104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    felállást meg csapat ineg csapat instrukciokat képekben megmutatnád ? kössz
  • zorrobomber
    Az igen. Szokásos forgatókönyv szerint ment a meccs, helyzet itt-ott, aztán gólt kaptunk a 10. percben. Tovább ugyanúgy, Pandev kihagyott pár ziccert, már könyveltem el az újabb vereséget, aztán a 82. percben a szokásos helyzetkihagyása előtt felrúgták, tizi. 1-1 A bíró három percet jelzett hosszabbításnak, 85. percben Pandev 2-1 Ezután méég 3 perc hátra volt, amikor már a Bologna kapusa is előrejött egy szabadrugásnál. Kivédekeztük, kontra, Seleznyovot úgy rúgta fel az utolsó hátvéd hogy ugye üres volt a kapujuk - sárga... Mindegy, nyertünk, jóság.
  • zorrobomber
    Nyilatkozatok is számítanak morálban, oda kell figyelni rá.
  • illesbela
    nah jah a morálesés az szívás...
    nekem is ez a gondom most...
    végigvert eddig kb mindenki, és jó lenne feljebb vinni a morált
    van erre valami módszer?
  • zorrobomber
    na, nem mondanám hogy nem vagyok gondban. most volt egy Roma, Sampdoria, Milan, Fiorentina sorozatom, az eredmény 1 pont. a morál a béka feneke alatt, aminek megvan az eredménye. kupában Napoli következett akik az első 8 percben bevertek kettőt, majd végig irányítottam a meccset, a támadóim kihagytak 2-3 helyzetet, mindegyiket max 5 méterről, lőttünk 2 kapufát, aztán a 88. percben a középhátvédje lőtt egy bombagólt, Seleznyov fejese után 1-3 lett a vége...
  • illesbela
    ill sorry hetente fizetek annyit :)
  • illesbela
    ami kedves kis dolog a Newcastle-nél hogy 110 milla adosság fityeg fontban a tartozások résznél :P havi 1,2 milla törlesztőrészlet... kellemes... + ott volt Owen a maga kis havi fél millás fizetésével (el is adtam...) most 710e fontot fizetek fizetésekre havonta :) az még egész tűrhető szerintem :)
  • illesbela
    okés :)
    akkor ez marad!:)
  • illesbela
    előfordult már hogy gyakrabban sérültek a játékosok... de ez főleg valamelyik régebbi FM-re volt jellemző, most eddig nem túl sérülékeny a csapat
  • soma22
    én is ugyanigy lövöm be
  • illesbela
    thx a tippet lassan átalakítom a taktikám a véleményetek szerint :)
    aztán várom a változást :)
    viszont akad még 1-2 kérdéses rész...
    pl. edzések...
    mennyire állíthatom keményre az edzéseket??
    jó szokásom szerint éppen addig húzom a csúszkákat hogy az összesített terhelés éppen ne érje el a kemény szintet... nagyon szadista vagyok?xD
  • Hosszas
    sima 4-4-2 ? semmi variacio nelkul ?
  • soma22
    hogyne:
    4-4-2
  • Hosszas
    Valaki ki tudna segiteni egy mukodo AC Milan taktikaval ?
  • zorrobomber
    A csapatrészek mentalitása ne legyen túl különböző, mert túl nagy lesz a távolság közöttük, ezt az assistant manager is szokta jelezni.
  • illesbela
    még 1 kérdés...
    a letámadást érdemes alkalmazni erősen a két belső védőnél?
  • soma22
    még alapnak is sok
  • illesbela
    a mentalitás játékosonként eltérő :) ez csak az alap taktika
    minden játékosnál beállítottam egyedire...
    a 2 belső védő pl. minimumot kapott a szélső védők is közép alatt vannak
  • soma22
    de egy kontrataktiknál nem állitom full támadóra a mentalitás
  • illesbela
    igaz végül csak a tizenegyesek döntöttek... de a lényeg hogy nyertünk (2-2 volt a rendes játékidőben)
  • soma22
    az edzőidtől, az edzésektől, és az edzési lehetőségektől függ, de gyorsabban fejlődnek ha játszatod őket. ha pedig hosszu távú karrierre készülsz akkor nyugodtan épitsd be őket, főleg ha hozzák a kötelezőt.
  • illesbela
    ezt a taktikát mint mondtam a Manchester United ellen vetettem be...
    nem ez az alap... viszont kíváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá
    a Manchester ellen pont az volt a cél hogy mivel nyílt csatában kivéreznék védekezzünk derekasan és kontrázzunk, ez be is jött :)
  • illesbela
    szóval akkor zónázás... nem szoktam zónázni de kipróbálom
    a 2 fiatal pedig nem állandóan játszik :) vannak cserék, de eddig ők hozzák a 7.2 - 7.6 os teljesítményeket a többiek meg jó ha elérik a 7-est... szóval pl. az egyik gólpasszt adott a múltkor... szóval ha lehet akkor játszatom őket, nem tudom hogy erre az FM-re is igaz-e hogy annál jobban fejlődik egy fiatal minél többet játszatják... ill még érdekelne hogy mennyire gyorsan fejlődnek a játékosok? mit várjak? 2-3 év mire ezekből lesz valami vagy gyorsan alakulnak majd? egyáltalán érdemes 17-18 éves "csírákat" venni???
  • soma22
    nekem nem tetszik, mert nincs középpálya, igy max nagyon védekezni jó.
  • Huni92
    Sztem nem szükséges mind2 egyszerre. Én mindig is zónáztam, és lestaktika nélkül is működött.
    Értem azt, h a 2 fiatal fejlődésre van 'itélve', de nem hiszem, hogy egyből a mélyvizbe kellene dobni őket. Sztem ez lehet az egyik gyenge pontja az egész taktikának.
  • illesbela
    zónavédekezés nem csak lestaktikához jó?
  • illesbela
    18 évesek és bevásároltam edzőbácsikból :))
    szóval mertem remélni hogy fejlődnek is...
  • illesbela
    maga a felállás jó egy nagyobb csapat ellen?
    nah mert ezzel nem tudok ütősen támadni, de azért kontrázni lehetne szerintem...
  • Huni92
    Nos, párészrevétel.

Emberfogás ezen a szinten szvsz hülyeség, nem kifizetődő dolog. Zónavédekezés powa.
    Ha a védősorod beállitása a 'mély' fele hajlik, akkor meglátásom szerint a lestaktikával nem nagyon egyeztethető össze.
    Fabiot meg Rafaelt kevésnek tartom a Newcastle szintjéhez.
  • soma22
    kapcsold ki a szoros emberfogást, és a lesrejátszást, és ne legyen ennyire támadó a mentalitás.elsőre ezeket változtasd, utána a többit érzésre
  • illesbela
    jah és még annyit hogy Fabio és Rafael csak azért játszik hogy fejlődjenek :)
    csengettem értük egy kevés dellát :)
  • illesbela
    ezt használtam a Manchester ellen pl. ott bejött, kiejtettem őket a kupából...
    de ezen kívül nem sok sikerem volt ebben a szezonban...
    az is tény hogy az elején járok még, de jó lenne megcsípni egy UEFA kupás helyet...
  • illesbela
    szóval egy kis ízelítő :) biztos überbénán csinálok sok mindent, de az a lényeg hogy jöjjenek az értelmes kritikák :)

• illesbela
    akkor írok ide
    pill és beillesztek képet is
  • InfoMester
    kérdez itt..választ kapsz lehetőleg..sőt több kiegészitést ha a másik még hozzáfüzne valamit..
  • illesbela
    üdvözletem mindenkinek!

valaki segíthetne kicsit... én már azt hittem tudok ezzel a játékkal játszani de valamit elrontok vagy valamire nem figyelek... jelenleg a Newcastle kispadján ücsörgök de ha így folytatom akkor nem sokáig... esetleg ha létezik valami leírás a játékhoz ami működik is és hasznos hozzámvághatnátok a linkjét... örök hála lenne érte!
    főleg az zavar hogy egész jó védelmem van és annyi gólt kapok hogy az már fáj...
    3 csákó ott áll és az ellenfél csatárja simán gólt lő 3 idióta között...
    nah szóval ha valakinek lenne egy kis felesleges ideje pl. msn-en kérdeznék pár dolgot
    mindenkinek további szép napot és jó játékot!
  • InfoMester
    Csak Zsilike kedvéért raktam fel :)))
  • Huni92
    Gratula :)

Kezdek egy karriert a Zaragozaval. Remélem nem fog behalni a mentés...
  • zorrobomber
    Csizmadia Csabával "vicces" Uefa-kupát nyerni.
  • InfoMester
    Megjelent az FMModifielder vagy mi...itt letöltheted:
    FMM