104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Itsuki #43745 Rat ennyire jól teljesit?:O sose igazoltam le. jó team,nem csoda h vered öket:) -
Itsuki #43744 updates mappába tegyél be szépen minden magyarositott fájlt... -
az eredeti keretből már nem sokan vannak!!:D
-
köszi szépen. Valaki más a Array acess out of bounds hibára? -
akkor passz, ez be szokott jönni -
Levettem legalacsonyabbra de még mindig kiirja.:S -
karajjj #43739 kípet a keretről :D -
bocsi elírtam:
bl-be első meccs
Fior 1:1 Hoffi
Hoffi 3:1 Porto -
grat :)
somám te meg döntögess meg még sok ilyen rekordot :) -
3év elsőfélév:
bl-be:
első meccs 2:2 lett
bayern a bajnokságba:
(tehát miótta játcok)
-
a balbekkem rekordott állított be, és még nincs vége a szezonnak:
-
beállításoknál lejjebb veszed a mérközések feldolgozásának mértékét. -
Array acess out of bounds hibát ir ki meccs betöltése előtt! Mit tudok ezzel a problémával csinálni? -
irass alá vele olyan szerződést, amiben megszabod a minimum elengedési diját. akkor nem tudnak belepofázni -
karajjj #43731 sajna nem, de ha elfogad egy ajánlatot az elnök, akkor ajánlj te is új szerződést a játékosnak és ő eldöntheti akkor, hogy marad-e vagy megy -
alex88 #43730 sziasztok!
be lehet azt állítani valahol, hogy ha van egy jó játékosom és elég sokat igérnek érte, akkor a klub vezető ne döntse el helyettem hogy eladjuk? -
Itsuki #43729
nagy dráma volt... 9 a team ,kiesési gondjaink nem lesznek mostsem:) -
Sok sikert! 
-
Itsuki #43727
hát a fiuk vagy a mecs elött nagyon berugtak vagy gólszirupot reggeliztek... egéész bajnokságban bukdácsolunk és 1 nagyon jó eröbe álló(sajnos már megszünt...:() Kohász ellen játszottunk... nem értem az erdményt... de már 15 meccse gólt löttünk mindig,de 6ot sosem... ha lenne 7 képe inditanám ezt,életem legszebb fm bajnoki erdménye:) örülök neki. -
grat :) -
Ollé, megvan a csoport 3. helye. Megyünk az UEFA-ba!
Kár, hogy idegenben kikaptunk a Feyenoordtól, hiszen így a pontegyenlőségnél ők voltak előrébb. Vagyis inkább azért kár, hogy nem tudtuk őket megverni otthon, 1-0 után egyenlítettek.
Itt viszont 3-0-nál örültem, aztán elég necces lett. De a Lyonnak bika kerete van (mondjuk így kiestek):
-
semmi gond, kitartást:) -
-
karajjj #43722 mi hiányzik neki? a létjóléti minimum? -
Itsuki #43721 Zsil-el nem kell foglalkozni... vmi hiányzik az életéböl,sajnálom őt:( jobbulást és szedd össze magad!
Ajkával 10 lettem a bajnokságba és ez lett a legjobb eredményünk:) uj szezonba sajnos a kupából az első körbe kikaptunk,a gyirmóttól 1-0ra. persze mezőtúr-tapolca meccs is volt... nem értem ezt a sorsolást:( -
Oh...zsil koma...felakartalak keresni? Kevered a lapokat, azabaj. Btw, ha ennyire kiváncsi vagy, akkor elárulom: az a kép igen, rólam készült, és kb 3 éve. Viszont nem értem, mi a gond vele :) Sztem az IQ-m simán a tied fölött van, annak ellenére, hogy akorkülönbség befigyel. Annak meg külön9sképpen örülük, cicám, hogy te nem voltál fiatal, hiszen igy legalább kimaradtál mindazon dolgokból, melyek nagyban befolyásolhatták volna a későbbi életedet :) Puszi neked, szeretlek.
/Off/ -
Csabának (szabocsaba1983) HBD! :) -
hasonló korszakom élem, multkoriért mégegyszer bocs, nagy grat az eredményekhez! -
Na ezt vagy abbahagyjátok most azonnal, vagy nem állok jót magamért... -
Zsil #43716 kis kori kép mi? -
Zsil #43715 voltam,de kussoltam. -
mert te nem voltál kisgyerek? egyből nagy f*sznak születtél???:D -
Csesza #43713 annyi eszed van, mint amennyi látszik... -
az egy kiskori kép te igensötét.. -
Megmutattad a szellemi színvonalad, 30 túl lebuzizól egy tizenévest, mert jóval fiatalabb nálad. Gratulálok! -
Zsil #43710 uristen ez vagy te ,a képen?jézusom kinek osztasz valamikor is???????????te egy kis gyerek vagy!kis faszverőő köcsög,jézusom--te akartál felkeresni?legózni talán?
hiába nem tudhatod ki van a gép mögött
mostantól legalább tudom h miről van szó!
kis buzzancs -
jolesy #43709 Felkértek hogy irányítsam Gánát a 2010-es vb-n,csoport nem könnyü,de nem is várják el különösebben a továbbjutást ^^
-
én még vagyogatok csendesüzemmódban -
Lesz vki még éjjelre?
udinese - juventus 3-1 :) -
Tyű, Soma, sajnálom ://
50 pont van játékban egy-egy meccs alkalmával. Az ESL a 2 játékos közötti pontkülönbség alapján számolja ki, h ki mennyit nyerhet avagy veszithet. Minnél nagyobb a különbség, annál többet nyer a kevesebb ponttal rendelkező, ha megnyeri a meccset. Szóval: 1100 pont vs 960 pont, olyan 15-35ös arány lehet kb. És amennyit nyer az egyik, annyit veszit a másik.
Na, hogy on is legyen: már nálam is észrevehető a sérülések gyakorisága. Elkúrták ezt a 3. peccsben.