104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Játékos profil, jobb felső sarokban meg Nézet, és kiválasztod a Friss változások megjelenitése menüpontot :)
  • owen20
    sziasztok!
    Azt hogy tudom hogy lássam hogy fejlődnek e a játékosok a 08-ban volt hogy amikor fejlődőtt akkor a játékosnál az értékei mellett volt egy nyil felfelé vagy lefelé zöld vagy piros ezt a 09-be hol lehet beállitani hogy lássam?
    Sziasztok!
  • Darthmushroom
    Hagyad Huni, haverom, csak kezdő fórumozó és én tanúsítom h miket csinált már láttam nála. és nem cheater. naon sok szezont lenyomot a 08ba a debrecennel. simán lehetséges főleg a játékba minden.
  • Huni92
    Ahha....minden nap tanul vmit az ember. ^^
  • Huni92
    Helyzetjelentés a La Romareda stadionból: a csapat 36 forduló után bebiztositotta a feljutást a Primera Divisionba :) Bár az utóbbi időben vmi ritkaszarul megy (értsd: 0-0, 1-0-s eredmények), a nagyszerű szezonkezdetnek hála előreléptünk.
    Oliveira rinyál, hogy elakar menni, mondtam, nyáron elengedem, de amióta távozni akar, alig lő gólt :/ Azelőtt meccs/gól átlaggal birt.
  • Gunnersboy
    tudod ha van elég skill pontszámod akkor lehet választani olyan opciót is hogy Ügyes Beajánlás
  • Huni92
    "ügyesen"<--- megtudhatjuk, ez mit takar?
  • rolando28
    az a baj h itt a képeken nincsennek rajta a zaradékok. pl ártilot 18milláért adtam el...
  • rolando28
    amugy meg csak ügyesen kell beajánlani a csapatoknak... kezdjetek el a debrecennel és igazoljatok azokat a játékosokat amit én... aztán meg kaszáltok...
  • rolando28
    nincs... majd felteszem a 08at és feldobok pár képet... adtam el 40milláért is játékost igaz az 2030körül volt... 200millios átigazolási keretem van... 50ezres stadion... meg nem ertelek titeket... h kivagytok akadva az értékkel h mennyit érnek... az értékeit kell nézni és azt h milyen idös... nem csalok... nincs értelme... ha vki nem hisz akkor atküldöm szivesen neki a mentésem msnen... [email protected] este fenn leszek. csak ezert akarok bizonyitani mert zavar h csalonak tartotok.
  • Huni92
    Na, ezekkel pl nincs gondom -leszámitva a Pereirasat-. Semmi furcsa vagy irreális nincs bennük...
  • Csesza
    nah igen :)
  • Csesza
    és ezekkel mit cáfoltál?
  • soma22
    ezekkel ujra csak nekünk adtál igazat...
  • rolando28
    majd felteszem és magmutatom h mennyiert es kit adtam el...
  • rolando28
    na dobok pár képet talaltam a tavalyi managerböl...

BB-kód #2:

BB-kód #3:

BB-kód #4:

BB-kód #5:

BB-kód #6:

BB-kód #7:

BB-kód #8:

BB-kód #9:

BB-kód #10:
    avalyi managerböl...
  • zorrobomber
    Torino - Lazio 1-0
    Felborult a kibaszott pálya de ugye csodakapus effektus befigyelt. :(
  • rolando28
    amugy meg beajánlottam a csapatoknak...
  • pinnacle
    nemhiszem el:)

nekem nem kell bizonygatnod semmit:) Jó játékot:Ő
  • rolando28
    nem muszáj elhinni:P mind1... a tavalyi managerbe nem egy játékost adtam el 20 milláért... és csak 500ezer körül értek... na mind1... majd felteszem. megvan a mentésem... dobok majd fel pár képet. amugy meg az egyik haverom itt szokott forumozni és ö is látta... mind1... nem fogok magyarázkodni. nincs miért!
  • zorrobomber
    Ja és igen, Tottenham kaliberű csapatok soha nem érdeklődtek egy pleja iránt sem, hiába volt olyan hátvédem hogy simán befért volna még egy Real padjára-keretébe is talán.
  • KoniZTE
    swordfish elküldenéd mégegyszer ?
  • zorrobomber
    Más. 6. helyen vagyunk! :)
    Lazio - Lecce 4-0 (Gasbarroni 6, 90+1, Seleznyov 48, Ronaldo pen 83)
    Úgy szétbomlott csoportokra szinte a mezőny hogy a még 9 hátralevő forduló ellenére szinte biztosan 5.-8. hely lesz belőle, de azon belül nagyon lutri, 1, illetve 2 pontra van a mögöttem levő, előttem a Milan 6 pontra, akivel még ugye itthon játszunk. Izgi
  • zorrobomber
    Nem nézlek hülyének én mindössze jóhiszemű vagyok és nem gondolok csalásra általában :)

Annyi hogy ebben az FMben fura pénzeket adnak nb1es focistákért mer pl nekem Foxit sikerült eladnom 2-3milláért jóval az értéke felett, úgy hogy átadólistára raktam, meg not needed by the club-ra.

Ami téged igazol, hogy pár évvel később amikor nekem is táp generáltjaim voltak már, el kellett adnom hasonló okok miatt a csapat legjobbját, ugye bizonyos Bojan-t(generált+nickname :). Namármost neki az alapértéke 2millió valamennyi volt, és mivel nem akartam eladni alapból 20millát kértem el érte, de így is rengeteg érdeklődő volt, de ugye senki nem vitte volna, így szépen adtam lejjebb az igényeimból, aztán 6milláért vitte el a Premier Ligás Stoke, aki ugye kb 18. helyezett volt akkor. Foxi-hoz képest csalódtam az összegen de ez volt oszt kész(ekkor raktam pihenő üzemmódba a karriert) Szóval van abban valami amit mondasz.
  • Huni92
    Naja..aki ér 10 milliót, azért sem adnak 20at, nemhogy egy iylenért :D
  • pinnacle
    najó,csakhogy nehogy hülyének nézzetek engem!

Szerintem kibaszottul csalt, mert kurvára nem fognak fizetni, egy ÁTADÓLISTÁS, NOT NEEDED BY THE CLUB- os 750k alapértékű emberért 20 millió FONTOT ÉS 50 % köv. eladást!!!

NÉZD meg a többi érdeklődőt... a legnagyobb név talán a Derby...

CSAL, DE MIÉRT??? Feláll neki tőle meg ilyenek?
  • Gunnersboy
    ez lehet hogy igyvan, de akkor az én ennél jobb kaliberü játékosaimat miért iyen 6-7M euroért viszik el maximum?:)

eccerüen irreális csak ennyi bent a furcsa..
  • Huni92
    És milyen igazad van

Sevilla Atletico ellen 3-0...elégedetlen avgyok. Nem elsősorban a játékosokkal, hanem azzal a kiba' kapussal, aki az ellenfélnél védett. 12 meccse nem lőttek gólt, és ritkán kaptak 3nál kevesebbet. Még a 21. helyezett csapat is hintett 4et nekik...erre ellenem bombaformában védett...kicsit frusztrál, mert az ilyen meccseken lehetnének nagy arányú győzelmek.
  • zorrobomber
    Én sem értem miért nem értitek, nb1-en tökmindegy milyen nemzetiségű az ilyen kaliberű játékos, nem lehet megtartani.
  • zorrobomber
    Megint egy fontos meccs volt, a 6. Udinese-hez mentünk, sajnos nem sikerült nyerni, viszont szerencsére nem kaptunk ki :)
    Udinese-Lazio 2-2 (Kikín Fonseca 46, 83)
    Utolsó percekben Ronaldo-nak volt még két nagy helyzete, az elsőnél eléggé kint volt a kapus, de 95 kilóval már nem úgy fut mint régen, beérte a védő, a második már one on one volt de azt is a kapusba pöccintette.
  • pinnacle
    akkor a személyzetről egyet pls
  • zorrobomber
    Thx :)
    Úgy látszik most jött el az az időszak amikor szarul játszunk, de nyerünk. Lazio-Cagliari 2-1 (Seleznyov,Ronaldo)
    Utóbbi behozása jó húzás volt, a padról lett a meccs embere egy "banángóllal". A kifejezés még valami ősCM-ből jön ahol folyton a banana goalokat vertem, most már szar curling shot :D
  • Huni92
    Osztom az álláspontodat, és bennem is megfogalmazódik a kérdés: miért?

Zorro: Rámész a bajnoki tabellára, majd bal oldalon a menüben a Rules pontnál megnézheted, hogy melyik hely ér Uefat :) Szurkolok :)
  • KoniZTE
    kössz hova küldöd ? email - [email protected]
  • rolando28
    Tottenhamnel nincsennek mérföldkövekhez irva semmi, most indultak a blben:D muszaj volt eladnom mert másfél év mulva lejárt volna a szerzödése és nem akart hosszabbitani:S
  • pinnacle
    MIÉRT KELL?:D KÉRLEK MOND MEG MIÉRT?:DDdddd

mutass már a tottenham mérföldköveiről egy képet pls:)
  • zorrobomber
    Ne szomorkodj, minden sorozatnak egyszer vége szakad :)
    Ilyenkor jut eszembe a kapott gól nélkül nb1-et nyerő srác, természetesen :)
    D'Alessandro szabadrúgásával Lazio-Reggina 1-0
    Feljöttünk a 7. helyre. Olaszhonban 6. hely az Uefa kupás hely ugye?
    5. helyezett Milan 8 pontra van, 6. Udinese 3ra, szóval 6.helyért már tapsikolnék Milan-t tuti nem fogjuk be.
    12 meccs van hátra, ebből 3 lesz már csak a nagyok ellen, abból is 2 itthon(Milan, Roma, Fio idegenben)
  • rolando28
    eladtam a magyar védöm. 20 milla +50szazalekos eladási részesedésért
  • 5w0rdf15h
    oké elküldöm
  • Huni92
    Óbazz...Bodnár első hibája 0 pontot eredményezett a Murcia ellen. 94. percben egy beadásnál Aquino fejelt Bodnár mellett....és igy lett 0-1. Első vereség a a bajnokságban. És igy kb 30 meccses veretlenségi sorozat szakadt meg.