104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Vedad Ibisevic vagy Mario Gomez ^^ -
realgyula #42940 elkezdtem én is a 2009-es karrieremet...!
a szuperkupát elbuktuk a Valencia ellen, a bajnokságban pedig 2-2-es döntetlennel kezdtünk a nou campban...!
Saviolát eladtam, érkezett 2 szélső, Nani és Navas...!
mondjatok valami csítcsatárt! :D néztem Seleznyovot, tudom, hogy ő csít, de az értékei alapján nagyon gyengének tűnik! :D
esetleg Marquinhos Real szint? valami olcsó és nagyon pöpec csatárra lenne szükségem...! :) -
Az El Classico előtt igy fest a tabella:
-
Itsuki #42938 Matthaus csapata ellen müködött a taktika,bár 2 pléjeremet is lerugták a szemetek... ponbt a hiányposzt:D -
Idegenbeli 1-3 után azt hisze meggyőző volt a csapat ^^ 6-3 összben. AtMa az elődöntőben. -
Hát az már saját problémád ^^ -
Itsuki #42935 beállitottam mindent faszára egyböl nem nyertem:D -
Hát alap dolog. -
Itsuki #42933 és a védekezést és támadást is?:D azokkal babrálok csak mindig kikapok:D -
Egyértelmű. -
Itsuki #42931 ti a játékos utasitásoka tis átvariáljátok? -
Némethről 1 kis info:
1 bajnoki és 1 BL meccs: 1 gól 2 gólpassz 2 MVP (meccs legjobbjának járó cim) -
Thanks,lehet hogy Januárban még nem tudom megvenni mert rengeteg sérült van és a középpályára mindenképp kell 1,de inkább 2 ember (Salihovic meg Marquinhos)-ra gondoltam.. -
Sőt, Gulácsi nagyon nem Barca-szint. Megkockáztatom, hogy az idei FM-ben egy 2. osztályú angol középcsapatba nem merném betenni, mint kezdő kapus. Főleg nem első, vagy második évben. Nagyon lehúzták, ahogy Némethet is.
Akinfeev nagyon durva, őt én is ajánlom! -
Nah tessék..itt a befenyités eredménye:
-
Épp azért nem vettem meg,gondolkoztam de első számú kapusnak a Barca-ba nem jó. -
gulácsi nem barca-szintű szvsz -
Nem is rossz,mert Adler drága,Neuer nem jön.. Van még 1-2 olyan kapus akin gondolkodok (Gulácsi,Krul) de azért sztem Akinfeev jó télleg.Thx -
Akinfeev -
Mondjatok 1 jó első számú kapust aki a Barca-ba jó lenne. Valdez szar,Joquera szar Pinto meg csak 2. számúnak jó..
Amugy itt 1 szép skalp a BL-ben:
-
Magyarul vazze
-
owen20 #42920 sziasztok!
Én a QPR kispadját irányitóm felemás siekerrel!
Az első évben nagynehezen sikerült feljutni majd a 2. év a premier ligába még csak szárnypróbálgatás volt nem estünk ki és együtt maradt a csapat sikerült erősiteni is de sajna pár jó játékos elment!
Most sajna egy kis hullámvölgybe van a csapat zsinorba 3vereség 1x és egy jó csatárom Gignac állandóan játtszik mégis kéri hogy játszhasson pár több meccs óta!
A keretről majd küldök képet őszinte leszek a kezdő keretből aki van már senki sincs!
Sziasztok! -
Tottenham 
Lehet, hogy azért ilyen jók, mert 2014-ben még mindig én vagyok a manager.
(Valószinű már nem sokáig, hamarosan megint előveszem a Vauxhallt, bár elég szarul állunk a kiesés ellen küzdünk)
-
Nos, véget ért az 5. szezonom a Southend kispadján. Sikeresnek mondható, igaz, ha nem esünk darabokra az utolsó 3 fordlóra, akkor meglehetett volna az ezüstérem.
Az UEFA kupában majdnem meglett a döntő, a Tottenham ellen a 80. percig vezettem a visszavágón, aztán egyik fiatal védőm öngólt vágott, majd hosszabításban kikaptam.
Sikerült a bravúr az FA kupában. Itt nem is volt a döntőn kívül igazán nehéz meccs.
A mentés pihenni fog, mert új környezetre vágyok. Mindig hű voltam az éppen kiválasztott csapatomhoz, most viszont valami szokatlant fogok kipróbálni. Mint manager szeretnék befutni. Egy olyan karriert kezdek, ahol névtelenül valahol alsó ligában kezdek.
Végezetül a southendi "sikeredző", Nico van Steelen 5 évének summázata
-
Beállításoknál engedélyezd a háttereket és a skin mappájába bemásolod a kívánt képet. Csak az legyen ott, a neve pedig default.jpg -
geo91 #42916 Hogy lehet saját hátteret berakni? -
Fordulj már magadba te csítegeci
-
Dubi is csitergeci, de te is az vagy ^^
Kupában drámai körülmények között mentünk tovább, hiszen idegenbena C csapat 1-3as vereséget szenvedett a Valladolid ellenében. Aztán hazai pályán nyomtunk, támadtunk,és a 94. percben egy tizivel beállitottuk a 2-0s végeredményt. Sevilla a köv. körben.
Laurito - Celta Vigo 4-2 8)) -
Hoppsz, Tottenham lesz az ellenfél. -
UEFA kupa 8 között, a döntőbe jutásért jön a Benfica
-
Csítergeci
-
valamit elcseszett a freeweb és elveszett a teljes konfigurációs oldal, ezért nem tölti be.
Dolgozom az újrakódoláson, pár napon belül felújított dizájnban várható -
öööö csak nekem nem megy a képfeltöltő oldal?
jól kezdtük a szezont
-
Mourinhot kirúgták és Guardiola elmegy a Barcától. Érdekes mindenesetre.
-
Jah és adott 1 gólpasszt a BL selejtező meccsen. -
2 BL meccs/1 gól
1 bajnoki/1 gól
Eddig jól teljesit és gólokat is rúg ^^ -
Németh milyen?:D -
Sevilla elleni rangadó (1.fordulóban):
-
-
Lol