104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
KoniZTE #41700 sword taktikod elküldenéd ? -
Napoli-Lazio 1-2(Seleznyov, Kikín Fonseca)
Azért külön jóság mert 2 pontra feljöttünk az előttönk álló 7. helyezett csapatra, a Napolira
-
:DDddd -
rolando28 #41697 pffffff.... nagy kihivás a hoffenheim:D sok sikert:D -
Sziasztok! Grat mindenkinek!
Már rég jelentkeztem.
Most jött egy érdekes mail:
Nem adom el, meret nem tudok jobbat igazolni, és annyira a pénzre sincs szükségem.
-
hamary #41695 csak én érzem úgy, vagy tényleg sokkal gyorsabb lett a patch után a játék? meccsek előtt nem is tölt. -
pinnacle #41694 hááát
ugynézki hogy
csak kapus beállitással tolja a csapat:( -
És gól után ált a rating is helyreáll, vagyis eléggé bünteti a rendszer a helyzetkihagyást -
KoniZTE #41692 mér mi az a "csíttaktik " ? 13 ember a kezdöben ? 

-
pinnacle #41691 Amint megemlitettem, hogy csittaktik, mennyien elkérik:Asdasdasd
pedig nem csittaktik, de nembaj:P
"száni" :( -
09-ben sokkal nehezebb a csatárokból jó teljesitményt kihozni, ami értékelés szintjén is meglátszik, mint a 08-ban :/
Oliveira pl. félidőben az esetek 90%ában 5,5-6,0-s átlaggal rendelkezik. Lekúrom, 2. fi-ben gólt lő :D -
-
igazából engem is érdekelne :D na nem probléma akkor pls nekem is küld el. megnézem miabban a "csalás" ... -
KoniZTE #41687 Sword akkor lennél szives nekem is elküldeni a [email protected] - ra ? köszi ! -
Balázs 17 #41686 hi, tudja vki ezek miylen díjak éshogy miértnincs nevük?
-
hát persze, mit gondolsz mért mondja :D -
Egy kis szünet után Fm:) Grat mindenkinek
Ha vége az átigazolási időszaknak rakok képet azérkezőkről. Lesz bőven:D
-
Csesza #41683 mert már neked megvan? :D -
pinnacle #41682 csiter taktikot én nem kérném el:( -
Csesza #41681 msn-en dobd már át nekem a taktikod, meg kell nézzem h mi a különbség az enyéeim között... eddig soha nem volt vele gondom de 09el az :S -
Biztos hogy a taktikában van a hiba. Villa 46 gólt vágott, Palacioval tolták általában párban, ő 32 góllal zárta a szezont. -
Csesza #41679 26millio csapattal kezdtem h kiderüljön miben van a gond de úgy látszik hogy nálam illetve a taktikáimban :( -
KoniZTE #41678 de má kibaszottul idegesit hogy Valnciaval sorozatban jönnek otthon a 0-0ak akármit csinálok . 08hoz való visszatérés lehet jobb is lessz -
Csesza #41677 ugyenez a bajom :C -
KoniZTE #41676 az miért van hogy akármilyen csapattal vagyok , akármilyen taktikát használok a csatáraim mindig 5.5 körül vannak ? ha 1 csatáros játék ha 2 ha ... mindig kurva szarok...lehet falábú de akrá Villa vagy Zigic nálam nagyon fosok és nem tudom mér...
Ötlet ????? -
bár nem tom lehet 09be kéne ugyanígy majd kiderül!:D -
Innen kéne benttartanom:
kína 2008janban kezdtem -
lol!:D
én most visszatértem 08hoz!:D Hoffenheim kicsit nehéz lesz mindjárt rakok képet. h honnan kell!:D -
rolando28 #41672 jaja. 09. az a baj h itt nem tudok egy játékost se eladni 20milláért:D -
szépek!:D de ez 09 már nem? azért nincs még uefa győzelmed nem?:D -
rolando28 #41670 teljesitményük azért szar mert atigazolási listán vannak saját kérésre:S -
rolando28 #41669 mi a...:D :@ hoppá
-
rolando28 #41668 sziasztok. Debrecennel vagyok. ez az ötödik évem. kétszer voltam eddig UEFA csoportkörben, kétszer BL csoportkörben. azt hiszem a védöimnek köszönhetem. felteszek egy két játékosomról képet. átlagéletkor 20
-
owen20 #41667 csak magyar scoutjaim vannak régiókat adok meg de senkit se találnak
most adok el sok légióst jó pénzért bl még esély van a 3. helyre majd kiderül!
valami ötlet még? -
Azt hiszem előre kötik a szerződést több évre.
No, véget ért az átigazolási időszak, igaz, még egy csatárt keresek, és nagyon úgy tűnik, hogy Fornaroli nem kap munkavállalásit.
-
lol
Érdekesség hogy amikor az Újpesttel voltam a 3. idényben is még a Debrecen vezette a sponsorhip deal mértékét, szal elég érdekesen kezeli ezt a progi... kicsit lassan reagálnak a szponzorok vagy nemtom...
Jó8 all! -
Hűha, nem erre számítottam. Idén eddig minden nagy csapat simán megvert, most se kezdődött túl jól az Inter elleni idegenbeli meccs, 10 perc után már 2-0 volt oda. Ibrahimovic vert egyet, majd Muntari egy szabadot tekert be. Kolarov a balhátvédem idén már harmadik bombagólját verte be(17-es long shots, nála működik úgy látszik :) 2-1
Szünet után fölénybe kerültünk és Kikín Fonseca(innen is üdvözlöm Pandevet és Rocchit
) egalizált a 77. percben Zárate gólpassza segítségével. 85. percben sajnos Stankovic megint vezetést szerzett. Behoztam Ronaldo-t Romagnoli helyett, így 3 csatárral rohamoztunk, de egy szögletből sikerült egyenlíteni, Felipe fejesével a 91. percben!
3-3
-
Támaódszekcióra viszont nem igazán panaszkodhatsz :D Kapusposzton is megnyugodhatsz olyan szempontból hogy nálam Carrizo elég jól tolja. Eszem ágában sincs lecserélni. -
Magyar bajnokságot praktikus kelet-európai ligák betöltése mellett tolni, de lehet anélkül is, mondom, scout->generáltak Elég ha régiókat adsz meg a scoutnak és megy sorban az országokon. -
realgyula #41661 összeállítottam az Argentin Labdarúgó Válogatott keretét, íme a 23 játékos:
van 1-2 hiányposzt, főleg a védelem két széle, de amúgy erős a keret! jól körbenéztem, sok játékost megfigyeltem, és ezt tudtam összehozni...már nagyon várom a bemutatkozást! Ausztrália és Portugália ellen debütálok majd, két barátságos meccsen!