104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #42021 hát ja, eléggé punnyadás van... Én megyek is, holnap suli =(... Jóéjt -
Jó kérdés....sztem már vége a vizsgaidőszakának, bár kitudja..mondjuk túl sok tennivalója nem lett volna az utóbbi időkben, de azért KÁMBEKK KÁPELLÓ, KÁMBEKK! :D -
hamary #42019 Ja, gondolom irónikusan értette, nem kell magára vennie... Bár valljuk be nem az ő játéka az fm 
Mi van Capelloval? -
Egyértelmű. Injekció. ^^
hamary: ezt én is felfogtam, csak nem tudom hová tenni Itsuki hozzászólását. Konkrétan nem értem, hogy most csak piszkálta Dubit, pozitiv értelemben, vagy leszólta a Vannesal elért eredményeit. -
hamary #42017 Döntős a Francia Liga Kupában a Vannes. -
Vajon melyiket válasszam... Ez már a 2. ilyen sérülés az idényben, De Sanctis is pihent 2 hónapot.
-
Dubi volt. Egyébként most nem tudom értelmezni kristálytisztán, hogy mit is akartál mondani. Mert: -ha ezt szószerint kell érteni, akkor bizony azt tanácsolom, ismételd meg
-ellenben, ha iróniát kell(ett volna) felfedezni benne, akkor nem szóltam semmit. -
Itsuki #42014 nem tudom ki játszott a vannes-sal de nem nagy cucc amit elért:D mert...:
Idegenben harcolta ki a döntőbe jutást a másodosztályú Vannes a Nice ellen. Mivel a rendes játékidőt, és a hosszabbítást követően is 1-1 volt az eredmény, így tizenegyesekkel (3-4) dőlt el a találkozó.
:D ien erős csapattal nem csoda...:P -
hi&grat all! -
Sporting ellen mondjuk épp forditva volt az első félidőt tekintve. 6/3 vs 4/4, és 2-4. Viszont a 2. fi-ben abszolút kontrolláltuk a játékot. -
Ejhajj..:)
Sporting - Zaragoza 2-4. Első félidőben már beállt az eredmény, Goitom triplázott. Lőttünk még 4 vagy 5 kapufát is x)
Észrevettem, hogy elkövettem egy hatalmas lámaságot. Szezon előtti alapozáson nem húztam fel az erőnléti edzések intenzitását, igy most a 70. perc környékén 65%-os lesz a kondija jónéhány játékosnak :/ Kissé durvább edzések jönnek, és persze bennevan a sérülésveszély is, de muszáj, hiszen nem lehet 20-30 percet végigtolni minden meccsen úgy, hogy levegőt is alig kap a játékos. Mellesleg akkor is nagy a sérülésveszély. -
Igen, általában 2-3szor annyi kapuralövésre van szükségünk, mint a gépnek. -

-
4 perc volt a hosszabbitás, de Kameni 8,1es teljesitménye és a vele jró MoM cim sem elhanyagolható.
-
Hát, muszáj volt :) Majd meglátjuk, mire megyünk. A vezetőség BL-szereplést érő helyet vár (szóval a 3. hely azér kell ^^), én pedig szoros harcot remélek a bajnoki cimért.
Etxeberriat behivták az U21-es válogatottba, Camacho pótlására 8) 18 éves mindösszesen.
Az új Klinsmann meg....fenomenális. Egyelőre az U19-es csapatban bontogatja szárnyait, és hátán cipeli a csapatot. -
Ja és Huni: Szépen rendbe szedted a Zaragozát. -
Grrrratula!
-
Estét Urak!
Megúszták a disznók...
Mondjuk valami célzóvizet kéne adnom a srácoknak.
-
Uefa Kupa csoport: Sporting Lisszabon, Szpartak Moszkva, Slavia Prága, REAL ZARAGOZA.
Első bajnoki is megvolt, Real ellen 0-0. Azért vicc, hogy Raúl (!) 33 évesen lefutja Yobot =/ -
köszi, én voltam. -
hamary #42001 akkor se lesz sokkal több... :/ -
Itsuki #42000 lehet a többi irreális jelölt... gratu mindenkinek a szép eredményekhez. -
hamary #41999 Egyszerűen nem tudok játékosokat keresni... :/ Berakom, hogy rakja be a lejárt szerződésű csatárokat, akim legalább 14-esek, de erre csak magyar fos játékosokat rak be, meg egykét angolt :/ Hogy kell? :) -
hamary #41998 2-0-ra kaptunk ki idegenben a Boltontól, 83. percben kaptuk az első gólt, szerintem helytálltunk. -
-
Gratu.
1. Mondtam, h a Madrid és a Barca utolérhetetlenek, ugye? :p
2. Mi a fenét csináltál a playakkal, h mindenki aggódik? oO
Darth: Van egy pár csatár, de kellenek is. Fonseca, Frei, Kuranyi, Linz pénzcsinálás céljából jöttek, ebből Kurányi végül maradt, mert jól tolta barimeccseken, Fonsecat meg nem vitték el. -
attól függ hogy hogy állunk,csomó helyzet és nincs gól és kikapunk?ilyenkor jól lebaszom őket -
grat
Azt megfigyeltem, hogy a csapataid a 2. félidőben iszonyat keményen nyomják, szinte mindig akkor nyered meg a meccseket
Ez miért van? Jól leba**od őket a félidőben? -
1szezon
Barca,Real behozhatatlan:D
Keret(Maniche teljesítménye nagyon tetszett)
-
hamary #41992 Na, de jó 4. körben az FA Kupában a Boltont kaptam... =( -
Hella!
Grat all!
Valakinek van egy jó Szalai Ádámos Face-je? -
hamary #41990 grat. -
a döntő
-
rolando28 #41988 Volt játékosom a Debrecenben:)
-
Hát, 67. percben talán még lehet volt egy kis esélyük :) -
kösz,JUve -
grat
BL döntőben kivel játszol? -
idegenben 1-3
Vicente Calderónban nem volt esélyük:D
-
jó sok csatár vettél!:D mennyi van már?:D -