104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #42861 Annyira rossz nézni titeket. Grat mindenkinek. Én mindig elkezdek egyet, de valahogy sose megy eredményesen és megunom, ti meg itt nyeritek a trófeákat. Szerintetek ez nekem nem fáj? :) Pedig próbálok mindent ember szerint beállítani. Lehet kezdek egyet az Arsenallal :) -
nodeno, én semmihez nem vagyok kevés :D -
Liverpool elleni derbi is letudva. Ba nem az első meccset dönti el..^^
Demba Ba eddigi statisztikája:
-
Következik a 2014.-es VB Anglia szövetségi kapitányaként. Capello kevés volt a feladathoz talán majd én! -
Nah, végére értem a 2013/2014-es évnek, összefoglaló képekben:
A tabella - szoros végeredmény
+ Community Shield az Arsenal ellen
Játékostat.
-
Gratula, nemsemmi!
BBeno is jól nyomja, ideje lenne nekem is béelt nyernem ^^ -
4-edszer?? Az szép
Grat!
-
Nem volt valami sok helyzet, a meccsen, de Huntelaar 6 perc alatt fordított, a végére kicsit eldurvult a Real, nem bírták a nyomást
A fiúk a szünetben természetesen megkapták a jól megérdemelt lebaszásukat
Sorozatban negyedszer Bl-győztes a Tottenham
-
hamary #42853 Akkor a játék a jövőbe tekint :) -
Megvolt az első komolyabb derbim a bajnokságba,a bekapott gól miatt 1 kicsit ideges lettem de megvertük őket ^^
-
én is a Tottenhammel nyomatom, kb. fele-fele arányban szoktunk nyerni, ha én nyerek akkor kínszenvedve egy góllal szoktunk nyerni, néha bejön egy 2 gólos győzelem is, de az nagyon ritka. Ha ő nyer akkor rendesen elver. A 2013/2014-es évben vagyok, ha az adott fordulóban én egy-két góllal nyerek akkor az Arsenal nem ritka hogy odapakol 5-öt az ellenfélnek. Most két fordulóval a vége előtt 1 ponttal vezetek előttük. Az eddigi 4 év alatt az első évben ők nyerték a bajnokságot, utána én nyertem 3-at, de mindig tapadtak rám, alig lehet őket lerázni. egy-két vereségük van, meg pár döntetlen, én azért 4x-5x kiszoktam kapni, meg a döntetlenek. -
én a parma-val játszom . PL-ben most is bajnok lett az Arsenal. klubvilágranglistán is vezet. -
hamary #42849 Én ahányszor angol bajnokságban játszom, mindig vagy a United vagy a Chelsea áll elől. -
freeman49 #42848 Huni nem csak nálad kiba***** erős az Arsenal, Tottenham-el nyomatom és esélyem sincs megverni őket meg általában senkinek se 3-4 gól az alap nekik. sztem is kicsit elméretezték. -
f**k nem hiszem el. bocasánat . elfelejtem átméretezni mindig az örömmámor miatt.. -
nah befejeztem a 2012-13-as szezon-t.
jobban sikerüt mint vártam... sőőőt.
BL-t álmomban sem gondoltam... de jöttek a meglepi győzelmek pl MU-parma 5-6 vagy a poool ellen... és kezdtem bizakodni..
Udinese egyeduralkodásának vége lett azonban jött eriksson a Roma-hoz és egyből bajnokot csinált ugy hogy én csak utolsó fordulóban tudatm volna megnyerni a szezon-t mikoris én az Inter-t vertem 2-1re hazai pályán míg neki a palermo ellen kellett volna betliznie és nyertem volna. de nem így lett. 2-0 ra hozta a mecscet és nyerte a bajnoki címet....
lazio évek óta semmi. kiestek. próbálok pár elégedetlen-t elhozni bár elég ramaty a keeretük..
-
Gondolom nem lested meg a keresést :) Sebaj.
Bajnokságban azonos ponttal állunk, mint a Madrid, viszont az ellenük elszenvedett vereség miatt ők vezetnek. Barca most kezd feltámadni. -
nem tudok állandóan itt lenni, önállósodjatok egy kicsit :D de ha nagyon szar a helyzet, kiírhatom bannerba... -
Pár hónapja volt itt margitozás, ami szvsz a Madrid fikázásának minősül. Akkor senki nem mondta, hogy hogyan is kell véleményt nyilvánitani. Most utánanéztem, és ha beirja valaki a keresőbe, azt, hogy 'margit', néhány hsz előbukkan....és továbbra is tartom a véleményem: undoritó csapat az Arsenal FMben. És mostmár végérvényesen is lezártam ezt a témát. -
Más kedvencét nem fikázzuk, ez örökérvényű szabály.
véleményt nyilvánítani szabad de csak az egészséges korlátokon belül, ne úgy hogy megbántsd az adott csapat szurkolóit. -
-
sry
-
Parma u20 oktatott.
-
-
parádés meccsen megnyertem a bl-t. álmomban sem gondoltam volna..
-
Pedofil köcsögök :/
BL csoport állása: Arsenal 9p, Zaragoza 9p, Roma 6 p, Szaturn 0p. Jön még 2 ki-ki meccs, melye közül egyiket feltétlen hozni kell. -
-
elcsábították:S -
saivet-et miért adtad el??? vagy mi lesz vele? -
Ezt a csókát Moniz ajánlotta, mondván, nincs megfelelő balszélsőnk, ha esetleg Marquinhos kidőlne a sorból. M. Cityben játszik egyébként.
-
Nem azt mondom, hogy rossz csapat az Arsenal. Hanem azt, hogy a valósághoz képest igenis tőlértékelték. Egy dolog az, hogy sokáig vezeti egy csapat a tabellát, és másik, amikor egyik csapatnak sincs esélye megverni őket :) Na, reészemről ennyi. Peace. -
az Arsenal a jelenlegi teljes keretével egyáltalán nincs "túlhájpolva", ezzel a kerettel a tavalyi teljesitmény simán elvárható, és akkor sokáig nem csak harcban álltak a bajnoki címért, vezették is a tabellát, erről meg ennyit :) -
Nah 1 friss tabella meg 1 BL meccs és én megyek,Jóéjt Mindenkinek!!
Bajnoki Tabella:
Bordeaux elleni meccs:(Csak a kiállítás után tudtunk nyerni de fő a 3 pont!)
-
Nyugodtan jöhet a margitos szöveg. Volt régebb is, lesz a jövőben is. Viszont azt még te is el kell, hogy ismerd, hogy az Arsenal nemkicsit van túlhájpolva, és immáron nem az első éve. Az, hogy a Barca majdnem 100 meccses veretlenségi sorozatot produkált, némiképp irreális, viszont közel sem olyan irritáló -figyelembe véve az aktuális bajnoki formákat-, mint az Arsenal. pont. -
Liga Kupa 3. forduló,nem vok lenyűgözve (max annyi hogy Veloso gólpassz és Ba gól)
-
grat -
Egyáltalán nem fáj csak nem csípem az ilyen pistikéket akik mindig másban keresik a hibát. Most akkor én is kezdjek el margitozni, és nyávogni hogy de túlértékelték ezt a fos csapatot a játékban közbe esélyük sincs bajnoknak lenni? Ha ez kell.... -
Atma 3.szezon
Bajnokság
Aranycipő
Év ifijátékosa
Gólkirály
Keret
-
Hát...Elvettek 1 érvényes di Santo gólt de azért jó az X, Veloso bomba szabadrúgás gólt rúgott.
-
grat all