104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pAtOcA
    Első meccsem az Olasz padon:

• zyndar
    чемпион бригада!!! чемпион бригада!!!

Kíváncsi leszek, meddig maradok Oroszországban. Mivel ez egy "vándorkarrier", több csapattal szeretnék különböző trófeákat begyűjteni
  • Itsuki
    henrique (barcelona bekk) vélemény róla?
  • Itsuki
    mehetne jobban is. gólt szerzünk nem tudjuk megtartani... általában jobbak vagyunk az ellenfelünknél de nem jön az eredmény... bár a 6.hely ebbe a játékba reális,még úgyis h csatárjaim még sztem gólt sem lőttek:D meg van pár sérültem... barnetta meg elhagyja a csapatot
  • zyndar
    Gratu! Leverkusen hogy megy?
  • Zsolti9014
    Sziasztok, gratula mindenkinek!

Megint elővettem a 09-et, az utóbbi idők 07-ezése után. Nos, a Juvét folytatom, csak 1 bajnokság van betöltve, de a 0 után ez baromi lasssssú, kattintásra is lassabban reagál (persze, örülök, hogy egyáltalán elfut a gépemen, mert már semmi nem szokott indulni).

Azért a felzárkózást elkezdtem. Új taktika, eddig Chievo 4-0, Mlada Boleslav (BL) 4-0, meg még egy 3-0-ás bajnoki, nem is tudom ki ellen. 7. voltam mikor elkezdtem folytatni, most 6. hely.
    Meg még leigazoltam Santont az Intertől, de mivel most ugye nincs átig., csak télen jön. De szerintem úgyis kölcsönadom.
  • Itsuki
  • soma22
    kb:)

azért ha egyszer köp a gép egy tehetséges 16-17 évest akk tuti tolnám azzal is hogy játszik mindig. Sokat jelent a fejlődésben a folyamatos játéklehetőség. Meg lehet duplázni a fejlődést ezzel.
  • BBeno2
    gyerek nem is panaszkodhat... 15 éves és minden meccsen kirobbanthatatlan a kezdő 11-ből...
  • zyndar
    Egyébként pont erre gondoltam, hogy egy csere tutira foglalt, vagy generál egy új Onopko-t nekem.
    Písz
  • soma22
    én a helyedben feláldoznám egy cserémet meccsenként, már az első percben:)

smile-k lemaradtak az előbb, nem kell toroknak ugrani egyből:)
  • zyndar
    Kedves Soma, nem várom el tőle, hogy 15 évesen kész játékos legyen. Igen, sejtettem, hogy a többi csapatot is érinti ez a probléma. Csak jeleztem, fura érzés lesz direkt lyukas nadrágot felvenni.
  • soma22
    15 éves, mégis mi a fenét vársz???
    hogy megnyugtassalak, a többi csapatra is vonatkozik ez a szabály.
  • Huni92
    OMG :D Micsoda skill ez a playa :o
  • zyndar
    Üdv Urak!
    Szembesültem ill. szembesülni fogok (remélhetőleg) egy apró problémával az orosz premier ligában. Itt ugyanis a kezdő 11ben szerepelnie kell min. 1, saját nevelésű és 21 éven aluli játékosnak. Ez mind szép és jó, csakhogy az U18-as csapatot leszámítva senki sem felel meg ennek a követelménynek. Tehát vagy generál egy értelmes játékost nekem (amit ugye nem szokott), vagy nemtudom. Ha veszek egy orosz fiatalt, akkor az sem fog megfelelni a feltételeknek szerintem. Mutatok egy képet az U18 legnagyobb csillagáról :
  • JuveDelPiero
    Az én problémám megoldódott köszi
  • realgyula
    KATT
  • realgyula

ilyenkor mit kell csinálni? :S a legjobb, hogy megint nem volt mentve
  • JuveDelPiero
    őőő és az eredeti fájlt hol találom? Mert bizt. másolatot nem készítettem róla.
  • JuveDelPiero
    thx
  • Darthmushroom
    magyarosítás miatt van másold vissza az eredeti lang.dbt
  • JuveDelPiero
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Megpróbálom betölteni a Data Editorban az aktuális adatbázist, tölti is, de mikor a végéhez és kiirja hogy nem sikerült. Ez miért van?
  • Huni92
  • szabocsaba1983
    Megnéztem, kösz!
    /nemtetszik/
  • giorgio81
    én ezt használom egy ideje, a legújabbakat meg nem néztem

http://www.sortitoutsi.net/2009/graphics/downloads/2/dDs%2009%20v2
  • szabocsaba1983
    Szóval tudtok valami jó skint, vagy kénytelen leszek végignézegetni a Zinternetet...(szuper lusta vok)
  • inter94
    tudom én!:D
  • Huni92
    Minden viccnek fele igazság ^^

Barcat megcsaptuk a bajnoki nytányon idegenben 3-0ra :)
  • giorgio81
    tudod, hogy csak vicc volt :)
  • inter94
    ilyen makker cruzeiro:D
  • Utley
    Hát én még ilyet nem láttam.Feljutok erre pénzt nem adnak átigazolásra.Elmentem túrázni,szereztem 2,000,000 eurót megyek a vezetőséghez,hogy adjanak kis lét átigazolásra,erre kezembe nyomták a felmondó levelet...Na ezért szűnik meg a Fortuna Sittard,mert ilyen kóklerek vannak a vezetőségbe.De ez a Holland bajnokság nekem nagyon bejön.
  • giorgio81
    Azt kell nézni, hogy Dubi egy balf*sz, még egy nyamvadt Klub Vb-t se tudni nyerni
  • szabocsaba1983
    Kedves...
  • szabocsaba1983
    Hy & Grattt!

Valami jó átlátható de szép skint tudtok? Unom a régit...
  • Huni92
    A lényege: a Cruzeiro megnyerte a Klub VB-t. Tegyük hozzá, nem kis szerencsével :)

• belapeter
    Itt most mit kell nézni?
    mi a lényege ennek a képnek?
  • inter94

• Huni92

Gratu a kupagyőzelemhez!
  • jolesy
    Jóreggelt!
    Befejeztem első szezonom a Portsmouth kispadján (már sokadszor,hiszen legutóbb mikor nekikezdtem kirúgtak). A bajnokság most sem sikerült túl jól, bár az UEFA kupa indulás megvan hála a liga kupának.

A tabella:

Igazolásaim nem voltak,első szezonomban próbáltam megtartani a kulcsjátékosaim,majd talán most nyáron pár fiatalt sikerül megszerezni.
  • owen20
    Meg nehéz őket motiválni úgyértem megvan a motiváció meg minden csak valamikor jol megy a játék valamikor meg simán kikapunk a formájuk nagyon ingadozó ezt jó lenne állandósitani hogy jok legyenek!