104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    mostmár remélhetőleg én is aktivabb leszek mert vége a vizsgaidőszaknak, mostanság csak reader voltam!:D
  • Huni92
    Nem feltétlen gondolom igy. Vannak, akik feljöttek, de azelőtt sem voltak túl aktivak. És vannak, akik feljöttek, és azóta is irnak ide. Mdjuk tudomásom szerint InfoMesternek nincs internete jelenleg....én már elég rég IRC-en is jelen vagyok, mégsem vagyok inaktiv itt. Csakhát, unalmas ha az ember saját magának irogat. =/
  • Itsuki
    akik ottvannak itt már nincsenek. csak nem tudom nekem nincs sok kedvem ugy játszani:) igy meg soloba nincs nagy kedvem... ugyhogy inkább visszatérek a cabalhoz.
  • Huni92
    hát nem mindenki, bár tény, hogy jónéhány emberke feljött mostanában :)

Ha igy haladunk, a topiknak szomorú vége lesz :(
  • Itsuki
    azé nincs itt senki mert ircre jár mki:D
  • inter94
    hát nemtom,nem tudják milyen managert rúgtak kiDmind1 athletico madrid a választásom:D
  • Huni92
    Kirúgtak? :D:D:D Azt meg miért?

[takarodj IRC-re béjbi :P]
  • inter94
    1szezon

kirúgtak pedig teljesítettem a a nemzetközi szereplést,ilyen rövid szezonom se volt mégD:
    [csapatot keres]
  • KoniZTE
    na a nagy Argentinokkal is ezdtem egyet . Első meccsen Paraguay nemzeti 11-vel meccseltem . A kezdő 11 : Carizzo-Zanetti,Oliva,Garay,Demichelis-Higuain,Messi,Mascherano,Riquelme-Agüero,D.Milito . Vendég góllal kezdödött a meccs de hatalmas fölényben , végül 4-1re nyertünk . Oliva 11est rontott . A gólszerzők : Milito,Messi,Lavezzi,D'Alessandro
  • inter94
    nem rossz:D
  • zyndar

• cenobite
    Grat all!

Alig van időm, mert házat újítunk fel....
    Folytattam itthon a Milan mentésemet (a Crystal Palace-t sajnos mostanában nincs időm tolni).
    2.-ak vagyunk, az Inter 7-ből 7-et nyert eddig. Valahogy a csatáraim még mindig nem azok a góllövőgépek. Pedig igazoltam és próbálkozom. Na mindegy, jó lesz ez.
  • Huni92
    Ez érdekes. Én eddig egyszer voltam Olimpián, a 08-ban a spanyolokkal, 2012-ben. Viszont akkor nem volt ilyen gondom.
  • KoniZTE
    gondoltam lejátszom az Olimpiát az Argentín U23-asal . Nem volt semmi baj , összeállt a keret + 3 idösebb is erre a Szerbek elötti meccsen a gép egy 15-20 évesekböl álló , nagyrészt generált játékosokra felépülő keretet alakitott ki... Ezt vki még tapasztalta ? mert igy nagyon fos lett a keret
  • KoniZTE
    Rashad Bell
  • inter94
    hi all&grat all!
    így kell meccset nyerni:D
  • Itsuki

az uj 60 éves elnököm milyen jó paszba van:D na szurkoljatok jön a ligakupába a newcastle:)
  • Itsuki
    szép eredmények:) grat

• realgyula
    bemutatkoztam az Argentin válogatott kispadján, két barátságos meccs keretében:

Trejo nagyot játszott...kár, hogy sokszor nem fog szerephez jutni, mert ez a cseresor volt, és Trejo csak a 4. számú csatár, Zarate a 3. számú...!
    csereként pályára lépett még Leonardo Grimi, Higuain, Agüero, Tevez, Messi és Di Maria!
    a másik mérkőzés, Portugália ellen már a legerősebb összeállításban kezdünk, és kaptak is Ronaldóék! :D

külön öröm, hogy Agüero gól szerzett ezen a meccsen, mert a médiában kritizálják a válogatottban mutatott formáját, és azt várják, hogy felejtsék el a nevét a nemzeti csapatnál! hozzáteszem, hogy Agüero ebben a szezonban "elég gyenge"! :D
    a bajnokságban 13 meccsen lőtt 15 gólt, összességében pedig 20 meccsen 22-t...!
    a portugálok ellen még pályára küldtem: Neri Carozot, Trejot, Zaratet, Musacchiot, José Sosat és Sebastián Letot!
    a taktikáról annyit, hogy ugyanazt játszom mint a Madriddal, minden kis részlet ugyanaz, és úgy tűnik, hogy itt is működni fog...bár két felkészülési mérkőzésből nem akarok kiindulni...de a keret erős! :)
    várom már a tétmeccseket a válogatottal, remélem sikeres leszek, mint Szövetségi Kapitány is! :)
  • maffi
    Igen, emlékszem, hogy írtad, hogy te is velük kezdtél és kerestem is, de nem találtam az igazolásaidat. Megkeresem őket. :)
  • Huni92
  • ls2008 Dani
    hopp,csak nézelődöm.véletlen volt:S üdv.
  • ls2008 Dani
  • BBeno2
    olvass vissza pár oldalt mert én is Parmaval kezdtem és küldtem is igazolásokról képet. ha kell akkor nézzd vissza vagy elküldöm neked.
    amugy kapus szinten hagyd meg Pegolo-t . először ugyebár köliben van de a télen lejár a szserzdése és ingyen elhozhatod.
  • Itsuki
    6 meccs 4 win 1 draw 1 lose... nem is rossz:) és 11.ek vagyunk a bajnokságba miközbe qpr,plymouth,birmingham és sheffield uniteden is tulvagyunk:) ligakupába a 3.forduló a newcastlet kaptuk.
  • Itsuki
    ez a priskin gyerek valamit tud:)
  • KoniZTE
    nem kell kód a peccsekhez csak felkrekkeled és goo
  • Itsuki
    valaki van? de lehet csak 1 meccset tolok le:)
  • Itsuki
    én nem vettem meg de tudom...:) és elmondom neked:) menj el a boltba vedd le a polcról a játékod vidd a kasszáho. és fizesd ki:) kibontod és ott van.:)
  • Gunnersboy
    nemtudjuk, mi mind megvettük
  • cuatlangs
    a bótból
  • kisa1994
    sziasztok kodot honan tk leszedni fm-hez?
  • maffi
    Seleznyov-ot próbáltam, jött is volna olcsón, de nem EU-snak számít és így nem jöhetett, mert nem igazolhatok EU-n kívülit. :S
  • Huni92
    Csatárnak Seleznyov, esetleg Tuyp.
  • messike
    Makaridze, elég jó kapus, szerintem kitelne belőle.

Gyertek online fm-ezni ;) .
  • maffi
    Grat mindenkinek!
    A parmába első évben tudnátok nekem jó, fiatal és persze olcsó kapust, középső védőt és csatárt ajánlani? 2.7 millióm van, ebből kéne erősítenem. Eladtam már a gyengébbeket, igazoltam pár fiatalt (pl.: Aquinot) meg persze megvettem Palschi és Troest tulajdonjogának másik felét is. Ha lehetséges, olyat mondjatok, aki el is jönne a másodosztályba.
    Előre is köszi!
  • Itsuki
    és nincs már "mag" ami meg volt ök ritkán vannak.
  • Itsuki
    unalmas.
  • Huni92
    Uraim!

A mai nap folyamán 4, azaz négy hozzászólás iródott. Nem értem, mi a gond...08-cal pörgött a topik, baglyozások, karrierek beszámolói, képek, eredmények, volt itt minden.....most meg? Alig-alig él a topik.
  • Huni92

+ Matuzalem 12 millió ---> Lazio