104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    egyiket sem választanám helyedbe:Dezek jó csapatok,neked kiesőjelölt csapat kéne,tudom mit muveltel a sunderlandal:Dolaszországba mondjuk chievo,lecce?:)
  • Forza Italia
    Na mivel a Raecres mentésem elveszett ezért kezdek egy újat. Ezek közül kéne választanom, de nem tok. Man.City,Tottenham,Newcastle,Atl.Madrid,Valencia,Juventus. Tippeket várom. Nem muszály ezekre tippelni:D
  • DONGUBA
    Basszus elfelejtettem atmeretezni bocsanat.
  • DONGUBA
    Kicsit gyengebb de tessek:)

• zorrobomber
    Ilyen kéne nekem is csak bal oldalra :)
  • InfoMester
    mindjárt vége az első szezonomnak Osasunaval..1 meccs kell még..és tolok képeket..
  • zorrobomber
    Generált belga csatár, a Bojan pedig csak nicknév, rendes neve Jan Savelsberg. Elnézést, már nem az első hogy benézik. Egyébként pedig rúgott kettőt a Barcának :)
  • DONGUBA
    Scut talalta es jonni akar a fradiba:)

• InfoMester
    jah..oks..
  • DONGUBA
    ez nem az a bojan mar leirta
  • InfoMester
    hogy igazoltad le Bojant??
  • Forza Italia
    :S
    pedig most nagyon ment a Recrevel:S
  • kas123
    sajnos nem
  • Forza Italia
    Srácok áramszünet volt és pont fm eztem és most eltünt a mentésem. Nem lehet valahogy azt visszahozni?
  • zorrobomber
    Egy sarkos példa: azt sem tartom valószínűnek hogy Ancelotti el akarta adni Kakát, valahogy mégis elfogadta a Milan az ajánlatot :)

Egyébként meg én is szívni fogok idén Újpesttel, Bojan már jelezte hogy úgy érzi eljött a tipli ideje most hogy 35 gólt rugott egy szezonban(Bl-ben 9et). Szóval én is inkább igyekszem lelkiekben felkészíteni magam, és az árat feltornászni a lehető legmagasabbra.
  • DONGUBA
    de vegre talaltam a fradinal egy jo jatekost aki nem is nyomta szarul a masodosztalyban es jottek paran a jatekosra aki 600 ezret er hogy megvennek en meg mondom mindenkinek 5 milio hatha tipli van erre jon az egyik csapat hogy 1.8 milio+ ilyen olyan zaradek ami 6 milio lesz ha lesz erre szo nelkul elfogadja az elnok.
  • Magic Boy
    Csak reális.
    IRL sincs máshogyan.
  • DONGUBA
    Akkora geccccccc ez a progi az elnok elfogad egy ajanlatot pedig en nem akarom eladni a jatekost.
  • Zsil
    Ennyibe került,tehát végülis tartja az értékét.Még nem futtott nagy szezont eddig.
  • zorrobomber
    Jó magasak a játékosok értékei. Tisza Tibi nekem soha nem ért 1,1milliót. Azért bosszant ez különösen, mert eladni viszont lehet el tudnám adni annyiért. Magyarán elég furán becsli meg a progi a játékosok értékeit.
  • Zsil
  • Zsil
  • zorrobomber
    Megint hajnalig fog tartani a pár perc FM? Tegnap nekem vmi 3 körül sikerült abbahagyni szal mára ennyi elég lesz. Jó8 all!
  • KoniZTE
    5 keresöböl 2 keresöm talált 1 játékost :DD
  • zorrobomber
    Nekem jó vétel volt.
  • KoniZTE
    makra zsoltot én is néztem megérte neked ?
  • zorrobomber
    Ez nem egzakt tudomány hogy tudni lehet hogy ha hetente 28 perc 36 másodpercet játszik akkor legjobbannálisjobban fog fejlődni. Szerintem. Meg nálam a tartalékból is felverekszi magát az első csapatba ha valaki tényleg annyira jó. Látod mert lövi a gólokat ott is, ha jól tolja az edzésen ugyancsak szól az asszisztens, esetleg játszik az u21-es válogatottban. Csak azért ne játszasd az első csapatban hogy majd attól fejlődik. Edzésbeosztáshoz nem értek.
  • realgyula
    megvettem Andersont, akit írtam, Silva pedig az Interbe mert 40 millióért...!
    kérdés!
    ki szeretném hozni a maximumot ebből a gyerekből, de a keretben van Agüero és Higuain is, szóval e 3 játékost rotálom, úgy hogy nagyjából mindegyik azonos játékidőt tölt a pályán...ha számításaim nem csalnak akkor 3 meccsből, azaz 270 perből 2 meccsnyi játékidőt, azaz 180 percet tölt pályán mind a 3 játékos!
    a kérdés az, hogy ezzel az edzésbeosztással ki tudom-e hozni belőle a maximumot, illetve elegendő-e ennyi játéklehetőség neki?
  • zorrobomber
    Első átigazolási szezonban őket vettem. Rada-t és Makra-t nyugodt szívvel tudom ajánlani, de a többi sem csődölt be.

Csapat instrukciók:

Mentalitást kreativitást egyénileg állítom ugye.
  • InfoMester
    menj már egy nagyobb csapattal..ha nem akarsz éllovassal,akkor ott vannak olyanok mint Sevilla,Villarreal,Fiorentina,Juventus,Aston Villa,Everton stb..ha Németben akarsz akkor Bremen,Hamburg,Stuttgart vagy egy elég jó csapat Schalke..
  • zorrobomber
    Idei évben minden összejött, kivéve ugye a bl-t ahol 1pontunk volt.
  • InfoMester
    Osasunaval kezdtem 1-et...09 ben is kinéztem..de ha lejön a 09 és már vagy 3-4 szezont letoltam vele akkor átmegyek oda is vele..
  • Itsuki

megtörten kiestünk. 16 ellen beégtünk,1kapuztunk 0-0,utolsó rongyáver ha 1-3ról 6-4re elbukni ellehet egyeltalán. köszönöm játék. kiestünk.
  • InfoMester
    Oks..már csak holnap játszok sztem én is..ha nem tolok le egy szezont éjszaka..08 al gyorsabbak a meccsek nállam mint 09 el..és most azzal kezdtem 1-et..+a 09 emet nemtudom felrakni mert a Steam vagymi nem jó szla lekell tölteni újból..
  • Huni92
    Na ja. Nonszensz. És semmit nem változtattam. Jó, lekellett tolnom másfél hetet ismét, mer nem volt mentve, de ak is..namind1, leszarom.
    Most mondjuk szerzett egy plusz pontot az FM nálam, online toltam 2 meccset, és teljesen korrekt volt.

Infomester: remélem holnap ráér. Ma már nem inditom el.
  • KoniZTE
    kössz és a játék elején kiket igazoltál mer pl. nekem nics bent Collins John pedig nagy az adatbázis...a csapat instrukciokrol dobnál egy képet ?
  • InfoMester
    Spanyol bajnokságról játékos statisztikákat pls..
  • Itsuki
  • Itsuki

és hol a tizim? és hol az utolsó védö piroskája? de azért Herbert Fandel kifogástalanul vezette a mérközést... uristen...
  • Itsuki
    7000 eurom van vkit venni,hát seli 2,7milla:D kadlec 0 euro:D ugyis csak cserepad...:)