104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Öregnek nem mondanám a keretet, fogalmazzunk úgy hogy tapasztalt :)
  • zyndar
    Ez nem igaz... A második ilyen sérülése, lehet öreg már.
  • zyndar
    Nem túl öreg csapat ez?
    Ezzel a felállással én is próbálkoztam, kevés sikerrel, középpálya átjáróház volt nálam.
  • Huni92
    Sok sikert, és BL-t érő heylezést! :)
  • zorrobomber

Végén a kapott gólunk előtt a Genoa rugdosása miatt már mi is csak 10en voltunk, ráadásul - ezért nem praktikus akár csak tartaléknak venni mérsékelten jó képességű játékost - a középpálya közepén egyedül tartotta a frontot Theo Lucius. A nosztalgia is közrejátszhatott a leigazolásában, régi még CM3as időkben mindig nagyon jól tolta a csapataimban - már ott is tartalékként :D Már akkor is sokoldalú volt, és mindig lehozott minden posztján egy jó átlagot. Meglátjuk :)

• zorrobomber
    Utolsó este még jött kölcsönbe Vieira, ingyen Kanu, meg Denílson 1,3 milláért :d
  • zorrobomber
    Végre tudok képet tenni. Első évben 8. lettem, most kezdem a 2. szezont Lazioval.

Igazolások:

Sokan voltak kölcsönben, úgyhogy ez is inkább ilyen csapat-toldozgatós-foldozgatós lett :/ lövésem sincs mire lesz elég a keret

Barátságos meccsek:

Első bajnoki a harmatgyenge Bari ellen, és a tervezett kezdőcsapat, felállás:
  • Utley
    Aki kihívást akar annak ajánlanám a Boavista-t.-4,500,000 euró és Portugál 2.liga.Éppen most törik bele a bicskám:))))
  • Darthmushroom
    off:
    Dzsudzsák mester3s a pvs-be!:D
  • BBeno2
    nézzoda hát nem kupa-meccs?? észre sem vettem... nézemcsak hogy hosszabbítás. mondom mi pöcs...

na mind1 természetesen büntetőkkel kikaptam.. kiestem negyeddöntőben.
  • Xabinho87
    Hát ez túl macerás lenne, de kösz a tanácsot. Ha nem lesz jobb muszáj leszek megpróbálni.
  • BBeno2
    na elmegy az faszomba az ilyen... 1-3 -ról helyreigazítottam őket a szünetbe erre jön az a kis takony.. az 5 perces ráadásban...

• inter94
    csináltam egy másik felhasználót és nekem ment(windowsban)
  • Itsuki
    nemtom. de ienkor reinstalt csinálok.
  • Xabinho87
    Egy kis segítségre szorulnék, remélem tudtok segíteni. Egyik napról a másikra "elromlott" a játék. Elindítom a játékot, betölti a fejlesztők logóit és amikor már jelenne meg a menü egyszerűen kilép és ezt írja. Ha leokézom a hibaüzenetet és próbálnám ismét elindítani a játékot azt írja hogy jelenleg is fut. Elindítom a feladatkezelőt és valóban futó programként írja a játékot. Azóta már letöröltem a játékot és az újratelepítés után is ezt írja. Lehet már volt ez a kérdés, de nézzétek el nekem hogy újra megkérdezem. Több száz oldalt nehéz lenne átolvasni.
  • Darthmushroom
    ez gyors volt!!!:D
  • Darthmushroom
    befejeztem a szezonom:

19ről vettem át félévkor. egy ligakupa győzelem jött még össze és ez lett az eredménye:
  • BBeno2
    náluk már több edző váltás is volt az évek alatt. engem is felkértek de hű maradtam a parma-hoz.
  • zorrobomber
    Lazio is jóól tolja...
  • BBeno2
    kiis tették vmikor decemberben ancelotti-t . rijkaard jött helyette.
  • Darthmushroom
    láttszik a milánon h az öregek már vagy félholtak vagy már nincsenek
  • BBeno2
    Udinese csak kicsit uralja a bajnokságot ^^
  • BBeno2
    így állok kb féltávnál:

téli igazolások igencsak jól sikerültek. Taarabt -ot a nyron elvitte az inter 24 Misiért persze nem játszatta egy meccsen sem így átadóra került 17 misis kiv. árral. ajánlottam 9 -et végül 10-ben egyeztünk meg.

• Huni92
    Osztom, és én elfogult sem vagyok :D
  • BBeno2
    én Gago-t mondok de lehet elfogult vagyok ^^
  • realgyula
    Argentína - Kamerun 3-0, Agüero mesterhármasával...! éééééééérdekes...
    nagyjából már megvan, hogy melyik a legerősebb hadrend a válogatottban, csak 1-2 kérdéses ember van...illetve nem tudok választani közülük...! :D
    - Mascherano vagy Gago?
    - Tévez vagy Zárate?
    a Mascherano-Gago "párharc"-ról még egyáltalán nem döntöttem, a jelentésekben is az áll, hogy nincs különbség a 2 játékos között, a másiknál viszont inkább Zárate felé hajlok, Tévez már 31 éves, és nem is mutatott eddig semmit...
  • Darthmushroom
    hmm lehet a pompeyt hanyagolom és kezdek egyet ezzel az új db-vel.
  • Darthmushroom
    thx
  • Huni92
    Téli átigazolásokat is tartalmazó détbész ápdét.
  • Huni92
    Azér annyira nem
  • Fabio Capello
    No látom már kurvára hiányolva vagyok... :D

Az történt, hogy még a téliszünetben eldurrant a laptopom tápja, ezzel sikeresen kiégetvén a gépemet, szal ha szegeden vagyok, akkor nincs se netem se gépem (most is itt ülök a kurva egyetemi gépteremben... :D).. Ha minden jól megy, még a hónapban sikerül szervírozni új gépet, de addig csak épphogy bekukkantani van időm, sorry mindenkitől... :(

hohó most látom koronás lettem :D:D:D

(De azért látom nagyjából rend van és fegyelem, amíg nem leszek megint, csak így tovább... :D)
  • realgyula
    így állunk jelenleg:

Bl-ben Feneren túlléptünk 4-1-el, a negyeddöntőben a Valenciával játszunk...!
    egy kis érdekesség, ez az adat csak a bajnoki mérkőzésekre vonatkozik...:

és Agüero...:

nem tagadom, hogy kettesre érettségiztem matekból, de azért azt ki tudom számolni, hogy Agüero nem kevesebb mint 172 bajnoki gólnál tart, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban (ha minden jól megy) befogja az "öreget"...!
  • Huni92
    24 éves korukig fejlődnek intenziven, utána már nem annyira. Én hiszek benne :)
  • 5w0rdf15h
    Túlkoros már kicsit...innentől már nem fog annyira fejlődni.
  • Huni92

Mellesleg Etxeberrianak sincsenek kiemelkedő értékei, aztán mégis hozza a 7es fölötti átlagot. A Segunda Divisionban 17 évesen -köszönhetően a szar formájának szezon végén-, 6,94-et hozott, aztán 18 évesen a Primeraban 7,12 (23 meccset játszott), most meg 7,00-val áll. Csakhát idén nagyobb a konkurencia, hiszen Huszti, Wijnaldum, és ő is tud TKPB poszton játszani.
  • zorrobomber
    Szerintem csak a haját fikázta :)
  • Huni92
    100. meccsem:

• Huni92
    Hát nézd, ha ilyen ütemben fejlődik, akkor simán jó lesz :)
  • zyndar
    Ez ratyi :)
  • Huni92
    Az új Klinsmann :]