104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Hi&grat all!
    Jó kis meccsel indít ma nekem az
  • zyndar
    Ligakupa, a 3. körben csatlakoztam. Következő ellenfél a MU....
  • Huni92
    Ja, a szokásos aktiv élet folyik :/
  • zyndar
    Estét Urak! Izzik a topik
  • Huni92
    5-1 lett a meccs vége :) Igazándiból nem érdekel különösebben, mert ezt a Barcat lehetetlenség megverni.
  • Huni92
  • BetonK
    Srácok!
    Vistám van, hová kell másolnom a panels.fmf-t, hogy legyen huge database-em?!
    köszi
  • realgyula
    lehet, hogy nálam a hiba, de ez a képfeltöltős oldal kb. minden másnap nem működik...na mind1! mondjuk most máshova sem enged feltölteni
    pedig meg akartam mutatni nektek, hogy Ryan Babel 8 gólt lőtt az egyik felkészülési meccsen...!
  • zyndar
    Ha már megszívtam az asszisztens kirúgását
  • zyndar
    Íme az ellenpélda:
  • zyndar
    Megint egy bug. Nem tudom nevezni az egyébként kezdő Steven Davist. Átigazolási szezon elején jött, nem volt eltiltva.....
  • Huni92
    http://kepfeltolto.hu/i/?352816&t=img

Erre mit mondjak? Félidőben: 1/1 vs 7/4, 1-0. Majd 2/2vel 2 gólt lőttek. Ok. 70. percben átálltam 2-0-4-1-3ra, meglett az eredménye. Vissza 4-4-2re, de nem volt védő a pályán, csak Yobo meg Insua, igy Huszti és Arizmendi védekezett ezután a 2 szélen. 120. perc, mondom ok, tizik. Erre...vicc....csitzenál.
  • rolando28
    Priskinnek nem nagyon ment. 30 mecs 11gol 6.46 átlagosztalyzat:S
  • rolando28
    Seyfo Soley megint leigazoltam ingyen:D
  • rolando28
    Mivel munka itthon nincs es suliba csak septemberbe mek ezert van idöm játszani:P Felkészülés jól sikerült de az igazolások nem:S Nem hiszem h oda érek a hatodik helyre... bár a felkészükés jó volt
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDASdsadasdasdas
  • Darthmushroom
    nemrég jött haza külföldről és most így nem dolgozik mert kint dolgozott
  • giorgio81
    miért sitten van? :)
  • Darthmushroom
    hát ő most egyiket se csinálja ugyh van ideje:D
  • zorrobomber
    Priskin hogy tolta?
  • giorgio81
    egy nap alatt le is nyomtad a szezont? Te nem dolgozol vagy nem jársz suliba?
    az eredményhez grat
  • realgyula
    Copa América:

necces volt kissé! nagyon nem voltam megelégedve a csapattal, csak a szerencsén múlott, hogy tovább jutottunk...!

igazából esélyünk sem volt a meccsen, asszem 6 vagy 7 kapura tartó lövésünk volt, a brazilok meg lőttek mint az őrültek! :D hiába...:D ez mázli volt a javából!

itt sokkal jobbak voltunk, nyernünk kellett volna már a rendes játékidőben...!
    és a döntő...:

Mexiko visszakapta...
    összességében EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK ELÉGEDETT, ez a csapat sokkal gyengébb mint a Real Madridom...! a torna után hívott Brazília, de nem fogadtam el! :)
  • rolando28
    Grat! Adja...:D én is igy áltam valahogy az elején de utana nem jöttem az eredmenyek a moral meg rossz lett aztan lecsúsztam elég szépen:D
  • Darthmushroom
    én eddig:

utolsó meccsen csúnyán behúztuk a walesi rangadót
  • Darthmushroom
    grat, jövőre feljuttást várok!!:D
    msn?
  • rolando28
    Benmaradtam!!!!!:D
  • Darthmushroom
    használd a válaszgombot!!:D
  • rolando28
    ;)
  • rolando28
    http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=71770
  • Darthmushroom
    Csak óvatosan. off topicba van az ilyenek kibeszélése nem a főtopicba!:D
  • rolando28
    hihetetlen mennyi szarházi ember van... tuti ....... voltak... azok szoktak csoportban lenni aztan szarra vernek 1-2embert
  • zyndar
    Az a poén, hogy munkanélküli lett és a szerződése bőven tartott még. Az első ilyennél viszont a asszisztens mellett az egyik fittness edzőt is kivette, ő is csapt nélküli lett.
  • zyndar
    Állítólag 30an mentek és összekeverték valakivel....
  • zsoma79
    Nyugodjék Békében!
  • Darthmushroom
    RIP
  • Huni92
    Más csapat leigazolhatta. Viszont ilyenkor is jön üzi.
  • Fabio Capello
    A sztorit mindenki ismeri, de úgy érzem, habár szomorú kötelességem, ennek itt is helye van.

RIP, emléked sosem felejtjük el!
  • Fabio Capello
    elméletileg küldenie kéne egy kedves bájos levelet, miszerint lejár a szerződése, nem tom hol lehet a bibi

aki kérdezte, képkészítés: a megfelelő képernyőnél prtscrn gomb, majd beillesztés az Irfanview nevű zseniális programba, átméretezés 750*563 méretre, végezetül a banner alatt található linkre kattintván a képfeltöltőn feltöltöd, és a kapott kódot ide bemásolod.

c'est tout.
  • zyndar
    Miért veszi ki a program az assistant managert? Ez már a 2. eset, minden előzmény nélkül megszűnik a munkaviszonya. Az elsőnél 1 hét szabadságon voltam, most pedig egyik napról a másikra megszűnt.... Ez vicc.
  • giorgio81
    ilyet én is csináltam véletlenül, talán az Academicas mentésembe