha 10/10es tualjdonságai lennének...de igy...
  • Huni92
    5/2 vs 13/6, 42 - 58 labdabirtoklás.....eredmény: 2-2. Fasza. Ja, 93. percben egyenlitett Omar Bravo. SuperDepor. Szánalmas.
  • Forza Italia
    persze h igen. 2015 fele:))
  • szabocsaba1983
    Sziastok!

Már régen jelentkeztem. Még mindíg Dortmund.

• InfoMester
    lássuk igazolsz-e oda C.Ronaldót :))
  • Forza Italia
    ááááá már most látom sok gondom lesz a Recrevel:d
  • Huni92
    Csúnya leszereplés az Uefa Kupában. VFB ellen 1-1, Udinese ellen 0-2, és Dinamo Kijev ellen 0-0, bár jobbak voltunk. Mivel a Stuttgart megverte az Udineset, eldőlt, hogy a Pompey elleni meccs végeredményétől függetlenül a csoport 4. helyén végeztünk :( Csalódás, főleg miután 7-1re vertük a BVB-t a selejtezőben.
  • InfoMester
    am ja..nekem Citybe volt de nem tudott semmit..és ugy jött Veloso..
  • Huni92
    Háááát....vitatkoznék ezzel. Értékek alapján igen. Viszont játékban korántsem nyomja olyan jól mint Momo, Gago vagy épp Veloso. Mélyen tudása alatt teljesit :D
  • Forza Italia
    Kezdtem egyet a Recreativoval
  • Markov
    PALOMBO eggyértelmü.
  • Huni92
    Gago, Yaya Touré, Sissoko
  • hoodlum
    pl. Lassana, Makoun
  • InfoMester
    Grat!

ki a legjobb VkP sztetek???Veloson,Hargreavesen,Camachon kivül..
  • Huni92
    Lefociztuk a Villarrealt. Nem kicsit, nagyon! :D

• Markov
    Wigan.
  • InfoMester
    Recreativo..tényleg kihivás lenne..Numancia..Caglari..Bologna..Wigan..Fulham..

tessék választani..szép kieső jelöltek..
  • kas123
    chievo :) mentsd meg őket a biztos kieséstől
  • root01
    sztem kezdj egyet a brescia-val vagy a sienával
  • BBeno2
    ac parma. én most kezdtem egyet velük.
  • Forza Italia
    akkor kivel kezdjek szted? Nálam anglia,olasz,spanyol, max német jön be.
  • Forza Italia
    azért nem.
  • zyndar
    Forza Italia: Van értelme Sunderland után a Q.P.R-rel kezdeni? Szinte ugyanaz.

Itsuki: Toljad neki, egyszer csak összejön :P Olyan szívesen adnék egy két tippet, de a múltkor is elküldtél a csába
  • Forza Italia
    na elkezdtem a Q.P.R-el. A média 12. helyre vár ennek ellenére én szeretem a kihívásokat és Bajnoki címet igértem a vezetőknek. Kaptam is 40M csak kérdés akar e jönni valaki.
  • Forza Italia
    na megvan kivel kezdek. Q.P.R
  • cenobite
    A Kaká-s képet elrontottam:

• cenobite
    Hello! Gratula mindenkinek! Egy kis beszámoló, remélem nem gond.

Végetért az első évem a Milan-nal. A hajrában fej-fej mellett haladtunk az Inter-el, már úgy voltam vele, hogy marad a 2. hely, de aztán az inter kifogott magának egy 3 vereségből álló sorozatot, az enyémek meg megtáltosodtak, és így a végén miénk lett az 1. hely! Nem gondoltam volna, de sikerült...!

Az Euro Cup-ból ugye a Real kiporolt minket, az Olasz kupában ezüstérmesek lettünk. Az Inter ellen volt a döntő, és 11-es párbajban vertek le minket 6-5-re. Jankulovsky kihagyott egy 11-est, így vesztettünk.

Ronaldinho-nak egész jó éve volt, viszont "csak" 2. lett a gólkirályok közt (itt Ibrahimovic nyert):

Kaká viszont remekelt:

Csakúgy mint Abbiati:

Valamint... khmm.... :)

Shevcenko kölcsönjátéka lejárt és nem újítottam meg, (9 millió lett volna) mert ritka szarul szerepelt. Valami 4-5 gólt rúgott, pedig szinte minden meccsen szerephez jutott. Most csatárfronton kell nagyon erősítenem, mert Bobó és Marco Boriello maradt, az meg kevés. Úgyhogy jönnek az igazolások!
  • Itsuki
    mtz ripo minszk
  • Markov
    Besiktas.
  • Forza Italia
    Meguntam a sunderlandot kezdek egy ujjat. De nem tom kivel. Tippeket várom?
  • Itsuki

gyenge csaapthoz gyenge menedzser dukál:D utolsó meccsem Bayer ellen 3-3:D szal 11 fórduló 2 gól..:D