104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• KoniZTE
    sword taktikod elküldenéd ?
  • zorrobomber
    Napoli-Lazio 1-2(Seleznyov, Kikín Fonseca)
    Azért külön jóság mert 2 pontra feljöttünk az előttönk álló 7. helyezett csapatra, a Napolira
  • 5w0rdf15h
    :DDddd
  • rolando28
    pffffff.... nagy kihivás a hoffenheim:D sok sikert:D
  • szabocsaba1983
    Sziasztok! Grat mindenkinek!

Már rég jelentkeztem.

Most jött egy érdekes mail:

Nem adom el, meret nem tudok jobbat igazolni, és annyira a pénzre sincs szükségem.
  • hamary
    csak én érzem úgy, vagy tényleg sokkal gyorsabb lett a patch után a játék? meccsek előtt nem is tölt.
  • pinnacle
    hááát
    ugynézki hogy
    csak kapus beállitással tolja a csapat:(
  • zorrobomber
    És gól után ált a rating is helyreáll, vagyis eléggé bünteti a rendszer a helyzetkihagyást
  • KoniZTE
    mér mi az a "csíttaktik " ? 13 ember a kezdöben ?
  • pinnacle
    Amint megemlitettem, hogy csittaktik, mennyien elkérik:Asdasdasd

pedig nem csittaktik, de nembaj:P

"száni" :(
  • Huni92
    09-ben sokkal nehezebb a csatárokból jó teljesitményt kihozni, ami értékelés szintjén is meglátszik, mint a 08-ban :/

Oliveira pl. félidőben az esetek 90%ában 5,5-6,0-s átlaggal rendelkezik. Lekúrom, 2. fi-ben gólt lő :D
  • Forza Italia
  • BBeno2
    igazából engem is érdekelne :D na nem probléma akkor pls nekem is küld el. megnézem miabban a "csalás" ...
  • KoniZTE
    Sword akkor lennél szives nekem is elküldeni a [email protected] - ra ? köszi !
  • Balázs 17
    hi, tudja vki ezek miylen díjak éshogy miértnincs nevük?

• 5w0rdf15h
    hát persze, mit gondolsz mért mondja :D
  • Forza Italia
    Egy kis szünet után Fm:) Grat mindenkinek
    Ha vége az átigazolási időszaknak rakok képet azérkezőkről. Lesz bőven:D
  • Csesza
    mert már neked megvan? :D
  • pinnacle
    csiter taktikot én nem kérném el:(
  • Csesza
    msn-en dobd már át nekem a taktikod, meg kell nézzem h mi a különbség az enyéeim között... eddig soha nem volt vele gondom de 09el az :S
  • 5w0rdf15h
    Biztos hogy a taktikában van a hiba. Villa 46 gólt vágott, Palacioval tolták általában párban, ő 32 góllal zárta a szezont.
  • Csesza
    26millio csapattal kezdtem h kiderüljön miben van a gond de úgy látszik hogy nálam illetve a taktikáimban :(
  • KoniZTE
    de má kibaszottul idegesit hogy Valnciaval sorozatban jönnek otthon a 0-0ak akármit csinálok . 08hoz való visszatérés lehet jobb is lessz
  • Csesza
    ugyenez a bajom :C
  • KoniZTE
    az miért van hogy akármilyen csapattal vagyok , akármilyen taktikát használok a csatáraim mindig 5.5 körül vannak ? ha 1 csatáros játék ha 2 ha ... mindig kurva szarok...lehet falábú de akrá Villa vagy Zigic nálam nagyon fosok és nem tudom mér...
    Ötlet ?????
  • Darthmushroom
    bár nem tom lehet 09be kéne ugyanígy majd kiderül!:D
  • Darthmushroom
    Innen kéne benttartanom:

kína 2008janban kezdtem
  • Darthmushroom
    lol!:D
    én most visszatértem 08hoz!:D Hoffenheim kicsit nehéz lesz mindjárt rakok képet. h honnan kell!:D
  • rolando28
    jaja. 09. az a baj h itt nem tudok egy játékost se eladni 20milláért:D
  • Darthmushroom
    szépek!:D de ez 09 már nem? azért nincs még uefa győzelmed nem?:D
  • rolando28
    teljesitményük azért szar mert atigazolási listán vannak saját kérésre:S
  • rolando28
    mi a...:D :@ hoppá
  • rolando28
    sziasztok. Debrecennel vagyok. ez az ötödik évem. kétszer voltam eddig UEFA csoportkörben, kétszer BL csoportkörben. azt hiszem a védöimnek köszönhetem. felteszek egy két játékosomról képet. átlagéletkor 20

• owen20
    csak magyar scoutjaim vannak régiókat adok meg de senkit se találnak
    most adok el sok légióst jó pénzért bl még esély van a 3. helyre majd kiderül!
    valami ötlet még?
  • zyndar
    Azt hiszem előre kötik a szerződést több évre.
    No, véget ért az átigazolási időszak, igaz, még egy csatárt keresek, és nagyon úgy tűnik, hogy Fornaroli nem kap munkavállalásit.

• zorrobomber
    lol Érdekesség hogy amikor az Újpesttel voltam a 3. idényben is még a Debrecen vezette a sponsorhip deal mértékét, szal elég érdekesen kezeli ezt a progi... kicsit lassan reagálnak a szponzorok vagy nemtom...

Jó8 all!
  • zorrobomber
    Hűha, nem erre számítottam. Idén eddig minden nagy csapat simán megvert, most se kezdődött túl jól az Inter elleni idegenbeli meccs, 10 perc után már 2-0 volt oda. Ibrahimovic vert egyet, majd Muntari egy szabadot tekert be. Kolarov a balhátvédem idén már harmadik bombagólját verte be(17-es long shots, nála működik úgy látszik :) 2-1
    Szünet után fölénybe kerültünk és Kikín Fonseca(innen is üdvözlöm Pandevet és Rocchit) egalizált a 77. percben Zárate gólpassza segítségével. 85. percben sajnos Stankovic megint vezetést szerzett. Behoztam Ronaldo-t Romagnoli helyett, így 3 csatárral rohamoztunk, de egy szögletből sikerült egyenlíteni, Felipe fejesével a 91. percben!
    3-3
  • zorrobomber
    Támaódszekcióra viszont nem igazán panaszkodhatsz :D Kapusposzton is megnyugodhatsz olyan szempontból hogy nálam Carrizo elég jól tolja. Eszem ágában sincs lecserélni.
  • zorrobomber
    Magyar bajnokságot praktikus kelet-európai ligák betöltése mellett tolni, de lehet anélkül is, mondom, scout->generáltak Elég ha régiókat adsz meg a scoutnak és megy sorban az országokon.
  • realgyula
    összeállítottam az Argentin Labdarúgó Válogatott keretét, íme a 23 játékos:

van 1-2 hiányposzt, főleg a védelem két széle, de amúgy erős a keret! jól körbenéztem, sok játékost megfigyeltem, és ezt tudtam összehozni...már nagyon várom a bemutatkozást! Ausztrália és Portugália ellen debütálok majd, két barátságos meccsen!