104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    grat
  • Huni92
    Ez lemaradt.

• Huni92
    Nos, végéhez ért a 2011-2012-es évad is. Összességében elégedett vagyok a teljesitményünkkel, de persze akad néhány negativ szinfolt is a palettán.
    Na, de ne szaladjunk ennyire előre. A tavalyi 2. hely után idén is hasonlóak voltak a céljaink, melyeket a vezetőséggel közöltem is. Ők elvárták, hogy harcoljunk a bajnoki cimért, én meg úgy gondoltma, tartani tudjuk ezt.
    Annak érdekében, hogy minnél jobb eredményeket érjünk el, minőségi igazolásokat igyekeztem nyélbeütni. Matias Fernández, Marquinhos, Diego, Insua, majd később Akinfeev és Laurito meghálálta a beléjük vetett bizalmam, és többnyire húzóemberei voltak a csapatnak. Érkezett jónéhány ifjonc is, akik az U19-es csapatot voltak hivatottak erősiteni.
    Távozások terén sem volt csend és tétlenség, a nem épp remeklő Zapatert 16 millió euróért elvitte a rivális AtMa, ahogyan a szintén gyengén szereplő Arizmendit is. Néhány kölcsönzés is történt, de ezek nem annyira jelentősek.
    Egy némiképp furcsa, és tőlem szokatlan lépésre szántam el magam -részint amiatt, mert nem találtam elérhető áron jó játékost vkp posztra, részint meg azért, mer újitani szerettem volna-, hiszen a szezont védekező feladatokat ellátó középpályás nélkül kezdtük el. Terveim szerint 2 irányitó középpályás játszott volna középen /Mati Fernandez és Diego/, és 2 gyors szélső egy sorral feljebb /itt nagy volt a rotálás, hsizen nagyon sokan tudnak itt játszani/.
    Kockázatos döntés volt, viszont nem bántam meg. A csapat a szezon 90%-át tekintve attraktiv, közönségszórakoztató focit mutatott be -már ami a támadást illeti-, és a kezdeti nagy védekezési bakik is az idő múlásával egyre inkább eltűntek.
    A felkészülési időszak sikeres volt, bizakodva vártuk a bajnokság kezdetét.

A bajnokságban rögtön az elején letisztult a kép: a Barcat nem lehet megállitani. Sorra gázoltak át mindne csapaton, jónéhány alkalommal alaposan kitömve őket. Mi is 4 gombócot nyeltünk le ellenük anno. És tették mindezt úgy, hogy Ben Arfa meg Cazorla nem is voltak nevezve a bajnokságra....

A BL-ben egy relativ könnyedebb csoportot kaptunk, és csak a MU izzasztott meg igazán. Konkrétan annyira, hogy mindkét randevúnk alkalmával kikaptunk /3-5, 3-6/. Csoport másodikként megkaptuk a csoporteslő Arsenalt, Csitbájorral.
    Az idegenbeli első meccsen 2-1es vereséget szenvedtünk, viszont elégedett voltam az eredménnyel, hiszen megmaradtak továbbjutási esélyeink. Hazai pályán aztán 4-1re lemostuk az Ágyúsokat. Negyeddöntőben a Real Madrid következett, és parancsolt megálljt. Hiába nyertünk hazai pályán 2-1re, idegenben 1-3 lett a vége. Első Bl-s évünkben szép teljesitmény volt.
    A kupában sorrendben az Alicante, a Betis, a Mallorca, és az Espanyol testén keresztül kerültünk a döntőbe, ahol -gondolom nem nehéz kitalálni- a Barcelonaval mértük össze tudásunkat. Ezen a meccsen mellénk állt Fortuna is, hiszen egy nagy adag szerencsével megfűszerezve, 4-2re nyertünk hosszabbitás után, ezzel begyűjtve a serleget.
    Bajnokságban végül a 3. helyen végeztünk, ami visszaesés ugyan a tavalyi 2.hoz képest, de ezt betudom annak, hogy sokkal erősebb lett a 'Két Nagy', igy nehezebb volt ellenük játszani. Az idei pontszámunk egyébként jónéhánnyal nagyobb, mint amivel tavaly 2. helyen végeztünk.

Az idei nyáron nem tervezek nagy játékosmozgást, egy-két idősebb playat szeretnék eladni, valamint a felesleges embereket is pénzzé tenni.
    Két poszton akarok erősiteni, mégpedig szeretnék venni egy középső kp-t vagy egy vkp-t, valamint egy középső védőt. Eredményes volt ugyan a támadójátékunk az idény során, de túl sok gólt kaptunk, igy stabilabbá akarom tenni mind a kp-t, mind a védelmet. Yobo egyébként is öregecske már, megeshet, hogy távozik is.

És akkor képdömping:

2 dolgot még megemlitenék. Egyik a remek pénzügyi helyzetünk..../az idei évet közel 35 millió eurós profittal zártuk/

...a másik meg az U19-es csapat lenyűgöző teljesitménye. Úgy tűnik, nem hiába vásárolom már 3. éve a tehetséges fiatalokat :)

• BBeno2
    még én is beakarom már fejezni ez az évet a parmaval. még BL döntő van hátra meg 5 forduló cak közben hivnak CS-ben mixre szal most azt tolom.
  • Huni92
    Lesz vki ma éjjel? Még van egy bajnoki meccsem, aztán összedobok vmi beszámolóféleséget.
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
  • Huni92

Mocskos, csaló gamma Egyébként már kijárt ez nekünk. A 3. gólnál Marquinhos adta a gólpasszt.
  • Itsuki
    nem hiszem h én kellek,ugyis kizakozok mindenki ellenXD
  • giorgio81
    Visszavágó:
    Tottenham-OM 1-1 (kurva gyenge meccs volt)
    Következő ellenfél az Arsenal :(
  • giorgio81
    BL 1. kieséses kör
    A meccs előtt a fél csapatom lesérült, a két szélső hátvéd helyére a tarcsiból hoztam fel játékosokat, erre a bal hátvéd élete első felnőtt tétmeccsén már a 17. percben kiállítatja magát. Mondom fasza most jól elkalapál az OM, de szerencsére jött a kát csatárászom Marquinhos és Kerrison és eldöntötték a meccset

• Fabio Capello
    meglássuk :)
  • Huni92
    Ohát köszönömköszönöm....a jutalmamat a priviben elküldött bankszámlaszámra kérem utalni
    Sztem meg nem vagyunk 20an akik -aktiva(bb)an- fórumoznak, és 20 ember nem lesz szvsz.
  • Darthmushroom
    nekem meg mind1 csak legyen!!xD
  • Fabio Capello
    hogy te mien okos vagy.... :D

egy off bajnokságnak azért nem lenne értelme, mert időt venne el az eredeti játékodtól, illetve csalásügyileg sem a legmegbízhatóbb, mindenképp on lesz

annyit most mondok, hogy kupa esetén a szokásos négyfős csoportok lesznek, kupában pedig szintúgy max 20 főig megyünk fel (Bár nem tudom vagyunk e annyian egyáltalán)
  • Huni92
    Mind2 on lenne. Gondolom a bajnokság arról szólna, hogy mindneki mindnekivel 2 meccset játszik.

Közben történelmi pillanat. 2012. május 6. vasárnap. Barca (1.) - Elche (17.) 0-2
  • giorgio81
    Kicsit legyaláztuk a Liverpoolt
    Ebben a fordulóban végre x-elt a csítArsenal, így behoztam őket, egyenlő pontszámunk van
  • Darthmushroom
    Én is támogatnék egy offline bajnokságot és egy online kupát, mint Huni írta
  • Fabio Capello
    számítottam rád :D:)
  • Huni92
    Rajtam nem múlik, nem vagyok én semmi jónak elrontója ^^ +1
  • Fabio Capello
    on mindkettő

a kupa az a szokványos, mint az elmúlt kettő, a bajnokság pedig mint a tavalyi, amelyik végül nem jött össze...
  • Huni92
    Bajnokság offline, kupa meg online? Pontosiccsááá....:D
  • Fabio Capello
    Feltenném a nagy kérdést... elinduljon az FM09 bajnokság/kupa? A szavazatokat a 17699-es számra várom, bruttó háromhatvanpluszáfáér :D

Viccen kívül.... kéretik egy igent vagy egy nemet pm-ben...
  • cenobite
    "Az első félidő ritka gyengére sikeredett... A két csapat úgy leült mint az iszap..."

Ezt most láttam először. :D
  • inter94
  • Gunnersboy
    szarzenál?....
  • Darthmushroom
    nekem a ligakupába a chelsea, liverpool, west brom volt az ellenfél de tovább léptünk mind1ken!!:D de a arsenal-al már nem bírtunk a döntőbe és 1:0ra kikaptunk.
    fa kupába meg hamar kiestünk ott is a szarzenál volt az ellenfél
    bajnokság nekem is sima volt pár oldallal visszább van szer a képem.
  • BBeno2
    na megvan a döntő.

1-2 nél beraktam magam parkolóba jöttek a 19 éves fiatalok :D de nem volt para.
    döntőben barca. szal végem van. tavaly uefa kupa döntőt játszottam a Romaval kikaptam 2-1 re most meg bl döntő a barca-val.

• BBeno2
    magabiztosan várhatom a VV-t bár felvagyok készülve egy cardozo szárnyalásra.

• pAtOcA
    Nah erről most tettem le :D Liverpool az ellenfél..
  • szabocsaba1983
    2. meccs:

Ez bizon serie a-s csapat volt!!!
  • pAtOcA
    Kösz,most megpróbálom az FA Kupában a döntőbe jutást de az még nehezebb lesz :D A feljutás már elég valószínű..a bajnokságban szárnyalunk,majd féltávnál dobok tabellát.
  • Darthmushroom
    grat. nekem összejött a ligakupa döntö de ott esélytelenek voltunk!:D
  • inter94
    továbbjutottunk
  • pAtOcA
    Ha 1 percet kibírunk akkor talán 11-esekkel továbbjutunk..
  • pAtOcA
    Hát gyerekek,megint közel volt a csoda de most nem jött össze :( Pedig jók voltunk megint..

• zorrobomber
  • zorrobomber

• Itsuki
  • Itsuki

lemondjak?XD