104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mascio első meccse 
-
Aztat!
Osasuna - Zaragoza 5-2

Zaragoza - Valencia 2-1
Crash dump -
reggelt :) -
Reggelt. Áramszünet miatt megint elment a mentésem. Kezdem újra de most már új adatbázissal. -
Itsuki #42377 az igazi menedszerek most mennek aludni:D hnapis pörögni fog a fórum:D folytatom a valenciennest:) -
-
realgyula #42375 ami azt illeti, nem kezdtem rosszul az új csapatommal...
a keretet nem piszkáltam, csak egy játékost igazoltam, méghozzá a Paul Scholes utódjának szánt Toni Kroost, aki nyilván a 17 évével még egy darabig a tarcsiban játszik majd... -
kb félszezonnál -
Fonseca 9 gólos, Stendardo már 4-5 körül lehet :) -
Sziasztok!Elkezdtem egy karriert angliában az egyik kedvenc csapatommal a Rushden&Diamonds-sal.Majd mutatom a képeket folyamatosan,kezdésnek a tabella...
-
Megizzadtunk azért:D
-
Itsuki #42370
2 fejesse többet tettek a gyözelemért:)
uj peccsel eltünteka potya gólok eddig. -
Itsuki #42369 volt 2 helyzetem:D 1 bement:D én igy játszok...:P bár 1 bordó ellen nem fogok teljesen kitámadni... -
hamary #42368 "Közbe a Bordeaux nem sokat tett a gyözelemért."
Ha köcsög lennék azt mondanám ti se. :P De nem vagyok. :D -
Itsuki #42367 túl gazdagok,nekem nem jön be:) bár tnap nagy fagyit kaptak -
Itsuki #42366 ez a probléma nálam is van.
El nem tudom mondani mekkora cslodottságot érzek... lekontráznak 1 szögletnél avval egyenlitenek,majd az ucsó percbe 100% ziccert fejelt mellé Pieroni... Közbe a Bordeaux nem sokat tett a gyözelemért. -
szimpatizálok a Hoffenheimel:D
Amúgy nem a Bajnokságra hajtok hanem majd a Bl-re. Legyen meg az első évben a Bl indulás azt kiderül mit tud a csapat.::D -
hamary #42364 valakinek ötlet??? -
Itsuki #42363 de mi a kihivás? miért nem a Bielefeld vagy a Cottbus? Hofféval első évben sztem sima salátástál:) -
Na szóval a választott csapatom. Német bajnokságot még nem játszottam ezért gondoltam kezdek ott egyet. A média 18. azaz utolsónak jósol. /Sok pénzt ne rakjanak rá, hogy kiesünk mert nem fogunk:D/
-
Itsuki #42361 engem az eredmény sosem izgatott. tanulják meg a fiuk a taktikámat. és drámai körülményekkel pontot raboltunk el:D
-
hamary #42360 -
Mutass egy képet arról, h h állitod be a szűrőt. -
hamary #42358 Ja azt :D Kiváncsi lennék volt-e már bárhol is.
Amúgy egy kérdés:
Figyelőt akarok keresni. A szűrőt testre szabom, értékek legyenek legalább 16-ak. Kijön néhány nagyobb csapat figyelője, meg egy világklasszis, valami olasz. De nem hiszem, hogy csak ilyen kevés van. Ráadásul a Man Cityjét nem is adja ki, pedig rá is igaz a megállapítás. Szóval, hogy lehet mind előhozni.
Ja, és a munkanélküliek mind portugálok, vagy magyarok ( portugál csapattal vagyok ) -
Gondolom pirosat akartál irni :D Egyébként nekem még nem volt. -
Nincs nyerő taktika. Abszolút csapatfüggő általában, és 2-3 hónapnál tovább nemigazán működik egy taktika, mivel a gép kiiesmeri azt. A teamhez kell alakitani a felállást és az utasitásokat is. -
hamary #42355 Hm, jut eszembe. Valakinek volt már olyan, hogy 5 sárgája volt az ellenfélnek, s lefújták a meccset? -
-
ha vki tud nyerő taktikát, pls ossza meg velem. eléggé kezdő vok. -
megnéztem a most felrakott képeidet és a legtöbb kaput eltaláló lövésed egy meccsen 4 volt, a legkevesebb 0
ezek után ne csodálkozz az eredményeken -
Itsuki #42351
biztató:) kezdödik a bajnokság -
Itsuki #42350
ujabb beégés -
látom neked is meg van Matias Fernández!
-
Itsuki #42348 szép eredmények,grat:) -
ezért kellene valami tipp tőletek, profiktól :P. nem vágom még a taktika részt. -
Itsuki #42346 gyere csak,hiányoztál:D -
miértne tudnád kimaxolni ha 2 poszton jáccik
-
Mindenkit célembernek? Jóég. Célember beállitás épp a csatároknak kell...
-
Itsuki #42343
kezdek félni...:) -
Na hosszú idő után visszatérek szeretett játékomhoz:) Gratulálok mindenkinek az eredményekhez. Ahogy elnézem nem nagyon ment mostanság a fórum. Gondolkodom még h kivel kezdjek. Ha megvan jövök a képekkel.