104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én nem tudok, mert 4-4-2-t játszok, vagy 4-2-2-2-t.
-
KoniZTE #41459 4-2-3-1 taktikát vki megtudna mutatni ? elég jot ? kösszi és vki lécci mert multkor sem irt senki -
Hello, most raktam fel a jatekot es amikor el szeretnek olvasni egy jelentest mindig ezt a hibauzenetet kapom, fm 2008 alatt 802 patch fent van.
-
szóval, az emberfogással eddig lejátszott 3 bajnokin 1 pont jött össze.
viszont Repka majdnem mindig benn van a hét csapatában.
a Schalke 2-0-ra vert minket a kupában, szóval kiestünk.
de megint Gelsenkirchenben volt a meccs. :(
talán félreteszem ezt a mentést egy kicsit, és a Juvéval is elkezdem a második szezont, kíváncsi vagyok, tudunk-e javítani a tavalyihoz képest. -
realgyula #41456 igen értem amit mondasz, és Aquinoval igazából nincs is nagy baj, mert hozza meccsről-meccsre a jó játékot, de ha összehasonlítom a másik oldalon játszó Navassal akkor azért kiütközik a különbség...
ő most Aquino, még fejlődik talán egy keveset, de nem hiszem h kimaxoltam rendesen...vagy igen?
itt van Aissati, szerintem ő azért nagyságrendekkel jobb, és nem is lenne túl drága... -
mindenképpen beszámolok róla majd. -
Aquinot ha eladod, nagy hibát követsz el....fiatal, és bár az értékei nem mindig érik el a maxot (persze arra a maxra gondolok, amit belőle lehet kihozni, tehát nem 20,20,20...értékek a téma), nagyon jól tolja. Nem kell mindig adni az assziszt véleményére. Többségében jó dolgokat mond, de azért a saját eszünk többet érhet bizonyos esetekben. Példa: ha már 08, akkor Sóbis. Newcastlenél, az 5. év környékén azt mondta az asszisztens Benzemara, hogy nagyságrendekkel jobb játékos, mint Sóbis. Viszont nem vettem meg, mert Sóbis bizonyitott, konkrétan a góljaival.
És lutri lett volna ha megveszem Benzemat jó pénzért, aztán nem játszott volna jól. -
realgyula #41453 az mérvadó ha egy játékos edzői jelentésében azt írják, hogy "kiemelkedően jó játékos lenne bármelyik Primera Division csapatban" ?
Aquino-ra csak azt írja, hogy nagyszerű igazolás lenne...! gondoltam rá, hogy hozok helyette valakit, mert talán lehetne jobb játékos is a bal oldalra, mert jobbra Navas tökéletes, Babel pedig mind a két oldalon bevethető...a kiszemelt játékosok Ménez és Aissati, a figyelőm mind2 játékosra azt írja, hogy kiemelkedően jó játékos lenne! :)
Cé iszonyat drága, annyi pénzt nem akarok költeni...!
tettem volna képeket a két említett játékosról, de valami miatt nem tudok feltölteni! :S -
sztem teljesen alap, meglátod, így lesz ez irl is. -
majd msn elmondom/dod!:D -
Hi&grat all!!!
Lejátszottuk Infomesterrel a beígért Inter-MU meccset
első meccs
második
-
rolando28 #41449 Majd megmutatod:D Ui.: Jöhetnél holnap a movieba:D -
az a lényeg méretezd át -
ezez az rolcsi. Csak az én haverom vagy. majd egyszer segitek h csinald a kép beszúrást!:D -
jaja, akinek mellesleg 201x-ben sokkalta jobb értékei vannak, mint 2009 elején :)))) És 41 évesen fizikálisan jobb, mint 32 esztendősen :) -
ez majdnem olyan jó mint a 131 centis inzaghi -
Egy profilképet tolhatnál róla :o -
sikerült megcsinálni :D -
Valaki lécci írja már le, hogy hogyan kell online játszani. :D
fm hungary-t nézegettük de nem lettünk okosabbak :D -
rolando28 #41441 Nem hiába nyertem UEFA kupát:D
-
azért az nem semmi hogy a kért ár 7,5 misi és ráadásul csak 500k-t ér de a majmok meg 25 misit adnak érte. -
rolando28 #41439 Sikerült:D -
rolando28 #41438 talán így? -
rolando28 #41437 Remélem megtudjátok nézhni de szerintem nem:D bocsi h analfabéta vok:D -
rolando28 #41436 sziasztok új vagyok itt. megmondaná valaki hogy tudok beszurni képet? nem vágom h kell.:D Van itt egy játékosom vitte volna pár csapat. elvitte a porto 25milláert+50szazalekos reszesedest kapok a kovetkezo eladasabol. meg is kaptam. elvitte onnan a valencia 1év után 40milláért:D Csodagyerek lett:D http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232828396.jpg -
Működik a 4-4-2 
-
Khmm 
-
Kanfasztikus győzelem 
-
Estét Urak! BBeno gratula a Parmahoz! -
Az emberfogás sikerességéről majd reflektálj, kíváncsi vagyok rá, szerintem 99/00 óta nem próbáltam, max ha specifikusan egy valakit le akartam fogni hogy ne ficánkoljon. -
1-3 a Sevilla ellen, holott jobbak voltunk. A 17/7 vs 6/4 is ezt fejezi ki. Aztán a Barca elleni rangadó, szintén 1-3, ám ezúttal mi voltunk idegenben :) VV öngól, Agü és VdV talált be, majd Piqué a 90. percben saját térfele közepéről, jobb oldalról fellőtt egy labdát, ami bement a kapuba :D -
Na, ez a szezon sem lesz jobb az előzőnél.
Kupában ugyan az első fordulón most túljutottunk, de megint kifogtuk a Schalkét, nem lesz sok esélyünk.
Bajnokságban meg kikaptam egy újonctól, meg a Duisburgtól, meg legyőztük az Aachent.
Elég sovány első 3 meccs.
A taktikán is kéne faragni, de nem tudom mit, mert a játékosok osztályzata jó szokott lenni. Zónavédekezés helyett átálltam emberfogásra. -
Piko888 #41428 -
várjuk a véleményt!!!
-
am elég kiegyenlitett meccs volt mind a kettő..ahoz képest ugyanugy játszottunk és a statisztikák is hasonlóak...:)) -
jah nagy meccs volt..it az első meccs is:
Grat Dubi..majd este nyomjuk az Inter-Man.Utd meccset is :))) -
online meccs ismét InfoMester ellen:D
első meccsen
Chelsea 0-1 MU ez nem volt jó meccs
de a visszavágó
Anderson
am nagygrat InfoMesternek:D -
ok. megpróbálom. addig is akartam de sokat kértek érte..
+ Dessena-t is megpróbálom megvenni a másik 50-et. -
Na, úgy tűnik kapusposzton lesz változás.
Neuhaus volt tavaly az első számú hálóőr, Khomutovski a 2. Bár elvileg utóbbi a jobb, de mégis jó volt Neuhaus.
A változás pedig: Khomutovski rinyál, hogy menni akar, nem is hosszabbít, így amíg lehet, eladom. A Liege együttese 400 ezerért viszi.
Érkezik a helyére a 3 évvel fiatalabb, és a megfigyelőm szerint magasan jobb Lastuvka. -
A "nagyok" ellen hogy mentek a meccsek? :)