104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
PSG otthonába 1-1 TOVÁBBJUTOTTUNK MEGINT!!! -
2014ig még akár várnék is hasonló eredményekre...de sosem lesznek:D -
gecijóvagy Soma, reméljük irl nemkell 2014ig várni ilyen eredményekre :D -
Nah UEFA Kupa: PSG ellen otthon 1-0-ás előny,sztem nem sok..de talán megtudjuk tartani! -
meglepi lesz a csoportban azt hiszem
-
realgyula #43376 de a helyzet akkor is ugyan ez lenne nem? ha én benevezem xy Castilla játékos a bajnokságba meg a bl-be akkor nem fogom tudni "leküldeni" mert a felnőttcsapatba be van regisztrálva...! vagy nem így van? -
A bajnokságban csak ők vertek el..meg egy 0-0 -
Visszatértem,Német Kupa meccs a Werder ellen... -
szerinted melyikünk járt jobban?:)
-
nem könnyű,de nem is lehetetlen:D -
Itsuki #43371 add el öket... inkább jáccatok ifit akkor...
Első meccseem Grúzia kispadján,2-1es vereség lett Walesban... a gólt 1 győri támadó jegyezte:D -
realgyula #43370 olyan gondom van, hogy már 3 játékos (Codina,Javi Garcia,Guti) is bejelentette, hogy távozni szeretne, mert nem nagyon játszanak...!
a helyzet az, hogy mind a 3 játékos csak a 3. számú játékos a posztján, ezért nem férnek be, viszont ha sérülés, eltiltás van akkor szükség lehet rájuk...!
a kérdés az, hogy mit csinálhatok ezekkel a játékosokkal? a 2008-ban úgy oldottam mer, hogy Castilla játékosok voltak minden poszton a 3.-ok a sorban...szóval ott játszottak rendszeresen! viszont itt a 2009-ben nem lehet leküldeni a Castillába a felnőtt csapatba benevezett játékosokat...! :S
valakinek valami 5let erre? -
Wolfsburgot 3x vertük el :D mek fürdeni aztán folyt.kövi -
Itsuki #43368 én 1 hazai 1-1el kezdtem a Wolfsburg ellen... -
Nekem is,most 2 kp meg 2 védőm sérült..ráadásul kezdő játékosok,nah mind1 így is hozzuk a meccseket a csapatjátéknak köszönhetően.Nagyon elégedett vagyok,az UEFA Kupában az ellenfél a PSG,a Német Kupában a Werder a bajnokságot meg vezetem de nagyon :O -
Itsuki #43366 én nem tudom ez szerintem az uj peccs okozza... elképesztően sok a sérültem... -
Dehogyisnem,állandóan sérült 3-4 kulcsemberem
PL: Zidan,Valdez,Frei csatársorból állandóan sérült vki (az idényt úgy kezdtem h 1 csatárom se volt,Hajnal hozta a meccseket..) -
Itsuki #43364 neked nem soka sérülted...? -
Énis nézem,(hajrá Werder) :D
Am nem tolom annyira gyorsan,csak élvezem h sikerünk van :P -
Itsuki #43362 grat,elég gyorsan tolod...:P
na jöttem kicst jáccani,közbe nézem a német rangadót... -
Visszavágón 2-1re kikaptam de ez már nem számított,továbbjutottunk!!! -
Nah tessék... :D
-
Ufff az UEFA kupában a Rangers az ellenfél :S -
Kösz a gratot,UEFA Kupában is meg a Német kupában is menetelünk xD
Am nem is akarok MÉG csítergeci lenni xD -
Neked is grat! Te még nem minősülsz csítergecinek
-
Kicsit menetelünk..
-
Beno, Dubi, Huni tíííí csíterek! 
Am grat! -
Stendardo egyébként kb egy csoda. Pont az előbb dicsértem meg a 7.30-as, góllövős formája miatt a sajtó előtt, aztán egyúttal jobban rá is néztem:
Még mindig félelmetes milyen rating-eket hoz a relatíve szerény értékei ellenére(tavaly 10 gólt lőtt, többet lábbal!). Két középhátvédet szorított eddig ki a csapatból, Radu-ért 20M€-t, Felipe-ért 25M€-t kaptam.
Kb. hasonló történet Gasbarroni, akit 1M€-ért igazoltam, Brescia ellen most épp 2 gólpasszt osztott ki. Arshavin-al és D'Alessandro-val rotálom, ilyen pleják mellett sem lehet kihagyni a csapatból :)
Elnézést a mellékzöngéért :) -
A Barca után a Betisszel is 1-1-et játszottunk, és igy eladtuk az előnyünk jórészét. 23 forduló után 1 ponttal vezetjük a tabellát a Madrid előtt. És jön a BL, AC Milan. -
-
-
Grat! Egy keretet mutatsz? -
-
Máker? :D:D:DD Azigen ember....két kezed összeteheted :D -
Úgy vettem észre, hogy ha játszani is akarok, nemcsak várni a meccsek közötti idő elteltét, akkor a 09-et hagynom kell, és a 08 ellenében a 07-et választom, és megjött a kedvem arra, hogy kezdjek egy újat, a 08-as sikerek helyszínén, Koppenhágában. Most úgy érzem, ezt elég sokáig fogom majd vinni.
A BL-selejtezők 3. körében idegenben 4-1-re kikaptunk az Ajaxtól, már nem is reménykedtem. De a Parken stadionban csoda történt!
-
Nah ez a nem mind1..
-
máker sorsolás :)
-
olyan hihetetlenül geciszopatós csoportokat kapok zsinórben 3. éve, hogy már nem hiszem el...most mu, bayern m., és egy töltelék... -
Azanemsemmi :o Kecijóvagy!
Zorro: te meg befogod a Romat, ahogy látom ^^ -
ekkora sikerben nem is reménykedtem. a kiállításig nem sok közük volt a meccshez, utána viszont nyomtak nagyon, 3-4-szer is babráltam a taktikán. Hozzáteszem szerintem tevez gólja lesről esett, de igy reális.
még a végén lesz vmi ebből a bl szereplésből idén, a halálcsoport ellenére is.