104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsolti9014
    én nem tudok, mert 4-4-2-t játszok, vagy 4-2-2-2-t.

• KoniZTE
    4-2-3-1 taktikát vki megtudna mutatni ? elég jot ? kösszi és vki lécci mert multkor sem irt senki
  • DarkHorSe
    Hello, most raktam fel a jatekot es amikor el szeretnek olvasni egy jelentest mindig ezt a hibauzenetet kapom, fm 2008 alatt 802 patch fent van.

• Zsolti9014
    szóval, az emberfogással eddig lejátszott 3 bajnokin 1 pont jött össze.
    viszont Repka majdnem mindig benn van a hét csapatában.

a Schalke 2-0-ra vert minket a kupában, szóval kiestünk.
    de megint Gelsenkirchenben volt a meccs. :(

talán félreteszem ezt a mentést egy kicsit, és a Juvéval is elkezdem a második szezont, kíváncsi vagyok, tudunk-e javítani a tavalyihoz képest.
  • realgyula
    igen értem amit mondasz, és Aquinoval igazából nincs is nagy baj, mert hozza meccsről-meccsre a jó játékot, de ha összehasonlítom a másik oldalon játszó Navassal akkor azért kiütközik a különbség...
    ő most Aquino, még fejlődik talán egy keveset, de nem hiszem h kimaxoltam rendesen...vagy igen?
    itt van Aissati, szerintem ő azért nagyságrendekkel jobb, és nem is lenne túl drága...
  • Zsolti9014
    mindenképpen beszámolok róla majd.
  • Huni92
    Aquinot ha eladod, nagy hibát követsz el....fiatal, és bár az értékei nem mindig érik el a maxot (persze arra a maxra gondolok, amit belőle lehet kihozni, tehát nem 20,20,20...értékek a téma), nagyon jól tolja. Nem kell mindig adni az assziszt véleményére. Többségében jó dolgokat mond, de azért a saját eszünk többet érhet bizonyos esetekben. Példa: ha már 08, akkor Sóbis. Newcastlenél, az 5. év környékén azt mondta az asszisztens Benzemara, hogy nagyságrendekkel jobb játékos, mint Sóbis. Viszont nem vettem meg, mert Sóbis bizonyitott, konkrétan a góljaival.
    És lutri lett volna ha megveszem Benzemat jó pénzért, aztán nem játszott volna jól.
  • realgyula
    az mérvadó ha egy játékos edzői jelentésében azt írják, hogy "kiemelkedően jó játékos lenne bármelyik Primera Division csapatban" ?
    Aquino-ra csak azt írja, hogy nagyszerű igazolás lenne...! gondoltam rá, hogy hozok helyette valakit, mert talán lehetne jobb játékos is a bal oldalra, mert jobbra Navas tökéletes, Babel pedig mind a két oldalon bevethető...a kiszemelt játékosok Ménez és Aissati, a figyelőm mind2 játékosra azt írja, hogy kiemelkedően jó játékos lenne! :)
    Cé iszonyat drága, annyi pénzt nem akarok költeni...!
    tettem volna képeket a két említett játékosról, de valami miatt nem tudok feltölteni! :S
  • shad0w
    sztem teljesen alap, meglátod, így lesz ez irl is.
  • Darthmushroom
    majd msn elmondom/dod!:D
  • inter94
    Hi&grat all!!!
    Lejátszottuk Infomesterrel a beígért Inter-MU meccset
    első meccs

második
  • rolando28
    Majd megmutatod:D Ui.: Jöhetnél holnap a movieba:D
  • Darthmushroom
    az a lényeg méretezd át
  • Darthmushroom
    ezez az rolcsi. Csak az én haverom vagy. majd egyszer segitek h csinald a kép beszúrást!:D
  • Huni92
    jaja, akinek mellesleg 201x-ben sokkalta jobb értékei vannak, mint 2009 elején :)))) És 41 évesen fizikálisan jobb, mint 32 esztendősen :)
  • shad0w
    ez majdnem olyan jó mint a 131 centis inzaghi
  • Huni92
    Egy profilképet tolhatnál róla :o
  • kas123
    sikerült megcsinálni :D
  • kas123
    Valaki lécci írja már le, hogy hogyan kell online játszani. :D
    fm hungary-t nézegettük de nem lettünk okosabbak :D
  • rolando28
    Nem hiába nyertem UEFA kupát:D
  • BBeno2
    azért az nem semmi hogy a kért ár 7,5 misi és ráadásul csak 500k-t ér de a majmok meg 25 misit adnak érte.
  • rolando28
    Sikerült:D
  • rolando28
    talán így?
  • rolando28
    Remélem megtudjátok nézhni de szerintem nem:D bocsi h analfabéta vok:D
  • rolando28
    sziasztok új vagyok itt. megmondaná valaki hogy tudok beszurni képet? nem vágom h kell.:D Van itt egy játékosom vitte volna pár csapat. elvitte a porto 25milláert+50szazalekos reszesedest kapok a kovetkezo eladasabol. meg is kaptam. elvitte onnan a valencia 1év után 40milláért:D Csodagyerek lett:D http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232828396.jpg
  • zyndar
    Működik a 4-4-2
  • zyndar
    Khmm

• zyndar
    Kanfasztikus győzelem
  • zyndar
    Estét Urak! BBeno gratula a Parmahoz!
  • zorrobomber
    Az emberfogás sikerességéről majd reflektálj, kíváncsi vagyok rá, szerintem 99/00 óta nem próbáltam, max ha specifikusan egy valakit le akartam fogni hogy ne ficánkoljon.
  • Huni92
    1-3 a Sevilla ellen, holott jobbak voltunk. A 17/7 vs 6/4 is ezt fejezi ki. Aztán a Barca elleni rangadó, szintén 1-3, ám ezúttal mi voltunk idegenben :) VV öngól, Agü és VdV talált be, majd Piqué a 90. percben saját térfele közepéről, jobb oldalról fellőtt egy labdát, ami bement a kapuba :D
  • Zsolti9014
    Na, ez a szezon sem lesz jobb az előzőnél.

Kupában ugyan az első fordulón most túljutottunk, de megint kifogtuk a Schalkét, nem lesz sok esélyünk.
    Bajnokságban meg kikaptam egy újonctól, meg a Duisburgtól, meg legyőztük az Aachent.
    Elég sovány első 3 meccs.
    A taktikán is kéne faragni, de nem tudom mit, mert a játékosok osztályzata jó szokott lenni. Zónavédekezés helyett átálltam emberfogásra.
  • Piko888
  • InfoMester
    várjuk a véleményt!!!
  • InfoMester
    am elég kiegyenlitett meccs volt mind a kettő..ahoz képest ugyanugy játszottunk és a statisztikák is hasonlóak...:))
  • InfoMester
    jah nagy meccs volt..it az első meccs is:

Grat Dubi..majd este nyomjuk az Inter-Man.Utd meccset is :)))
  • inter94
    online meccs ismét InfoMester ellen:D
    első meccsen
    Chelsea 0-1 MU ez nem volt jó meccs
    de a visszavágó

Anderson
    am nagygrat InfoMesternek:D
  • BBeno2
    ok. megpróbálom. addig is akartam de sokat kértek érte..

+ Dessena-t is megpróbálom megvenni a másik 50-et.
  • Zsolti9014
    Na, úgy tűnik kapusposzton lesz változás.

Neuhaus volt tavaly az első számú hálóőr, Khomutovski a 2. Bár elvileg utóbbi a jobb, de mégis jó volt Neuhaus.

A változás pedig: Khomutovski rinyál, hogy menni akar, nem is hosszabbít, így amíg lehet, eladom. A Liege együttese 400 ezerért viszi.
    Érkezik a helyére a 3 évvel fiatalabb, és a megfigyelőm szerint magasan jobb Lastuvka.
  • kas123
    A "nagyok" ellen hogy mentek a meccsek? :)