104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zsoma79
    cd Galaxis, 8990, épp lehet kapni, gyors legyél :)
  • Huni92
    OMG. VdV a 08-ban vmi hiperszuperultrakirálykecijó irányitó.
    Egyébként a 08 egyik problémája, h a játékosokat nehezen lehet eladni.

Cenobite: ez ütött. Ilyen nincs. Sok sikert, forditsd meg az állást!
  • hamary
    na ezért játékos temető a Real
  • realgyula
    mert már 2. szezon óta nincs rá szükségem...;) Ben arfa és Fabregas tökéletesen irányít...! a holland meg senkinek sem kell, beleértve engem is...! ha felnőttcsapat keretében lenne akkor se játszana, szóval teljesen mind1, hogy a Castillába van-e vagy nem!
  • Gunnersboy
    már megbocsáss, a te játékod tényleg de Van der Vaartot mi a ******-ért raktad a Castillaba?:D
  • rolando28
    :D
  • freeman49
    Valaki játszik crackelt 09-el? Vagy mindenki megvette eredetibe?:D Aki megvette az eredeti 09-et mondhatna egy árat h mennyiért otm beszerezni . thx
  • cenobite
    F*szom a csíter Inter-be....!

Akkor is kihugyozom!

(elnézést vulgaritásomért...!)
  • realgyula
    vicc! 0 euroért ajánlom már Aquinot és senkinek sem kell! érdekes!
    ugyan ez a helyzet Van der Vaartal is, ő már a 2. szezonját tölti a Castillában...a kispadon! nem kell senkinek sem, ingyen sem...!
    közös megegyezéssel egyik sem akarja felbontani a szerződést, ingyen meg ha elengedem őket akkor euromilliókat kéne fizetnem nekik...
  • rolando28
    van pénz elég... csak az a baj h nem jön el senki :(
  • inter94
    semmi
  • Huni92
    Kérdés?

• Forza Italia
    találtam egy face packot amiben bent van bajner de mért van az h beteszem a west ham mappát és nem jelenik meg a játékba az arcok?,
  • Huni92
    24 forduló ment le, 3. helyen állunk, még talán a 2. hely fogható. Bár nem lesz egyszerű. Bajnokságot a Barca megnyerte.
    Ja, ha már Barca. Kupa elődöntőjében a Racing kiverte őket, és a minket kiütő (2-2, 0-1) Valencia ellen lesz a döntő. Amúgy van egy félig-meddig költői kérdésem. Mi a fenét keres Marchena, középhátvéd létére minden (!) Valencia támadás alkalmával az én 16-osomnál? És hogy a rákba fejel gólt 18 méterről? namind1. Kiestünk, ezvan.
  • Forza Italia
    Srácok hogy kell olyan játékosnak arcot csinálni akinek nincs???
    Bajner Bálint arcát szeretném betenni.
  • rolando28
    szerintem a 07 volt e legjobb... nekem most a 09 egyaltalan nem tetszik... meg lassu
  • Zsolti9014
    Megdöbbentő, hogy az fm2007-nél a 08 és 09 mennyivel lassabb, persze érthető is, meg van különbség 08 és 09 közt is.

FM2007, Cisco Roma, 2. szezon, keret:

ehhez szeretnék még egy balbekket és egy vkp-t, de pénz nincs, kölcsönbe nem nagyon adnak olyat aki kellene, vagy csak nem jön. Ingyen játékosok közt meg nem nagyon vannak erre a posztra. Az is érdekes, hogy böngészem az ingyenesen igazolhatókat, egyszercsak bejelentenek egy olyan igazolást valamely csapathoz, ingyen, akire nem is emlékszem hogy láttam volna keresés közben, pedig tök jó.

Meg az ifiben van Dalla Valle és Kocsis Ferenc (Honvédból. tavaly 30 felett lőtt u20-ban)

Nem baj, cél a bennmaradás a C1-ben (nekem inkább feljutás).

Meg már az olasz kupa (nem csak a C osztály kupa) selejtezőjében is indulhatunk. Igaz, a Fiorentina ellen, de mindegy.

• rolando28
    adja:D föleg aguero
  • Itsuki
    de nem szoltál nekem:P
  • Huni92
    Pár hete már beraktam a linket a letöltési helyről az off-topikba :P
  • Itsuki
    http://www.gamestar.hu/ingyenesen-toltheto-a-championship-manager-0102.html
    ejha:P
  • Darthmushroom
    elővettem a a régi psg mentésemet, rangadó behúzzva:
  • Itsuki
    O.o 96percbe gólt löttünk,nyertünk...:) akkor 4 meccs 4x10 ember 1 win 3 lose:D
  • Itsuki
    utolsó 4 meccs 4 bukás 3 kiállitás 1 sérlés. az első meccsen fejeztük be 11en a meccset:)
  • Itsuki
    1 másik. nincs szerzödésem 1 emberkével de itt van a csapatnál. hogy lehet? eladtam v mit csináltam:D és akkor januárba elmegy. de ha nálam nincs szerzödése akkor mit keres itt és szivja le a bakszámlámat?
  • Itsuki
    jah 4-0XD nemsokára kirugnak...:D
  • Itsuki
    akkor az egész csapatomnak kevés:))köszi

na a paks ellen 10 emberrel igy egyenlő partiba voltunk söt 4szer több ziccerünk volt... kikaptunk 3-0ra:D baján is, uanez kiszorják és rugják le a játékosaimat. 18 emberem van abból lassan 11 se lesz...
  • zorrobomber
    Játékosoknak is van olyan képessége hogy alkalmazkodóképesség, csak rejtett. Az adott játékosnak alacsony. Nálam is Romagnoli-nak fél évig volt 6.2 körül az átlaga, azóta viszont stabilan hozza a 7.0 körülieket.
  • Itsuki
    és az asszisztens elemzsébe ott van h számos uj csapattag idegenül mozog ,meg 1 olyan játékosom aki már 50.meccsét játsza... ezt h lehet kiküszöbölni?
  • Itsuki
    most is a feljutott Lörinc ellen sokkal jobbak vagyunk... de sikerült egyenliteni félidő elött. 1-1. majd a második éfélidőbe megettük öket. 1-4:)
  • Itsuki
    és ez a sehol se jegyzett celldemölk ellen volt...
  • zorrobomber
    bakker valamit valamiért! úgy vettem észre sokan hajlamosak elfelejteni hogy ez egy focis játék, nem vágóhíd szimulátor!
  • Itsuki
    14-5 lövés volt 6-1 a ziccerek... kikaptam 1-2re. mit rontok el?
  • realgyula
    az a helyzet, hogy ugye Aquino helyére kell nekem Aissati!
    úgy terveztem h lóvé + Aquino, de úgy nem volt jó a Portonak, nekik csak lóvé kell!
    megszabták az árát, én pedig meg fogom venni, már ajánlottam szerződést is neki...!
    de így a nyakamon marad Aquino, az a baj! mit csináljak vele, hogy elfogadható áron menjen el? mert ha átadóra teszem, meg ajánlom kluboknak akkor nem sokat kapok érte (tapasztaltam már)...szóval mit csináljak vele, hogy el akarjon menni vagy nem tudom!? :D és kapjak is érte valamennyit...!
  • Itsuki
    na már müxik:)))))
  • Itsuki
    vajon mér nem müködik a logo.fmf es logopackom?:'((((((((((
  • hamary
    Gulherme a valóságban a Dinamo Kijevnél kötött ki, és 5 millió volt az ára... :)
  • realgyula
    hullámvölgy:
    malaga - Madrid 1-0 (kupa)
    Madrid - Celta 0-1 (bajnoki)...nem lesz ez így jó!
  • Huni92
    TwistFM ;)
  • pinnacle
    skinnév?:D amgrat