104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    Atalantával... felhoztam 3 ifit lerugták mindet,3 uj igazolásom mint levan rugva:D 2t az h 2 csapat közös tulajdona:)
  • giorgio81
    Mi az a 2t zárójelbe? és egyáltalán melyik csapat ez?
    Bocs ha nem tudlak követni
    Egyébként nekem is kicsit több sérültem van az új patchel mint előtte
  • Itsuki
  • giorgio81
    UEFA 2. selejtező kör behúzva
    Ehhez a meccshez nem volt sok közünk, de otthon sima 2-0ra megvertük a görögöket, igaz akkor Recoba nem játszott, mert sérült volt
    A következő körben a Kobenhavn lesz az ellenfél, remélem továbbmegyünk és akkor a csoportkörben vagyunk

• realgyula
    ez megvan...

bajnokságban a barca a getafét, mi pedig a valenciát vertük 2-0-ra...a helyzet változatlan!
  • realgyula
    éles a helyzet...!

Real Madrid:
    -Valencia (i)
    -Numancia (o)
    -Bilbao (i)
    -Malaga (o)

Barcelona:
    -Getafe (i)
    -Valencia (o)
    -Numancia (i)
    -Bilbao (o)
    Megnyerjük!
  • giorgio81
  • Utley
    Akarod mondani Integral DAC drukker :)
  • giorgio81
    Hi & grat all
    Feltettem a 9.3.0 patchet és kezdtem egyet a kedvenc csapatommal az ETO-val, egy győri igazából nem is lehet más csak ETO-drukker.
    Na szóval, jó hogy benne vannak a téli igazolásaink, csak jobb lett volna, ha azok csak félévkor jönnek, nem már játék elején. Azért két igazolásunk kimaradt a patchből, na mindegy, viszont benne van egy játékos, akit csak teszteltünk, de végül nem igazoltuk le. Továbbá egy-két új játékos posztja sem az igazi.
    A felkészülés alatt, hoztuk a kötelező győzelmet a fiókcsapatok illetve a Baktalórántháza ellen, a Teplice ellen meg szerintem bravúr volt a győzelem.
    UEFA-kupa 1. selejtezőkörében simán túljutottunk a máltai Birkirkara ellen, összesítésben 4-0 ide, a 2. selejtező körben jön a görög Panioniosz Recobával a soraiban, de szerencsére elkerültük a Stuttgartot amit irl megkaptunk. Bár nem lett volna jó egy ManCity, A.Villa, Napoli vagy Hertha sem.
    Íme az igazolások, nem volt nagy mozgás.

• trnokikoma
    halihó managerek
    felraktam a 9.0.3 patch-t és 3d-ben nem lászik a fű hanem csak feketeség van helyette csak a kapuk és a játékosok láthatók. csak a klasszikus 2d-ben látszik a fű
    eddig a 9.0.1 el minden rendben volt 3d-ben is csak kicsit szaggatott
    a peccsel lehet a gond?
  • realgyula
    a juve ellen kiestünk a BL negyeddöntőjében, 1-0-s összesítéssel! nagy mázliuk volt az olaszoknak!
    viszont nem bánkódom, mert egyrészt ez az első szezonom, másrészt pedig a bajnokságban ledolgoztam a tetemes hátrányomat és 2 ponttal már a barca elött járunk, a kupában pedig a Villarreallal játszunk a döntőben...
  • zyndar
    Ha már benne vagy a játékban, akkor menedzser hozzáadásával lehetsz szövkap, csak az egy második júzer lesz.
  • marxell
    Köszi mindenkinek, sikerült :D
    Na megyek játszani, jó éjt mindenkinek.
  • Fabio Capello
    vagy felkérnek, vagy megpályázod (de persze valamennyi nívó már kell...), esetleg kezdhetsz válogatottal is játékot (új játék ->egyik csapat játékosát megnézed, katt a nemzetiségre, és az ottani ablakon irányítás)
  • zyndar
    Nagy skalp
  • marxell
    Egyébként köszi a választ, megyek kipróbálom :)
  • marxell
    De az ugye nem elég ha akkora rakom az időt? Előtte valamit nyújtani is kell ugye, mert nem veszik fel a nevenincs senkiket?
  • Huni92
    Na, ezt nem értem....

marxell: EB-k, VB-k, Afrika Kupák, Arany Kupák után szokott megüresedni szöv. kap. poszt. Ilynekor figyeld a 'Munkák' résznél a 'Munka helyzet' alpontot. Ha valahol olyant látsz, ahol azt irja, hogy lehetséges, na oda jobb klikk, és 'Jelentkezés'.
  • marxell
    Helló! Tudnátok segíteni?
    Szívesen lennék már egy ország válogatottjának az edzője.. de sehogy sem tudom ezt elérni, csak a sima csapatokkal mehetek :( Itt a fórumban több embernek láttam.
    Szóval, hogy dolgozhatok egy válogatottnál?
  • Itsuki
    de lehet ezen társalogni,de mindenképp ajánlatos használni
  • Itsuki
    2 karriert kezdtem el én,de 1völ észrevettem a különbséget... de lehet vmi baj van nálam:D
  • Huni92
    Nálam nincs sok sérült. Sőt, sztem ugyanannyi van.
  • Itsuki
    adatbázis miatt mindenképp de a sok séerült miatt nem...
  • DONGUBA
    Erdemes felrakni a 903 as pecset?
  • DONGUBA
    Ja jo csak nincs meg az az uzenet
  • Fabio Capello
  • Csesza
    hát nézd meg azt a hozzászólást amelyikre te rákérdeztél :D

ott van h ö kinek válaszolt, sőt utána még a srác meg is köszönte neki :)
  • Huni92
    Midas Touch
  • DONGUBA
    frankon nem vagom ki a marci:D A fiam marci kerdeztem is de nem valaszolt.
  • Csesza
  • DONGUBA
    ki az a marci?
  • Fabio Capello
    nem az enyém, marcit kérdezd
  • DONGUBA
    Tiszteletem uram.
    A skin neve?
  • Itsuki
    ki is estünk...
  • hamary

Igaz, hogy edzőmeccs, de biztató. Hajnal volt csapata ellen 3-3.
  • Itsuki
    na gyün az első tétmeccsem olaszországban... az atomerös Riminit fogadjuk. na elleszek 1 ideig a taktikával... bár szerintem hagyom mert 1 ép csatárom van,igy 5-4-1 es taktika lesz a cserepadon 1 kkapus... valaki tud ajánlani 1(vagy több minimum 6 bármien posztraXD) nagyon olcsó játékost aki azért 1 serie a-s teamba jó?
  • hamary
    Szerintem meg küld rá a figyelődet ;)
  • marci9507
    köszi
  • Fabio Capello
    nem nyert...

a kép:

• Solt
    Köszönöm... ;)