104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BBeno2
    hát én a city-vel kezdtem. 920. magyarítás fenn van. 2008. július . anglia kezdéssel. és van mind2 bajnokság. tarcsi is meg u18 is.
  • MrIncredible
    csodálom a kitartásod!én még nem láttam itt olyan menedzsert akit mindenhonnan kirúgnak. Nem bántásból mondom, hanem csodálaból. Nem kéne megpróbálnod egy olyan taktikát, ami a taktikai biblia mellé csatoltak, és a kézikönyv alapján lett elkészítve?
  • MrIncredible
    ez így nem teljesen igaz! Ha a magyarosítás fent van csak akkor nincs angliában tartalék bajnokság, amikor új játék indításakor azt választod hogy anglia júliusi dátummal kezdődjön a játék. én azt csináltam, hogy kiválasztottam a Leedset csak német dátumot jelöltem be. szóval így van tarcsi és u18as bajnokság is, pedig magyarosítva van.
  • BBeno2
    az nem lehet hogy nincs játékosod a tartalékcspatban??? oké elég hülye kérdés de ugye csak akkor hív meg a bajnokságra ha van elegendő tartalék játékosod.
  • Huni92
    Most van hozzád egy kérdésem: ha eddig senki nem tudott segiteni a problémádon, amelyet már 10x beirtál, miből gondolod, hogy a következő 150 beirás egyikénél valaki majd megirja neked, mi is a gond?

Egyébként a magyaritással van kapcsolatban. Ha az fent van, nincs tartalékbajnokság. Pont.
  • owen20
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy a QPR-el vagyok 2013-ban és sajna nincs tartalékcsapatom mert championshipbe amikor voltunk akkor már nem indultak!
    Valahogy nem lehet beállitani hogy induljanak bajnokságban?az elején csak az U18-at kérdezi meg hogy indulni akarnak e
    ki mit gondol erről?
  • Huni92
  • Huni92
  • Itsuki

ez az utolsó szezonom itt,mert kirugnak. ellenfél megint helyzet nélkül volt a 88.percig,amikor már sajnos 8 emberrel játszottunk... hihetetlen,birói bakik,bezzeg ök hátulról becsusznak még szabad sem... azt kifgástalanul vezette a meccset a spori. ez a játék 1 vicc. csak ne essünk ki evvel a csapattal,ami még a tavalyiu magyar kupa döntöst is majdnem kiverte... ez 1 vicc.
  • Itsuki
    uhh rossz kép...
  • Itsuki

miért kell kibaszni velem? helyzetük se volt... 1kapuztam egész meccsen... vis nem,mert hosszabitásba elintézték h ne legyen helyzet. 10 emberrel csodát nem lehet tenni... nem lex itt feljutás se
  • Itsuki
    szép volt a lilákat föleg elkell verni:D
  • giorgio81
    mi meg az nb1-et

• Itsuki
    most megnyerjük az nb2öt... korcsmár zsolt,nebil gahwagi,sipos norbert is érkezett a teamhoz... sztéroknak tartom öket. sikerülnie kell
  • BBeno2
  • pAtOcA
    Grat huni,szép eredmény és Fabio is remekül tolta,44 gól (Y)
  • Huni92
    Estét és gratu mindenkinek! Jó látni, hogy Itsuki is kezdi megtalálni a helyét az FM-ben :D

Első szezon letudva, képekben összefoglalva:

• giorgio81
    horvát 1. osztály
  • Itsuki

első ligakupa idényem... attól félek nem birjuk a kettös terhelést... pénzünk nincs... hévizből most igazoltam le potom 3000 euroért hart pistát... mihalecz utodja lex remélem...
  • Itsuki
    ez vmi horvát team? sok az önból. utolsó meccsemen mislenybe is volt 2...
  • giorgio81
    grat
    ja, Starek is jól tolja
    Úgy látszik ezek a téli felkészülési meccsek ilyen gólzáporosak, bajnokségban még nem rúgtunk ennyi gólt egy meccsen sem

• Itsuki
    de ahogy látom stark peti is gólerösXD

• giorgio81
    Játszottam a téli szünetben egy bari meccset a Murciával, egész jó kis meccs volt
    Aquino 3x beköszönt :(

• BBeno2
    thx. grat all.
  • pAtOcA
    Grat,nekem nem sikerült a bl..
  • Itsuki
    viszont jó magyar nb2es védőt nem tud valaki? nagyon sok gólt kaptunk... kellemetlen,subicz-hornyák-pothárn-rakonczai 4es jó ,de vmiért kapjuk a golokat...
  • Itsuki
    szép eredmény,gratulálok...

mindjárt vége a szezonnak. már biztos h uj fm09es csucsot állitottam be magamnál:D
  • giorgio81
    Tabella féltávnál:

• Darthmushroom
    thx.
    amúgy grat all
  • Itsuki
    csöd eljárást mikor inditanak 1 klub ellen?
  • BBeno2

• Itsuki
    öhh:(
    kepfolto.hu... direkt linket kixeded onnan és itt a kép bexurásába texed
  • giorgio81
    Dortmund otthon (0-0)
    mondjatok már egy normális képfeltöltőt
  • Itsuki
    gratulálok...:) ki ellen sikerült az x?
  • giorgio81
  • giorgio81
    Grat all
    Kicsit megsoroztak minket az UEFÁban

• Itsuki
    csak kár hogy itt már nincs beszélgetés...
  • pAtOcA
    Sajnos a BL nem sikerült..

FA Kupa:

és a Statisztikák:
  • Itsuki

mi lesz veled ferencváros?:O
  • pAtOcA
    Ki ellen van a bl döntő? Nekem barca..