104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szintén márcsak a BL és FA kupa döntő van hátra.
3. évem a cityvel.
-
Rinakkain. Sortin megtalálod. -
Nah kérem...még a BL és az FA kupa döntő van hátra..
Premier League:
Liga Kupa:
Gólkirály:
Ifi játékos:
-
grat, skin neve? -
Durva véghajrá lesz, és játszunk még az Interrel is. -
hoodlum #43860 sztem nem kis fogás:
-
detto -
Jó az öreg a háznál, Javier Zanettit középső középpályásként játszattam ezen a meccsen és mesterhármast rúgott :D
-
ennyi embert sose tudok eladni szarokat nem viszik:S -
vagy Montolivo,nálam nagyon jól tolja! -
realgyula #43855 felnyilazott belső kp-nak kit ajánlotok, aki fiatal és nagy játékos? Sneijder eddig nagyon jó, de Van der Vaart nem valami fényes! :S Fabregas megállná a helyét előrenyilazva? -
rvp meglepődtem én is h ilyen olcsón adták:o,cardozot tényleg olcsón adtam el:Snagy játékos,atletico madridba nagyon jó volt nálam,csatárposzton vagy 7játékosom van cardozo már nagyon akart menni,és inkább eladtam -
szvsz cardozo-t ultra olcsón adtad el. nem tom hogy teljesített nálad de sztem nagygólbaszó. RvP- hogyhogy eljött ? és hogyhogy ilyen olcsón? -
-
owen20 #43851 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a QPR-el vagyok 2013-ban és sajna nincs tartalékcsapatom mert championshipbe amikor voltunk akkor már nem indultak!
Valahogy nem lehet beállitani hogy induljanak bajnokságban?az elején csak az U18-at kérdezi meg hogy indulni akarnak e
valaki valami ötlet? -
Hi all&mindenkinek nagy grat 

Befejeztem első szezonomat a Fiorentina kispadján,nem sikerült rosszul,lehetett volna jobb is,de szezon első felében nagyon gyengék voltunk 6-7 helyen vergődtünk,bl csoportból nagy nehezen továbbjutottunk,MU-t kaptuk első körben,és hát simán kikaptunk mindkét meccsen:S 2játékos jött-Cardozo,MIguel Veloso
képek
-
bocs kiment a fejemből:
-
2. szezonomat fejeztem be a fun city-vel
beszéljenek a képek.
-
BL csoport:
Kövi ellenfél:
-
karajjj #43846 dekomoly :D -
csütörtök, 17:10 - A Bwin ma "bemutatta a Real Madrid legújabb igazolását."
elnuevojugadordelmadrid.com Belépés után add meg nevedet, és meglátod kivel erősödött kedvenc csapatod. Az új erősítést Michel Salgado mutatja be. -
karajjj #43844 ezthogy? :D -
Adebayor stat lemaradt
-
:D :D :D leigazoltak.
-
Na, mióta az FCK-nál vagyok (3. szezon) először buktuk el a szuperkupa döntőt. Az Aalborg ellen, büntetőkkel. Úgy hogy 5 perccel a vége előtt egyenlítettek. A harmadik számú kapusom védett, az első kettő sérült. De nem foghatom rá, hiszen 8-as osztályzatot kapott. -
Hát jó kis rangadó volt :D
-
Véget ért a 3. szezonom, és míg tavaly az utolsó fordulókban buktam el, idén sikerült hideg fejjel dönteni a minden eldöntő meccseken/percekben.. Na meg volt egy formába lendült Gignac-unk, aki gólkirály lett és Aranycipős
-
sziasztok!mitől lehet az, hogy nincs angliában tartalék meg u18as bajnokság?a magyarosítás miatt nem hiszem mert előző karrierem is magyarul kezdtem csak akkor németeknél német kezdési dátummal. most angliában angol kezdési dátummal. ez lehet az ok szerintetek?ja és a generált játékosoknak csak a haja látszik és nincs arcuk?étud valaki választ ezekre a problémákra??? -
Hali valaki segitsen mar kerestem gugliban de lehet en vok bena de kene nekem egy Fm07 huge databazis fajl.
Koszi ha valaki feltolti vagy ad egy mukodo linket. -
Ehhh 
Am grat Gombának a Hoffihoz. -
Még mindig Bayern, 3 szezon alatt 55 gólt lőtt a Bundásligában -
Lüke Tóni hol tolja? -
Na azért a padra csak odaférne a Juvéba is, nem? 
Egyébként az Arsenal simán, 2-0-ra verte a Liverpoolt a döntőben. -
MU-Inter félidei pofázás :D -
mi a rák megy a háttérben? :D -
asszem ez a gól megér egy külön hszt-t :)
-
owen20 #43829 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a QPR-el vagyok 2013-ban és sajna nincs tartalékcsapatom mert championshipbe amikor voltunk akkor már nem indultak!
Valahogy nem lehet beállitani hogy induljanak bajnokságban?az elején csak az U18-at kérdezi meg hogy indulni akarnak e
ötletek?
Sziasztok! -
Itsuki #43828 valaki tud 1 gólszerzásbe jeles csatárt a magyar 2.osztályba... mihalecz lassan az öregek otthonába lesz,és nincs más jó csatárom:( -
Épp azért nincs kedvem berakni mer nézem :D -
mennyé mu meccset nézni!:D