104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
  • owen20
    uefa cupába még talpon vagyok Rennes-el játtszok majd a csoportkör után meg FA cupába meg 5.fordulo Hull ellen!
    az az egy bajom hogy állandóan el akarják vinni a legjobb játékosokat mindig dicsérik a másik eddzők és igy nyugtalanok de nem akarnak elmenni és igy esik a formájuk is meg nehezen tudnak mindig hasonlo szintet játtszani pedig jólenne!erre valami trükk?
    Hajtok hogy talán a BL meglegyen majd kiderül nehéz lesz!
  • Huni92
    Még 3 nap van az átigazolási időszakból, és erősen gondolkodom egy középső védő megvételén a Sakho-Albiol-Antal Gábor trióból, viszont csak Sakhora mondtak konkrét árat.
  • owen20
    Ez a képtőltés nem megy ezért leirom ki van a csapatomba:
    Amelia-Onouha-Zapata-Sakho-Bale-Di Matteo-M.Veloso-Alex Teixteira-R.Rat-Lewandowski-Gignac
    Cserék:Riou,Bidaurrazaga/kapusok/Ramón,Da Costa,Breno/védők/Muamba,Wilshere,Ben Arfa,Birsa,Fleck/középpálya/Falcao,Lenfant/csatárok/
    ez a keretem és még van pár tehetséges fiatal de ők kölcsön vannak!
  • Huni92
    Beállitottam tizenegyeslövőnek, ofkorsz :)
    Megvan a SzuperKupa, 2-1re nyertünk hazai pályán Robertson és Marquinhos góljaival.
  • giorgio81
    Akinfeev hogy rugott gólt? 11-es vagy talán kapuskirugásból?
  • owen20
    sziasztok!
    2012-ben járok a QPR-el és 6.vagyunk a bajnokságban 23forduló után persze premier leaque-ban!
    Most érkezett a csapathoz Fleck és Breno és elég erős a keret majd mindjárt küldök képet!
  • Huni92
    A SZK első meccsén: Barca - Zara 2-2, Robertson beköszönt.

Egy cégcsoport átvette az irányitást, hozott 140 millió eurót, viszont a helyem nem garantált :/
  • Darthmushroom
    Új patch új játék:
    Hoffenheimre esett a választás, cél nemzetközi kupa szereplés:

• Huni92
    Na, lesz valaki ma éjjelre? :$

A magyar túrát már tavalyra is terveztem, de nem jött össze, igy idén ejtettük meg. AZtán jött a hir, hogy ismét vezetőségváltái tárgyalások folynak, ezért lekötöttem pár olyan meccset, amely a játékosok moráljának javitása és formába hozásának érdeke mellett azt is hivatott volt szolgálni, h az esetleges új elnök ne rúgjon ki engem az első nap :D
  • Huni92
    Gratula! Mit vársz az első évtől egy ligával feljebb?

Robertsonhoz annyit még, hogy kb 10-15 misibe került volna 3 éve ^^
  • Huni92
    Adtam érte 51et kezdetnek, és 2 év alatt még 2 millió megy a Munak. Szóval 53ba fájt.

Az a durva, hogy ha el nem baszta volna, akkor 3 éve itt játszana, és mindneki heppi lenne :D
  • inter94
    gratula
  • realgyula
    befejezés 19, higgadtság 20...az durva
  • Darthmushroom
    mennyi volt?
  • Utley
    Sikerült feljutni a Fortuna Sittard-al.A tavalyi taktikám használtam,és bejött.Igaz a bajnokságba 9.lettem csak,de ez annak tudható be,hogy az U19-es csapatból is próbáltam embereket ki élesbe,mindegy volt hogy 4. vagy 9.leszek.A rájátszásra már csak a stabil embereimet játszattam.Rájátszás első körébe a VVV-t otthon 3-2,idegenbe 1-1,Aztán a meglepetésre a NAC Breda-t oda vissza vertem otthon 1-0,idegenbe 2-0.A végén a TOP Oss idegenben kikaptam 1-0ra,otthon nyertem 2-0ra,és ami a meglepő ezek után volt még 1 meccs,de nem tudom miért...szerencsére otthon játszottunk és sima 4-2 re nyertünk.Anyagilag még mindig trébe voltunk,ezért elmentem túrázni előbb Oroszországba,majd Ciprusra.Az Orosz túra bevált,mert elkezdett nőni az egyenlegem.Bajnokságra a keleti blokk országaiból próbáltam meg erősíteni,de sok reményt nem fűztem.Grat mindenkinek.
  • Huni92
    Az előbb elrontottam a linkelést, szóval itt van ő
  • Darthmushroom
    állat az a játékos
  • Huni92
    Nálam még nem volt, de többeknél -giirgionál pl- bevált. Próba cseresznye.

Öööö...bemutatkozott Robertson...

• realgyula
    Keirrisonról mi a véleményed?
    szezon végén hoznám, Marquinhossal egyetemben! ők ketten és Higuain lennének a csatárok és Raúlt hagynám "beugrónak"...
  • Huni92
    Attól függ. Laurito érkezése előtt Marquinhos volt a csatár Cardozo társaként. Azóta pedigjátszik tkpk, tkpj, tkpb, kpb, kpj, és csatár poszton is.
    Higu meg jobb oldali középpályást szokott játszani.

Na, mégiscsak megvan Robertson, 51+2 millióért érkezett.
  • realgyula
    Huni! Marquinhos és Higuain nálad mit játszik? nem csatárt ugye?
  • Huni92
    Szerintem teljesen random.

Robertson 53 millióért jönne is, csak befagyasztották az igazolásokat, hiszen újabb cégcsoport akarja átvenni a hatalmat ://
  • badsco
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mi alapján dönt a játék egy elvileg nem játszható csapat feljutásáról? Ugye pl. magyar kettőbe mindig jutnak fel csapatok, de hogy dönti el a gép, hogy kik? Mert kis városom csapata sem játszható, viszont, ha apró módosítással mondjuk néhány éven belül játszható lenne az nb2-ben, az nagyon király lenne. köszi
  • Szega87
    van vlmi uj staff is!!! vlmi medic!!! de ott a linkbe a leirások :D ( tudom angolul )
  • Magic Boy
    Ez engem is érdekelne.
  • MrIncredible
    Szevasztok!
    VAlaki majd elmesélné, hogy mit javít a 903-as?nem tudok sajna angolul!
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Huni92
    Neil Robertson
    ..és az érte kért összeg

3 éve, amikor a Motherwellben felfedeztem, nem akart hozzánk jönni, majd 1 évre rá elment az AV-ba, onnan meg a MU-ba.
  • BBeno2
    off.
  • Huni92
    Na vajon ki érkezik meg a friss hús szagára :DSA_D?AS:Das-das- Persze, hogy Zsilike barátunk ^^
  • Zsil
    902-es key el működik?
  • Szega87
    láttátok már? kijöttt a 9.3.0 as patch
  • Huni92
  • Huni92
    Jelenleg 17 az engedélyezett, viszont volt amikor 23 volt a max létszám. Na, akkor bevásároltam, igy jelenleg is van 21 szakemberem. Edzéslehetőségek fejlesztését kell kérni a főnököktől, aztán ha fejlesztik, jöhet több edző :)
  • zorrobomber
    És hogy lehet olyan sok edződ?
  • Huni92
    Nana, nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy minden edző csak 1 területre koncentráljon. Nem zgyanaz a két dolog.
  • realgyula
    Huni ezt h érted h 6 aerobic és 6 erőnléti edző?
    emléxem, hogy még anno te javasoltad nekem h mindenből 1 edzőt tartsak! akkor, hogy van ez?
    nálam most is úgy van, aerobicból és erőnlétből is 1-1 edzőm van, akik 7 csillagot érnek...
  • Huni92
    Tök átlagos
  • zyndar
    Mára ennyi. Dászvidánnye!

• zyndar
    32 forduló alatt 102 sárga lap kicsit sok, nem?