104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én seleznyovot venném:D -
grat :) -
Emellett a szezon 2. felében folyamatosan nézem a lejáró szerződésű játékosokat, mert sokszor van hogy sokáig eszébe se jut eljönni hozzám, aztán mégis(pl most Koman). Minden létező helyen keresgélek, nézem az u21-es, felnőtt válogatottak eredményeit. Szoktam úgy is nézelődni hogy nagyobb csapatoknál az alacsony bérű lejáró szerződésűeknél bepróbálkozok. -
Itsuki #41257 BENTMARADUNK!
Dresden-Bielefeld 0-3 G:marx,Pippo 2 . szétzuzunk mkit:) -
Csak az első télen vettem 5 scout-ot, azóta folyamatosan szelik Európát. Úgy figyeltem meg, lehet csak véletlen, de vmiért nálam az találta a legtöbbet, aki régióra volt állítva, pl Eastern Europe. -
Itsuki #41255 seleznyov helyett jó lesz vaclav kadlec is:D -
csak szerencséje volt :DDD -
mára ennyi
így állunk most
-
lol a 2:1 után???:D -
Áh...nem tudom felfogni az egészet.. -
Itsuki #41250 köszönöm! de a tavalyikat leszedtem,igaz 3 hibaüzit kiir ami idegesit de meglehet szokni. életembe elösször probálom Seleznyovot leigazolni:D -
Itsuki:
Csemegézz innen, és innen :) -
KoniZTE #41248 zorrobomber te hogy fedezel fel ilyen tehetségekekt ? mert a játék elején még figyelöm sincs ugy kell igazolnom. -
ja, és mindenkinek szép estét, és gratulálok a jó eredményekhez! -
szóval, ez van:
kicsit feljebb jöttünk.
Góllövőlistán a 19 gólos Hariszteasz mögött Air Sanyi 16-tal áll.
Sajnos az egyik legjobb játékosom, Baier (TKP JK), csak kölcsönben van, és mivel az értéke 1 millió körül van, csak akkor lesz velünk jövőre, ha sikerül megint kölcsönbe elhozni. -
Talán itt? -
Itsuki #41244 január 1.től Fillipo Inzaghi az Arminia Bielefeld játékosa lesz:DD -
hátha most összejön -
Itsuki #41242 warez=ban menj az offtopicba
köszönöm a megtisztelő válaszokat. remélem megoldottam. -
dalackraul #41241 üdv please valaki egy linket priviben a 09-hez ahonnan normálisan lejönne thx előre is -
Üdv!
Nem találtam meg a 08 iso fájlját, igy nem tudok játszani azzal. Gyakorlatilag sehonnan sem tudom leszedni :(
Marad a 09...és betöltöm Atletico Madridot. Asszem, h pár meccs megy újra. -
-
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232500429.jpg -
realgyula #41237 lehet h most hülyeséget csinálok, de Silva elvágyódik sajnos, pedig nagyon szerettem...! :( azt tervezem, hogy megveszem a fiatal csatárt, Andersont, (akit az előbb bemásoltam) és Silva megüresedett helyére visszaviszem Ben Arfát, mert végül is ő is irányító középpályás, és Fabregassal rotálom majd, akárcsak eddig Silvát Cescel...
így kijönnék olcsóbban is, és szerintem meg tudná oldani Arfa az irányítói szerepkört, Andersont meg 17 millióért meg is tudom venni... -
Mutasd mar meg lecci a szemelyi adatait koszi -
Itsuki #41235 HELP!
ujrattetem a gépemet,és kellene kis segitség. vki tudj ajánlani 1 jó face és logo packet. ha lehetöleg 1 rar file legyen amibe benne van a face pack,szal ne külön csapatonként... v -
sok sikert -
Málagas karrier félretéve,nagyon szép karriert töltöttem el velük nem bántam meg.
Új kihívás
-
kratula, egyébként nem meglepő, a Valencia egy lúzer
-
én sem.. -
szóval a hsz-ed alatti Kostas Fragos is 5 csillagos nálam :) -
első bajnokink. Nem gondoltam volna.
-
-
realgyula #41227 akkor oké, furcsa is lett volna ha 4 csillag szar, mert mondjuk C. Ronaldo is "csak" 5 csillagos, és alig-alig találni 6 csillagos játékost... -
ja persze, a csillagok száma relatív, ok, nálad nem szar, nálam ugye nb1hez viszonyít. :)
érdekességképp csináltam az én irányítómról is egy képet, átméretezés kicsit szarul sikerült, de még talán feldolgozható minőségű :)
-
a legdurvább h már 69M költöttek megint. -
pill csak most megy a meccsem a Valenciával. -
Reggina,Lecce,Chievo,Catania
tipp hogy kivel kezdjek?:)
-
realgyula #41222 hát nem tudom...szerintem egyáltalán nem...!
KATT
csak, hogy pár nevet mondjak a jelenlegi keretemből, Garay, Higuain, Barragan, Navas, Veloso...ők mint 4 csillagosok, és nagyon jók...!
Emanuelson, Aquino és Skrtel meg csak 3 csillagos és mind nagyon jó...Aquino még fejlődik, ő is 4 csillagos lesz...! -
Ha nincs jobb dolguk, mint Jesús Vazquezekre elherdálni a nagy zsét, az az ő bajuk. Én 2008ban voltam a Recrevel, Jesús nem volt rossz, de ennyi pénzből egy Moutinho-t lehet szerezni, na mind1. Én a 3. szezonomat kezdtem a Southenddel, eddig Mascioért ajánlották a legtöbbet, 6,25M eurót a Sampa.