104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #41540 felállást meg csapat ineg csapat instrukciokat képekben megmutatnád ? kössz -
Az igen. Szokásos forgatókönyv szerint ment a meccs, helyzet itt-ott, aztán gólt kaptunk a 10. percben. Tovább ugyanúgy, Pandev kihagyott pár ziccert, már könyveltem el az újabb vereséget, aztán a 82. percben a szokásos helyzetkihagyása előtt felrúgták, tizi. 1-1 A bíró három percet jelzett hosszabbításnak, 85. percben Pandev 2-1 Ezután méég 3 perc hátra volt, amikor már a Bologna kapusa is előrejött egy szabadrugásnál. Kivédekeztük, kontra, Seleznyovot úgy rúgta fel az utolsó hátvéd hogy ugye üres volt a kapujuk - sárga... Mindegy, nyertünk, jóság. -
Nyilatkozatok is számítanak morálban, oda kell figyelni rá. -
illesbela #41537 nah jah a morálesés az szívás...
nekem is ez a gondom most...
végigvert eddig kb mindenki, és jó lenne feljebb vinni a morált
van erre valami módszer? -
na, nem mondanám hogy nem vagyok gondban. most volt egy Roma, Sampdoria, Milan, Fiorentina sorozatom, az eredmény 1 pont. a morál a béka feneke alatt, aminek megvan az eredménye. kupában Napoli következett akik az első 8 percben bevertek kettőt, majd végig irányítottam a meccset, a támadóim kihagytak 2-3 helyzetet, mindegyiket max 5 méterről, lőttünk 2 kapufát, aztán a 88. percben a középhátvédje lőtt egy bombagólt, Seleznyov fejese után 1-3 lett a vége... -
illesbela #41535 ill sorry hetente fizetek annyit :) -
illesbela #41534 ami kedves kis dolog a Newcastle-nél hogy 110 milla adosság fityeg fontban a tartozások résznél :P havi 1,2 milla törlesztőrészlet... kellemes... + ott volt Owen a maga kis havi fél millás fizetésével (el is adtam...) most 710e fontot fizetek fizetésekre havonta :) az még egész tűrhető szerintem :) -
illesbela #41533 okés :)
akkor ez marad!:) -
illesbela #41532 előfordult már hogy gyakrabban sérültek a játékosok... de ez főleg valamelyik régebbi FM-re volt jellemző, most eddig nem túl sérülékeny a csapat -
én is ugyanigy lövöm be -
illesbela #41530 thx a tippet lassan átalakítom a taktikám a véleményetek szerint :)
aztán várom a változást :)
viszont akad még 1-2 kérdéses rész...
pl. edzések...
mennyire állíthatom keményre az edzéseket??
jó szokásom szerint éppen addig húzom a csúszkákat hogy az összesített terhelés éppen ne érje el a kemény szintet... nagyon szadista vagyok?xD -
Hosszas #41529 sima 4-4-2 ? semmi variacio nelkul ? -
hogyne:
4-4-2 -
Hosszas #41527 Valaki ki tudna segiteni egy mukodo AC Milan taktikaval ? -
A csapatrészek mentalitása ne legyen túl különböző, mert túl nagy lesz a távolság közöttük, ezt az assistant manager is szokta jelezni. -
illesbela #41525 még 1 kérdés...
a letámadást érdemes alkalmazni erősen a két belső védőnél? -
még alapnak is sok -
illesbela #41523 a mentalitás játékosonként eltérő :) ez csak az alap taktika
minden játékosnál beállítottam egyedire...
a 2 belső védő pl. minimumot kapott a szélső védők is közép alatt vannak -
de egy kontrataktiknál nem állitom full támadóra a mentalitás -
illesbela #41521 igaz végül csak a tizenegyesek döntöttek... de a lényeg hogy nyertünk (2-2 volt a rendes játékidőben) -
az edzőidtől, az edzésektől, és az edzési lehetőségektől függ, de gyorsabban fejlődnek ha játszatod őket. ha pedig hosszu távú karrierre készülsz akkor nyugodtan épitsd be őket, főleg ha hozzák a kötelezőt. -
illesbela #41519 ezt a taktikát mint mondtam a Manchester United ellen vetettem be...
nem ez az alap... viszont kíváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá
a Manchester ellen pont az volt a cél hogy mivel nyílt csatában kivéreznék védekezzünk derekasan és kontrázzunk, ez be is jött :) -
illesbela #41518 szóval akkor zónázás... nem szoktam zónázni de kipróbálom
a 2 fiatal pedig nem állandóan játszik :) vannak cserék, de eddig ők hozzák a 7.2 - 7.6 os teljesítményeket a többiek meg jó ha elérik a 7-est... szóval pl. az egyik gólpasszt adott a múltkor... szóval ha lehet akkor játszatom őket, nem tudom hogy erre az FM-re is igaz-e hogy annál jobban fejlődik egy fiatal minél többet játszatják... ill még érdekelne hogy mennyire gyorsan fejlődnek a játékosok? mit várjak? 2-3 év mire ezekből lesz valami vagy gyorsan alakulnak majd? egyáltalán érdemes 17-18 éves "csírákat" venni??? -
nekem nem tetszik, mert nincs középpálya, igy max nagyon védekezni jó. -
Sztem nem szükséges mind2 egyszerre. Én mindig is zónáztam, és lestaktika nélkül is működött.
Értem azt, h a 2 fiatal fejlődésre van 'itélve', de nem hiszem, hogy egyből a mélyvizbe kellene dobni őket. Sztem ez lehet az egyik gyenge pontja az egész taktikának. -
illesbela #41515 zónavédekezés nem csak lestaktikához jó? -
illesbela #41514 18 évesek és bevásároltam edzőbácsikból :))
szóval mertem remélni hogy fejlődnek is... -
illesbela #41513 maga a felállás jó egy nagyobb csapat ellen?
nah mert ezzel nem tudok ütősen támadni, de azért kontrázni lehetne szerintem... -
Nos, párészrevétel.
Emberfogás ezen a szinten szvsz hülyeség, nem kifizetődő dolog. Zónavédekezés powa.
Ha a védősorod beállitása a 'mély' fele hajlik, akkor meglátásom szerint a lestaktikával nem nagyon egyeztethető össze.
Fabiot meg Rafaelt kevésnek tartom a Newcastle szintjéhez. -
kapcsold ki a szoros emberfogást, és a lesrejátszást, és ne legyen ennyire támadó a mentalitás.elsőre ezeket változtasd, utána a többit érzésre -
illesbela #41510 jah és még annyit hogy Fabio és Rafael csak azért játszik hogy fejlődjenek :)
csengettem értük egy kevés dellát :) -
illesbela #41509 ezt használtam a Manchester ellen pl. ott bejött, kiejtettem őket a kupából...
de ezen kívül nem sok sikerem volt ebben a szezonban...
az is tény hogy az elején járok még, de jó lenne megcsípni egy UEFA kupás helyet... -
illesbela #41508 szóval egy kis ízelítő :) biztos überbénán csinálok sok mindent, de az a lényeg hogy jöjjenek az értelmes kritikák :)
-
illesbela #41507 akkor írok ide
pill és beillesztek képet is -
kérdez itt..választ kapsz lehetőleg..sőt több kiegészitést ha a másik még hozzáfüzne valamit.. -
illesbela #41505 üdvözletem mindenkinek!
valaki segíthetne kicsit... én már azt hittem tudok ezzel a játékkal játszani de valamit elrontok vagy valamire nem figyelek... jelenleg a Newcastle kispadján ücsörgök de ha így folytatom akkor nem sokáig... esetleg ha létezik valami leírás a játékhoz ami működik is és hasznos hozzámvághatnátok a linkjét... örök hála lenne érte!
főleg az zavar hogy egész jó védelmem van és annyi gólt kapok hogy az már fáj...
3 csákó ott áll és az ellenfél csatárja simán gólt lő 3 idióta között...
nah szóval ha valakinek lenne egy kis felesleges ideje pl. msn-en kérdeznék pár dolgot
mindenkinek további szép napot és jó játékot! -
Csak Zsilike kedvéért raktam fel :))) -
Gratula :)
Kezdek egy karriert a Zaragozaval. Remélem nem fog behalni a mentés... -
Csizmadia Csabával "vicces" Uefa-kupát nyerni. -
Megjelent az FMModifielder vagy mi...itt letöltheted:
FMM