104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    Rat ennyire jól teljesit?:O sose igazoltam le. jó team,nem csoda h vered öket:)
  • Itsuki
    updates mappába tegyél be szépen minden magyarositott fájlt...
  • Darthmushroom
    az eredeti keretből már nem sokan vannak!!:D
  • rvn
    köszi szépen. Valaki más a Array acess out of bounds hibára?
  • soma22
    akkor passz, ez be szokott jönni
  • rvn
    Levettem legalacsonyabbra de még mindig kiirja.:S
  • karajjj
    kípet a keretről :D
  • Darthmushroom
    bocsi elírtam:
    bl-be első meccs
    Fior 1:1 Hoffi
    Hoffi 3:1 Porto
  • Fabio Capello
    grat :)

somám te meg döntögess meg még sok ilyen rekordot :)
  • Darthmushroom
    3év elsőfélév:

bl-be:

első meccs 2:2 lett
    bayern a bajnokságba:

(tehát miótta játcok)
  • soma22
    a balbekkem rekordott állított be, és még nincs vége a szezonnak:

• soma22
    beállításoknál lejjebb veszed a mérközések feldolgozásának mértékét.
  • rvn
    Array acess out of bounds hibát ir ki meccs betöltése előtt! Mit tudok ezzel a problémával csinálni?
  • soma22
    irass alá vele olyan szerződést, amiben megszabod a minimum elengedési diját. akkor nem tudnak belepofázni
  • karajjj
    sajna nem, de ha elfogad egy ajánlatot az elnök, akkor ajánlj te is új szerződést a játékosnak és ő eldöntheti akkor, hogy marad-e vagy megy
  • alex88
    sziasztok!

be lehet azt állítani valahol, hogy ha van egy jó játékosom és elég sokat igérnek érte, akkor a klub vezető ne döntse el helyettem hogy eladjuk?
  • Itsuki

nagy dráma volt... 9 a team ,kiesési gondjaink nem lesznek mostsem:)
  • Huni92
    Sok sikert!

• Itsuki

hát a fiuk vagy a mecs elött nagyon berugtak vagy gólszirupot reggeliztek... egéész bajnokságban bukdácsolunk és 1 nagyon jó eröbe álló(sajnos már megszünt...:() Kohász ellen játszottunk... nem értem az erdményt... de már 15 meccse gólt löttünk mindig,de 6ot sosem... ha lenne 7 képe inditanám ezt,életem legszebb fm bajnoki erdménye:) örülök neki.
  • Fabio Capello
    grat :)
  • Zsolti9014
    Ollé, megvan a csoport 3. helye. Megyünk az UEFA-ba!
    Kár, hogy idegenben kikaptunk a Feyenoordtól, hiszen így a pontegyenlőségnél ők voltak előrébb. Vagyis inkább azért kár, hogy nem tudtuk őket megverni otthon, 1-0 után egyenlítettek.

Itt viszont 3-0-nál örültem, aztán elég necces lett. De a Lyonnak bika kerete van (mondjuk így kiestek):
  • soma22
    semmi gond, kitartást:)
  • McFrost
  • karajjj
    mi hiányzik neki? a létjóléti minimum?
  • Itsuki
    Zsil-el nem kell foglalkozni... vmi hiányzik az életéböl,sajnálom őt:( jobbulást és szedd össze magad!

Ajkával 10 lettem a bajnokságba és ez lett a legjobb eredményünk:) uj szezonba sajnos a kupából az első körbe kikaptunk,a gyirmóttól 1-0ra. persze mezőtúr-tapolca meccs is volt... nem értem ezt a sorsolást:(
  • Huni92
    Oh...zsil koma...felakartalak keresni? Kevered a lapokat, azabaj. Btw, ha ennyire kiváncsi vagy, akkor elárulom: az a kép igen, rólam készült, és kb 3 éve. Viszont nem értem, mi a gond vele :) Sztem az IQ-m simán a tied fölött van, annak ellenére, hogy akorkülönbség befigyel. Annak meg külön9sképpen örülük, cicám, hogy te nem voltál fiatal, hiszen igy legalább kimaradtál mindazon dolgokból, melyek nagyban befolyásolhatták volna a későbbi életedet :) Puszi neked, szeretlek.

/Off/
  • Fabio Capello
    Csabának (szabocsaba1983) HBD! :)
  • zorrobomber
    hasonló korszakom élem, multkoriért mégegyszer bocs, nagy grat az eredményekhez!
  • Fabio Capello
    Na ezt vagy abbahagyjátok most azonnal, vagy nem állok jót magamért...
  • Zsil
    kis kori kép mi?
  • Zsil
    voltam,de kussoltam.
  • Darthmushroom
    mert te nem voltál kisgyerek? egyből nagy f*sznak születtél???:D
  • Csesza
    annyi eszed van, mint amennyi látszik...
  • Gunnersboy
    az egy kiskori kép te igensötét..
  • giorgio81
    Megmutattad a szellemi színvonalad, 30 túl lebuzizól egy tizenévest, mert jóval fiatalabb nálad. Gratulálok!
  • Zsil
    uristen ez vagy te ,a képen?jézusom kinek osztasz valamikor is???????????te egy kis gyerek vagy!kis faszverőő köcsög,jézusom--te akartál felkeresni?legózni talán?
    hiába nem tudhatod ki van a gép mögött

mostantól legalább tudom h miről van szó!
    kis buzzancs
  • jolesy
    Felkértek hogy irányítsam Gánát a 2010-es vb-n,csoport nem könnyü,de nem is várják el különösebben a továbbjutást ^^
  • Fabio Capello
    én még vagyogatok csendesüzemmódban
  • Huni92
    Lesz vki még éjjelre?

udinese - juventus 3-1 :)
  • Huni92
    Tyű, Soma, sajnálom ://

50 pont van játékban egy-egy meccs alkalmával. Az ESL a 2 játékos közötti pontkülönbség alapján számolja ki, h ki mennyit nyerhet avagy veszithet. Minnél nagyobb a különbség, annál többet nyer a kevesebb ponttal rendelkező, ha megnyeri a meccset. Szóval: 1100 pont vs 960 pont, olyan 15-35ös arány lehet kb. És amennyit nyer az egyik, annyit veszit a másik.

Na, hogy on is legyen: már nálam is észrevehető a sérülések gyakorisága. Elkúrták ezt a 3. peccsben.