104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Mutasd meg a jatekost lecci
  • zorrobomber
    érdekes
  • zorrobomber
    Szerintem Real-ba gyenge lesz. Meg a 4 csillag az elég szar egyébként is.
  • Forza Italia
    sztem igen
    Most sztetek a Citynek szügsége volt rá???
  • realgyula
    találtam egy 19 éves játékost, Andrew Anderson személyében...az asszisztensem 4 csillagot jósol neki, akárcsak most Ben Arfa...megérné leigazolni Arfa helyett?
    nálam csatár a francia és ez az angol játékos elég jó mutatókkal rendelkezik, és szerintem sokat fejlődhetne nálam...
  • Forza Italia
    komolyan mondom elegem van a Cityből. Megint nagybevásárlást csinálnak erre kis csapattal vagyok de még innen is elviszik a legjobb játékosom:@ Hogy ezeknek mindig onnan kell játékost igazolniuk ahol én vagyok az edző. De az vígasztal h legalább jó pénzt fizettek érte. A másik h már augusztus 29 van mindjárt vége az átigazolási szezonnak és játékosok kellenének. Aguino,Santon,Keirrison és Asenjo akiket kinéztem. Ráadásul Valenciával kezdjük a szezont.
  • InfoMester
    Off topic..holiday help pls...thx
  • Forza Italia
    azt akartam írni:)
  • zyndar
    Nem Recreativo?
  • Forza Italia
    Töltöm a Racingot. Van még egy két barátságos meccs azt belevágunk a közepébe. Jönnek a bajnokik. Amúgy valami jó védőt tudtok ajánlani aki eljön a Racingba?
  • kas123
    Első bajnoki mérkőzés
    Mivel a felkészülési meccseken remekül ment a gólszerzés ezért itt is egy támadóbb felfogású taktikát használtam. Sikeresen rúgtunk 2 gólt és utána már csak meg kellett tartanunk :).

Az Inter rugdosásának köszönhetően "csak" 3 játékosom sérült le, már az első félidőben mehetett volna zuhanyozni mancini + cambiasso is de a játékvezető megkönyörült rajtuk... de a lényeg a lényeg hogy megvan a fő bajnokaspiráns skalpja ^^.
  • zorrobomber
    remélem jól fog muzsikálni, nem kért túl sok pénzt
  • zorrobomber
    Elég jól meg van csinálva az in-game kreálás, én eddig sem használtam genie-t de páran itt mondták hogy nem hiányzik nekik.
  • zorrobomber
    natessék, itt a másik :)
  • KoniZTE
    mondom belenézek egy perce a játékba és 01:00 is van :) első meccs : Héviz - ZTE 0:5 - eddig bejön. meg a 3D elöször fura volt de kurva jo már utolag . Genie Scout van fm09hez ? na majd ha ráérek elkezdek a Zetével egyet,Jóét
  • zyndar
    Mára ennyi, azt hiszem izgalmas idény elé nézek. Jó 8!

• Huni92
    2D, nem a klasszikus, hanem az 'új'.
  • zorrobomber
    3D
  • gilgames00
    Engem az érdekelne,hogy ti a meccseket 3D-ben vagy a klasszikus nézetben követitek nyomon?
  • zorrobomber
    Le akartam igazolni Lobont-ot, viszonylag kicsi volt a fizetése, voltam már olyan anyagi helyzetben(most kicsit rosszabb) hogy meg tudjam fizetni, erre nem elvitte az Inter? Megnéztem a gém elején vette meg 750k€-ért a Fiorentina-tól a Dinamo Bukarest! Szóval esetleg kis-közepes csapatoknál érdemes lehet ránézni
  • zorrobomber
    Az igen :) Na, akkor ő lesz az utódja:
    Markos Karatzas
  • hoodlum
    95szörös válogatott és 23 évig volt az AEK játékosa, 700 meccsen lépett pályára.
  • inter94
    Málaga 4ever:DD
  • kas123
    első három meccsem a cataniánál :)

• zyndar
    Köszi, kelleni fog a szerencse. Közben vereség otthon a Citytől. Lehet kontrázni kéne, de ahhoz nem értek.
  • zorrobomber
    ha meglesz akkor le a kalappal :)
  • zyndar
    Első PL meccs

• zyndar
    Ezzel a nem túl acélos kerettel vágok neki a Premier League-nek, cél természetesen a sima bentmaradás.

• zyndar
    Estét Urak! Kitartást, akiknek döcög a szekér.
  • Huni92

Ez a kép, ami betette a kaput :)
  • Itsuki
    nem is tudtam hogy ilyen is van:) én nem ismertem sose halottam róla,bár a görög focit nem szerettem,.
  • zorrobomber
    csak hogy rakjak képet(nb1ről nem rakok hogy ne legyen nemunodmáraznb1et? hsz)

Biztos jó volt az a Stelios Manolas figura ha 72szeres válogatott volt, de van valaki aki irl hallott már róla? :)
  • Itsuki

de lehet jön 1 nagyágyú a csapathoz:)
  • BBeno2
    lol. pancser psv
  • BBeno2
    engem az idegesít hogy 10/8-szor ötösön belül felsőkapufára fejelnek a srácaim... de nagyon.
  • Forza Italia
    hehe lool. Eddig senki se jött csak ment erre ilyen üzenetet kapok. És azt mondta szivesen csatlakozik hisz kipróbálhatja magát egy színvonalasabb bajnokságba.
  • Itsuki
    epalle 2öt hintett 50 méterröl,Dabrowski is onnan lötte,és Fuchs is:D
  • Huni92
    Én meg abbahagyom a 09et offline szinten. Betelt a pohár. Egyszerűen annyira feltűnő, ahogyan csal, h az már elviselhetetlen. Sztem előszedem a jó öreg 08cat, aztán játszok azzal. Ott legalább nincs elbaszva a taktika rész, nem lő minden 5. meccsen egy 6os távoli lövésű ficsúr 40ről gólt. Szögibug off, aztán adjad neki.
  • Itsuki

ki fognak rugni.,

sajnos a Bielefeld nagyon ygenge csapat,kezdtem én anno a Cottbussal is de akkor a különbség a 2 csapat közt. igaz ez a 9.2es adatbázissal kezdtem,de egyszerüen a 3as csillagu Cvitkovics peti a legjobb középpályásom:d jó ott van a stuttgarti Simak is,de életembe nem láttam ien gyenge játékost.
  • Itsuki
    sose játszottunk ilyen jól bundesliga csapat ellen,de életem legnagyobb fmes veresége:D