104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gratulálok, kb. így jutottam fel én is a Leeds-szel, de mint látom, simábban kellett volna (nálad a Leeds nagy fölénnyel nyert). sajnos nekem a másodosztályban nem ment, félre is raktam.
hát... játékost kit is ajánlhatnék.
Nem túl fiatal, de pl. Torghelle eljött. Ingyen.
nézz szét az ingyenjátékosok közt. -
rolando28 #42100 grat mindenkinek. Feljutottam masodosztalyba nagy nehezen kicsit szerencsevel. Tudtok ajánlani olyan játékost aki olcsó, fiatal, és eljön másodosztályba? -
realgyula #42099 képet nem tudok felrakni, de írok egy összegzést a szezonról!
a bajnokságot 100 ponttal nyertük meg, 20 pontot verve a 2. barcára! Agüero 36 góllal gólkirály lett, összességében pedig 58 találattal zárta a szezont...!
a bajnokság mellett megnyertük a Klub VB-t, az Európai és a Spanyol szuperkupát és a Copa del Rey-t is...egyetlen szépséghiba, hogy a BL elődöntőjében a Milan 3-0-s összesítéssel kiejtett minket...! amúgy remek szezont zártunk szerintem...! -
Uninstall, reinstall, 9.1.0-s patch feltol, ha tört verzsön, akkor crack, majd indit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ezután sem működik, akkor sajnos a kedves felhasználó IQ szintje nem éri el azt a pontot, amely szükséges az FM működéséhez -
kisa1994 #42097 na szoval feltetem a 0.1 patchet és a magyarositást elindula játék minden és már ott vok a manager módban rá mennék a folytatás gombra de ki lép és nem ír ki semmit. felteszem a 0.2-es patchet és ha rámek az ikonra kiirja h hiba miatt leáll mi a rossz a patch? vmi????:S -
-
Na ennek fuss neki mégegyszer. -
kisa1994 #42094 Felt patch-lem a 02-est és enm indul el a játék és kiirja h hiba történt. 0.1nél pedig belyön az üzenet rámek a folytatásra és automatikusan kilép més nem irki semmit -
-
BetonK #42092 a döntőben nincs lefutott meccs?!
-
BetonK #42091 

csoda történt:
-
Xabinho87 #42090 Hihetetlen de működik! Nem tudom mi az oka hogy más felhasználó oldalán megy. -
Itsuki #42089 hát a monitorom haláláig nem tok képet közölni... igazolások: a mindig sérült Gunthert eladtam ingyen a Bőcs csapatának,csapatom leghíresebb tagják Terjék Zsoltot a bajnoki cimért hajtó Vasas vitte el 60ezer ojróért. jött Kósa Jászapátiból,Terjék helyére hoztam,Fodor Tiszaujvárosból ,kelett 1 védő mindenképp és Szabó Renátót 3 ezer euróért Mosonmagyaróvárból,kelett Gyurácz és Szőke helyére 1 csatár... igy vágunk neki a tavaszi szezonnak,Siofókra látogatunk... célom 1 1 számú helyezés... -
realgyula #42088 félidőben döntetlen állásnál mit érdemes a játékosoknak mondani? mert ha nálunk az előny akkor nyilván azt mondom nekik h ne gyengüljenek illetve ne legyenek önelégültek, ha hátrányban vagyunk akkor pedig, hogy "hol marad a lelkesedés? küzdjetek már!"
ezek a lehetőségek vannak, de igazából egyik sem olyan, hogy feltüzeli a játékosokat...nem mintha gondom lenne azzal, hogy ha csak döntetlen a szünet, de kíváncsi vagyok, hogy melyik az a funkció ami a legjobb ilyenkor!?
(talán az, hogy megnyerhetjük a meccset...) -
Felépült Julio Alvarez is az 5 hónapos sérüléséből, és ezen a meccsen tért vissza. Még az első barimeccsen szenvedett vádliszakadást :/ Itt egyébként a cserecsapat játszott, Cardozot leszámitva.
-
Itsuki #42086 végre vmit elértem az oldalon:D -
Te jó ég! Ez mekkora :D:D::DD A hét hsz-e nálam.
-
Itsuki #42084
ezt még sose láttam:D -
ajax - parma 1-0
VV
ebben bíztam
-
Itsuki #42082 1-0ás vereség végülis már csak 11 emberem van... és az a gond h bugos és még lesz 2-3 meccs... igy oda a jó poziciom:( -
Itsuki #42081 folytattam az ajka mentésemet. hirtelen már 6 meccse veretlenek vagyunk. most baja jön a mumusunk és vége az öszi szezonnak. sajnos a gazdasági világválság elérte csapatunkat igy 17 pléjerem van. ebböl 13 bevethetö állandóan már csak. Gunther 5 hónap sérülése utéán még 3ig harcképtelen... a ciprusi pléjerem elmegy az nb1be jászapátiról igazolok meg tiszafüredröl a helyére:D -
realgyula #42080 0-0 lett a visszavágó, a Milan jutott a döntőbe, ahol a barcát kiverő benficával játszik...!
vicc volt a visszavágó is, simán le lehetett volna dolgozni még a 3 gólos hátrányt is, de ha egyszer az FM nem akarja akkor nem lehet mit csinálni... -
realgyula #42079 ilyen nincs!
3-0-ra vert a Milan úgy, hogy Agüero 6-szor (!) vezethette 1 az 1-ben a kapusra a labdát...innen már aligha van visszaút...
-
Csesza #42078 hát gondolom mert megvan az argentín állampolgársága?! :) -
ezt csináltam én is banega-val. csak én spanyol kapitány voltam és buta argentínok nem hívták be. erre behívtam és megkapta az spanyol állampolgárságot. -
realgyula #42076 nehéz szülés volt:
-
Nem volt spanyol válogatott még és 2. nemzetisége argentín, ennyi. -
realgyula #42074 azt hiszem jó úton haladok, hogy ebben a szezonban az összes létező trófeát megnyerjem, mert eddig zsebben az európai és a spanyol szuperkupa, illetve a Klub VB cím is!
a bajnokságban 8 fordulóval a vége előtt 14 pont az előny, a kupában a Valenciával játszunk a döntőben, a BL-ben pedig most ütöttük ki a Valenciát (6-2), és jutottunk be az elődöntőbe, ahol a Milan lesz az ellenfél...!
tapasztalta egy érdekes dolgot, mert a spanyol nemzetiségű Insúát be tudtam hívni az Argentin válogatottba! ez hogy lehet? -
szuper kupa
-
grat. nagy csapatok keretéről dobsz képet. első hatról persze rajtad kivül mert az volt!:D -
jóéjt all... :) -
Gerrard-szerű 
Torino 1 öngóllal vert meg, ovkorsz a kapusa Sereni lett a meccs embere 9(!).0-val... -
27(3) meccsen 15 gól, 5 assziszt. És ezzel házi gólkirály 
Hullámzó a teljesítménye, kb. 3 hónapig nem csinált semmit, aztán meg 3 meccsen lőtt 6ot. -
Belőle lesz még valaki, kiegészítőnek vettem egyébként.
-
Fornaroli egyébként jól tolja nálad? -
4. szezon vége, majdnem meglett a BL 
-
Azér az már durva. Nekem ritkán van ilyen súlyos sérüléssel dolgom. Kb 3 szezonoként van 1. -
Összeségében a 4. ilyen sérülés ebben a szezonban
-
Nekem ez a felállás a Zaragozanal egy ideig működött. Bár tényleg nem a legoptimálisabb. -
bal oldali MC vissza van nyilazva DMC-be is, és a jobb oldali sem túl támadó szellemű