104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Öregnek nem mondanám a keretet, fogalmazzunk úgy hogy tapasztalt :)
-
Ez nem igaz... A második ilyen sérülése, lehet öreg már.
-
Nem túl öreg csapat ez? 
Ezzel a felállással én is próbálkoztam, kevés sikerrel, középpálya átjáróház volt nálam. -
Sok sikert, és BL-t érő heylezést! :) -
Végén a kapott gólunk előtt a Genoa rugdosása miatt már mi is csak 10en voltunk, ráadásul - ezért nem praktikus akár csak tartaléknak venni mérsékelten jó képességű játékost - a középpálya közepén egyedül tartotta a frontot Theo Lucius. A nosztalgia is közrejátszhatott a leigazolásában, régi még CM3as időkben mindig nagyon jól tolta a csapataimban - már ott is tartalékként :D Már akkor is sokoldalú volt, és mindig lehozott minden posztján egy jó átlagot. Meglátjuk :)
-
Utolsó este még jött kölcsönbe Vieira, ingyen Kanu, meg Denílson 1,3 milláért :d -
Végre tudok képet tenni. Első évben 8. lettem, most kezdem a 2. szezont Lazioval.
Igazolások:
Sokan voltak kölcsönben, úgyhogy ez is inkább ilyen csapat-toldozgatós-foldozgatós lett :/ lövésem sincs mire lesz elég a keret
Barátságos meccsek:
Első bajnoki a harmatgyenge Bari ellen, és a tervezett kezdőcsapat, felállás:
-
Utley #42054 Aki kihívást akar annak ajánlanám a Boavista-t.-4,500,000 euró és Portugál 2.liga.Éppen most törik bele a bicskám:)))) -
off:
Dzsudzsák mester3s a pvs-be!:D -
nézzoda hát nem kupa-meccs?? észre sem vettem... nézemcsak hogy hosszabbítás. mondom mi pöcs...
na mind1 természetesen büntetőkkel kikaptam.. kiestem negyeddöntőben. -
Xabinho87 #42051 Hát ez túl macerás lenne, de kösz a tanácsot. Ha nem lesz jobb muszáj leszek megpróbálni. -
na elmegy az faszomba az ilyen... 1-3 -ról helyreigazítottam őket a szünetbe erre jön az a kis takony.. az 5 perces ráadásban...
-
csináltam egy másik felhasználót és nekem ment(windowsban) -
Itsuki #42048 nemtom. de ienkor reinstalt csinálok. -
Xabinho87 #42047 Egy kis segítségre szorulnék, remélem tudtok segíteni. Egyik napról a másikra "elromlott" a játék. Elindítom a játékot, betölti a fejlesztők logóit és amikor már jelenne meg a menü egyszerűen kilép és ezt írja. Ha leokézom a hibaüzenetet és próbálnám ismét elindítani a játékot azt írja hogy jelenleg is fut. Elindítom a feladatkezelőt és valóban futó programként írja a játékot. Azóta már letöröltem a játékot és az újratelepítés után is ezt írja. Lehet már volt ez a kérdés, de nézzétek el nekem hogy újra megkérdezem. Több száz oldalt nehéz lenne átolvasni.
-
ez gyors volt!!!:D
-
befejeztem a szezonom:
19ről vettem át félévkor. egy ligakupa győzelem jött még össze és ez lett az eredménye:
-
náluk már több edző váltás is volt az évek alatt. engem is felkértek de hű maradtam a parma-hoz. -
Lazio is jóól tolja... -
kiis tették vmikor decemberben ancelotti-t . rijkaard jött helyette. -
láttszik a milánon h az öregek már vagy félholtak vagy már nincsenek -
Udinese csak kicsit uralja a bajnokságot ^^ -
így állok kb féltávnál:
téli igazolások igencsak jól sikerültek. Taarabt -ot a nyron elvitte az inter 24 Misiért persze nem játszatta egy meccsen sem így átadóra került 17 misis kiv. árral. ajánlottam 9 -et végül 10-ben egyeztünk meg.
-
Osztom, és én elfogult sem vagyok :D -
én Gago-t mondok de lehet elfogult vagyok ^^ -
realgyula #42036 Argentína - Kamerun 3-0, Agüero mesterhármasával...! éééééééérdekes... 

nagyjából már megvan, hogy melyik a legerősebb hadrend a válogatottban, csak 1-2 kérdéses ember van...illetve nem tudok választani közülük...! :D
- Mascherano vagy Gago?
- Tévez vagy Zárate?
a Mascherano-Gago "párharc"-ról még egyáltalán nem döntöttem, a jelentésekben is az áll, hogy nincs különbség a 2 játékos között, a másiknál viszont inkább Zárate felé hajlok, Tévez már 31 éves, és nem is mutatott eddig semmit... -
hmm lehet a pompeyt hanyagolom és kezdek egyet ezzel az új db-vel. -
thx -
Téli átigazolásokat is tartalmazó détbész ápdét. -
Azér annyira nem 
-
No látom már kurvára hiányolva vagyok... :D
Az történt, hogy még a téliszünetben eldurrant a laptopom tápja, ezzel sikeresen kiégetvén a gépemet, szal ha szegeden vagyok, akkor nincs se netem se gépem (most is itt ülök a kurva egyetemi gépteremben... :D).. Ha minden jól megy, még a hónapban sikerül szervírozni új gépet, de addig csak épphogy bekukkantani van időm, sorry mindenkitől... :(
hohó most látom koronás lettem :D:D:D
(De azért látom nagyjából rend van és fegyelem, amíg nem leszek megint, csak így tovább... :D) -
realgyula #42030 így állunk jelenleg:
Bl-ben Feneren túlléptünk 4-1-el, a negyeddöntőben a Valenciával játszunk...!
egy kis érdekesség, ez az adat csak a bajnoki mérkőzésekre vonatkozik...:
és Agüero...:
nem tagadom, hogy kettesre érettségiztem matekból, de azért azt ki tudom számolni, hogy Agüero nem kevesebb mint 172 bajnoki gólnál tart, ami azt jelenti, hogy a következő szezonban (ha minden jól megy) befogja az "öreget"...!
-
24 éves korukig fejlődnek intenziven, utána már nem annyira. Én hiszek benne :) -
Túlkoros már kicsit...innentől már nem fog annyira fejlődni. -

Mellesleg Etxeberrianak sincsenek kiemelkedő értékei, aztán mégis hozza a 7es fölötti átlagot. A Segunda Divisionban 17 évesen -köszönhetően a szar formájának szezon végén-, 6,94-et hozott, aztán 18 évesen a Primeraban 7,12 (23 meccset játszott), most meg 7,00-val áll. Csakhát idén nagyobb a konkurencia, hiszen Huszti, Wijnaldum, és ő is tud TKPB poszton játszani. -
Szerintem csak a haját fikázta :) -
100. meccsem:
-
Hát nézd, ha ilyen ütemben fejlődik, akkor simán jó lesz :) -
Ez ratyi :) -
Az új Klinsmann :]