104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Nem rossz Huni! Milyen felállás?
  • Huni92
    09. Tetszik ez a Zaragoza. A 16 éves kpb 7,10es átlaggal rendelkezik Azér ez nem semmi.
  • Darthmushroom
    08? vagy 09?
    én visszatérek a 08hoz
  • Huni92
    Bodnár elképezstően jól tolja. 4. hete, h bent van mindig a hét csapatában. Eszméletlen nagy igazolás volt.
  • Huni92
  • Huni92
    Én sose néz(t)em meg.

Különben a Zaragozaval szárnyalunk, 14 forduló ment le, vereség nélkül, és 4 döntetlennel. Kupából kizúgtunk a Las Palmas ellenében.:/
  • realgyula
    az lesz! :D
    más: az gáz ha - mint argentín szöv. kapitány - nem nézem meg élőben a válogatott játékosok klubcsapataikban nyújtott teljesítményét? mert jelentik itt nekem h melyik meccsen ki játszik a válogatottak közül, meg h nézzem meg a meccset...stb. de nem akarom! :D ez ugye nem gáz?
  • Huni92
    Senkit -.-
  • realgyula
    most vagyok először abban a helyzetben, hogy nem tudom mit csináljak a pénzel amit kaptam átigazolásokra...igazából a keret jó, nincs hiányposzt, pénz viszont van, méghozzá 42 millió euró!
    kit igazoljak? ki az aki 2014-ben nagyon jó játékos (és nincs nálam)? :) ugye 2008-al játszom, de szerintem ezt mindenki tudja már!:D nem is vágyom a 2009-re, nem lenne erőm egy újat kezdeni elölről...!
  • Huni92
    Biztos aztért nem ő kapta meg, mert még nincs 28 éves
  • BBeno2
    én ezt a év védője díjat nem értem... csak sztárcsapatból lehet hirdetni győztest mert ahogy nézem az év Troest-em kenterbeverte őket és még sincs ott a 3-ban.

• DONGUBA
    kam de jo:)
  • zsoma79
    tess:

• zorrobomber
    Egy vendég statisztikát tolsz nekünk? :)
  • zsoma79
    remélem a fiúk a valóságban is így fognak játszani Albániában :)

• realgyula
    használtam szótárat, de a work rate nem volt benne! külön meg a 2 szóból nem tudtam kihozni 1 értelmeset! :D
  • zorrobomber
    Jaj, most már kicsit belezavarodtam :) Ha nem használsz magyarosítást, ami dicsérendő, akkor ajánlom a szótárazgatást, én is úgy feküdtem neki a CM3-nak :) És akkor még sztaki.hu sem volt ;)
  • Huni92
    Munkabirás a kapusnál van. Azaz a játékosnál.
    Motiváció meg edzőnél.
  • realgyula
    a munkabírás, szorgalmasság az melyik tulajdonság? az eltökéltség, motiváció vagy a munka a fiatalokkal? vagy esetleg más?
  • realgyula
    új kihívás után néztem...na nem kell mindjárt rosszra gondolni, nem hagytam ott a Madridot, és soha nem is fogom, viszont elvállaltam az Argentin válogatott irányítását!
    a keret erős, de vannak hiányposztok, leginkább a védelem két szélén, oda nem találtam pöpec játékost, de már várom a bemutatkozást...még nincs meg a végleges keret, még nézelődök, illetve figyeltetek pár játékost, de hamarosan meg lesz minden! majd teszek képet!:)
  • zorrobomber
    Ja hogy az első mondat is kérdés volt :) A discipline az fegyelmezési képesség. Előző hsz a work rate-et jelenti.
  • zorrobomber
    Munkabírás, szorgalmasság.
  • realgyula
    a Discipline az a fegyelmezettség? a work rate az mi?
  • zorrobomber
    És legközelebb Off-ba(aka. Helptopik!) írd :)
  • zorrobomber
    1. Uninstalláld az FM-et
    2. Menj a Dokumentumok mappádba. Keresd meg a Sports Interactive mappát és töröld le.
    3. Start menü -> Futtatás.
    4. Írd be hogy “Regedit” és nyomj Enter-t.
    5. A Registry-ben kattints arra hogy “HKEY_LOCAL_MACHINE” aztán arra hogy “SOFTWARE”.
    6. Ha ott megtaláltad a Sports Interactive mappát, töröld ki azt.
    7. NE TÖRÖLJ KI vagy módosíts semmi mást a Registry-ben.

A fenti megoldást a SEGA fórumból másoltam ki - fordítottam le, registry-vel tényleg óvatosan(felelősséget nem vállalok :) ). A reagálások alapján működni fog ezután, de csak akkor ha az FM minden nyomát tényleg eltünteted a gépedről.
  • Zeed
    Hello

Olyan gondom van, hogy futott a játék faszán, aztán újra kellett raknom a windowst, utána feltettem a fm 09-t is patchhel, és annyit ír ki, hogy a fonts/vera-t nem találja. Leszedtem ezeket a betűtípusokat, felraktam, bele a játékba is, és ugyanaz. Windowsra is már mindent frissítést feltettem. Segítsen valaki please:) köszi
  • PetruZ
    Ha pl. a kapus Work Rate-je, vagy az edző Discipline-ja alacsony.
  • realgyula
    a kapusedzőmnek lejárt a szerződése, és nem akarta megújítani, ezért hoztam egy új kapusedzőt, 20-as a kapusok edzése tulajdonsága, és mégis csak 4 csillagot ér el a védés edzés!
    ez mitől van?
  • zorrobomber
    Ő is elég sérülékeny irl ha jól rémlik.
  • zorrobomber
    Úgy hiányzott egy Gasbarroni féle kreatív szélső mint egy falat kenyér, a csapat egyik legjobbja volt, a Pandev-Rocchi pótlék Zárate is betalált, Romagnoli-t eddig a legpocsékabb igazolásnak tartották a szurkolók, de kezdi meghálálni a bizalmat, szóval örömbódottá
    Lazio-Palermo 2-1
  • Huni92
    Bokarándulás, 2 hónap. Mdjuk 3 hét és játszani fog, de akkor is...épp ilyenből épült fel, erre ismét megsérül. :/
  • Huni92
    Hűha....Girona ellen visszatért Oliveira, 21 perc alatt vert 2t, majd lerúgták, diagnózis még nincs.
    A 16 éves generlt kpb pedig első meccsén betalált 8)
  • zorrobomber
    Pff, Rocchi elment A.Madridba 18M-ért :) Tudom hogy Pandev-et nem feltétlenül kellett volna eladni, de míg Rocchi fél év alatt 1 gólt lőtt, Pandev is csak 6-ig jutott a bajnokságban, Seleznyov pedig 9-ig... Meg oké hogy a hátsó alakzat gyenge és nem szolgálja ki az elől levőket, de a pénzből maradni fog sztem a hátsó rész erősítgetésére is. :)
  • zorrobomber
    Eddig Pandev elment Portsmouth-ba(idióta...) 22 milláért, jött Gasbarroni 1milláért, jön még (Pandev helyett ugye) Kikín Fonseca(mióta kinéztem már - még FM2008-ban, de sose jött el az aktuális csapatomba, még a fórumban sem láttam hogy tolta valakinél, pedig az értékei nekem valamiért szimpatikusak). Lehet Rocchi-t is eladom, 31 éves és most még sokan érdeklődnek utána, és a pénz se jönne rosszul.
  • illesbela
    Thx :))
  • zorrobomber
    Eheh :D Le is sérült 2 hétre - nem Romagnoli :D
  • realgyula
    az előszezonban csak erőnlétet érdemes nyomni, vagy aerobikot is?
    jó, hogy ezt így a 8. szezonom előtt kérdezem meg :D
    Raúl bejelentette visszavonulását, 36 évesen...
  • Markov
    Megvan idei első kupánk, Olasz Szuper Kupa!
  • zorrobomber
    Lazio fanok már első meccsén skandálták a nevét - nem Romagnoliét :)
    Chievo - Lazio 1-2 (Romagnoli, Ronaldo)
    Féltávnál vagyok, átigazolás időszak, eladni is fogok, Ronaldo az első igazolás, de vszleg rajta kívül is jön még 1-2 figura.
  • Huni92
    Parancsolj :)

1-0 az Albacete ellen