104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    hova töltitek fel a képeket?
  • BBeno2

kár hogy csak barátságos meccs :D
  • inter94
  • Itsuki
    eladtam 3 alapembert 3 milla bejött és lenyelte az elmök a pénzt:D igazolni nem fogok:D
  • Itsuki
    na kirugnak. 14 vok. feljutást igértem. változások lesznek. de nagyok. 1-2 jó játék kivételével eladok mindenkit,és minöségi pléjerek jönnek:D
  • Fabio Capello
    nagy büdös csíter vagy ám hallod... :D

[csak viccel és riszpekt :D]
  • zorrobomber
    jóreggelt!
  • zorrobomber
    jó8 all
  • realgyula
    ez kemény:
    Peru - Argentína 0-1 (Higuain--->94. perc...)
  • geo91
    Kéne egy kis segítség, de nem akarom itt leírni, mert hátha kimerítené a warez fogalmát.
    Aki úgy érzi tud segíteni, keressen meg pü-ben. Köszi előre is.
  • pAtOcA
    jah értem,akkor oks
  • realgyula
    2008-al játszom, abban nincs benne Di Santo...
  • pAtOcA
    Áhá,és Di Santo?
  • realgyula
    2015 novemberében e két játékos már enyhén szólva leszállóágban van...Agüero és Zarate a két kezdő csatár, Trejo és Tévez van még cserének...
  • pAtOcA
    nah Liga Kupába a Blackburn ellen mit alkotunk? Kemény meccs lesz de bízok Ross McCormack-be :D
  • Huni92
    Gratu. Mi sajnos kiestünk. Talán mondanom sem kell, hogy a 70. perc után fennmaradó idő 2 kulcshelyzetet foglalt magában, aztán kifújt....bekkelés powa. 3-4 összben :/
  • pAtOcA
    Lavezzivel és Tevezzel nem próbálkozol?
  • realgyula
    Zarate és Higuain (aki jobb szélső a válogatottban ha mindenki bevethető) játszott elöl, a két szélen Neri Cardozo és Di Maria, Messi helyett pedig Buoanotte...a köv. ellenfél Peru...!
    eddig 3 meccs 7 pont...
  • realgyula
    Messi nélkül is egészen a 85. percig vezettünk, Higuain góljával (Agüero is sérült), de jött Arouca és egalizált...! :(
  • pAtOcA
    Hát az könnyebb feladat az Arsenal-nál :D Drukkolok
  • BBeno2
    ami a jó hír hogy chelsea-t kiverte a benfica és asszem pket kapom majd elődöntőben ^^
  • pAtOcA
    Grat ^^ nem semmi a Parma-val :D
  • BBeno2
    ja ha a reakcióból nem derült ki . továbbjutottam idegenben szerzett több góllal.
  • BBeno2
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

adebayor köphet nyelhet....

• pAtOcA
    Kik vannak rajta kivül támadók?
  • realgyula
    ekkora 1 barmot mint én! Messit kivettem a válogatott keretéből mert sérült volt, és nem tettem vissza...a gond az, hogy Braziliával játszunk VB selejtezőt...
  • Huni92
    Csitbájor tényleg undoritó egy játékos amúgy a játékban....sztem Arsenal ellen csak azért tudtunk 4-1re nyerni, mer pados volt, szar kondija miatt.

Zsolti: nagygrat!

Atma ellen 3-1, Madrid ellen 2-1.
  • Zsolti9014
    Sziasztok, gratula mindenkinek!

Ha már Fradi, akkor egy kis 07. Sikerült a feljutás, elég nagy előnnyel, és most az NB1-ben is élre álltunk, 3 meccsből 2 győzelem otthon (Vasas, Loki), a nyitányon 2-2 idegenben a Pécs ellen.

Első évben csak Keneseit igazoltam le (eljött NB2-be!) Tököli gólkirály lett, Kenesei meg 4 hónapos sérüléssel együtt is vmi 4-gyel rúgott kevesebbet.

Második évre jött: Bogdán Ádám (egyelőre tarcsi), Hegedűs L., Tímár vissza kölcsönből, Vaskó és Benjamin ingyen, Unierzisky ingyen (kellett egy bal oldalon is bevethető védő), Vincze Ottó.
    Az átig. keretem 1,3 M euró volt!!! És a nagy része meg is maradt.

Játszottam nagycsapatok (pl. Juve) ellen barátságos meccseket, ezzel kis bevétel jött, de nem tudom, hogy hogyan lett ilyen jó a gazdasági helyzetem. Tavaly is végig nyereségeket termeltünk, 4 M adósságot faragtunk le.

Kezdőcsapatom: Hegedűs L., Balog, Tímár, Dragóner, Bognár, Laczkó, Vincze O., Lipcsei, Deme, Tököli, Kenesei.
  • BBeno2
    öhöm...

tök mind1 hogy most szárnyaltunk vv-n megjelenik csíter adebayor és kapok egy mesterhármast tőle.

amm. 92. percben egy gólomat elvették les címén.
  • pAtOcA
    Fúúú de húzós volt..persze a Sunderlandet meg hosszabbítás után megtudjuk verni..

• Huni92
    Ha vki 08cal nyomul, annak friss adatbázis :)
  • Huni92
    Estét!

Töltöm Zaragozat. AtMa, RM, Villarreal, RM. Fasza kis sorozat ^^
  • dudusrac
    Igaz, hogy csak barátságos meccs volt, de ez meglepett.

• geo91
    Na probléma megoldva. Sikerült steam nélkül felraknom.
  • Fabio Capello
    a steam időnként elég szivatós, várnod kell...

de szvsz olcsóbb lett volna boltban megvenni
  • Itsuki
    már majdnem kirugtak... utolsó ellen is csak alig...

• Itsuki
    nekem van steamom de simán müxik... tedd ujra v nemtom
  • geo91
    Nem tudom feltelepíteni, ez a steam nevű nemtudommi 40%nál mindig megáll... És nem tudom úgy felrakni h ezt ne kelljen...

• pAtOcA
    Az a célom nekem is,eddig 12 meccs 11 győzelem 1x a Birmingham City ellen és elsők vagyunk ^^
  • Darthmushroom
    első bajnoki: