104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #43545 Atalantával... felhoztam 3 ifit lerugták mindet,3 uj igazolásom mint levan rugva:D 2t az h 2 csapat közös tulajdona:) -
Mi az a 2t zárójelbe? és egyáltalán melyik csapat ez?
Bocs ha nem tudlak követni
Egyébként nekem is kicsit több sérültem van az új patchel mint előtte -
Itsuki #43543 -
UEFA 2. selejtező kör behúzva
Ehhez a meccshez nem volt sok közünk, de otthon sima 2-0ra megvertük a görögöket, igaz akkor Recoba nem játszott, mert sérült volt
A következő körben a Kobenhavn lesz az ellenfél, remélem továbbmegyünk és akkor a csoportkörben vagyunk
-
realgyula #43541 ez megvan...
bajnokságban a barca a getafét, mi pedig a valenciát vertük 2-0-ra...a helyzet változatlan! -
realgyula #43540 éles a helyzet...!
Real Madrid:
-Valencia (i)
-Numancia (o)
-Bilbao (i)
-Malaga (o)
Barcelona:
-Getafe (i)
-Valencia (o)
-Numancia (i)
-Bilbao (o)
Megnyerjük! -
-
Utley #43538 Akarod mondani Integral DAC drukker :) -
Hi & grat all
Feltettem a 9.3.0 patchet és kezdtem egyet a kedvenc csapatommal az ETO-val, egy győri igazából nem is lehet más csak ETO-drukker.
Na szóval, jó hogy benne vannak a téli igazolásaink, csak jobb lett volna, ha azok csak félévkor jönnek, nem már játék elején. Azért két igazolásunk kimaradt a patchből, na mindegy, viszont benne van egy játékos, akit csak teszteltünk, de végül nem igazoltuk le. Továbbá egy-két új játékos posztja sem az igazi.
A felkészülés alatt, hoztuk a kötelező győzelmet a fiókcsapatok illetve a Baktalórántháza ellen, a Teplice ellen meg szerintem bravúr volt a győzelem.
UEFA-kupa 1. selejtezőkörében simán túljutottunk a máltai Birkirkara ellen, összesítésben 4-0 ide, a 2. selejtező körben jön a görög Panioniosz Recobával a soraiban, de szerencsére elkerültük a Stuttgartot amit irl megkaptunk. Bár nem lett volna jó egy ManCity, A.Villa, Napoli vagy Hertha sem.
Íme az igazolások, nem volt nagy mozgás.
-
halihó managerek
felraktam a 9.0.3 patch-t és 3d-ben nem lászik a fű hanem csak feketeség van helyette csak a kapuk és a játékosok láthatók. csak a klasszikus 2d-ben látszik a fű
eddig a 9.0.1 el minden rendben volt 3d-ben is csak kicsit szaggatott
a peccsel lehet a gond?
-
realgyula #43535 a juve ellen kiestünk a BL negyeddöntőjében, 1-0-s összesítéssel! nagy mázliuk volt az olaszoknak!
viszont nem bánkódom, mert egyrészt ez az első szezonom, másrészt pedig a bajnokságban ledolgoztam a tetemes hátrányomat és 2 ponttal már a barca elött járunk, a kupában pedig a Villarreallal játszunk a döntőben... -
Ha már benne vagy a játékban, akkor menedzser hozzáadásával lehetsz szövkap, csak az egy második júzer lesz. -
marxell #43533 Köszi mindenkinek, sikerült :D
Na megyek játszani, jó éjt mindenkinek. -
vagy felkérnek, vagy megpályázod (de persze valamennyi nívó már kell...), esetleg kezdhetsz válogatottal is játékot (új játék ->egyik csapat játékosát megnézed, katt a nemzetiségre, és az ottani ablakon irányítás) -
Nagy skalp 
-
marxell #43530 Egyébként köszi a választ, megyek kipróbálom :) -
marxell #43529 De az ugye nem elég ha akkora rakom az időt? Előtte valamit nyújtani is kell ugye, mert nem veszik fel a nevenincs senkiket? -
Na, ezt nem értem....
marxell: EB-k, VB-k, Afrika Kupák, Arany Kupák után szokott megüresedni szöv. kap. poszt. Ilynekor figyeld a 'Munkák' résznél a 'Munka helyzet' alpontot. Ha valahol olyant látsz, ahol azt irja, hogy lehetséges, na oda jobb klikk, és 'Jelentkezés'. -
marxell #43527 Helló! Tudnátok segíteni?
Szívesen lennék már egy ország válogatottjának az edzője.. de sehogy sem tudom ezt elérni, csak a sima csapatokkal mehetek :( Itt a fórumban több embernek láttam.
Szóval, hogy dolgozhatok egy válogatottnál? -
Itsuki #43526 de lehet ezen társalogni,de mindenképp ajánlatos használni -
Itsuki #43525 2 karriert kezdtem el én,de 1völ észrevettem a különbséget... de lehet vmi baj van nálam:D -
Nálam nincs sok sérült. Sőt, sztem ugyanannyi van. -
Itsuki #43523 adatbázis miatt mindenképp de a sok séerült miatt nem... -
Erdemes felrakni a 903 as pecset? -
Ja jo csak nincs meg az az uzenet -
#43508 -
Csesza #43519 hát nézd meg azt a hozzászólást amelyikre te rákérdeztél :D
ott van h ö kinek válaszolt, sőt utána még a srác meg is köszönte neki :) -
Midas Touch -
frankon nem vagom ki a marci:D A fiam marci kerdeztem is de nem valaszolt. -
Csesza #43516 

-
ki az a marci? -
nem az enyém, marcit kérdezd -
Tiszteletem uram.
A skin neve? -
Itsuki #43512 ki is estünk... -
hamary #43511
Igaz, hogy edzőmeccs, de biztató. Hajnal volt csapata ellen 3-3. -
Itsuki #43510 na gyün az első tétmeccsem olaszországban... az atomerös Riminit fogadjuk. na elleszek 1 ideig a taktikával... bár szerintem hagyom mert 1 ép csatárom van,igy 5-4-1 es taktika lesz a cserepadon 1 kkapus... valaki tud ajánlani 1(vagy több minimum 6 bármien posztraXD) nagyon olcsó játékost aki azért 1 serie a-s teamba jó? -
hamary #43509 Szerintem meg küld rá a figyelődet ;) -
marci9507 #43508 köszi -
nem nyert...
a kép:
-
Solt #43503 Köszönöm... ;)